33675
-
#23614 apache nem ilyesmi? -
#23612 Még nem. Most látom én is, hogy megjelent. -
#23611 Úgy látom, hogy ez windowsos ftp szerver. Én szervernek csak linuxot használok, ezért linuxos ftp szerver programot keresek. -
#23610 The Lost Crown: A Ghost-hunting Adventure-t próbálta valaki? -
csgj #23609 Perry Rhodan-t próbálta már vki? Sci-fi kalandjáték, németül már kijött... (De persze nekem az úgy nem jó, én várok az angolra.) -
#23608 Axon: Én is ezzel gyötrődtem, hogy az ftp szerverek nem kezelik 2GB-bál, valamelyik meg kezelte, de a 4gb felettit mar rosszuljelezete, ezzel sokszor hibara kenyszeritve amugy jo klienseket. Ami nekem jol bevalt, es eleg konnyen es jol konfiguralhato, nagy utdasu es kezeli a 4gb feletti fajlokat is jol, az a Titan Ftp szerver, vagy a nagyobb tudasu verzioja, a Titan Enterprise. Probald ki, jok! -
#23607 Valaki itt említett anno rajzolt hatású kalandjátékot.
jövő hónapban fog megjelenn egy ilyen, a Goin Downtown. -
#23606 Na azt majd kipróbálom.
Köszi! -
#23605 XP/Vista alatt kipróbáltam. Magyar windowson úgy működött, mint az álom.
(talán Wi95-ön voltak ilyen gondok...).
De amúgy mindegy, mert úgyis EasyTutu-t használok.(1024x768-ban csak szebb:D) -
#23604 helyes, helyes:) -
#23603 Most egy volt középiskolai osztálytársamnál lakom - átmenetileg - neki van netje... így tudok néha tombolni a virtuális világban :) -
#23602 Téged is látni?:) -
#23601 vsftpd-t használom (ketteskén is), nem volt még vele ilyen problémám. -
#23600 Váá mekkora Broken Sword főszereplő lenne:)
-
#23599 A ToSC az kifejezetten angol nyelvterületre (UK) készült, az első rész és az azt követő részek (2. és kieg) már (és) International kiadások voltak.
-
Zóanagyvarázsló #23598 Köszönöm, ezt jó tudni. Bár valami hibát csak kellett valakinek vétenie, ha az első kiadás nem problémázik. -
#23597 Ugyanígy kell tenni a Planescape Torment telepítésekor is. -
#23596 Csak a telepítése idejére kell módosítani a régió beállítást ANGOLRA. -
#23595 A szerveren levő AGON az csak angol nyelvű? -
#23594 Nekem is feltünt ez az info a termékleírásban. -
Zóanagyvarázsló #23593 Jut eszembe, lenne egy kérdésem, mely az ajándékhoz kapcsolódik. Igaz az, hogy a Tales of the Sword Coast kieg nem megy magyatr nyelvű XP-vel? Mert így "hirdetik ezt a pakkot, amit már csak azért is csodálnék, mert a régi UK kiadásnak nincs vele semmi problémája. -
#23592 MerlinW: Nem tudsz olyan ftp szerver programot, ami tudja kezelni a 2 gigánál nagyobb fileokat is? Én a proftp és a pureftp-t szoktam használni, de azoknál problémás a 2 gigás mérethatár. Feltölteni még engedi is a file-t (sőt lehúzni is), de a letöltött file minden esetben hibás. -
#23591 hajaj... csikóéveink ;-) -
#23590 Hajaj:) Legklasszabb emlélek 20-25 között vannak általában:) Ahogy barátaimmal kiötlött szólás szól: "Haverok, buli, bula, gyúrás" :) -
#23589 Vannak szép emlékeim abbol a korbol..... -
#23588 Bagoly -
#23587 Vén trotty... ;-) -
#23586 köszönöm mindenkinek. 23 éves lettem. -
#23585 Éppen kérdezni akartam a Jack Keane-rol, h lehet-e valahol magyar feliratot szerezni hozza, mikor a JK topicban olvastam, h szornyu lett a "magyaritas".
Kivel csináltatják ezek a magyarítást, mert csak szégyent hoz azokra, akik valaha is normalis magyarítást készítettek. -
csgj #23584 Tegnap reggel elromlott a tápom... :S Elég brutális hangja volt a gépnek, úgyhogy azonnal le is kapcsoltam :P Szinte biztos voltam benne, hogy a tápegység robbant le egy kicsit... Aznap így aztán nem gépeztem. Legalább más, értelmes dolgokat is csináltam tegnap... :D Igazán a regényírás miatt voltam mérges a gépre, mert tegnap kellett volna írnom. De ma cseréltek nekem tápot, ugyanolyan 300 wattosat. Aki beszerelte (überrendes ember ) azt mondta, hogy simán elbírja a 300 wattos táp a gépemet... (nesztek nektek, ennyit a tápvitáról :P) Csak sokat nyüstöltem. De 3 évig bírta! Itt, a poros emeletesházban, sztem ez is számít. -
#23583 Összekevertem valamit! Bocs.
-
#23582 Én nem tudom, nekem fogalmam sincs miről beszél. -
#23581 Milyen szerverre? -
#23580 Egerekről!
Nekem egy Genius ERGO 525 laser van. sok gomb, amibol nem hasznalok sokat, de a lézer pontossága nagyon észrevehető. AMit talán használok rajta, az az oldalán lévő felbontást állító gombocska. kis felbontásnál gyorsabban mozog, nagy felbontásnál meg lassabban.
Tegnap előtt szerencsésen ráborítottam teámat...éjszaka a radiátoron és működik tovább. Ami fontos az egérnél, sztem az az alátét. Optikai, lézer, fontos, h lehetőleg egyszínű legyen, akkor a fény visszaverődése minden pontján azonos.
Előtte Microsoft volt, optikai. 6 évig. Semmi baja nem volt, csak rámjött, h szertnék lézeres egeret. A rágit munkahelyemen használom, mert ott ratyik voltak.
Szal ennyit egérről.
Ezek a magyar kalandok mikor kerülnek fel szerverre, ha felkerülnek?
-
#23579 Meg a magyar Art of Murder -al se!
Ez mind jó lenne! :) -
#23578 Ha már a magyar nyelvű Jack Keane-nél járunk, akkor megjegyezném, hogy megjelent két újabb magyar nyelvű kaland:
Nyaraló gyilkosok
Sherlock Holmes versus Arsene Lupin
Ha ezeket látjátok valahol, akkor ne habozzatok :-) -
#23577 Boldog szülinapot!
Az ilyen kislányt pedig megbecsülni ám! ;-) -
#23576 Köszönet mindkettőért!
Hétfőn el is kezdem lehúzni őket. -
#23575 Sajnos a betegség miatt erről lecsúsztam :-( -
#23574 Na egy bő hetes influenza elleni kűzdelem után végre itt vagyok ismét. Látom, hogy azóta 79 új beírás született, aminek most neki is állok a végigolvasásának.