The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mandm
Akkor most, a Dreamfall-hoz gamepad-ot javasoltok?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

musha
nekem speedlink van, szóval ez sem az a hûdedurva márka, de pontosan ugyanazt koppintották le, mint a ps/ps2 pad és tökéletesen megy vele, és sokkal kézenfekvõbb az irányítás így!

kirol
Hát sajna ez is FPS nézet. <#sir>
Na majd a Paradise!<#wink>

kirol
Megjelent a Barrow Hilldemója!

via_mala
Felért az elsõ 3 CD. A többit majd holnap, mert ez egy kínszenvedés, hogy minden fájlnak 5x kell nekiállnom, hogy 1x felérjen.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
"amúgy a dtlj fileok is a gyökérbe mentek. betehetem õket a könyvtárukba?"
Persze, csak szarakodik a feltöltés, és a folytonos 502-es hibák miatt valamiért néha a gyökérbe másolódnak a fájlok.

Szóval légyszíves mozgasd át õket a helyükre, kivéve persze ha már ott is fent vannak. Köszi.

(Továbbra is szenvedek az 502-esekkel.)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Általában a patch-ekhez is ki szokták adni a crack-et.

serito
Nekem Is vam Genius igaz valami gagyi de a célnak megfelel.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
az nem lenne rossz, mert akkor az azt jelenti, hogy jó hosszú lesz a játékidõ.

IMYke2.0.0.0
UltraISO tud: Clone-, Blindwrite-, Nero-, CDR-imdzset készíteni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
mint az ultraiso.
egyetlen baj van vele: csak ISO-t tud kreálni, vagyis ha késõbb lesz hozzá patch, vagy valami, akkor szinte biztos, hogy nem tudod elindítani crack nélkül.
míg a másikat el lehet, így inkább megpróbálom ezt a CureRom-os, daemon-os megoldást.

Amúgy én úgy hallottam, hogy több szoveg van a tlj2-ben, mint az elsõben.
legalábbis mintha valami review-ban így olvatam volna.
tévedek?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Korábban már volt fenn ISO készítõ/szerkesztõ a Ketteskén...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem midegy melyik kerül fel. Van egy jó kis progi: MagicISO nevü, ezzel utólag is beleszerkeszthetõ az image file-ba a crack (az meg bárhonnan leszedhetõ). Ha valekinek kell felteszem és segítek megcsinálni
Axon
Az remek lesz :-)

Axon
rename filenev /könyvtar/filenev

IMYke2.0.0.0
Persze. A mérete csak 11,7 GB 😊))))))))))) Majd holnapután feltöltöm 😊

kirol
Engem mondjuk senki véleménye nem érdekel különösebben, csak az enyém. Ha nekem tetszik akkor jó.<#smile>

kirol
<#nyes>
Tényleg a szöveg csak kb 10% -a az elsõnek?

Axon
Ez az elsõ negatív vélemény amit olvasok róla.
Én azért megvárom a saját véleményemet :-)
Mondjuk a fórumban már volt egy kisebb vélemény csata a Broken Sword 3-al kapcsolatban, ott is a 3D-s megjelenítés és az akció elemek szükségességérõl volt szó. Majd meglátjuk lesz-e hasonló véleménykülönbség a topic törzsközönsége között a TLJ2-vel kapcsolatban.

Imyke: Van már magyarítása a TLJ2-nek? <#awink>

takysoft
na beraktam egy könyvtárba😄

egyébként van valami egyszerûbb módja a pakolászásnak, mint hogy Total commander átvevezés opciójánál(shift+f6) beírom, hogy "konyvtárnév/filenév"??
pl a gyökérben van egy maci.txt file.
ez átnevezem konyvek/maci.txt-re akkor bekerül a könyvek könyvtárba.
már ha létezik ilyen.
amúgy a dtlj fileok is a gyökérbe mentek. betehetem õket a könyvtárukba?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
GS fórumon.

Atomreaktor
ne már. hol olvastad ezt?

takysoft
az a gond, hogy a könyveket a gyökérbe tettem? átrakom máris, de még ne töröljétek, hátha másnak is kell, nincs 200 mega, maradhatna még pár napot.

kirol
Ezt olvastam:
"Igazi kalandjátékfanoknak nem ajánlott játék de akik csak 1 jó sztorit akarnak azok jól el tudnak játszani vele"

Ez igaz, én még csak az elején járok, az edzõteremben.

