The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Végigjátszottam végre a Loom-ot😊 Jopofa/jó rövid játék 3 óra alatt a végére értem. Végén hattyúk tava betétdal ott van nagyon😊

[merlinw.org]

MerlinW
Akiket érint tudják.

[merlinw.org]

Miért is van most ez a szöveg a bannerban?? <#wow2><#confused>
takysoft
erre már megvan a bibi. (a Oneclick avtivator ugynaaz, mint az Oem bios emulator, csak egyszerûbb kezelni).
és ez az aktiváló technológia valahogy összeugrik az nVidia NForce technológiás alaplapjainak driverével.
tévedtem, nem a videokártyadriver, hanem az nForce driver volt a gond.
Nem szabad feltenni, vagy jön a kék-halál.(royal.sys error).
(nforce driverrel is felkerülhet, meg asszem windows frissításként is, de ott talán nem automatikus, csak választható). Jól elkezelni a rencer a beépített driverrel is az IDE vinyókat remélem😄

Azt is meg lehet mondjuk oldani még. Dualboot(pl Vista Live cd-rõl), átnevezed a system32\royal.sys file-t, elindítod a rendszert(safemode), majd az eszközkezelõben kiszeded az nforce IDE drivert. royal.sys visszanevez, majd megy a rencer... elvileg, még nem próbáltam, de perceken belül lesz alkalmam.
Most írtam ki a Live Vistát lemezre.... remélem müxik, mert warez release. Bár VirtualBox-ban ment😄(az olyan ingyenes VmWare😄...meg kicsi, így gyorsabb volt letöltnei)

Azt meg nem állítottam, hogy nem volt a lemásolandó vinyó kicsit.... fura😄 De ettõl meg a ghost nem másolta le, más progi meg igen Acronis Tureimage asszem. De mindenki hazsnáljon amit akar, de neked ilíen jól mûködött akkor nem tanácsolom el tõle az embereket. Meg végeredményképp az is van a Hiren lemezen😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
például a dd :-)

kirol
Akkor jó. Maradok a Norton Ghost -nál, azt legalább ismerem valamennyire.

Vistanál én az emubios-osat használom, megy tökéletesen.

Bár most gondolkodok, hogy felrakom a Businesst, mert az ugye nekem legális, de akkor abban nem lenne extra, pl. dreamscene. 😞

MerlinW
Ghost-tal 50-100 gépes termeket, banki szervereket, ill munkaállomásokat arhiváltam, mentettem, töltöttem vissza.

Az elmúlt 10 évben az egyetlen Symantec szoftver ami valóban hibátlan. Ha nálad gáz volt, az csak az ön gépében lehetett.

Vista aktiválására én ezt: Vista.All.x86.OneClick.Activator-CLoNY

Viszont nem értem, mi köze az aktiválásnak az nvidia driver-hez?😊 Ha volna is, az aktiválást elsõ lépésként illik megtenni rögtön, miután végzett a telepítõ a rendszerrel.

[merlinw.org]

takysoft
Ti milyen módszert használtok a Vista aktiválására?
Sajnos az én verzióm nem mûködik nvidia driverekkel, kifagy tõlük.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Na most nézem, ez a Hiren's BootCD 9.2 nem egy progi, hanem egy progigyüjtemény. Ebbõl mi az, ami lemezképet csinál a HDD-rõl?

takysoft
ne tévedjünk el. a miniPE-nek semmi köze a lemezklónozáshoz. (bár abban is vannak hesználható programok erre). Én a Hiren's Boot CD-t ajánlottam. Meg megemlítettem, hogy van egy olyan bootcd-m amin hiren is, mert minipe is van, és általános szervízcélokra jobb.

Ghost-ot meg egyszer hazsnáltam eddig, nem indult el róla a rencer😄
van sok más jobb progi is erre a célra.

MerlinW
Hátöö MiniPE egy szervízlemez. Neked lehet egy Symantec Ghost cd jobban jönne.

