The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Akkor én támogatom a te hsz-ed törlését is!

IMYke2.0.0.0
Én nem tudok törölni... <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Amúgy csak vicceltem. Ezért most kitöröltem magamat!<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Én is "igen, igen, igen"-ezek...
[pfuj, ez szocis lett <#nevetes1>]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kösz, megbíztam benned <#idiota>
semelyikhez... 😄 Csak gondoltam itt mindent meg lehet osztani egymással. Szóval ez most nem volt off, mert itt amúgy szinte minden hsz off lenne, de mégse az. Jól megmondtam, tom... 😛 De törölheted, ha gondolod <#alien>
kirol
Hol jársz a J.zsákban?
Én a 4. nap végén, de kurvára nem akar este lenni.
Megvan a kulcs a restauráló mûhelyhez. Már bejártam a várost, megnéztem az összes promót Egerrõl a TV-ben a holetben, de semmi. Csáklya kötéllel egyesítve. Mivan ilyenkor?

BioShock-ból én is csa ka demo-t nyomtam még végig, engem nem hatott meg különösebben. Fõleg a demó vége, amikor rontottak rám és lõttam amerre láttam. A vízfelület is elég gázul néz ki, pedig ez elvileg dx10. A Half Life tavas nyiltterepi pályájának a nyomába se ér a víz.

Meg most látom, hogy mejelent az Obscrue 2.
Ez nem az, ami valami iskolában elszabadulnak a szörnyû, rémisztõ szerzemények és menekülni kell? Valaki játszott az 1-el, mert én nem.
Olyan jó lenne, hogy lett 2 is, vagy csak keverem valamivel?

Axon
Nem tetszett, ennyi. Ezek a filmes kalandok ritkán jönnek be. A Jumurdzsák az például tetszett, bár még nem toltam végig.

trmn
Miért ?

Axon
Nekem az Anacapri megvolt valamikor, de hamar le is töröltem.

Axon
Én is kipróbáltam a Bioshock-ot, bár még csak a demo-ját, mivel a letöltött full-t még nem tudtam hazavinni.
Kalapomat én is megemelem, nem hittem, hogy egy fps ennyire le tud kötni. Nagyon tetszik. holnap hazaviszem és nyúzom a teljes verziót.
Egyébként a demot egy 1 gb ram-os gépen próbáltam ki és nem tünt fel, hogy szaggatna.
Szerintem is ez az év fps-e, legalábbis nálam. Crysis engem sem érdekel, a Farcry-t én még egy órán át sem bírtam, 10 percnyi játék után kiléptem, majd egy fél év után úgy döntöttem, hogy nem fogok én már ezzel játszani és uninstall volt. Azóta sem kaptam hozzá kedvet.

trmn
Holnapra lejön az Anacapri. Ha valakinek kell szívesen feldobom a szerverre (6 Gb)csak szóljatok.

takysoft
nem gamecpyworld.... kimaradt az O- a linkbõl a FAQ-ban

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Középkategóriás 3 éves gépem van, de egy darab bug, hiba nem volt a játék során (végigjátszottam). Valami nálad nem kóser. Linkeltem lejebb FAQ-t a játékhoz, benne minden windows-hoz driverek, stb.
2GB RAM kell a hibamentes futáshoz neki, de ezt írja is readme-ben.

[merlinw.org]

MerlinW
Lehet lemaradtam, de ez most melyik témához kapcsolódik?

[merlinw.org]

Megyeeen... Egy másik vinyóra újradobtam a windows-t, felraktam az Ati drivert a Bioshock-hoz, meg hangkarit is feltelepítettem úgy, hogy az alaplapi karit nem raktam fel. Most csúcs szuperen megy minden...full grafika (bár ezt az izét itt alul nem kapcsoltam be...nemtom mi az. Alapból HIGH-ra van állítva, de itt van egy valami a DX10-es izé felett <#vigyor2>), hangot feltettem 5.1-re is, meg az EAX-et is bekapcsoltam.

