33675

-
Úgy néz ki monomojo jóvoltából elhárult a technika akadály a TLJ fordítás korrektúrája elől, úgyhogy bele is kezdtem. Egyelőre a saját magam által talált fordítási hibákkal bíbelődtem, de rövidesen nekilátok a beoceka által felderítettek kigyomlálásához is.
A jelenlegi 1.03-as verzió már jó eséllyel fagyásmentes, és a technikai problémák miatti szövegelcsúszások is elvileg megszűntek. A béta-tesztelőknek leginkább most ezekre kellene rákoncentrálniuk, a fordítási hibák perpillanat másodlagosak.
Nálam lehet jelentkezni béta-tesztelőnek privát üzenetben, és lehetőleg adjatok meg egy e-mail, msn, vagy skype elérhetőséget is. Aki jelentkezik, annak megadom a 1,5 megás telepítő linkjét, és természetesen kérem, hogy ne terjesszétek, amíg az 1.04-es verziót ki nem alakítom. Azt már reményeim szerint ki lehet majd adni a magyarítások portálnak is. Hogy mikor, az rajtatok is múlik.
Várom a lelkes jelentkezőket, de tényleg csak azok jelentkezzenek, akik valóban ki is akarják próbálni, nem csak eltárolni.
Köszönöm. -
Bocsibocsibocsi:) Egyszerűen nem jutok oda. Álláscserét játszom, rohangálok ide-oda, mint mérgezett egér... a héten megyek be, és feldobom igérem.
Mi van belőle kiszedve, írtam többször, fingom sincs:) Vagy csak tömörítve van, vagy nyelvi cumókat operáltak ki belőle. Maga a játék minden hülyeségével együtt meg van benne.
Jut eszembe, csak a CD-s verzió megy tökéletesen, így azt fogom feltölteni. Így sem fér rá egy lemezre ugyan, de legalább 700megás képfájlokban van, tehát kényelmesen rá lehet dobni két lemezre, ill még pakolhattok is valamit a másodikra. -
cleric #18431 Sajátgép/Hálózati meghajtó csatlakoztatása/Internetes tárolóhely regisztrálása vagy csatlakozás hálózati kiszolgálóhoz --> varázsló. Ez nem jó? -
bocs.
most hogy sikerült összerakni a gépet, új kérdésem lenne.
FTP servert szeretnék meghajtóba csatlakoztatni.
LANon FTP megosztást próbálgatok....
a kliens gépen kéne a másik gép megosztását meghajtóba csatlakoztatni.
eddig 2 megoldást találtan, az egyik a Novell NetDrive, a másik a Webdrive.
mindkettővel ugyanaz a gondom. Ütök egy entert egy avira, és lejátszás helyett elkezdi lemásolni(cache-elni)
a lejátszást csak akkor kezdi el, ha a letöltés végzett.
ez elég zavaró, mert néha nincs is ehhez helyem, meg simán menne cache nélkül is... beállítani meg sehol nem lehet.
a "net use" parancs meg nem müxik(állítolag valamikor működött iylen célra)
nem tudtok segíteni? -
Ezt én eddig még csak 2x kérdeztem meg. :D -
abból mi van kiszedve a DVD-shez képest? -
Türelmem tengernyi, de mégis megkérdem: lesz-e zsugorított NWN2? 

S ha igen:
-
köszi szépen...
sejtésem ugye van, hogy kell...
csak nem akartam szétsütni, így 100%-ra akartma menni, de ha nagy gond nem lehet, akkor kiprübálom a sejtéseket.
még egyszer köszi -
cleric #18425 Ja, a lámpák kábeleit meg ha nem világít a pilács, fordítsd meg :) Nagyon régi lapoknál és házaknál volt olyan, hogy a négy csatlakozó közül csak kettőben volt kábel és nem jól állt az alaplapi jumperekhez képest; na ott ki kellett szedni a kábelvégeket és a jó lyukba dugni, majd úgy rá az alaplapra. Évek óta nem találkoztam ilyennel. -
cleric #18424 A bekapcsológombot és a reset madzagot tökmindegy, hogy fordítva dugod-e rá, mert mindkettő egyszerűen rövidre zárja a két jumpert. A linkelt manual 17. oldalán ott van a két jumper a System panel connector részben, hogy melyik kettőre kell dugni a kébelt. Egyébként kipróbálhatod egy csavarhúzóval, vagy valamilyen fém eszközzel: ugyanúgy bekapcsolja neked a gépet vagy reseteli, mintha a csatlakozó végén lévő gombbal csinálnád.
