The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt van például a koleganõm. Ötágúcsillag a nyakában, grufti fej, lilakarikás szem, könnyûdrogok, halálvárás, satöbbi. Vagy ott van például lendvai ildikó. Na õ a fõboszi :-)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Azt hittem boszorkánysággal vádolni vkit, az már régi szokás 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Majd az fordulhat elõ, hogy pl DX10-et használó kodekkel jobban lehet filmet nézni. ezt majd még a jövõ megválaszolja.
Ami az érdekes még számomra, hogy pl. a Bioshock-ban is van az a rész, amikor a legelején a kis kabinba vagy, és egy csávót kinyít a sarlós csaj. Majd felugrik a kabinra és buherálja.
Na a lényeg, hogy ekkor vibrál a fény és ez a lényeg, mert ugye a fény a full képernyõn ki-be kapcsol, vibrál.
XP alatt ez úgy nyilvánul meg, hogy a kép olyan, mintha vízszintesen pl. 5 kis sávból állna, mintha elcsúszna a kép darabokra oldalirányban.
Vista alatt meg gyönyörûen egyben van a kép, csak ki - be kapcsolódik a fény.
És mindez ugye csak a VGA driver miatt lehet, meg a monitor driver.
De XP alatt mindig is ilyen volt. Csak nem értem miért.
Valakinek ötlet?
[merlinw.org]
Viszont errõl a beépített videokodekrõl nem hallotttam, semmi erre utalót nem találtam neten, semmi köze a DirectX-hez, illetve semmi értelme nincs. PC-s videokártyába kodeket építeni??? Há mi a francnak?😄
A sok DX9 vs DX10 kérdést/vitáról:
A DX10 az = DX9 for Vista (1-2 kezdetleges irányvonalat adó technikai megoldással). Amire ti vártok az a DX10.1 lesz. A DX10-es videókártyák sem azért jók mert DX10-esek, hanem önmagukért - az egy dolog, hogy már támogatják azokat az apró megoldásokat amit beletuszkoltak Vista-marketing miatt a Microsoft-ék.
Majdnem (azért majdnem, mert mindenre nem térnek ki a cikekkben így nem tudom van-e valóban DX10 tech anyag a mostani verzióban) minden mostani "DX10"-es effektet elõ lehet csalni a DX9 interfészbõl, csak hát ugye van egy hatalmas MS kampány miszerint el kell adni a vistát, és a cégek mellett kik a második legerõsebb hajtóerõ? Persze hogy a játékos.
A valódi újítások (kifinomult Shader Model v4, Pixel Shader v4, stb technikák 10.1-tõl lesznek elérhetõk). Többek között ezért is van az, hogy vadiúj videókártyákra lesz szükség a DX10.1-hez.
Lényeg, hogy semmi értelme töprengeni DX9/DX10-en. A Vista kampány kihozott pár szép fícsört a DX=bõl, de ennyi.
[merlinw.org]
Net nélkül is lehet telepíteni, mikor a telepítés végén hibaüzenetet dob, át kell nevezni a könyvtárat, befejezni a telepítést, majd kézzel bemásolni a 130Mb-nyi bináris anyagot a Release mappába. (Ezt a munkahelyedrõl hazaviheted pl.)
Majd ezután ugyanúgy a törést mint lejjebb,
[merlinw.org]
Az ott nem Törlési info, hanem Törés (álá crack)😊
Ne legyél tök Takykám😊 Hajnali 4-kor alszunk😊
[merlinw.org]
Az új vga-mhoz adtak egy cd-t driverekkel. Ezen van a Leadtek által direkt a Winfast kártyákhoz készített driver 100 valahanyas verziószámmal. Az nvidia oldalán viszont már 160 körül jár a verziószám. Most melyik drivert használjam. A gyártó által a kártyához készített régebbi (2007.03.07 dátumú) drivert, vagy a legfrisebb nvidia drivert?
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy mindenféle kodek nélkül egy sima fapados filmlejátszó is le tudja játszani a divx és xvid formátumokat. Jól értelmezem? mert akkor eltávolítok a gépemrõl minden kodeket és kipróbálom.
