The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Na, én aztán most töröltem...
Elolvastam a txt-et, nem volt benne maradásra kérés, így aztán ment minden törölhetõ a levesbe... 😊
Következõ törlést átadom másnak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#taps><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Jaja, nyomhatod😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Akkor törölhetek?

Kellene már vmi a szerverre...nincs meg vkinek a Hitchcock - The Final Cut?<#wow1>

takysoft
<#mf1>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Na, most én speciel csak a Húsvétkor nem iszok. Az olyan "trendi". 😊

Axon
Én a multkor kiadtam az egyik kolegámnak, aki egész éjjel a zenei filecserélõkön csüng, hogy kellene a Diktátor együttes nagylemeze. Jó nagy ritkaság az biztos. Másnapra hozta az anyagot :-)

Axon
Õszinte részvétem...

takysoft
Szerelmem barátnõje tett egy felelõtlen ígéretet. Vagy meg tudom szerezni a Neoton Familia összes számát az anyjának, vagy felkapálja az egész kertet.
Ezt így közölte velem, mondva, hogy nagyon nem szeretne kapálni. Tekintve, hogy õ a nõm legjobb barátnõje, most kénytelen vagyok Neoton összest szerezni...
Nem egyszer mit ne mondjak. BH-n nincs, DC-n vannak számok, de nem összerendezve, meg alig pár embernél. életbne nem lennemeg az összes. torrenten(BH-n kívül) ritka a magyar cucc.
az segített, amire legkevésbé vártam. eMule... találtam egy 567 megás kollekciót.
igaz csak 4 usernek van meg összesen, de tegnap beindult, és már 558 meg lejött.
teljesen OFF, csak eszembe jutott.<#lookaround>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Jó nagy alkeszok vagytok, mit ne mondjak.<#wilting>

Hát ezek a mocskok nem letiltottak a fórumról. Nem kérdezhetek többet a dev.chat-ben. Konkurencia???...fenét<#violent><#gun>

serito
Ez a locsolás lényege!!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Én körbeviszem a 16 hónapos fiamat a kötelezõ locsolási helyekre autóval, majd leteszem a kocsit és elmegyek meglocsolni a fõnökasszonyomat. Ott nekiállok igazán bugyborékolni. Ilyenkor elõkerül a férje dugiviszkije is a szekrény mögül, úgyhogy lehet rajzolni a lila fejet :-)

serito
Na ja csak ne legyen a közelben senki.... :-))

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
hát nincs jobb mint berúgva fát hasogatni😄

serito
Én úgy tudom így nevezik a méterfábol vágott darabokat.
A locsoást meg átengedem másnak. A gyerekeimet meg a kedvesemet szoktam kiönteni az ányból, ilyenkor. A nagyobbik lányom nagyonak nagyon tetszik (5 éves) ezért nem hagyhatom ki, pedig felejteném a dolgot.
Ha locsolsz az a baj ha nem akkor az. Na mindegy a többi nõnemû egyedet meghagyom a fiataloknak.

Axon
5 m3 kuglifa? Sosem hallottam ilyesmirõl, pedig vidéki vagyok :-)
Aztán otthon ne hagyd a locsolókölnidet! :-)

serito
Anyósomékhoz megyek vidékre, sört meg mindíg tartanak.<#vigyor>û
Az egészben az a "rossz", hogy nem pihenni megyek, hanem segíteni.
Már megkaptam a hétvégi feladatot is tõlük, 5 m3 kuglifát kell összehasogatnom.
A punnyadt testemnek pont jó lesz egy kis mozgás, napi 10 órát ülök gép elött.
Talán megmaradok...

Axon
Hajaj... akkor vigyél magaddal sört. Sokat :-)

serito
Lehet, hogy az lesz a gond, hogy a c: meghajtómon csak kb7Gb van szabad, de nem ide telepítem. Azt még nem próbáltam, hogy áthelyezem a pagefile-t. Más játékoknál már volt rá példa. Kipróbálom ezt is, csak az a baj, hogy már a telepítés elején kiáll hibára (14594 hsz). Ahova telepíteni akarom ott 15GB free hely van.
Köszi a segítséget.
Az egészre csak a jövõhéten tudunk visszatérni, mert a hétvégén elutazom.
Sajnos ahova megyek ott nincs internet. Ez még nem lenne gond de Szgép sincs, és a sajátomat meg nem szívesen bontom ki a megszokott heyérõl. Szinte már oda van "betonozva".
Hétfõ estig se gépezés se internet... komoly elvonási tüneteim lesznek: remegés, idegesség és egyéb rohamok.....stb.
Hétfõ este, vagy kedden visszatérünk a kérdésre.

takysoft
hát akkor...
8 gigát tesz fel. van annyi helyed? a C meghajtón is? hisz a pagefile ott van, amibe a temp cucok mennek.
Esetleg próbáld meg áthelyezni a pagefile-t(lapozófile) a virtuális memória beállításoknal,egy olyan meghajtóra, ahol sok hely van.

installnál töknind1 a driver... elvileg vesa módban is mennie kéne a telepítésnek.

próbáld meg másik gépen, azon megy-e. havernál, vagy ha több gépetek is van, akkor azon). csak hely legyen rajta bõven.
aztán ha ezeket is kipróbáltad, akkor írj újra ide, megy-e.
Majdcsak kitalálunk valamit.

takysoft
a válaszokra azért kíváncsi leszek. a Bone azért igen élvezetes lett... csak sajna picit rövid.

