33675
-
Tomsess #23573 Isten éltessen!
Hogy védjem a nem márkás egér használókat, nekem pl. Mercury egerem van. Nagyon jó kis 5 gombos egérke, immár több mint 6 éve szolgál és eddig gondom nem volt vele. Most van olyasmi, hogy a görgő picit elkopott, így érzékenyebb, de csak hosszú szövegek görgetésénél tűnik fel, egyébként nem idegesít. -
#23572 Tudja valaki, hogy ez a hiba Orthos-ban mit jelent?
Ezt csinálja az új RAM-om.
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Torture Test ran 6 minutes 36 seconds - 1 errors, 0 warnings.
Execution halted. -
#23571 Boldog Szülinapot! -
#23570 Isten éltessen ! Hányadik is? -
csgj #23569 Boldog szülinapot! Forgotten Realms: Baldur's Gate boxset, nagyon faxa! -
Zóanagyvarázsló #23568 Isten éltessen sokáig!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy látszik, kis híján egy napon születtünk :) -
#23567 takysoft: Nekem eddig Genius meg a4tech egerem volt/van és meg vagyok/voltam velük elégedve.
A Genius az még golyós volt és húzta 3-4 évig, aztán mikor behalt vettem egy vezetéknélküli a4techet 8000-ért, azóta azt ahsználom és elemet se cseréltem benne mert ugye tölthető:)
Apámnak meg tesómnak a laptopokhoz tescós/corás/stb... egér van, tökéletesen megfelel és 2-300 forintért nem rohangáltatom őket jobbra-balra vagy váratom őket 1 hétig, emrthogy veszek Bp-n olcsóé.
Egyébként Boldog Szülinapot és grat az ajándékhoz:)
-
#23566 Boldog Szulinapot!
Elvenni, minél hamarabb! Reméljük megtartja a jó szakását az idő -
#23565 Szép ajándék!! Most már el kell venned a barátnődet!!
Isten éltessen születésnapodra! -
#23564 Köszi és Boldog Szülinapot! -
#23563 Áááá, mit kaptam szülinapomra!!!!
A menyasszonyom egy istennő:D
-
#23562 ja a Feeble Files felért.
lehet szedni -
#23561 nem kötözködni akartam, csak rossz nézni, hogy szórod a pénzed.
nem fán terem, hogy így osztogasd.... -
#23560 Így van, mindenki azt vesz amit akar, és amire pénze van.
Én már 2006 nyarától veszem az LCD tévémet, de még mindig nem sikerült annyi zsét félrerakni rá. Amit kinéztem, már százszor elavult. :) -
csgj #23559 Kaposvár, de csak egy kattintásba kerülne a logómnál :) Serito: 1300 volt. És halálosan elegem van a csodálatosan értelmes, magyarázó hozzászólásaitokból. Nem vagyok hardcore gépes, éppen ezért nem is érdekel olyan komolyan a téma, hogy a legmárkásabb, legstrapabíróbb kis cuccokat vegyem meg a gépemhez, annyi pénzből, ami nekem nincs is. Borzalmas amit műveltek! Nekem ez így jó, ahogy csinálom! Ismerek amúgy más gépes üzletet, ahol tintapatront szoktam venni, mert ott olcsóbb, mint a teszkóban. De az akkor zárva volt. Másnapra meg nem tudtam várni, mert volt pár intézni való ügyem a gépnél, és most nem játékra gondolok.
Ennyi, remélem érthető volt, és nem kapok "mekkora bolond vagy te CSGJ" hsz-eket, köszönöm, jó éjt! :) -
#23558 " keeek n neked valami jó boltot a környéken"
Ha ez nem elírás akkor nagyon Vas megyeiesen "hangzott".
Ha mégis elírtad akkor bocsi, nem csipkelődni akartam.
csgj:
Mit fizettél ezért a "csodáért"? Mert ha többet mint 500,-Ft akkor már sok volt érte!!! -
#23557 tudni kell, hogy mi a "márka". Samsung hatalmas név, ha mondjuk LCD panelről vagy winyóról van szó. de optikai egerek piacán nulla.
sejtettem amúgy, hogy inkább veszel valami alkategóriás(a4tech,genius, azokból is az olcsóbb) egeret....
de, hogy képes vagy számítástechnikai alkatrészt a teszkóban venni... rettenetes.
ilyeneket elkerülendő legközelebb: hol laksz te? keeek n neked valami jó boltot a környéken:D
(tudom, régebben már mondtad, de hadd ne kelljen visszaolvasnom, mert régen volt már...)
