The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A The Path-ot én is kipróbáltam. Elég sokat rohangáltam az erdõben. De valahogy nagyon lassú nekem, mármint javítottam a hibát az indítással, de még úgy is, néhol lassú és nemtom. Szokni kell. Majd egyszer nekivágok, de nekem úgy tûnik, hogy meg lehet unni. Viszont hangulata az nagyon van. Fõleg a farkassal a temetõben mikor elvörösödik minden. Meg az a hörgés, ott még paráztam is, hogy mi lesz :)
Ja, és ha eleget teszel a játék felszólításszerû szlogenjének (Ne térj le az útról), akkor a nagymama házába érve (mama az ágyban farkas mellette) végetér a játék :))))
Gyûjtögetni lehet valami ragyogó virágot benne, szellem alakok sétafikálnak, a teljes játékra kompontált folytonos 1 szám borzalmas és mégis jó...
Azért abba tudtam hagyni a játékot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
150_The_Path
151_Wallace_and_Gromit_EP1
Az elõbbi egy elég avantgarde kalandjáték a 'Piroska és a Farkas'-ból készítettek egy horror játékot, ahol tulajdonképpen semmi megkötés nincs, csak a játékosra van bízva, hogy viszi végig a játékot (sajnos még nem próbáltam, de érdekes lehet).
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Licensz: Freeware
Operációs rendszer: Win 98/ME/2000/XP/Vista
Méret: 82.3MB
A másik hiba még megvan... A CCC-s. De ha nemsokára kijön egy új driver, akkor sztem megvárom azt. Nincs kedvem ma ilyennel vacakolni. Tudok gamelni, meg minden más tökéletesen mûködik :P Majd talán holnap birizgálom...
Btw, mindenkinek köszi a tippeket!
amit érdemes lenne tudni
mennyire pontosan a 9.3-as driver után jött ki a hiba? órákkal? mert akkor lehet driverhiba is.
próbálj meg mondom régebbi drivert használni, olyat, ami eddig mûködött. és ha most azzal is szar, akkor tényleg hardware-gond lesz. nem jelentem ki egyenesen, h táp.. mert sokminden lehet.. de valószínû, h az.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Egyébként az, hogy eddig nem volt vele probléma, az nem jelent semmit, az alkatrészek is öregednek és ez a táp új korában sem volt valami minõségi darab.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
próbálj meg régebbit szerintem.
mert ha jól tudom nekeg AGP-s HD2600-ad van, és azt sokesetben fel se ismeri a driver, csak inf-ekkel lehet telepíteni.
Nem tudom van-e köze hozzá, sõt azt se, h azóta is az a kártyád van-e még...
Tipp: tegyél fel régebbi drivert ami mûködött. ha még XP-t hazsnálsz, akkor úgyse nagyon lesz szükséged azokra az újításokra, amik az új drivrben vannak(azok már inkább Windows 7-esek)
2. Elsõ és legfontosabb kérdés: milyen táp van a gépben?
(Egyébként egy full konfig leírás sem ártana, de ezt úgy látszik, minden tech-support kérdésnel le kell írnom...)
1. A ccc command line interface hibát észlel és leáll. Tehát nem mûködik a CCC... Azután történt ez, hogy feltettem a 9.3-as ati drivert meg a ccc-t. Nemtom mi segíthet rajta :S
2. A gép gyakran újraindul, ahelyett, hogy belépne az XP-be. Bejelentkezik, és bumm, restart. De ezt egyhuzamban 7x is megcsinálja. Aztán mindig olyannal sikerül megoldanom, hogy kihúzok a lakás vmelyik konnektorából egy hosszabbítót, vagy ilyesmi. Gondoltam arra, hogy áramellátási probléma van, de nemtom mivel lehet ezt megoldani... Azok a hosszabbítók kellenek :P
Nálunk kis gyerkõcök vannak, ezért a billentyûzár beállítása nagyon fontos, bár nagyobbiknak már sikerült az 112-t felhívni, mert az vésztelefonszám, vagy mi.
Axon: mire jutottál PUK-os telóval?
PIN zárja az adatokat, 3 hiba után PIN magát is zárja, amihez a kulcs a PUK. 3hiba után a PUK záródik, ekkor már bekerülhet a kártya a szemetesbe:)
[merlinw.org]
Identification az jó. azt én néztem rosszul.
PIN (Personal Identity Number) is a 4-8 digit access code which can be used to secure your telephone from use.
PIN2 (Personal Identity Number 2) is a 4-8 digit access code which can be used to access the priority number memory and cost of calls.
