The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy excel fájlban vannak a szövegek, próbaképpen át is írtam a menüt magyarra, ami olyan jól sikerült, hogy szlovák lett a visszatétel után a játék. <#nyes>#nyes>
Lehet tudok szlovákul, csak eddig nem tudtam róla? 😊
Amit írtam felbontást, az meg hülyeség, mert lehet állítani, csak arra lett optimalizálva. Külön van setup indítója, abban lehet állítgatni dolgokat, nem a játékban.
Ha jól tudom a NiBiRu-t, és a The Black Mirror-t se lehetett magyarítani sajna. De majd megnézem, bár én nem fogom, nincs rá idõm, meg olyan tudásom se igazság szerint.
Játszani még ugyan nem játszottam vele, mert beteg vagyok, örülök, hogy élek, csak elindítottam, és annyi, hopgy fix 1024*768-as a felbontás, ami ugye várható is volt, mivel fix a háttér is.
A karakterek szépen ki vannak dolgozva. De mondom csak elindítottam, intrót megnéztem, majt 30 mp-et játszottam.
köszi szépen.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Drakuláról pedig a régebben, úgy 5-6 éve megjelent Nosferatu játék jutott eszembe. Az is pont ilyen volt a leírásod alapján. Lehet, hogy ez pont a Nosferatu közvetlen folytatása, ahol szimplán csak új pályákat készítettek, de a motorhoz nem nyúltak.
Újabb kérdés: szerintetek mikorra lesznek a piacon elérhetõ áron DX10-es videokártyák(huszonharmincezer forint fele)
kb 1 év múlva tervezek gépfelújítást, addigra talán...
most a legolcsóbb DX10-es kárta, amit láttam egy gefo8800 volt 64 ezerért..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
1. - Ha USB-s egeret veszek, akkor goldot jelenthet, ha csak 1.1-es usb van a gépben?
2. - Ez már komolyabb... fura egészen... Ati 9800SE + Vista + legújabb driver. Igen sok 3d-s alkalmazásnál elõfordul egy kis fura hiba... Magas felbontában(1024x768 felett 1280*1024-ig, meg annyit tud a monitor) a 3D bekapcsolásakor csak a képernyõ felsõ egynegyedében van kép... az alsó háromnegyed meg fekete vagy szürke... de nem vátozik.. de a legfurább az, hogy alacsony felbontásnál nem fordul elõ, meg az, hogy a felsõ egynegyedben tökéletes a kép. alul meg semmi...
Régebben bizonyos programoknál minden felbontásnál ez volt, de a legújabb driver után már csak párban van ilyen....
Szerintetek driver gond lehet? csak várjak?😄
Más: megnéztem az új Dracula játékot... Borzasztó! Egyébként nem tudom miért írták rá, hogy kaland, amikor FPS-lövölde és abból is olyan színvonalú, mintha 6-7 éve készült volna.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Az meg nekem nincs meg. Valaki fel tudná tölteni nekem a cd-s verziót?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
~ Mi ez a Drakula?
~ Én simán kiírtam 2 db lemezre a csomagolt fájlokat és kész. Van 2 db DL-es lemezem, 1200 HUF-os Verbatim, de ahhoz nagy gémnek kell kijönni, hogy felírjam rá. Pl .mondjuk egy Alan Wake -et gondolkodás nélkül ráraknék. De mire kiadja a köcsög Microsoft, meg Remedy már szerintem holografikus íróm lesz a gépben.
Szerk.
Ja most látom, hogy errõl van szó: Dracula: The Days of Gore
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Más: valakinek megvan az új Drakula kaland? Mi a vélemény róla?
Szerencsémre közben kijött a MOHAirborne és most azzal egyengetek.
Egy kis 2. világháború jót tesz az idegeimnek, és ha minden nácit kivégeztem, jöhetnek megint az elvarázsolt város 'elmebetegei'.
Ezzel kiírni tudod az mdf file-t dvd lemezre, és ha nincs rajta túl jó védelem, akkor müxik, de ha új játékról van szó, akkor nem fog menni.
(még mindig érdemesebb megpróbálni, mint simán kiírni a fileokat a lemezre)
Ha nem megy, akkor marad a dvd9
Úgy voltam a játékkal mint Lord Myn. Éjjel nyomtam egyedül egy sötét szobában egy remek fej(fül)halgatóval és majd össze csináltam magam. Nem is jutottam túl messzire, csak az elsõ pálya wc-s részéig. Addigra mérlegelnem kellett, hogy ha nem akarok szívinfarktusban elhunyni, akkor be kell fejeznem :-)
itt pl van 3200-ért 10 db-os csomag.
legalábbis a 60 ft-os verbatimhoz képest.
mert ha magukat a sima fileokat írod fel dvd-re, akkor elveszik:
-a subchannel data(pl copy protection, ha jó az image).
-meg a cd/dvd title(arra mondjuk lehet ügyelni)
-a filerendszer. nem mindig mind1, hogy iso, vagy udf, abból is melyik.