The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Akkor gondolom ezért nem indult el a demo itt a munkahelyi gépen (egy GF 5900XT kártya van benne).

Axon
Elõre is köszi!

á de rossz... itt fájó szívvel nézem az Airborne, meg a Bishock demó gyönyörû képeit, miközben én nemtom kipróbálni a ratyi kártyám miatt... 😞 Nem baj, majd százszor újrajátszom a neverwinter nights 2-õt, az még századjára is jó 😛 Meg elõveszem a régi kalandjátékokat, úgyis majd az újakat is be sm 3.0-ázzák, aztán dx10 megy rá, meg sm 4.0... 😞
És azon lepõdök meg a legjobban, hogy mindenki írja, milyen jól van optimalizálva a Bioshock meg az Airborne 😮
ja, az kell neki, de olvastam róla, hogy vmi srác elkezdte "sm 2.0-ásítani" (hülyén hangzik tom 😛)
és kezdek naon kíváncsi lenni arra a ketteskére, meg hármaskára, de egyeskére is 😛 xD na befogom, mert tom, hogy ez vmi szupertitkos dolog, de azért ezt a kommentet még elküldöm... 😄
serito
Pontosan!!!😊

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Hagyjuk, jó lesz az még valamire😊
Azt mondod hogy aktív, meg update-el, meg mindenféle táncot lejt?

[merlinw.org]

serito
Köszönet elõre is akkor nem keresem torrenten, a "ketteskérõl" úgyis hamarabb lecsorog.<#vigyor>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ha igaz amit csgj írt és kell neki a SM 3.0-ás VGA, akkor nem hiszem, hogy elidul a gépeden.<#szomoru1>

serito
Szívesen, ha nem kell másnak és kell a hely törölhetõ!!!
Azt hiszem csak te kérted, hogy toljam fel.

MerlinW
Sztem nem komoly, mondom ne is próbálkozz vele, amint lesz valami, ketteskén megtalálod (szerverre 5 perc alatt leér a cucc).

2 gépen próbáltam a demo-t, a gyengébbiket írom:

Intel 3Ghz Prescott(800FS😎, 2GB/400/Dual RAM, GF6600/256DDR1(nem GT), Audigy1

Ezzel 800x600-ban minden maxon ment tûrhetõen, egyedül a High Shader opció volt kikapcsolva, de sztem enélkül szebb is volt. (nem volt olyan olvadt mûanyag érzés mint Doom3-ban)

[merlinw.org]

takysoft
amúgy mennyire komoly a képfile?
esetleg egy 4.10-es Daemon meg egy 1.3-as Yasu elbánhat vele?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Várom egy ideje, bár nemtom elfut-e a konfigomon😄
1280 ddr ram 233 mhz-es lassu szar, 2100+ amd, 9800se.... meglátjuk...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Bioshock:

- tegnap jelent meg
- képfile már van róla (a többi torrent 99%-ban kamu cucc)
- törés még nincs.
- ~6.4GB lesz a cucc
- ketteskérõl seedelem (király arány javító stuff) így nektek is hamar meglesz😊

Amint lesz valami normális, mûködõképes kiadása kipróbálom, hogy valóban az-e, és bedobom azonnal a kalandrészlegünkbe.

[merlinw.org]

Axon
Köszönet a Vistaért. Lehúztam.
Ki akartam próbálni elõször Vmware környezetben, de nem engedte telepíteni, mivel 32 bites a procim. Azt gondoltam, hogy ez nem fogja zavarni, de mégis. Összekevertem a Qemu-val ami nem pc emulátor, hanem processzor emu és ott nem gond, ha egy 64 bites procit kell emulálnia, akkor sem ha 32 bites procid van.
Mindegy, ha meglesz az új gépem, akkor készítek egy dual boot-os rendszert (Vista és XP).

Néztem a kommenteket és senki nem tudta még elindítani. Mivel nem csak crack kell hozzá, hanem neten keresztül kell aktiválni. Amolyan STEAM szerûség lehet. Ha meg kijön a feltört gém, akkor azt úgy is le kell tölteni RELOADED-os vagy mittoménmilyen változatban, mert az alaphoz biztos nem adnak ki sima crack-et. <#buck> Szóval türelem...

