33675

• takysoft
    apache nem ilyesmi?
  • Axon
    Még nem. Most látom én is, hogy megjelent.
  • Axon
    Úgy látom, hogy ez windowsos ftp szerver. Én szervernek csak linuxot használok, ezért linuxos ftp szerver programot keresek.
  • szotyimutyi
    The Lost Crown: A Ghost-hunting Adventure-t próbálta valaki?
  • csgj
    Perry Rhodan-t próbálta már vki? Sci-fi kalandjáték, németül már kijött... (De persze nekem az úgy nem jó, én várok az angolra.)
  • moonster
    Axon: Én is ezzel gyötrődtem, hogy az ftp szerverek nem kezelik 2GB-bál, valamelyik meg kezelte, de a 4gb felettit mar rosszuljelezete, ezzel sokszor hibara kenyszeritve amugy jo klienseket. Ami nekem jol bevalt, es eleg konnyen es jol konfiguralhato, nagy utdasu es kezeli a 4gb feletti fajlokat is jol, az a Titan Ftp szerver, vagy a nagyobb tudasu verzioja, a Titan Enterprise. Probald ki, jok!
  • kirol
    Valaki itt említett anno rajzolt hatású kalandjátékot.
    jövő hónapban fog megjelenn egy ilyen, a Goin Downtown.
  • Axon
    Na azt majd kipróbálom.
    Köszi!
  • takysoft
    XP/Vista alatt kipróbáltam. Magyar windowson úgy működött, mint az álom.
    (talán Wi95-ön voltak ilyen gondok...).
    De amúgy mindegy, mert úgyis EasyTutu-t használok.(1024x768-ban csak szebb:D)
  • MerlinW
    helyes, helyes:)
  • IMYke2.0.0.0
    Most egy volt középiskolai osztálytársamnál lakom - átmenetileg - neki van netje... így tudok néha tombolni a virtuális világban :)
  • MerlinW
    Téged is látni?:)
  • MerlinW
    vsftpd-t használom (ketteskén is), nem volt még vele ilyen problémám.
  • MerlinW
    Váá mekkora Broken Sword főszereplő lenne:)

• IMYke2.0.0.0
    A ToSC az kifejezetten angol nyelvterületre (UK) készült, az első rész és az azt követő részek (2. és kieg) már (és) International kiadások voltak.
  • Zóanagyvarázsló
    Köszönöm, ezt jó tudni. Bár valami hibát csak kellett valakinek vétenie, ha az első kiadás nem problémázik.
  • IMYke2.0.0.0
    Ugyanígy kell tenni a Planescape Torment telepítésekor is.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a telepítése idejére kell módosítani a régió beállítást ANGOLRA.
  • Axon
    A szerveren levő AGON az csak angol nyelvű?
  • Axon
    Nekem is feltünt ez az info a termékleírásban.
  • Zóanagyvarázsló
    Jut eszembe, lenne egy kérdésem, mely az ajándékhoz kapcsolódik. Igaz az, hogy a Tales of the Sword Coast kieg nem megy magyatr nyelvű XP-vel? Mert így "hirdetik ezt a pakkot, amit már csak azért is csodálnék, mert a régi UK kiadásnak nincs vele semmi problémája.
  • Axon
    MerlinW: Nem tudsz olyan ftp szerver programot, ami tudja kezelni a 2 gigánál nagyobb fileokat is? Én a proftp és a pureftp-t szoktam használni, de azoknál problémás a 2 gigás mérethatár. Feltölteni még engedi is a file-t (sőt lehúzni is), de a letöltött file minden esetben hibás.
  • Axon
    hajaj... csikóéveink ;-)
  • MerlinW
    Hajaj:) Legklasszabb emlélek 20-25 között vannak általában:) Ahogy barátaimmal kiötlött szólás szól: "Haverok, buli, bula, gyúrás" :)
  • serito
    Vannak szép emlékeim abbol a korbol.....
  • MerlinW
    Bagoly
  • Axon
    Vén trotty... ;-)
  • takysoft
    köszönöm mindenkinek. 23 éves lettem.
  • moonster
    Éppen kérdezni akartam a Jack Keane-rol, h lehet-e valahol magyar feliratot szerezni hozza, mikor a JK topicban olvastam, h szornyu lett a "magyaritas".
    Kivel csináltatják ezek a magyarítást, mert csak szégyent hoz azokra, akik valaha is normalis magyarítást készítettek.
  • csgj
    Tegnap reggel elromlott a tápom... :S Elég brutális hangja volt a gépnek, úgyhogy azonnal le is kapcsoltam :P Szinte biztos voltam benne, hogy a tápegység robbant le egy kicsit... Aznap így aztán nem gépeztem. Legalább más, értelmes dolgokat is csináltam tegnap... :D Igazán a regényírás miatt voltam mérges a gépre, mert tegnap kellett volna írnom. De ma cseréltek nekem tápot, ugyanolyan 300 wattosat. Aki beszerelte (überrendes ember ) azt mondta, hogy simán elbírja a 300 wattos táp a gépemet... (nesztek nektek, ennyit a tápvitáról :P) Csak sokat nyüstöltem. De 3 évig bírta! Itt, a poros emeletesházban, sztem ez is számít.
  • moonster
    Összekevertem valamit! Bocs.
  • kirol
    Én nem tudom, nekem fogalmam sincs miről beszél.
  • MerlinW
    Milyen szerverre?
  • moonster
    Egerekről!
    Nekem egy Genius ERGO 525 laser van. sok gomb, amibol nem hasznalok sokat, de a lézer pontossága nagyon észrevehető. AMit talán használok rajta, az az oldalán lévő felbontást állító gombocska. kis felbontásnál gyorsabban mozog, nagy felbontásnál meg lassabban.
    Tegnap előtt szerencsésen ráborítottam teámat...éjszaka a radiátoron és működik tovább. Ami fontos az egérnél, sztem az az alátét. Optikai, lézer, fontos, h lehetőleg egyszínű legyen, akkor a fény visszaverődése minden pontján azonos.
    Előtte Microsoft volt, optikai. 6 évig. Semmi baja nem volt, csak rámjött, h szertnék lézeres egeret. A rágit munkahelyemen használom, mert ott ratyik voltak.
    Szal ennyit egérről.
    Ezek a magyar kalandok mikor kerülnek fel szerverre, ha felkerülnek?

• kirol
    Meg a magyar Art of Murder -al se!

Ez mind jó lenne! :)
  • Axon
    Ha már a magyar nyelvű Jack Keane-nél járunk, akkor megjegyezném, hogy megjelent két újabb magyar nyelvű kaland:

Nyaraló gyilkosok
    Sherlock Holmes versus Arsene Lupin

Ha ezeket látjátok valahol, akkor ne habozzatok :-)
  • Axon
    Boldog szülinapot!

Az ilyen kislányt pedig megbecsülni ám! ;-)
  • Axon
    Köszönet mindkettőért!
    Hétfőn el is kezdem lehúzni őket.
  • Axon
    Sajnos a betegség miatt erről lecsúsztam :-(
  • Axon
    Na egy bő hetes influenza elleni kűzdelem után végre itt vagyok ismét. Látom, hogy azóta 79 új beírás született, aminek most neki is állok a végigolvasásának.