Axon
Megmondom õszintén nem néztem mikor kezdted el a feltöltést. Hétvégén én nem voltam és csak azt láttam, hogy volt vagy 70-80 új beírás. Láttam, hogy a TLJ2 körül forog minden. Azt hittem, hogy elkezdõdött már szombaton a feltöltése és még mindig nem ért fel, pedig már a crack is ott van mellette. Ezért írtam, hogy lassan csordogál felfele, mivel akkor még az 1. cd sem volt fent.

kirol
Köszi szépen. Megvan. Le is töröljem?

via_mala
Lehet, hogy hiba volt szólni, hogy elkezdtem. Most egyfolytában 502-es hibát dob, képtelen vagyok újabb fájlokat feltölteni, biztosan mindenki rácuppant a ketteskére. Hát akkor így jártok srácok, ha nem tudok felmenni nem tudok rajtatok segíteni. Ugye mindenki csak egy kapcsolattal és egy szálon kapcsolódik?!
MerlinW: van valami ötleted? Ja és már 2 állomány is a gyökérbe csúszott, törölni kéne õket.

Atomreaktor
ááá ezért menetem a gépem két napja?😊)<#worship>

via_mala
200 és 900 KB/s közötti sebesség neked lassú? Már a 2. CD megy felfelé.

Axon
Közte van a Gyûrûvilág is, úgyhogy azt én már nem töltöm fel.
Ez egy tényleg nagyon Komoly könyv gyûjtemény.
Mivel a TLJ2 elég lassan csordogál fel a szerverre, így bõven van idõm átmazsolázni.

Axon
Huhhh... közte van a gyûjteményednek a Végjáték 2.és a 3. rész is. Tudom, hogy nem szereted ha nagyon hálálkodnak, de vedd úgy, hogy én most roppant hálás vagyok, csak azért nem hálálkodok, hogy ne zavarjon téged :-)

Axon
Az a könyv nekem megvan, úgyhogy ha nem lenne benne a taky féle csomagban - éppen most töltöm és mindjárt átnézem -, akkor felteszem én.

Axon
Ezer köszönet érte

RaveAir
Milyen szépirodalmi gyûjtemény? Én "csak" az egyesre látok rá...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Nekem van 😊
Logitech Dual Action Gamepad.

musha
hú, akinek van analóg padja annak melegen ajánlom a kipróbálását, ugyanis nagyon erre optimalizálták ^^

MerlinW
Jaaaa értem😊 (lol)
Írtam értékelést TLJD topikba😊

[merlinw.org]

via_mala
Félreértesz, nekem tökéletesen megfelel, nem is fogom még egyszer leszedni a full 4 gigát, me' hüje azé' nem vagyok. A kérdés az, hogy a többieknek kell-e? Mert ha nem kell, akkor szenvedjen más a feltöltéssel.

MerlinW
Mondom, RL verzió csont ugyanaz mint a Clone verzio ami megvan neked, csak benne van a crack. De ha kiírod, nem mindegy hogy külön van a crack vagy az image-ben?😊 Gondolom ugyis image-ben írod ki a 6CD-t😊

[merlinw.org]

kirol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te csak rontottad az arányodat? Engem kevesebb mint 3 nap múlva kirúgnak a TorrentLeech -rõl a Dreamfall miatt. Ennyi idõ alatt kellene legalább 3,5 GB-ot feltöltenem.
<#rinya>

via_mala
Most akkor van valaki, aki feltöltené az RL verziót, vagy megelégedtek az én Clone verziómmal és a külön RL exével, amit taky már fel is töltött?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne mondjátok már, hogy hiába rontottam a BH arányomat, és nem is kell? ;P

takysoft
meg ne feledjük el, hogy ugyanabban a világban játszódik.
ami azért sok mindent ígér, sci-fi(stark)+fantasy(arcadia)+today(venice) kombó igen ott van.
Aprilt is viszont láthatjuk, bár a képek alapján kicsit darkosabban😄

IMYke2.0.0.0
Helyszínek és szereplõk fel fognak bukkani az elõzõ részbõl is... a sztori abszolút más irányú.

kirol
A TLJ és a D-TLJ története között mennyire van õsszefüggés/ elõzõ részre épülés?

takysoft
detto

Nekem nagyon lassan jön...megvárom inkább még felkerül a ketteskére <#alien2>

takysoft
Ketteskére felért a Taky féle Szépirodalmi gyûjtemény!

!!!Szedje le mindenki!!! Sok évi gyûjtögetés áll mögötte!!!!!!!!

Atomreaktor
20al csorog 6%. nem baj holnap estére meglesz😉

serito
Imyke ( is ) letölthesse
a zárójeles rész kimaradt

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
A reloded verzsön nagyon megfelelõ lenne nekem is, ha megvan valakinek akkor szívesen venném a ketteskén, hogy Imyke letölthesse.
Köszönet elõre is.