Axon
A Bioshock fent van vagy ezer torrent oldalon, most néztem meg. A 6 gigás mérete miatt viszont meggondolandó a letöltése a lassú torrent oldalakról.

nekem mindegy mikor jön ki a Bioshock, nincs sm 3.0-ás karim hozzá 😛 persze nem örülök neki, de nemtok mit kezdeni, nincs rá pénzem...
Axon
A Bioshock megjelenésérõl nem hallottam, de ha tényleg megjelent, akkor szerintem 1-2 napon belül feltörik :-)

A kiadónál nem próbálnak ki egy játékot mielõtt kiadják? 5 ezer forint az ára és ha használhatatlan, akkor nagy égés a kiadónak. Javító patch-eket meg nem sûrûn szoktak kiani hozzájuk.

Tegnap jelent meg a Bioshock PC-re. Bár sztem még nem törte fel senki, de ami késik nem múlik <#eplus2>
Egyébként én azt hallottam, hogy a Star Heritage magyar verziója annyira bugos, hogy kifagy pár perc után. Még az eredetinél is bugosabb...nemtom igaz-e<#lookaround>

Axon
Na igen. Jó lenne ha felkerülne a ketteskére, méghozzá a magyar nyelvû verzió :-)
A Bioshockj tudtommal még nem jelent meg PC-re. Tegnap húztam le a demoját (1,9 giga!!!), de még nem tudtam kipróbálni.

Én igen. Lényegében kaland-akció rpg elemekkel. Látványos, de amit az orosz fejlesztésektõl általában kapni szoktunk, állatira bugos. Azért ha vkinek meglenne, ezt is szívesen látnám a ketteskén <#alien2>
Gondolom Bioshock még nincs meg senkinek...

MerlinW
Lassan 1 hetesek, semmi baj velük. Halkak és 60-100MB-al másolnak ideoda.

500-as Westernek jobbak annyiban hogy 3 év gari van rájuk és 0 zajszintjük van.

Lényeg, hogy okésak ezek a Samsungok, már amennyit 1 hét alatt tapasztalni lehet.

[merlinw.org]

kirol
Mármint ez az, amit én írtam, ugye? A Samsung SpinPoint T166 HD501LJ?

És jók?

MerlinW
Én ebbõl vettem most kettõt:
500GB Samsung 7200rpm SATAII 16MB cache - 24.800 HUF

[merlinw.org]

serito
Már írtam, hogy minden 32bit-es alkalmazás fut rendesen játékok, programok...stb. Eddíg a 3DMark2005 nem akart indulni Vista alatt.

kösz, de asszem emlitettem h 2 végigjátszás is megvan, de mást adott ki a játék mint kellett volna. köszike azért...
kirol
Hú hát ha visszanézném a topikot kiderülne, hogy már kitudja hány hónapja kinéztem ezt a vinyót, de még nem vettem meg.

Van azóta ennél jobb cucc: Samsung SpinPoint T166 HD501LJ
Vagy legalábbis ez elég jó még mindig, nem?

Axon
Lentebb egyszer felvetettem, hogy a 64 bites vista tudja-e futatni a 32 bites programokat (játékok/felhasználói programok)? Mert csak így van értelme a közös adat particiónak.

pontosan 😊
serito
Igaz, de "legalább"( mint írtam ) 2 kell.
csgj problémája gondolom nem a partíciók mennyisége, hanem, hogy nem elég nagy a vinyó.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
3 particióra. 1. XP, 2.Vista, 3. Adatok.
Oprendszeres partición nem illik saját adatokat tárolni, mert úgy macerás a reinstall.

[merlinw.org]

Axon
Megjelent a Star Heritage kalandjáték magyarul a sevenm kiadónál.
Én még nem is hallottam errõl a kalandról.