(azon meg nem kell csodálkozni, hogy a teszkóban minden kütyü dupla annyia kerül.... a teszkó élelmizerbolt. annak nagyon jó. szoktam még ott venni konyhai cuccokat is, mert arra nem vagyok igényes(jó az ócsó, mert keveset főzök, de ettől még hulladék cuccokat adnak. pl teszkós szendvicssütőről 2 hónap után lejött a festés... bele a szendvicsbe persze......(most már nincs rajta egyáltalán, így használható) mindenesetre eektronikát hagyd meg inkább szaküzletekre. mert egyébként sokat fizetsz, vagy vacakot kapsz.
szal, merre lax te?(város elég, nem kell a pontos címed:D) -
csgj #23556 Technika, jah, ez volt a legolcsóbb :P Erre volt pénzem. De hát vmilyet muszáj volt vennem, borzalmasan "működött" az előző Samsung egerem... Eddig amúgy mindig márkás egereim voltak, mégis tök hamar annyi lett nekik. Lehet, hogy ennek még hamarabb vége lesz, de ez van... Amúgy jó a fogása, az anyaga, jól néz ki, és jól mozog. -
#23555 Köszönöm szépen:) -
#23554 És ebbe nem lehet belerakni az angol feliratot?
De ez akkor is érdekes, még be sem fejezték a játékot, most halasztották el megint. Akkor ez csak valami beta, nem? -
#23553 Teknika:D vagy mi a fene a teszkó elektronikai márkájának:D -
#23552 Most olvasom....tesco-s egeret vettél??? Milyet, hogy taky kiakadt tőle?
-
csgj #23551 Várok még normális verzióra... (a teszkós egér köszöni szépen, jól van :P) -
#23550 elkeztem feltölteni a The Feeble Files-t.
vmi 2CD-s verzió van meg, de tesztelni nem tudom, mert XP, vista alatt nem fut.
talán majd scumm alatt, de most nem érek rá ezzel vacakolni
(ui: sokáig fog tartani, lehet, hogy napokig, mert 4-en használjuk a netet, és lehet lekapcsoltatják velem.:D) -
#23549 CSGJ:
asszem te voltál oda annyira az assassins Creed-ért, hát gondoltam szólok, hagy van egy működő verzió
Assassins_Creed_PROPER-GRiD
Annyi bibi van vele, hogy játék közben a kiírt szöveg orosz, de amit mondanak az angol, és nem fagy le sehol.
Ha gondolod nézd meg, vagy várj vele, míg kijön a játék 28.-án.
(ettől még ne hogy azt hidd, hogy nem vagyok mérges a teszkós egér miatt... az igazi pofon volt...) -
Tomsess #23548 Köszönöm a felvilágosítást! Ebben az esetben nekifogok :) -
#23547 Angol teljesen -
#23546 Na lehet elhamarkodtam a dolgot, mert lehet, hogy lesz itt egy kis gond. -
Tomsess #23545 Megkérdezhetem, hogy ez most a német verzió (mármint német szinkron) vagy az ínglish (angol szinkron)? Mert ha dojcs, akkor neki sem kezdek a nyúzogatásának, nem sokat értenék belőle -
#23544 Akkor ezek éjszaka is dolgoznak?
Mert mondom én mindig 22-23 körül kapok levelet. -
#23543 Anglia 1 óra mínuszban van hozzánk képest. (GMT/UTC +0)
Magyarország GMT+1-ben van, ill nyári időszámítás alatt GMT+2-ben -
#23542 Én nagyon meglepődtem. Kedden írtam nekik, hogy mi a pálya, másnap válaszoltak. (Valamilyen időeltolódás van, mert én mindig 22-23 óra körül kaptam tőlük választ.) Csütörtökön feladtam, 2500 HUF volt. Hétfő éjjel írtak, hogy megkapták, és amint tudják megnézik. Kedd éjjel meg már írták, hogy szállításra leadták az újakat, ami ugyan nem olyan lesz, mint az enyém, mert már olyat nem gyártanak, ellenben jobb lesz, mert 1066-os lesz. :) -
csgj #23541 Ezen én már meg sem lepődöm... -
#23540 majdcsak lesz a magyar verziobol is rls. Varjunk turelemmel -
#23539 Képzeljétek csütörtök délután 4-kor elküldtem a RAM-omat Angliába, tegnap meg már postázták is az újakat nekem. Beszarás. Ez 3 nap. Itthon ha veszek valamit elb@szakodnak hetekig, ez meg más országba ment meg egyebek és ilyen gyorsak. Jobb, mintha itthon vettem volna.
Nagyon királyak! -
#23538 Valaki írta, hogy neki megvan a magyar és amit a cikkben írtak, hogy félrefordítások vannak, nála nem is volt. -
#23537 Ezt én is néztem, de ez nem az. Egyébként a magyar közlöny cd-n van rajta a file, és biztos, hogy valamilyen adatbázis. A cél az adatbásiból kinyerni a felszámolás, végelszámolás alatt lévő cégeket, illetve az itteni céges adatbázissal összehasonlítani. Milliókat tudnánk spórolni. Ötlet? -
#23536 Ennek ellenére én "pofátlanul" megkérnélek - szerintem többek nevében is - , ha összefutsz a magyar változattal akkor oszd meg velünk azt is!
Ezer köszönet!! -
#23535 A sajtó azt írta, hogy kritikán aluli lett a fordítás, így nem is kerestem belőle magyart. -
#23534 Ha a magyar verzsön lenne akkor én is rácsaptam volna!
Kár, hogy nem az :(
Már ideje lenne megtanulnom normálisan angolul!