De komolyan majd összecsináltam magam én is. Nemtom lesz-e idegzetem nekiülni legközelebb. Annyira változatos eddig, hogy nagyon...remélem a végére sem laposodik el. Hanghatások meg nagyot ütnek...ezek a hörgések, meg hogy hallom, hogy mindig beszél valaki. Sokkal parásabb mint az, mikor mégy a Doom 3-ban pl és csak hirtelen elõugrik vmi a csendbõl (na mondjuk én attól is becsináltam). Mert tudom, hogy valaki mindjárt megtámad vagy nekem fut...de nemtom mikor. Viszont ennél a villogós-riadós résznél rendesen kicsináltak engem ... azt sem tudtam hova lõjjek <#buck> Mára mondom ennyi ebbõl. Lépek ki, megyek a menübe...erre a kíndóz kidobja a kékhalált, hogy a kernellel van vmi baja. Érti a fene... de már nem idegeskedem. Legalább a játék fut, ha meg kilépésnél hal be, az a legkisebb gond <#smile>

Kár, hogy nem lehet nevet változtatni (itt SG-n)... a csgj már õs régi (azaz régen találtuk ki haverokkal, nem írom le mit jelent 😛). A Blase Arcane pedig a mûvésznevem... na az jobb lenne felhaszn. névnek!
Lord Myn
Nekem megy a hang X-Fi-vel tökéletesen, csak nagyon besz*rós 5.1-ben... (Néha úgy érzem öreg vagyok már az ilyen horrorisztikus játékokhoz, inkább betlehemes játékot kéne játszani. 😄 )

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Hali mindenkinek! Visszajöttem a nyaralásból, bár nagy kedvem nem volt hozzá... Viszont kellemes meglepetések vártak a ketteskén (Angol Vista x64, Bioshock) köszönet azoknak akik felrakták! Tartozom valakinek Fate by numbers-vel, ha még mindig kell, akkor szóljon és holnap felrakom.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Pontosan, amikor be volt kapcsolva alig volt néhol hang. Kikapcsoltam, újraindítottam és jó lett.

Ugyan ez volt neked is?

kirol
Nekem a kikapcsolt EAX segített.

Fene, nekem nem megy rendesen a Bioshock. Tegnap annyira felidegesített, nagy nehez beülök eléje... Tudtam hogy valami közbejön, mert mindig mikor vmelyik gammát nagyon akarom játszani elõször mindig van vmi. Vendégek...ok, de ez még semmi. Este kilencre eléje jutottam. Barátom mondta, hogy az 5.1-es hangfalon állatul szól, rakjak fel mindent amit csak lehet. EAX, 5.1 hatás...minden. Játszom...elég csendes. Csak az elsõ vidi alatt van vmi hang, de aztán csak néhol. Végigpróbáltam minden beállítást...sorround, mono, stereo, kikapcsoltam minden EAX hatást...de így sem megy. SB Audigy SE kártyám van ... az új driver elméletileg ad neki Advanced HD 4.0 hatást, meg van neki EAX 2.0. Nem értem...szétnéztem neten és másoknak is van ilyen problémájuk. Mert állítólag ez az X-Fi kártya csak Vistával megyen, különben a rendes hanghatások nincsenek benne. Vagy kiesik a hang ha nagy akció van - ezekre panaszkodnak. Nemtom mi van...de végigpróbáltam sokmindent.
Lefuttattam a diagnosztikát is, a kártyának vmi baja van a Direct Sound test-el : FAILED. Az a gondom, hogy van az alaplapon is egy hangkari amit nemtok kikapcsolni, ha csak windowsból lövöm ki akkor bezavar. Azelõtt OK volt, de mikor utoljára installáltam a Kíndózt hibásan rakta fel annak a drivert. Újraraktam, kikapcsoltam úgy mûxik az Audigy kártya. Más játékkal nincs gondom, de most ez felhúzott. Pedig annyira akartam játszani. Letöltöttem a legfrisebb driver-t is a hangkarihoz, bár itt csak Sound Blaster Live 24bit/ Vista újdonság van. Felraktam...de így se nincs változás. Még gondoltam arra, hogy a Bioshock dvd-rõl felraktam azt a DirectX-et, lehet ez kavart be. Most asszem újradobom az XP-t...de ha aztán sem fog menni <#gun>

kirol
Megjelent magyarul a Sherlock Holmes: The Awakened címû játék.
Bárcsak a polcon is fentlenne!

MerlinW
Édeskeserû hír, de a jó közérzet félsiker, gyógyulgass csak.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hát a "zegészségem" nem túl jól, lelkileg azonban mindig, amikor a régi motorosok között lehetek itt, a Virtuális Világban.
Fordítgatok - hivatalos honosítások.
Hobbiból pedig most a Dungeon Siege 2-t, 3/4-es állapotban, videok, grafika már készek, a szövegbõl pedig úgy 3-400.000 karakter van csak hátra.

MerlinW
OK az év FPS-e szubjektív kijelentés volt. De pl. Crysis annyira hidegen hagy hogy kipróbálni sem áll szándékomban. Már a videók is taszítanak. FarCry-t is töröltem 1 óra után😊 De ez az én izlésem😊 Ha idén jön ki (nemtom) az UT3 sem izgat, más nagy FPS nem jut eszembe ami idén jönne. Én csak a sztoriorientált FPS-eket szeretem, aminek jó a sztorija (Undying, HL2, Prey is bár azzal sem játszottam sokat).