Segitséget kérnék szépen! Asszem a 8. rész végén ahol egyesiteni kell a 2 népet, miután beszéltem a Mesélövel le kéne érkezzek az oceán fenekére. legalábbis a végigjátszások szerint. én végignéztem, semmit nem hagytam ki, mégis egy barlangban vagyok(ahol a fészkek vannak). nemtudok semmit csinálni, csak egy apró bejátszás volt. nem ennek kellett volna történnie. tud vki segiteni?
hát ezért kell minimum 160 gigás vinyó, nem csak az oprendszerekre kell a hely 😄 De mindegy, akkor még egy jó ideig hanyagolom a Vistát...
serito
A legjobb ha úgy csináolod(feltéve, ha csak 1 HDD-d van), hogy megosztod legalább 2 partícióra. Az elsõre felteszed az XP-t majd utána a másikra a Vistát. Mikor feltetted a Vistát, az csinálni fog egy boot menü-t amiben indításkor kiválaszthatod melyik oprendszert akarod startoltatni. Arra figyelj, hogy a Vista Ultimate nagyon sok helyet fog telepítés után (ha nem kapcsolsz ki semmit)kb 20GB.
Nálam a Vistának egy 55GB-os partíciója van.

serito
Igen, minden gamma tökéletesen fut.Pl: DeadReefs, LostPlanet,...stb.
A hétvégén vagy ha be tudom vinni a melóba a darabolt file-okat akkor már holnap folytatom a feltöltést.

Jaj...ok. Azért csodálkoztam. <#smile>

kirol
Ez még csak németül jelent meg!!!

kirol
"Szia!
Sajnos most regisztráltam és még nem tudom használni a fórumot és kérnék töled egy kis segitséget ha lehet...és itt is vagy.
Elakadtam a TLJ-ben és jó lenne ha vki esetleg tudna nekem segiteni, nem mindennapi problémárol van szó. Kiirnád a nevembe ezt hátha vki tudna segiteni? Adjon egy e-mail cimet v msn címet ha tud segiteni.
E-mail enyém: [email protected]

Köszönöm! Nenzy"

Tessék beírtam! Bár azért azóta te is beírhattad volna.

Az Ankh készítõitõl van a kicsike, tehát elméletileg annyira elvontnak kellene lennie. Valaki nem tudná megosztani a ketteskére?<#worship>

kirol
Írtam, ezen a gépen el se indult, csütörtökön kapom csak meg a lapot a gariból, majd csak akkor derül ki.

De elvileg több díjat is nyert.

azt tudom, de milyen a játék? jó, rossz, izgi, uncsi, nehéz, könnyû, szép, ronda, stb...? 😛
MerlinW: kösz, ezek szerint majd új vinyót is vennem kell, ha lesz Vistám... 😞 20 giga szabad hely még most sincs, és akkor is, mi maradna ha feltenném, miután felszabadítottam pár gigát? Hát nem sok hely... Vagy csak Vista, vagy csak Xp egy ilyen kis méretû vinyóval.
MerlinW
"Ja, egyébként ha leszedem a Vistát, és feltelepítem, és lesz XP-m is, meg Vistám is..., akkor felezi a merevlemezt?"

Nem felez senki semmit. Úgy lesz, ahogy csinálod. Két külön vinyora, két külön particióra, ahogy jól esik. 20Gb minuszt jelent, semmi mást. Az hogy utána melyik rendszerrõl bootolsz, az is rajtad áll.

[merlinw.org]

kirol
Egy új kalandjáték. Már lentebb írtam.

ja, de ezt filmmel megcsinálni már bonyolultabb dolog lenne... (hogy asztali dvd lejátszón meg tudjam nézni...)
Ja, és milyen az a Jack Keane?
kirol
Én is így jártam a Jack Keane játékkal. 9 MB miatt nem fért fel sima DVD-re. Kiírtam 2 -re. 😊

sikerült 😄 (sorry a sok kommentért...) Az ekéhez szaladtam, miután felöklelt ez a gonosz kecske 😛 De utána már a gipszes dologra nehezebben jöttem rá... azaz vmi még mindig hiányzik, de majd megoldom 😊
fú, most vok Broken Swordben a kecskés résznél... remélem sikerül vhogy, viszonylag rövid idõn belül 😛
hehh... a CloneDVD persze simán kiírta 😛
Ja, egyébként ha leszedem a Vistát, és feltelepítem, és lesz XP-m is, meg Vistám is..., akkor felezi a merevlemezt? Csak mert 40-40 mega kicsit kevés lenne 😛 De amíg dx9-es karim van, addig hagyom a dolgot..