Elrontani nem fogod vele, én ritkán nézem meg a leírásokat, mert ahhoz túl sok gépet rakok össze (jónéhányhoz nincs is) de kis logikával rájöhetsz a bekötésre még rajz nélkül is.
Egy ismerősöm úgy járt, hogy rákötötte a reset kábelt a hdd led jumpereire. AKárhányszor eljutott odáig a gép a bootnál, hogy hozányúljon a vinyóhoz, resetelt is egyet :) Na mire rájött, hogy mi csinálja... :) -
Értem, de ez akkor is gáz.
Nekem valami gagyi márkátlan házam van, mégis szabvány elnevezés van rajta, legalábbis az Abit IS7-emet simán rápakoltam.
Ha nem egyeznek, akkor fapapucs.
Szerintem itt senki nem gondolatolvasó, hogy tudja, melyik kábel melyik akar lenni.
Hisz csak gondolj bele, a kék és a piros vezeték között is milyen nehéz választani! -
a kábelek nem alaplapiak, hanem amik a házból lógnak ki.(bekapcsológomb, elülső USB, meg audio... utóbbi 2 nem is olyan fontos, meg asszem az USB-re már rá is jöttem... de a bekapcsológomb fontos lenne:D meg a reset:D)
a gond az, hogy a manualban nem ugyanaz a kábelek neve, mint ami magukra a kábelekre rá van írva.... -
És igen, végre megvan a 6tyúk tava. 
Bár nem nekem kellett, de van benne pár tök zsír szám. -
Hát így már gázabb.
Ez valami asrock alaplap. Elég gáz, hogy nem tudják rendesen megcímkézni a drótokat.
Legalábbis én most azt feltételezem, hogy az alaplaphoz kapott kábeleket próbálod rápaszírozni a lapra. És ha a 2 nem stimmel, akkor az gáz.
Máskor ne vegyél ilyen szart. -
én pont ezt nem vágom.
nekem ilyen nevű kábeleim nincsenek.
pl:(részlet a kérdésemből)
FRONT PANEL AUDIO CONNECTOR:
nehezedik a téma...
manual szerint:
GND, +5VA, Backout-R, Backout-L, MIC, Mic-Power, Aud-OUT-R, GND, és Aud-OUT-L csatlakozók vannak.
nekem meg ilyenek vannak(ezek vannak ráírva a kivezetésekre):
MIC-IN(zöld), MIC-BIAS(narancs), R-OUT(sárga), L-OUT(piros), L-IN(kék), R-IN(lila), és két GND(mindkettő fekete)
most akkor melyik melyik? meg miért van nekem csak 8 kiveteés azon a kábelen?
-
A 16, 17. oldalon le van minden rajzolva.
-
Látom, csak nekem nem nyitja meg. -
GYEREKEK!!!!
Megvan a manual! Be is linkeltem nektek....
de így se tudom... le van írva minden gondom... olvassátok végig alaposan... -
Hát ezt élőben jó. A könyvben tuti van egy rajz, ahol tök jól le van írva minden, vagyis le van rajzolva.
Nálam csak az szokott gond lenni, hogy melyik oldalról indul a számozás. :) -
Én is most pakoltam össze 1 második gépet régi cuccokból: P3-900, 512MB SDRAM, 30GB HDD, LG CD-író és (most jön a lényeg: ) Voodoo2 SLI (2*12MB)!!!, felraktam rá egy WinME-t, szerintem nagyon jó lesz internetre, meg Win9x-es régi játékokra, amik már nem futnak XP/Vista alatt. (csak monitor nincs még hozzá, jó lenne vmi 15-ös TFT, de azok még mindig drágák...)
Btw: Miért nem töltesz le egy pdf-manual-t az alaplaphoz és akkor nem kell kisakkoznod mi-micsoda? -
barátnőm régi vackát pakolom össze
1.7-es celeron, 256 ram, 40-es vinyó... netezni a szüleinek jó lesz
annyi alkatrészünk van már itthon, csak egy ház kellett(3500 ft volt, mert táp már van), egy memória(5000 ft volt), meg monitor(szintén 5k)
15k-ból azért nem rosz egy gép...
csan nem tom beszerelni alaplapba... nem tudtok segíteni? -
Hát szerintem ez a legizgibb!
Olyna jó érzés összepakolni a darabokból egy új gépet. Persze közben még véletlenül se gondolsz a kiadott pénzre.
Nem mondom, a sok kis vezetékkel lehet szopni, de ez is a "fíling"-hez tartozik. Szerintem.
Remélem március elején 4 év után végre nekem is lesz újra egy ilyen élményem.