Axon
A Tomb Raider nálam is tökéletesen mûködik.

Szóval olyan nagy nevû emberektõl lehet majd kérdezni mint Dave Grossman, Heather Logas, Greg Land, Dan Connors,Kevin Bruner. De akinek a név nem sokat mond, õk dolgoztak a Monkey Island, Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango-n és most a Telltale Games-nél a CSI3-at meg a két Bone részt fejlesztették. Ha van kérdésetek hozzájuk akkor kérlek írjátok be ide az adventuregames.hu fórumra, mi pedig feltesszük majd nekik. Itt a link :http://forum.adventuregames.hu/viewtopic.php?t=154
Köszönet mindenkinek akármilyen hozzájárulásért<#alien2>

Skacok ma este 7-tõl az adventuregamers.com-on developer chat az ex-lucasart-osakkal, azaz a Telltale Games fejlesztõgárdával<#eljen>

serito
Biztos, hogy jó a letöltés mert ugyanígy jártam akkor is mikor a 4.3GB-os iso-t töltötem le egyben. Szóval a biztosan nálam van a gond csak nem tudom mi?
Minden driver a legfrissebb, és ezen a gépen vidáman futnia kellene.
Tanácstalan vagyok, de majd kitalálok valamit.
Azért köszi nektek.

MerlinW
tettem fel sfv-t hozzá,, jónak kell lennie...

[merlinw.org]

takysoft
nekem gond nélkül ment. Bár nem számoltam vele, hogy crackes, így patcheltem véletlenül 1.1-re így újra kellett tenni.
szerintem hibás lehet az ISO nálad.
a rar CRC-je nem a legjobb néha.

keress valakit eki ért ilyenhez, és kérd meg, hogy csináljon egy hash-indexet az ISO-ról, meg csinál egyet te is. ha a 2 egyezik, akkor nem az iso-val van a gond.

tud ilyen heash-et a DC, az emule, meg a torrent is asszem, de talán a cd-író is.

azok olyan kis karaktersorozatot csinálnak, ami már akkor más, ha csak egyetlen karaktert is átírsz a fileban. (persze lehet 2 különbözõ filenak is egy hash-je de akkor nagyon sok karakternek nagyon szerencsésen kell másnak lenni.)

meg hát ugye.. eleve:
-próbáltad másik gépen?
-ha igen, akkor töltsd le újra(nem olyan nagy végül is), és próbáld megint.

Nekem például Emule Link Creatorral (abszolút default beállításokkal, csak a browse-nál mentem rá a filera), a link ez lett:
ed2k://|file|rld-trl.iso|4631797760|20B38FD4761AB9C95ECB32A29DE69ADB|h=YFOKN2HPYR3IDMC2ABAGPCBWYZ5VEBMN|/

de mint már mondtam, nem értek ehhez, lehet, hogy amúgy is minden esetben más szomsort dob ki. nem minden hash müxik ugyanúgy.
megcsináltam a linket újra, nekem újra ugyen ez lett.
nézd meg te is. ennyit tudok ajánlani.

serito
Nem tudom próbáltátok-e már a TR legendet, de nálam az istennek sem lehet feltelepíteni.
Levettem a frissen garabolt verzsönt, simán ki is csomagoltam, mount Alcohol120-al telepítés es a telepítsés 1/4 énél megáll, a következõ felirattal

A(z) SET6.tmp hibát észlelt, ezért leáll.
A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Szerintetek ez mi a franc?
Ha ujjra akrom indítani akkor már az elején ezt kapom:

CRC error occured while installing!
Please read the readme.rtf for additoinal information and tecnical support contact information.

Ezt nem értem, mindem rendben van a letöltés OK a kicsomagolás is Alcohol szépen be is olvassa, és telepítés meg nem megy.
Ja a vírusírtó (panda Internet Security) ki van kapcsolva.
Valaki tud mondani valamit?

IMYke2.0.0.0
Nekem 12 ms-es LG1915S (19") - és bõszen játszom Quake 3-at online, LAN T3-as vonalról : nincs utánhúzás.
Szerintem, 12- és az alatti ms esetén ezt a jelenséget is elfelejtheted 😊)))

kirol
Nekem most abszolute nem áll szándékomban venni, pénz miatt.
Bár az érdekelne, hogy a mostani 19" FCS Scaleo 996F-em menniyt érhet most?
(Októberbe lesz 3 éves, és addig garis)

MerlinW
minél kisebb annál jobb, de bevallom nekem 12ms-es 17es BENQ-m van, és soem láttam hátrányát a 12-nek...

szem, fej, fáradtság, mind elmarad😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
tehát pl elmarad a szemfájás, az "égõ" szem is?
8 ms vagy 4 ms a jobb?

