33675
-
#23934 Ehh... én is nyertem. LOL! -
#23933 Durván életszerűnek tűnik ez a kép! -
#23932 103_Art_of_Murder-FLT -
#23931 El is küldtem a megfejtést.
Mostmár csak abban reménykedem, hogy ha véletlenül nyernék, akkor a Toledót kapjam, ne a Jumi Jűrűjét, mivel az megvan.
Na jó nem lenne rossz, ha meg lenne eredetiben, de egy magyar nyelvű Agon: The Lost Sword of Toledo-nak fényévekkel jobban örülnék. -
#23930 10 másodpercre volt szükségem, hogy megtaláljam a megfejtést:
"na jó: városépítő stratégiai játékokkal játszottam egy időben)" -
#23929 baszicska, milyen böszme hosszú ez az interjú... na nekikezdek én is. -
#23928 A Nyaraló gyilkosok nyereményjáték lezárult.
"Pályázatunk lezárult, a játékkal Kovács Dorina miskolctapolcai, Gecse Zoltán és Zöld Gabriella budapesti olvasóink gazdagodtak, nyereményüket postai úton juttatjuk el számukra. Nyerteseinknek gratulálunk, s a többi pályázónak is köszönjük a részvételt a játékon!"
Remélem közetetek van a Dorina a Zoli vagy a Gabica :-) -
Zóanagyvarázsló #23927 Az [URL=http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search%3Bbutton&om_act=convert&om_clk=search&qs=heavy+rain&x=31&y=7]"én Gamespotom"[/URL] máshogy tudja.
Remélem ez még változik, de ez a hivatalos. -
#23926 NYEREMÉNYJÁTÉK! az adventuregames honlapján.
Lehet már volt róla szó, én nem láttam akkor.
De akárhogy olvasgatom a riportot, csak kalandjátékokról beszélgetnek benne.
Ti megtaláltátok a megfejtést? -
#23925 Gamespot szerint multiplatform lesz. -
#23924 Láttam én már karón varjút ;-) -
#23923 Megtaláltam torrent oldalakon. Be is tettem a letöltőbe. Stabil 0.8 kb/s-al tép lefele. Cirka 3 hét és meglesz :-) -
Zóanagyvarázsló #23922 És jelen állás szerint PS3-only. -
#23921 Jahm, 2009-ben jön elvileg. A Fahrenheit alkotóitól. Kemény lesz, érzem az erőben:) -
#23920 wow, ez játék?
elsőre meg nem mondtam volna:D -
#23919 Heavy Rain:
fincsiiii:) -
#23918 Úristen, micsoda kalandok jönnek idén. Vááááá:D
Juteszembe. The Experiment-el játszik valaki? Zseniális darab. -
#23917 700MB bármelyik torrent oldalon megtalálod, de ha kell, szólj. -
#23916 Én már nem tudom, de jövő héten igen. -
#23915 Köszi a magyarítást. Már csak a játékot kell hozzá leszednem valahonnan :-) -
#23914 Az a szerver amit levált kb. 7-8 éves. Az abban levő proci is kihasználatlannak tűnt az elején, most meg már kevéske. Egyébként van egy kísérletem, hogy 2-3 régebbi gépből diskless klienseket készítsek, akkor már pedig rögtön ki lenne használva a proci teljesítménye. Na de ez persze még csak terv szintjén van, de ha megvalósul akkor feltétlenül mesélek. -
#23913 Már több hónapja készen van, csak tököl vele a kiadó.
Az első három részt játszottam végig az első szezonból, de még az első fordítási verzió volt, amiben akadtak hibák. Amúgy szerintem nem lesz rossz. -
#23912 Nem tudom, hogy ezt valaki linkelte-e már. Ha igen, akkor bocs. 2008-as játékok -
#23911 Persze, jó lenne!:) -
#23910 Art of Murder magyarítást kér valaki? -
#23909 Lesz egy kis meglepi 101-en. Bár ha valaki gyorsabb, mint én lehet megelőz. :) -
#23908 MySQL 5-6 millió rekord környékén kezd el köhögni, de egy kapcsoló átállítása után 10-ig eldöcög nyugisan. A köhögés itt azt jelenti, hogy 1mp-en felül kérdez le:)
Egyébként jó vas, szerintem a proci nem lesz kihasználva, de jó lesz az még valamire:) -
#23907 Két fő profilja lesz elsődlegesen.
- Samba szerver kiszolgálja egy régebbi dos-os adatbáziskezelő rendszert. 7-8 kliensről folyamatos használat. Ezen kívül samban keresztül érik el a felhasználók a home könyvtáraikat (winxp-s kliensekről) és több megsoztott mappa a különféle install, film és mp3-as alkönyvtárakhoz.
- Squid kiszolgáló. 30 gép internetezésének lemez cachelése.
Ezen kívül fut rajta egy ftp szerver, egy névszerver (bind)a belső hálózati nevek feloldásához, egy időszinkronizáló szerver.
Ezen kívül kerül rá egy mysql szerver. Cégen belül készül 1-2 adatbázis a különféle ügyfelek, ismert emberek, partnerek, ismerősök, haverok, bulik és fanták adatainak tárolására. Ez máris kb. 500 rekordot jelent kísérleti stádiumban, de nagyságrendileg nem lesz nagyobb, úgyhogy a szervernek bőven le kell ezt kezelnie. -
#23906 Mire fogod használni? -
#23905 Simon 4 a ketteskén! -
#23904 Megjött végre az új szerverem:
Dell Poweredge SC440
Na nem az alapmodel, hanem annak kiegészítése:
Intel Xeon 3060 2.4GHz
2 GB DDR2
SAS 5/i Controller Card for SATA and SAS HDD
2 db 250 GB SATA drive
Nagy bánatomra nem fért bele az árba a 2 db SAS vinyó (még a 73 gigás sem pedig az kevés lett volna) ezért van benne a két sata vinyó. Mondjuk azok WD raid editionos cuccok, na de akkor sem érnek fel sem sebességben sem megbízhatóságban a SAS vinyókkal. Sajnos kurvadrágák, de megmarad a remény, hogy később vegyek bele. Mindenesetre a SAS és SATA vezérlőt külön kértem hozzá. -
#23903 Megnyugodott:) -
#23902 hé, szó ne érje a ház elejét!
én nem tőled "vásároltam"... :D -
#23901 Nem tettem bele a hiányzó rar-t? Miért nem szóltok hé!..:) -
#23900 aszerintem az angol.
nekem is ez a "missinges" van meg:D
mérges voltam kicsit csomagoláskor:D -
#23899 Az az angol verzió. -
#23898 Ha már Jack Keane.... ami a "ketteskén" van az magyar változat?
Ha az, akkor megnézem én is. Sajnos jóideje nem volt időm "kalandozni".
Mindíg csak a munka meg a munka!! :(( -
#23897 Nekem is hasonló a terjedelme. De csak kicsit játszottam vele anno, mert várom a magyart. -
csgj #23896 Az normális, hogy ez csak 738 mega? :P Amikor vmikor asszem azt írták róla, hogy nagyon hosszú játék lesz... és hát a mai gamek méretéhez képest kicsit kicsi... -
csgj #23895 Jaja, pont ezt akartam írni :D Ez mondjuk jobban érdekel, mint a Simon...