The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Csak 40GB-os van.

kirol
Nincs nektek se rossz 60GB-os Maxtor winyótok?

Az elektronika kellene nekem róla, vagyis a lap, mert kiröt egy tû, és lehetetlenség visszaforrasztani.

kirol
Istenem, de k**va jó, június 25 óta, még mindig nincs semmi hír az alaplapomról.<#boxer>

Axon
Remélem utána voltál gyónni? <#kacsint>

Hát nemtom, annyi logika van benne, mint úgy az összes Myst részben összevéve 😄 Ha bárminemû segítség nélkül megcsinálod, akkor küldök neked egy macisajtot! <#alien2> Nekem nehezebb volt annó, mert annál a résznél nem gondoltam "olyasmi" dologra és mindent végigjártam vagy tízszer ... és ezek után is szentségtörést kellett elkövetnem, hogy tovább jussak... <#szomoru1>

hallottam már arról a kecskés részrõl... olyan nehéz?
Sztem az elsõ a legjobb...bár a kecskés részt azért kihagyhatták volna <#buck>

Na, végre megvan a Broken Sword elsõ része is 😛 Eddig azon kívül az összeset kijátszottam (többször is) 😊 Hát igen, mindig is a kevdenceim közé tartoztak... vhogy megfogott a hangulatuk (meg az a jó kis humoruk)
Axon
Az elmúlt években már egyáltalán nem néztem tv-t. Na ez így nem teljesen igaz, mivel a Rémrendes Családot meg szoktam nézni a Cool-on, de az már olyan mintha egy dvd-t néznék. Egyébként sikerült a netrõl leszednem az elsõ 6 évadot. Ha meglesz mind a 11 évad, akkor már a Cool-t sem nézem.
Ettõl függetlenül tudom, hogy a Cobra11 az német sorozat (szerencsére egyetlen részét sem láttam).

az más, én a német vígjátékok színészeire gondoltam (meg a többi MAI német filmekre)... 😛
Axon
Tényleg olyan :-)

Axon
Mi bajod a német színészekkel? :-)
Orion ûrhajó kalandjai megagiga-katarzis :-))))

hehh... a képeken a kurzor olyan, mint ami Syberia-ban volt 😊
kirol
Nem hinném.

Ismerem, de már meg is jelent? <#merges2>

via_mala
Újabb Benoît Sokal kalandjáték: Sinking Island

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

MerlinW
Semmi bajom a brit színészekkel. Az a bajom hogy a játékban nincsenek színészek, csak brit proletárok.

[merlinw.org]

ja, az baj, ha az alaplap 50 fokos? (a speedfanban az elsõ az...)
mi bajod a brit színészekkel? nemcsak az amcsik a jók... (ha a németeket mondtad volna, akkor megértenélek 😄)
kirol
<#nyes>

Huh...aztaa..noir. Imádom a noir-t. Ezt azonnal be is szerzem. De ez a másik sem rossz (Vigil -Ep. 1), a képek alapján elõször a Renaissance film ugrott be. ÉS tényleg olyan <#vigyor2>

MerlinW
Fate by Numbers egy sorozat. Az elsõ epizódja kemény 1 órányi játékidõt nyújt, többfajta befejezéssel.

- Színészek pocsékok, antipatikusak, nagyon Brit.
- Szöveg, sztori primitív, poén egy volt.
- Egyszerû mint a faék, ráadásul az 1 óra játékból 40 perc videó.
- Zene olyan hogy nem is emlékszem rá.
- Ugrálnak a hangok.

Nem ajánlom..😊

[merlinw.org]

Lord Myn
De persze, feltolom. Amúgy is nagy adag szerencse kell a gamershell-es letöltésnél (én sem torrentezem), ráadásul nem támogatja a megszakított letöltés folytatását sem, hiába használsz dl-managert (nekem szerencsém volt, amikor töltöttem 5-600 kB/s-vel jött, úgyhogy bõ félóra alatt lejött).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szotyimutyi
Én is így vagyok. Nekem nagyon tetszik.Szerintem is az élmény számít igazán.

Axon
Egész ígéretesnek tûnik. Nem tudnád feltolni a szerverre? Torrentezni nem tudok, a gamershell-es szerverrõl meg már hetek óta nem tudok letölteni. Mindig visszadob valami hibaüzenetet a tûzfalunk.

Axon
Én most járok kb. a felénél és nagyon élvezem, csak az a gondom, hogy esténként tudok egy szûk órácskát játszani vele. Nem tudnám megmondani, hogy miért fogott meg ennyire.
Ha a Syberiát veszem számomra etalonnak a modernebb kalandok közül és élménynek az 1-tõl 10-es skálán tizest kap, akkor a Dead Reefs nálam mindenképpen megkapja az elõkelõ 9-est. Most csak játékélményrõl beszélek (semmi grafika, hang, irányítás, stb.), mivel nálam egy kalandnál szinte csak az élmény számít.

