The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[pfuj, ez szocis lett <#nevetes1>#nevetes1>]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a 4. nap végén, de kurvára nem akar este lenni.
Megvan a kulcs a restauráló mûhelyhez. Már bejártam a várost, megnéztem az összes promót Egerrõl a TV-ben a holetben, de semmi. Csáklya kötéllel egyesítve. Mivan ilyenkor?
BioShock-ból én is csa ka demo-t nyomtam még végig, engem nem hatott meg különösebben. Fõleg a demó vége, amikor rontottak rám és lõttam amerre láttam. A vízfelület is elég gázul néz ki, pedig ez elvileg dx10. A Half Life tavas nyiltterepi pályájának a nyomába se ér a víz.
Meg most látom, hogy mejelent az Obscrue 2.
Ez nem az, ami valami iskolában elszabadulnak a szörnyû, rémisztõ szerzemények és menekülni kell? Valaki játszott az 1-el, mert én nem.
Olyan jó lenne, hogy lett 2 is, vagy csak keverem valamivel?
Kalapomat én is megemelem, nem hittem, hogy egy fps ennyire le tud kötni. Nagyon tetszik. holnap hazaviszem és nyúzom a teljes verziót.
Egyébként a demot egy 1 gb ram-os gépen próbáltam ki és nem tünt fel, hogy szaggatna.
Szerintem is ez az év fps-e, legalábbis nálam. Crysis engem sem érdekel, a Farcry-t én még egy órán át sem bírtam, 10 percnyi játék után kiléptem, majd egy fél év után úgy döntöttem, hogy nem fogok én már ezzel játszani és uninstall volt. Azóta sem kaptam hozzá kedvet.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
2GB RAM kell a hibamentes futáshoz neki, de ezt írja is readme-ben.
[merlinw.org]
De komolyan majd összecsináltam magam én is. Nemtom lesz-e idegzetem nekiülni legközelebb. Annyira változatos eddig, hogy nagyon...remélem a végére sem laposodik el. Hanghatások meg nagyot ütnek...ezek a hörgések, meg hogy hallom, hogy mindig beszél valaki. Sokkal parásabb mint az, mikor mégy a Doom 3-ban pl és csak hirtelen elõugrik vmi a csendbõl (na mondjuk én attól is becsináltam). Mert tudom, hogy valaki mindjárt megtámad vagy nekem fut...de nemtom mikor. Viszont ennél a villogós-riadós résznél rendesen kicsináltak engem ... azt sem tudtam hova lõjjek <#buck>#buck> Mára mondom ennyi ebbõl. Lépek ki, megyek a menübe...erre a kíndóz kidobja a kékhalált, hogy a kernellel van vmi baja. Érti a fene... de már nem idegeskedem. Legalább a játék fut, ha meg kilépésnél hal be, az a legkisebb gond <#smile>#smile>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Lefuttattam a diagnosztikát is, a kártyának vmi baja van a Direct Sound test-el : FAILED. Az a gondom, hogy van az alaplapon is egy hangkari amit nemtok kikapcsolni, ha csak windowsból lövöm ki akkor bezavar. Azelõtt OK volt, de mikor utoljára installáltam a Kíndózt hibásan rakta fel annak a drivert. Újraraktam, kikapcsoltam úgy mûxik az Audigy kártya. Más játékkal nincs gondom, de most ez felhúzott. Pedig annyira akartam játszani. Letöltöttem a legfrisebb driver-t is a hangkarihoz, bár itt csak Sound Blaster Live 24bit/ Vista újdonság van. Felraktam...de így se nincs változás. Még gondoltam arra, hogy a Bioshock dvd-rõl felraktam azt a DirectX-et, lehet ez kavart be. Most asszem újradobom az XP-t...de ha aztán sem fog menni <#gun>#gun>
Fordítgatok - hivatalos honosítások.
Hobbiból pedig most a Dungeon Siege 2-t, 3/4-es állapotban, videok, grafika már készek, a szövegbõl pedig úgy 3-400.000 karakter van csak hátra.
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Az év FPS-e?? Várjuk ki a végét nem olyan biztos az. Az már igaz, hogy nagyon hangulatos kis játék, de az év végéig kapunk még néhány FPS-t ami még a BioShock-ot is felülmúlhatja.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mellesleg megvetem a trainer-eket, csíteket, így ebben ha akarnék sem segítenék (gonosz mode on) 😊
[merlinw.org]
Nálad van ilyen hiba? Ja és Vista Ultimate alatt futtatom.
Lost Planet DX9 alatt max beállítás mellett (1280x1024)gyönyörû grafikával futott Vista alatt. Hogy DX10 -el milyen azt nem tudom és egy darabig nem is fogom megtudni. 😞(
Használjátok egészséggel.
[merlinw.org]
Paccsker Imyke😊 Hogy vagy?
[merlinw.org]
Ez a Lost Planet meg bárki bármit mondhat, de dx10 alatt szarabbul fut, mint dx9 alatt ugyanazokkal a beállításokkal, és látványban meg nem látok semmi különbséget.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A System Shock 1-2 számomra alapmû (lásd logo), szóval ezt is ki kell próbálnom, ez egyértelmû.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%