IMYke2.0.0.0
Már nemcsak a Samsung akciózik így... BenQ, Phillips, Acer, LG ...

IMYke2.0.0.0
Melóhelyen HP, itthon LG LCD. Akár éjjel-nappal elõtte ülhetsz, a monitortól tuti nem leszel félvak... a fáradtságtól már inkább, de ellenben a CRT-kkel, itt nem maga a monitor sugárzása okozza a fáradságod .

serito
Én a samsungra szavazok,(igaz kicsit drágábbak) mert 1pxl hibára azonnali cseregarit adnak.
8ms-ost vagy 4ms-ost választanám, a játékok miatt is.

Atomreaktor
ezek a LCD monitorok mennyivel jobbak amúgy a szemnek? mert én egész nap ez a sza* elõtt ülök és már most készen van a szemem<#szomoru1> otthonra szívesen beruháznék egyre, de melóhelyre nem tom fõnök benne lenne-e😞)

serito
Az már igaz, a HcGamer cikkeiben néha " sutykó" megnyilvánulásokat olvashatunk
de ez számomra megszokott. Feltünik nekem is de nem akadok ki rajta.

mandm
8ms-os már teljesen mindennapinak számít. Egy 17"-osnak bõven elégnek kell mindenre. Ennél nagyobb igény szinte csak CAD, vagy más grafikus munka esetén hasznos. Fejlesztéshez inkább két monitor a javasolt (egyiken fut a program, másikon meg a debug)
Az én 17", 8ms, Philipsemet bruttó 49e vettem tavaly a Metroban. Semmiféle utánhúzás nincs rajta. A színek gyönyörûek, a max fényerõ kitolja a szemem, az LCD-kre jellemzõ kissé szürkés fekete pedig a technológiából adódik, és csak akkor észrevehetõ ha sötét szobában egy teljesen fekete képet nézel

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MerlinW
pár olcsób de jó minõségü moncsi:

17" Asus MM17D LCD monitor 8 ms, ezüst -3 év garancia 62e brutto
17" LG L1750SQ LCD 8ms monitor - 3 év garanciajeggyel. 58e brutto

17" LG L1732P LCD 4ms monitor - 3 év garancia 77e brutto
17" Samsung 730BF LCD monitor 4ms - 3 év garancia 74e brutto

19" LG 1915S LCD monitor 12ms - 3 év garancia 74e brutto

[merlinw.org]

kirol
Ösztöndíjból nem tudok kicsengetni annyit az tuti.<#rinya>
Egy jó TFT monitor ami megfelelõ reakcióidejû stb. szerintem ku*** drága még mindig pláne 19"-ban.
Na de hagyjuk, álmodozni azért lehet.

MerlinW
HCG régi stábjának mindig megvoltak a saját kifejezõeszközei😊
Remélem jobb lesz ez a AiTD mint az elõzõ...

[merlinw.org]

Axon
Maga a hírt már hallottam és már a topicja is elindult.
Egy híroldalon viszont számomra elfogadhatatlan a hasonló vulgáris hangnem: "fosatós horrorok"
Egy topicban vagy irc szobában ez elmegy, sõt megfelelõen alkalmazva még szórakoztató is lehet, itt viszont szánalmas és lehangoló...

Egyetértek. Már nekem sem kell semmi róla, szal mehet. De azért majd lesegessünk már abba a kis txt fájlba is ami oda van felrakva<#alien2>

IMYke2.0.0.0
Tévedés.
Az LCD-knél amúgy is minden paraméter más.
Ha 1600*1280-ban akarsz játszani, netezni, akkor mazochista vagy - de LCD-ben sem megfizethetetlen.
Emberi léptékben pedig 1280*1024 (960) már simán kapsz 100 rugó alatt is monitort, 75 Hz-es frissítés mellett - ami nem azonos a katódcsövesek 75 Hz-ével! - , és számos funkciót kapsz hozzá... Pivot például

kirol
Hát ha lenne rá zsé, akkor vennék biztos.<#sir>
De egy ilyen tudású monitor LCD -ben vagy 120 guriga.

IMYke2.0.0.0
Mihamarabb vegyél LCD-t... a szemed értékesebb!

kirol
Hurrá, visszakaptam a monitorom! Sajnos meg tudták csinálni, így nem kaptam újat.
Mire hazaértem már itthon várt a drága, így csak a papíron lévõ két sorból derült ki mi volt a baja: Tápegység javítás, passzív alkatrészek(kondenzátorok)

takysoft
ha a védelem nem megkerülhetõ, akkor lesz hack😄