[merlinw.org]

kirol
Én elolvastam, szavaztam, helyesírási hibát kijavítottam. 😊

Amúgy már készül a Reprobatres magyarítása!

kirol
Hát most van egy pár játék az tuti. Már csak egy kis idõ kellene hozzá. 😊
Vagy valami idõmegállító gépezet. Van valakinek esetleg?

hm naon szépen kivitelezett game ez az Undercover, csak a férfi fõhõs hangja vmi borzalmas 😛
kirol
Errõl a MiniPE -rõl még nem is hallottam.

Ez is azt csinûlja, amit én szeretnék, vagyis a mostani hdd-rõl lement mindent fullra, és átrakhatom az új hdd-re a régirõl a cuccot kompletten?

MerlinW
============= _olvass_es_irj! ================

- Mindenki olvassa el az elejét és reagáljon, kizárólag ott!

- A híreket is olvassátok el!

================================================

[merlinw.org]

Az Undercover is kijött?? 😄 jee... de egyelõre az nwn2 kiegjének állok neki 😛
MerlinW
MiniPE a tuti bootCD. Live XP van rajta soksok warez cuccal😊 Total commandertõl a password recovery-ig, partition magic, ghost, stb.
torrentspy, demonoid, stb ingyenes torrentekrõl tölthetõ.

Taki: köszi szépen😊

Lord Myn: jaja, új scumm😊

[merlinw.org]

takysoft
Felért, használhatod.

takysoft
Letöltöd az ISO-t, majd kiírod egy CD-re. Arról meg elindítod a gépet. menni fog😄 Onnét rájösz.

kirol
Na majd vasárnap megnézem akkor. Meg nem is vágom egyenlõre a dolgot. 😊

takysoft
Töltsd Flashgettel sok szálon, úgy hamar lejön😄

takysoft
sajns a mirrorok már nem mennek, 9dow-ról meg lassan tölt, de 80 mega azért le fog jönni.

takysoft
õõõõ. nem progi, hanem bootCD, amin nagyon nagyon sok kis programocska van.
Ezek 99%-a feltört😄 ez egy warez-ralase😄
amúgy kb 90 mega az egész, nem nagy.
a link, amit adtam, ott le is lehet tölteni.

Ennél van egy komolyabb BootCD is, de arra nem tudok linket adni sajnos. Abban van egy hiren, egy bootolható WinXP, meg még vmi bootcd egyben.(elején választható)
Majd feltolom, ha végeztem az I Must Scream-mel. mindig jó, ha megvan(bár abban régebbi hiren van, így mindenképp töltsd le ezt az újat)

kirol
És ez amit linkeltél Hiren's BootCD az ingyenes progi?

takysoft
nem fog.
oka: a Ghost. norton szar.... többször is próbáltam, de télleg szar.
Szedj le egy Hiren's BootCD-t, azon vannak Disk Clone Tool-ok.

Acronis TrueImage-et ajánlom, mert azt már használtam.. (és igen Ghostot is, csak az nem mûködött).

Próbálhatod persze azt is, ha szertenéd, de az nagyon fontos, hogy mindenképp ellenõrizd a végeredményt, mielõtt a régi vinyót formázod😄

kirol
Szar ügy. Együttérzek.

Ha a jelenlegi HDD -rõl csinálok egy full Ghost -ot, és átrakom egy másik vinyóra, illetve felrakom rá, akkor az frankón fog mûködni?

Mert HDD cserém lenne, és nem akarok újra telepítgetni, mert most zsír a rendszer, ugye nemrégen raktam fel.

takysoft
idõvel felér.

Lord Myn
Nekem megvan, de #21515 miatt egyelõre nem tudom felrakni... Btw: tesztelni akarod az új ScummVM-vel? 😊

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Kérhetek valakitõl egy "I Have No Mouth, and I Must Scream"-et?

[merlinw.org]

MerlinW
Undercover angol, igen,
Bioshock és MOHA lesz legközelebb törölve, jön valami újabb nagyméretû anyag ill, ha már mindenki végzett vele.

[merlinw.org]

serito
Én is kérem, hogy ne töröld lényszi mert nekem meg nincs elég szabad bit a HDD-n. :-)))Köszi

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Lord Myn
Ha lehet, egy ideig ne töröld ezeket még légyszi! Kirol kollega gépe után, most az én alaplapom adta meg magát, pár hétig nem tudok tölteni... <#sir> (Mondjuk a jelszót sem tudom, mert az is a gépben van).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

trmn
úúúúúú....Tök jó már le is szedtem. ))) Ugye ez az angol verzió ?