Bár ha nem a te gépedet rakod össze, akkor az nem olyan jó.
Saját lesz? Mik a főbb paraméterei? -
Össze kéne raknom egy gépet.
az egyetlen gond, hogy fogalmam sincs, hogy kell bekötni a kapcsológombokat, audio-t, meg az USB-t.
Itt az alaplap manualja.
Első és LEGFONTOSABB kérdés:
Ha valamit rosszul kötök be(pl az usb-t, vagy a ki-bekapcosló gombot), okozhatok zárlatot?(mert ha nincs ilyen veszély, max kisakkozom, hogy kell dugizálni).
szétmehet valami véglegesen?
Na itt van akkor a java:
SYSTEM PANEL CONNECTOR:
PLED+, meg PLED- az gondolom a Power Led+, meg a Power led-
HDLED+, MEG HDLED- az gondolom a vinyó.
Van itt hel "H. D. D LED" nevű, de az egyben van, és nem tudom melyik fele a +, és melyik a -
egyik fele piros kábel, másik fele fehér.
PWRBTN#, és RESET# (egyiknél alatta egy GND, a másiknál felette, VAGY egyiknél jobbra, másiknál barra)
ezek a kábelek szintés kettesével vannak, Power SW, és Reset SW néven, mindegyikben van egy fehér, és egy kék oldal.
(a power SW a többi kábeltől külön jön amúgy)
CHASSIS SPEAKER CONNECTOR:
A speakernél egy 4 tűs helyre lehet egy 4 tűs valamit dugni, amibel csak kétoldalt van kábel(a 2 középső nincs használva)
manula szerint egyik oldal +5V, másik Speaker.
a madzagra nicns ráírva semmi, cska speaker(egy fekete, meg egy piros kábel a két odlalon)
akkor ezt most milyen irányban dugjam???
FRONT PANEL AUDIO CONNECTOR:
nehezedik a téma...
manual szerint:
GND, +5VA, Backout-R, Backout-L, MIC, Mic-Power, Aud-OUT-R, GND, és Aud-OUT-L csatlakozók vannak.
nekem meg ilyenek vannak(ezek vannak ráírva a kivezetésekre):
MIC-IN(zöld), MIC-BIAS(narancs), R-OUT(sárga), L-OUT(piros), L-IN(kék), R-IN(lila), és két GND(mindkettő fekete)
most akkor melyik melyik? meg miért van nekem csak 8 kiveteés azon a kábelen?
USB 2.0 HEADER:
na itt a legnehezebb....
ilyenek vannak a manualban:
2 db USB-PWR(egymás alatt)
P-5, P+5, P-4, P+4, két GND, meg egy DUMMY(asszem az az ahova nem kell dugni semmit)
nekem még két kábelem maradt még ezek kivezetései:
GND-1, VCC-1, DATA+1, DATA-1
a másiknel pedig:
GND-2, VCC-2, DATA+2, DATA-2
ez lesz a két usb, gondolom..
talán... az usb-pwr=vcc, majd soronként a minuszos, a pluszos data, meg a gnd.... talán...
na ezekben kéen nekem segítség. okos emberek, írjatok valamit, aki tud segíteni, ebben a témában nem vagyok nagyon otthon(a többit megoldom)
előre is köszönöm a segítséget.
Taky -
Nem akarok megint belemenni a szoftvervásárlásos témába, de többet is tudok mondani. Nem mindenki ül ám net előtt. -
nem mind1?
egy embert mondj, akit ismersz, és van rá lehetőség, hogy megveszi... -
Tomsess #18408 Holnap kezdődik az idei Adventure Developers Online Conference az adventure-eu.com fórumán. akit érdekel, vegyen részt rajta ... megéri. Egyben fel lehet tenni a kérdést a Runaway 2 fejlesztőknek, hogy Mo.-n mikor lesz kapható
-
Eza a hivatalos Runaway 2 forum egyik topicjaba irta az admin:
Hello everyone,
Sorry for the late reply.
As I can see your concerns are still the same than a weeks before: the release date.
There are a few things that I can tell you for sure:
1/ the game's development is over and the it is wonderful.
2/ the game will be released in France on November 17th.
3/ the game will be released in UK on January 19th.
4/ the game will be released in US on Q1 2007.
5/ we are working on a public demo and it will be available in November.
