The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elektronika kellene nekem róla, vagyis a lap, mert kiröt egy tû, és lehetetlenség visszaforrasztani.
Ettõl függetlenül tudom, hogy a Cobra11 az német sorozat (szerencsére egyetlen részét sem láttam).
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
[merlinw.org]
- Színészek pocsékok, antipatikusak, nagyon Brit.
- Szöveg, sztori primitív, poén egy volt.
- Egyszerû mint a faék, ráadásul az 1 óra játékból 40 perc videó.
- Zene olyan hogy nem is emlékszem rá.
- Ugrálnak a hangok.
Nem ajánlom..😊
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ha a Syberiát veszem számomra etalonnak a modernebb kalandok közül és élménynek az 1-tõl 10-es skálán tizest kap, akkor a Dead Reefs nálam mindenképpen megkapja az elõkelõ 9-est. Most csak játékélményrõl beszélek (semmi grafika, hang, irányítás, stb.), mivel nálam egy kalandnál szinte csak az élmény számít.
Fate by Numbers
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Kemény 1 nap alatt végigtoltam. Az is igaz, hogy a magyarításnak köszönhetem mindezt.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Egy bizarr poreszbe még simán beleférne!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Két egérgombos Sci-fi-noir-furcsa hangulatu érdekes kaland az egyszerübb fajtából... Ha annyira nem is jó, de legalább érdekes😊
Weboldal
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Debrecen - A rendõrség nem talált jogsértést abban, hogy kecskével közösült egy 16 éves fiú. A fiatalemberre azért neheztel a bejelentõ, mert hallomásból úgy tudja, hogy több lopást is elkövetett a környéken. Bejelentést tett a debreceni rendõrkapitányságon egy 52 éves férfi még június 22-én, és az aktust megörökítõ videófelvételt is magával vitte. A mobiltelefonnal készült képeken közelrõl, nehezen félreérthetõ helyzetben látható a fiú és az állat. Egészségére.
A rendõrség bõ egy hónappal késõbb arról értesítette a középkorú férfit , hogy se bûncselekmény, se szabálysértés gyanúja nem volt megállapítható. – Megvizsgáltuk a bejelentést, és a felvételt, de nem találtunk jogsértést – mondta el lapunknak csütörtökön Szõke Bernadett, a debreceni rendõrkapitányság sajtórefernse.
A fõtörzszászlós válasza szerint nincs arra utaló körülmény, hogy az állat maradandó egészségkárosodást szenvedett vagy elpusztult volna. A kapitányágon egyébként nem számoltak be még hasonló esetrõl. A kecskével közösülõ 16 éves fiatalemberre egyébként azért neheztel a bejelentõ, mert hallomásból úgy tudja, hogy több lopást is elkövetett a környéken.
akkor ezekkel a gamékkal még várok😊
majd valamikor a 2,ha kész lesz a magyarítás,thx az infókat😊