Axon
Fúúú....orgia! :-)

Hónapokoig tart majd mire az egészet átböngészem :-)

MerlinW
#21509 második része...😊

[merlinw.org]

trmn
Már jön is lefele. Ha kell valakinek holnap föl tudom tolni

takysoft
az ezekkel a gond, hogy szinte mind RIP.... én meg minõségi gyûjtõ vok.
persze akadt azért sok jó dolog benne, pl Lemmingsek halomra(némelyik bevallom hiányzott😄)

MerlinW
Classic Memories könyvtárban 211 Oldszkúl. Nem hiszem de hátha találtok olyat ami kell.
(Direkt nincs még számozva, mert Seed-eli még a vas.)

Még megy majd bele, szereztem 7CD-nyi nagyon öreg cuccot, csak még le kell válogatni õket.

=================================================

Undercover Operation Wintersun
http://pc.gamezone.com/gamesell/screens/s29082.htm

Fent van, számozva még ez sincs, szintén seed alatt.

[merlinw.org]

kirol
Na még egy kalandjáték jelent meg: Undercover Operation Wintersun

Bár ezt se tudom milyen, de majd megnézem.

Kalandorok figyelem! Keresek egy játékot, a neve - Agapito's Crazy Adventure vagy Island Adventure. Egy nagyon szép kis rajzolt point&click kaland ez. Még nagyon régen játszottam a shareware verióját, CD Games mellékleten volt rajta. Ma elhatároztam hogy megkeresem, meg is találtam. Elkezdtem kutakodni a neten és örömmel töltött el, mikor megtudtam, hogy 1997-ben kiadtak belõle egy full cd-s verziót (300MB körül van). Sajnos eddig nem találtam használható linket rá. Gondoltam hátha valamelyikõtöknek megvan ez a gyöngyszem. Itt van pár screenshot belõle.

takysoft
pfff. maga John Carmack is azt mondta, hogy marad az OpenGl-nél... ez azért gáz....
Elõbb utóbb kénytelen lesz az MS kiadni a directX-et unix-like rendszerekre.(ez már saját véleményem).

a d3d nagy fegyver, amivel az ms alátámasztja a windows-t a játékosok között. de ha nem lesz miltiplatform, akkor az OpenGl lesöpri (lásd Quake-engine, Unreal-engine, stb...)
ha pedig OpenGl elõny lesz, akkor a játékosok is rájönnek, hogy a "free", meg a "multiplatform" egész okos dolgok tudnak lenni.

Persze az MS se hülye. Biztos tudják mit csinálnak...

takysoft
háát.. a fordító nem engedte meg, hogy feltöltsék a magyarítását a portálra.... fura.... nem tudom mi oka lehett erre...

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Remek hír, hogy elkészült a Nightlong kalandjáték magyarítása.
Mégremekebb hír - számomra- hogy gõzerõvel készül a Beneath a Steel Sky kaland magyarítása (nagykedvencem <#vigyor0>). Készítõje október/novemberre ígéri, de reméljük, hogy ez nem egy politikusi ígéret lesz <#vigyor0>

Axon
bekaphattyák! ;-)

takysoft
ne már😄
akkor várok... na nem mintha amúgy nem várnék😄

MerlinW
Pár shader effekt szebb vele, de a lényeg hogy teljesen új belsõ felépítése van.
Egyébként DX10 az a DX9 for Vista. Az igazi DX10 az új effektekt támogatásokkal, stb a 10.1+ lesz. (Többek közt emiatt is kell majd új VGA a 10.1+ -hoz)

[merlinw.org]

kirol
Én semmi extrát nem látok dx10-ben, szóval nem estem hanyat tõle. Nem is látok igazából különbséget 9 és 10 között.

serito
Igen, de nem DX10-ben. A VGA-t már eladtam csak a másikra (GigabyteHD2900XT) kell várnom mert hiánycikk. Talán 2 hét múlva megjön. A procit is kevésnek tartottam, meg jó áron el tudtam adni. A monitorom meg egy "öreg" AOC CRT monitor volt. Azt hiszem nekem is kijár egy TFT.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64