The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Persze, csak szarakodik a feltöltés, és a folytonos 502-es hibák miatt valamiért néha a gyökérbe másolódnak a fájlok.
Szóval légyszíves mozgasd át õket a helyükre, kivéve persze ha már ott is fent vannak. Köszi.
(Továbbra is szenvedek az 502-esekkel.)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyetlen baj van vele: csak ISO-t tud kreálni, vagyis ha késõbb lesz hozzá patch, vagy valami, akkor szinte biztos, hogy nem tudod elindítani crack nélkül.
míg a másikat el lehet, így inkább megpróbálom ezt a CureRom-os, daemon-os megoldást.
Amúgy én úgy hallottam, hogy több szoveg van a tlj2-ben, mint az elsõben.
legalábbis mintha valami review-ban így olvatam volna.
tévedek?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én azért megvárom a saját véleményemet :-)
Mondjuk a fórumban már volt egy kisebb vélemény csata a Broken Sword 3-al kapcsolatban, ott is a 3D-s megjelenítés és az akció elemek szükségességérõl volt szó. Majd meglátjuk lesz-e hasonló véleménykülönbség a topic törzsközönsége között a TLJ2-vel kapcsolatban.
Imyke: Van már magyarítása a TLJ2-nek? <#awink>#awink>
egyébként van valami egyszerûbb módja a pakolászásnak, mint hogy Total commander átvevezés opciójánál(shift+f6) beírom, hogy "konyvtárnév/filenév"??
pl a gyökérben van egy maci.txt file.
ez átnevezem konyvek/maci.txt-re akkor bekerül a könyvek könyvtárba.
már ha létezik ilyen.
amúgy a dtlj fileok is a gyökérbe mentek. betehetem õket a könyvtárukba?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Igazi kalandjátékfanoknak nem ajánlott játék de akik csak 1 jó sztorit akarnak azok jól el tudnak játszani vele"
Ez igaz, én még csak az elején járok, az edzõteremben.
MerlinW: van valami ötleted? Ja és már 2 állomány is a gyökérbe csúszott, törölni kéne õket.
Ez egy tényleg nagyon Komoly könyv gyûjtemény.
Mivel a TLJ2 elég lassan csordogál fel a szerverre, így bõven van idõm átmazsolázni.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Logitech Dual Action Gamepad.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ami azért sok mindent ígér, sci-fi(stark)+fantasy(arcadia)+today(venice) kombó igen ott van.
Aprilt is viszont láthatjuk, bár a képek alapján kicsit darkosabban😄
!!!Szedje le mindenki!!! Sok évi gyûjtögetés áll mögötte!!!!!!!!
a zárójeles rész kimaradt
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Köszönet elõre is.