Lord Myn
Új ingyenes(!) letölthetõ kalandjáték van a neten, ráadásul FMV point'n'click (mint a Phantasmagoria, Gabriel Knight 2 vagy a Jumurdzsák gyûrûje). Fekete-fehér sci-fi, '50-es évekbeli film-noir hangulattal. 2 féle verzió tölthetõ, 800 MB-os és 1.2GB-os méretben (a videók/hang minõségében különböznek). Én már leszedtem a nagyobbik verziót, ahhoz képest, hogy amatõr munka egész jónak tûnik, de majd meglátjuk...

Fate by Numbers

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Ez a Dead reefs gamma a rossz irányítás ellenére nem volt rossz.
Kemény 1 nap alatt végigtoltam. Az is igaz, hogy a magyarításnak köszönhetem mindezt.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

😄 kösz... a "B" értékelés miatt sztem megpróbálom vhonnan leszedni 😊
MerlinW

[merlinw.org]

Ismeritek ezt a játékot: Legacy: Dark Shadows ?? Vmi sci-fi kalandjáték, és gondoltam, hogy leszedem vhonnan... csak úgy néz ki, hogy mégsem tudom leszedni 😄 De ha amúgy sem jó game, akkor nem is keresem... ezért kérdezlek titeket 😊
serito
Ez tényleg nagyon kemény!!!
Egy bizarr poreszbe még simán beleférne!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

szotyimutyi
Szívesen! 😊)

Lord Myn
Köszönjük! 😊

szotyimutyi
Bocsánat, nem ellenõriztem le. Pótoltam.😊)

Lord Myn
Nem tudom ki rakta fel a Legacy of Cthulhu-t, de hiányzik az r11-es file, ha lehet pótolja. Egyébként köszi neki! <#worship>

ja, ezt azért nem mertem még kipróbálni, mert túlságosan egyedi a grafja... 😛 meg a nagyon kicsi mérete is gyanús
MerlinW
Vigil.Episode.1.Blood.Bitterness-Unleashed

Két egérgombos Sci-fi-noir-furcsa hangulatu érdekes kaland az egyszerübb fajtából... Ha annyira nem is jó, de legalább érdekes😊

Weboldal

[merlinw.org]

kirol
Bakker, még mindig nincs alaplapom (41 napja). Már tényleg kezdem k****ra unni a dolgot.<#boxer>

Axon
Nehéz rá megfelelõ jelzõt találni, de a "nagyon durva" közelít hozzá <#guluszem1><#vigyor>

Axon
A kalnd játékok közül én is szinte mindent ki szoktam írni.

pazdet, ez durva... <#idiota>
nekem is megvan egyébként, én szinte mindent kiírok, amit letöltöttem 😄
Axon
Ezt nem bírtam kihagyni és muszáj voltam ide beszúrni :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kecskét dugott a cigány

Debrecen - A rendõrség nem talált jogsértést abban, hogy kecskével közösült egy 16 éves fiú. A fiatalemberre azért neheztel a bejelentõ, mert hallomásból úgy tudja, hogy több lopást is elkövetett a környéken. Bejelentést tett a debreceni rendõrkapitányságon egy 52 éves férfi még június 22-én, és az aktust megörökítõ videófelvételt is magával vitte. A mobiltelefonnal készült képeken közelrõl, nehezen félreérthetõ helyzetben látható a fiú és az állat. Egészségére.

A rendõrség bõ egy hónappal késõbb arról értesítette a középkorú férfit , hogy se bûncselekmény, se szabálysértés gyanúja nem volt megállapítható. – Megvizsgáltuk a bejelentést, és a felvételt, de nem találtunk jogsértést – mondta el lapunknak csütörtökön Szõke Bernadett, a debreceni rendõrkapitányság sajtórefernse.

A fõtörzszászlós válasza szerint nincs arra utaló körülmény, hogy az állat maradandó egészségkárosodást szenvedett vagy elpusztult volna. A kapitányágon egyébként nem számoltak be még hasonló esetrõl. A kecskével közösülõ 16 éves fiatalemberre egyébként azért neheztel a bejelentõ, mert hallomásból úgy tudja, hogy több lopást is elkövetett a környéken.

Axon
Én félretettem, de mindenképpen elõ akarom/fogom venni.

jaja, kipróbáltam, de nem játszottam végig... hangulatos volt, meg minden, csak vmiért annyira mégsem lett a kedvencem (mivel akkor kijátszottam volna 😄)
Axon
A kincses szigetet próbáltad már? Tudtommal az jelent meg a Dead Reefs elõtt. Kicsit belekóstoltam és igazán nem volt rossz. Magyarítás is készült hozzá.

most hirtelen nagy kedvem lett vmi jó, új kalandjátékkal játszani 😄 Csak az a baj, hogy nincsen olyan... a Dead Reef-nek vmi irányítási problémája volt a gépemen, úgyhogy az szépen ugrott is 😞 Mi a legközelebbi kalandgame megjelenés?
jeeee akkor mindjá kész😄
akkor ezekkel a gamékkal még várok😊
majd valamikor a 2,ha kész lesz a magyarítás,thx az infókat😊

elvileg már folyamatban van (3%-nál tart 😛)