The PUK (Personal Unblocking Key) and PUK2 are used to unlock the PIN and PIN 2 codes respectively if your SIM card is blocked.
fordítgassátok le, ha akarjátok:D
ha beleteszel egy másik kártyát, tökéletesen fog mûködni.
a SIM kártya lockolta le magát.
4 kód van hozzá
PIN1, PIN2, PUK1, PUK2 (hadd ne kelljen most kikeresnek, mik ezek a rövidításek, és mire jók... valami olyasmi, h ha a PIN1-et lezárt, akkor hazsnálhatod a többit, nemtom milyen sorrendben)
Mikor megvetted a kártyát, megkaptam mind a 4 kódot. Ha ezek nincsenek meg már, akkor lehet menni a szolgáltatóhoz.
Ha tudod az ügyfélbiztonsági kódod(vodánál, de szerintem a többinél is vmi ilyesmi lehet a neve), akkor "talán" telefonon is elintézhetõ a dolog.
ez a kód az elõfizetési szerzõdésen van rajta. (feltöltõkártyás esetén is van ilyen szerzõdés)
vodánál feltöltõkártyásnál ez a kód általában "1234"
De szerintem egyszerûen menj be a szolgáltatóhoz, és beszéld meg velük.
Lehetséges esetek:
-megmondják a kódot, és minden rendben
-nem tudják a kódot, és kapsz új kártyát
-nem tudják a kódot, és nem kapsz új kártyát(feltöltõkártyánál ez is elõfordulhat, elõfizetésnél kizárt)
Szervíz vagy képviselet valószínûleg megoldja.
Ha beírod a pontos típus, akkor jobban utána tudunk nézni
A fiam kezébe került a feleségem telefonja. Gondolom a PIN kódot kérhette éppen. A gyerek nyomkodta úgy fél órát és valószínûleg rengeteg hibás PIN kódot adhatott meg. A lényeg, hogy most a telefon PUK kódot kér. Ilyet még sosem láttam. A lényeg, hogy a telefonnak már semmilyen papírja nincs meg, de gondolom ez a PUK kód, amúgy is a kártyához tartozik mint a PIN. Szóval mit lehet ilyenkor csinálni?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Na ez hülyeség! Ma csodás gondolatom támadt, és rákattintottam a hardverváltozások keresésére, és láss csodát újraindítás nélkül látja a menet közben berakott HDD-t. Csodás! :)
Én inkább nem mondok semmit, nehogy azt higgye valaki, hogy a tv-mmel akarok menõzni, de minden egyes forintját megérte!
mi 5 éve vettük kb, JVC, flat, 50Hz
A kölök azon nézik a frakkot, hupikéket, Bobmestert, meg mi a hiradót esetleg sportot
keveset megy
ha lesz új tv, akkor talán lesz hozzá hasonló kütyü is
Jó pár hónapja van ez már piacon. Olcsó, mert se viyó nincs benne, se meghajtó, így pici, csendes.
Mellé teszed a mobilrack-et, vagy Pendrive, mert haver arról tolja filmet, és 720p, 1080p akadás mentesen megy róla.
Ha lenne LCD tv-m, tuti ilyet vennék, nem építenék semmi pc-t.
Egyszerûen eszembe jutott, hogy olvastam róla és érdekesnek tartottam.
1. oldalról:
Egyelõre még nagyon ritkák az olyan monitorok, melyek a számítógéptõl USB-n keresztül kapják a képet. Hasonló feladatra való a DeLock egyik terméke. A kicsi dobozka USB-vel kapcsolódik a számítógéphez, majd DVI kimenetén keresztül küldi a képet tovább a monitornak. Jár hozzá analóg D-Sub és digitális HDMI adapter, így akár televízióra is köthetõ. Maximális felbontása 1680x1050 pixel 32 bites színmélység mellett. Egyetlen számítógépre akár hat ilyen eszközt is csatlakoztathatunk. Meghajtásukhoz nincs szükség külön grafikus kártyára. Sajnos az USB-s monitorkimenet meglehetõsen drága, vételára durván 35 000 forint.
WD.
Létezik ilyen is? Ha ezt tudom, akkor nem csinálok külön PC-t a TV mellé.
Feltéve ha tavaly nyáron is "csak" 26-28k volt ez.
Tök jó kis cucc lehet.
A többi cégnél is hasonlóan mennek a dolgok. Fordítócég, esetleg belsõ fordítók, valamint külsõsök. Ez utóbbiba nagyon vegyes skálán mozgó nyelvtudású emberek szoktak felsorakozni, de ugyanakkor az ilyen fordítások jobban sikerülhetnek, mint a fordítócégesek. Mert ugye a fordító ilyen esetben játékos is...