[merlinw.org]

serito
Még csak most kezdtem az elsõ pálya legelején vagyok, úgyhogy a fõvezér kivégzése még messze van, de köszi a tippet.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Fõmonszternél a lényeg hogy csak vele foglalkozz a többiek elõl csak futkározzál. 3x megsorozod, negyedik ADAM beadásakor vége.

[merlinw.org]

serito
Köszönöm, nagyon kedves vagy. 😊)/b] Csak a fõmonsztáknál gondoltam elkél a segítség és ......
Az év FPS-e?? Várjuk ki a végét nem olyan biztos az. Az már igaz, hogy nagyon hangulatos kis játék, de az év végéig kapunk még néhány FPS-t ami még a BioShock-ot is felülmúlhatja.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kirol
Én is, bár tegnap használni akartam, de nem mûködött, így nem volt probléma ekkor se, hogy használnám. 😊

MerlinW
Eszedbe ne jusson Trainer-el játszani az év FPS-ét... Játszd easy-n úgy nagyon könnyû, amolyan story mod. Szinte meg sem lehet halni úgy.

Mellesleg megvetem a trainer-eket, csíteket, így ebben ha akarnék sem segítenék (gonosz mode on) 😊

[merlinw.org]

kirol
Nálam indult rendesen Ultimate alatt One... verzióval.

serito
BioShock nálam .dll hibával de elindul. A lolcats verzsönt töltöttem le.
Nálad van ilyen hiba? Ja és Vista Ultimate alatt futtatom.

serito
Tudsz hozzá trainer-t?? A gamecopyworld-ön nem tudom letölteni valamiért nem engedi ("lap nem jeleníthetõ meg").

serito
Nem tudok többet mondani mint, hogy nálam ment rendesen. De ha gondolod nézz körül a gamecopyworld-ön!
Lost Planet DX9 alatt max beállítás mellett (1280x1024)gyönyörû grafikával futott Vista alatt. Hogy DX10 -el milyen azt nem tudom és egy darabig nem is fogom megtudni. 😞(

MerlinW
Csináltam Bioshock-hoz FAQ-t.
Használjátok egészséggel.

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem zseniális. Rég játsottam játékkal hajnali 3ig...😊
Paccsker Imyke😊 Hogy vagy?

[merlinw.org]

kirol
Na kicsináltam a köcsögöt, de ha mostantól beburvítanak, csak jó lenne, ha menne a trainer.

kirol
Kurvára felidegesített, eddig simán mentem, nem volt gond, de ez a szörny mindig megöl, és hiába nyomom F1-et semmi.

kirol
Ez a Lost Planet trainer meg hogy mûködik, hiába nyomom F1-et mégis meghalok zöldszemnél.

hehe, ez is bizonyíték arra, hogy a dx10 csak azért van, mert kell vmi a Vistának... a dx10 miatt is többen veszik majd 😛 Mert csak azzal mennek majd a játékok, pedig dx9-el is mennének, csak nem kap rájuk támogatást. Sztem semmivel nem jobb, csak kell vmi új, hogy fizessünk...
kirol
Én már be akarom fejezni a Lost Planet -et, most a 6. pálya jön. Már annyi mindenbe belefogtam, hogy nem akarok újabbat is elkezdeni. A Jumurdzsákot már 4 hónapja nem játszottam, bár szerintem nem lett túl jó, de ha már elkezdtem, befejezem.

Ez a Lost Planet meg bárki bármit mondhat, de dx10 alatt szarabbul fut, mint dx9 alatt ugyanazokkal a beállításokkal, és látványban meg nem látok semmi különbséget.

serito
Én is csak az 1-el játszottal de nem vittem végig. Este viszont MerlinW jóvoltából ( <#worship> )nekiugrom a Bioshock-nak.

Köszönet érte <#worship>

Axon
Ahogy vesszük :-)

kirol
Én azt se tudom mi az a System Shock.
Lemaradtam valami fontosról?

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
A System Shock 2 hagyományait folytatja, de amíg az a távoli jövõben játszódik az ûrben, ez 1960-ban egy alternatív múltban az óceán mélyén, tehát semmiképp sem folytatás, de még csak nem is elõzmény, hanem egy független történet.
A System Shock 1-2 számomra alapmû (lásd logo), szóval ezt is ki kell próbálnom, ez egyértelmû.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

serito
Ha jól tudom ez a System Shock folytatása. Ha pontosan nem is az de stílusában hasonlít.