The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
és ez az aktiváló technológia valahogy összeugrik az nVidia NForce technológiás alaplapjainak driverével.
tévedtem, nem a videokártyadriver, hanem az nForce driver volt a gond.
Nem szabad feltenni, vagy jön a kék-halál.(royal.sys error).
(nforce driverrel is felkerülhet, meg asszem windows frissításként is, de ott talán nem automatikus, csak választható). Jól elkezelni a rencer a beépített driverrel is az IDE vinyókat remélem😄
Azt is meg lehet mondjuk oldani még. Dualboot(pl Vista Live cd-rõl), átnevezed a system32\royal.sys file-t, elindítod a rendszert(safemode), majd az eszközkezelõben kiszeded az nforce IDE drivert. royal.sys visszanevez, majd megy a rencer... elvileg, még nem próbáltam, de perceken belül lesz alkalmam.
Most írtam ki a Live Vistát lemezre.... remélem müxik, mert warez release. Bár VirtualBox-ban ment😄(az olyan ingyenes VmWare😄...meg kicsi, így gyorsabb volt letöltnei)
Azt meg nem állítottam, hogy nem volt a lemásolandó vinyó kicsit.... fura😄 De ettõl meg a ghost nem másolta le, más progi meg igen Acronis Tureimage asszem. De mindenki hazsnáljon amit akar, de neked ilíen jól mûködött akkor nem tanácsolom el tõle az embereket. Meg végeredményképp az is van a Hiren lemezen😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Vistanál én az emubios-osat használom, megy tökéletesen.
Bár most gondolkodok, hogy felrakom a Businesst, mert az ugye nekem legális, de akkor abban nem lenne extra, pl. dreamscene. 😞
Az elmúlt 10 évben az egyetlen Symantec szoftver ami valóban hibátlan. Ha nálad gáz volt, az csak az ön gépében lehetett.
Vista aktiválására én ezt: Vista.All.x86.OneClick.Activator-CLoNY
Viszont nem értem, mi köze az aktiválásnak az nvidia driver-hez?😊 Ha volna is, az aktiválást elsõ lépésként illik megtenni rögtön, miután végzett a telepítõ a rendszerrel.
[merlinw.org]
Sajnos az én verzióm nem mûködik nvidia driverekkel, kifagy tõlük.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ghost-ot meg egyszer hazsnáltam eddig, nem indult el róla a rencer😄
van sok más jobb progi is erre a célra.
Amúgy már készül a Reprobatres magyarítása!
Vagy valami idõmegállító gépezet. Van valakinek esetleg?
Ez is azt csinûlja, amit én szeretnék, vagyis a mostani hdd-rõl lement mindent fullra, és átrakhatom az új hdd-re a régirõl a cuccot kompletten?
- Mindenki olvassa el az elejét és reagáljon, kizárólag ott!
- A híreket is olvassátok el!
================================================
[merlinw.org]
torrentspy, demonoid, stb ingyenes torrentekrõl tölthetõ.
Taki: köszi szépen😊
Lord Myn: jaja, új scumm😊
[merlinw.org]
Ezek 99%-a feltört😄 ez egy warez-ralase😄
amúgy kb 90 mega az egész, nem nagy.
a link, amit adtam, ott le is lehet tölteni.
Ennél van egy komolyabb BootCD is, de arra nem tudok linket adni sajnos. Abban van egy hiren, egy bootolható WinXP, meg még vmi bootcd egyben.(elején választható)
Majd feltolom, ha végeztem az I Must Scream-mel. mindig jó, ha megvan(bár abban régebbi hiren van, így mindenképp töltsd le ezt az újat)
oka: a Ghost. norton szar.... többször is próbáltam, de télleg szar.
Szedj le egy Hiren's BootCD-t, azon vannak Disk Clone Tool-ok.
Acronis TrueImage-et ajánlom, mert azt már használtam.. (és igen Ghostot is, csak az nem mûködött).
Próbálhatod persze azt is, ha szertenéd, de az nagyon fontos, hogy mindenképp ellenõrizd a végeredményt, mielõtt a régi vinyót formázod😄
Ha a jelenlegi HDD -rõl csinálok egy full Ghost -ot, és átrakom egy másik vinyóra, illetve felrakom rá, akkor az frankón fog mûködni?
Mert HDD cserém lenne, és nem akarok újra telepítgetni, mert most zsír a rendszer, ugye nemrégen raktam fel.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Bioshock és MOHA lesz legközelebb törölve, jön valami újabb nagyméretû anyag ill, ha már mindenki végzett vele.
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
persze akadt azért sok jó dolog benne, pl Lemmingsek halomra(némelyik bevallom hiányzott😄)
(Direkt nincs még számozva, mert Seed-eli még a vas.)
Még megy majd bele, szereztem 7CD-nyi nagyon öreg cuccot, csak még le kell válogatni õket.
=================================================
Undercover Operation Wintersun
http://pc.gamezone.com/gamesell/screens/s29082.htm
Fent van, számozva még ez sincs, szintén seed alatt.
[merlinw.org]
Bár ezt se tudom milyen, de majd megnézem.
Elõbb utóbb kénytelen lesz az MS kiadni a directX-et unix-like rendszerekre.(ez már saját véleményem).
a d3d nagy fegyver, amivel az ms alátámasztja a windows-t a játékosok között. de ha nem lesz miltiplatform, akkor az OpenGl lesöpri (lásd Quake-engine, Unreal-engine, stb...)
ha pedig OpenGl elõny lesz, akkor a játékosok is rájönnek, hogy a "free", meg a "multiplatform" egész okos dolgok tudnak lenni.
Persze az MS se hülye. Biztos tudják mit csinálnak...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Mégremekebb hír - számomra- hogy gõzerõvel készül a Beneath a Steel Sky kaland magyarítása (nagykedvencem <#vigyor0>#vigyor0>). Készítõje október/novemberre ígéri, de reméljük, hogy ez nem egy politikusi ígéret lesz <#vigyor0>#vigyor0>
akkor várok... na nem mintha amúgy nem várnék😄
Egyébként DX10 az a DX9 for Vista. Az igazi DX10 az új effektekt támogatásokkal, stb a 10.1+ lesz. (Többek közt emiatt is kell majd új VGA a 10.1+ -hoz)
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64