Thanks for your patience but I can tell you for sure that you won't be disappointed
-
Katarn576 #18406 üdv mindenkinek. egy kis off: játékfórdítókat várunk erre az oldalra: http://www.hlteam.atw.hu/ -
UI: patcheléshez kell kb 6 giga hely -
Neverwinter Nights 2 1.03 beta futtatása WinXP alatt:
Daemon Tools 4.08 kell. (igazi cd-dvd meghajtó jelenléte, és Alcohol 120% telepítése nálam nem okozott gondot, de ha baj van, szedd le az alcoholt, és húzd ki a meghajtót)
-Neverwinter Nights 2 telepítése
-Update 1.02-re (akár netről, akár NWN2Patcher segítségével.)
-1.03 beta patch letöltése és telepítése
-Poseden féle Mini-Image letöltése a GameCopyWorld oldaláról.
Gamcopyworld oldalán a Fixed Image #1 (a másikkal nem müxik)
(note: egy 6 gigás file van betömörítve a fél megás rar fileba. szinte csak nullákból áll az állomány.
NTFS trükk! Hozz létre egy új könyvtárat a vinyón, nyomj rá jobb gombot, Tulajdonságok, majd az Attribútumoknál a Speciális gomb. "Tartalom tömörításe a helymegtakarítás végett" bepipál.
Ebbe tömörítsd ki a mini-image-et. Így kitömörítve se foglal fél megánál több helyet(6 giga helyett).)
-Daemonnal megnyitod a Mini-image-et(emulációk elvileg mind1, be vannak-e kapcsolva, nekem be vannak)
-Letöltöd a Yasu 1.03-at.
Remek kis progi, elfedi a SecuRom meghajtókat az ellenőrzés elől. Így a játék Daemon az eredeti DVD szinte tökéletes mását mutatja a játéknak, a Yasu pedig elrejti az ellenőrzés elől a Daemont.
Nekem így futott.(Amd XP 2100+(1.7 ghz), ati radeon 9800se, 768mb mem)
Régebben iszonyúan szaggatott a belső tereken, most már remekül megy.
Ha valamit elirtam, később javítom.
Taky -
Már megjelent a Jumurdzsák gyűrűje?
Hát szerda környékén megmondom, neke mhogy tetszi a Runaway 2.
Elsővel nem játszottam, mert anno lebeszéltetek róla, hogy milyen idegesítő. -
ja... a gumikacsa rész....
gumikacsát meglátod a szobaablakból. szórsz rá kenyeret, amit a kávézóban találsz.(madár kipukkasztja)
a kavázó elött felveszed a gumikacsát, egyetemen kukából kiveszed a kesztyűt. gumikacsáról a patchet átragasztod a kesztyűre.
otthon a ház előtt megoldod a vízcsöves feladványt, majd a fogót használod a gumikacsával.(talán még valami kötél is kell a kacsára nem emlékszem)
a metróbal felfújod a fogós kacsát, azzal lehet megszerezni a csavarhúzót.. vagy valahogy így.
csavarhúzóval lehet kinyitni a színház előtt az elektromos dobozkát, majd a kesztyűvel lehet benne tevékenykedni.
ha ennyiből nem jösz rá, akkor nézd meg a végigjátszást:D -
Tomsess #18401 Runaway 2 teszt már volt franciaországban és maximum pontszámot kapott. Valszeg ott már kiadták, vagy kaptak egy tesztverziót. Ellenben engem az érdekelne, hogy nincs-e meg vkinek a Jumurdzsák gyűrűje? Nagyon-nagyon érdekel mit hoztak össze, meg aztán első magyar FMV is ez. Valaki esetleg?
-
krizsuli #18400 Sziasztok! Elakadtam a második pályán, mikor megmérgezzük a hapekot, és kiköpi a cukrot a takarítóra majd elzavarja. Ezután mit kell csinálni?
Lécci segítsetek!! Ez egy színház előtt van -
Akkor biztos hülye vagyok.
De én továbbra is esküszöm, hogy megjelent a német verzió! Tegnap!
Jövőhéten rakok is fel képet. -
És mégis:)
"CDV Software Entertainment USA announced that the adventure game Runaway 2: The Dream of the Turtle in the works at Pendulo Studios will be launched in North America on February 12, 2007. Players will be able to explore more than 100 different places across the globe, throughout the 6 extensive chapters of this new adventure. In Alaska, Hawaii, under the sea or up in the sky, in the middle of a hostile jungle or on board a huge yacht, you will experience an unforgettable adventure in a rich and varied environment. Pendulo Studios has come up with many juicy puzzles and exciting challenges which can be solved more or less easily depending on the player's level. The game will be released in Europe on January 19th, 2007." -
Dehogynem. Hülyeségeket nem kérdezek! -
még meg sem jelent -
Runaway 2 megvan valakinek? -
Eddig is ment, most is megy. Az régi port-on.