Egyébként fut WinXP alól, vagy Vista kell neki?
Komoly cucc... biztos a registrybe ír bele valamit.
Maxi Image használata:
1. Hozzunk létre egy könyvtárat
2. jobb klikk, tulajdonságok
3. alul haladó gomb
4. Tartalom tömörítése (nemtom magyarul hogy írja, de a 4. felülrõl) bepipál
5. Leokézod
6. Ebbe a könyvtárba kitömöríted a maxi image-et.
(így nem fog 6GB-ot foglalni a lemezen)
Telepítés menete:
1. minimum Daemon Tools 4.09-ben hozzunk létre 2 meghajtót.
2. elsõbe mount-old a Bioshock iso-t
3. másodikba a maxi image-et
4. telepítsd fel a játékot, netkapcsolat legyen.
Törés:
1. /Bioshock/Builds/Release/Bioshock.exe-t nevezd át, másold a helyére a Crack.zip-ben található exe-t
2. /Bioshock/Builds/Release/paul.dll-t nevezd át, másold a helyére a Crack.zip-ben található dll-t
3. secu.eg.reg -et futtasd
4 Jó játékot😊
[merlinw.org]
Tényleg nem érdekel valakit a kártya???
Még 1.5 év gari van rajta és 42e-ért odadom.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
az én gépem pl egy HD-s filmet már le se játszik....
Ha ezt ezentúl a videokaridekódolja, akkor nem lesz rosz világ.. pl tudok majd tömöríteni HD-nézés közben😄 (tekintve, hogy gépvásárlást tervezek 1-1.5 éven belül.
Sapphire Technology Radeon HD 2600 Pro 512 mb HDMI / dual DVI PCI Express
hallottam vmi fórumon olyat, hogy a DX10-es kártyákban alapból vann/lesz HD-dekódoló chip. Így lehet majd DivX-et, meg Xvid-et, meg még van 20-féle formátumot(mov, stb.) processzorkódolás nélkül.
Ez igaz?
Remálem az a fázis nem jön el, hogy csak 30x-ra lehet egyátalán bekapcsolni a gépet. 😞
Ezt már full nem értem. Lehetetlen, hogy 2 lapnak ugyan az legyen a baja szerintem. Pedig a RAM is jó, minden.
A procihoz nem vettem külön hûtõt, hanem a hozzá adott gyári amd hûtõ van rajta.
A memória márkáját bedig elírtam. Sajnos nem Kingston, hanem Kingmax. Ezen spóroltam egy kicsit, mivel legutóbb GEIL Ultra (2x512M😎 volt a gépemben és semmilyen érzékelhetõ sebesség növekedés nem volt. Tuningolni pedig nem tudtam, mivel bármelyik értékét megváltoztattam a BIOS-ban, rögtön sípolt a gépem és nem indult el csak a BIOS kireszetelése után. Ezért most olcsó memóriát vettem. (jöhet végre a STALKER <#kacsint>#kacsint>)
alaplap: Gigabyte AMD M57SLI-S4
proci: AMD 5200 X2
vga: Winfast PX8600GTS
memória 2 x 1 GB Kingston
A többi cucc maradt a régi. Szerencsére a régi alaplapom is nforce 570-es chipkészletû volt, így nem pakoltam újra a windows-t, hanem elindítottam így. Tökéletesen elindult nem jelzett semmi új hardvert. Az elõzõ vga-m az ATI volt, így annak a driverét leszedtem, de az nvidia drivert már nem volt idõm felpakolni, mert rohantam melózni.
Meló után is dolgom van, így lesz este 10 óra mire kezeim közé kaparintom a kicsikét. Addig pedig tûkön ûlök <#duma>#duma><#wilting>#wilting>
ITT utána ia tudsz olvasni!
Na jó, pontosabban... : Sapphire Technology Radeon HD 2600 Pro 512 mb HDMI / dual DVI PCI Express
A 21240-es hsz-t meg naon nem értem, lefordítanád magyarra? 😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]