33675
-
#28864 Én arra gondoltam, hogy net nélkül felrakom, majd csinálok mentést és utána törlöm is. -
#28863 Semmi közük egymáshoz, nyugodtan felteheted. -
#28862 Egyik sem tudja azt, ami kellene nekem... :(
-
#28861 Hoppá: egy kis kutakodás után
-
#28860 Srácok!
Tudtok-e olyan programról, mellyel két szöveges fájl különbségeit úgy tudom összemásolni, hogy az adott szövegek nem ugyanott helyezkednek el a fájlokban?
Vagy, ehhez már programot kell írni?
[Nem, nem vagyok programozó!]
-
#28859 Bocs, most kezdtem csak "küldeni".Csordogál...:) -
#28858 Hát, vannak érdekes pillanataim, főleg, ha angolról-magyarra fordítás után kell beszélgetnem valakivel :)
-
#28857 Mi a helyzet a Memento Mori-val? (türelmetlen smiley) :) -
#28856 Mivel az ég világon semmit csinál a rendszerrel
Már magyarul is angolul beszélsz(írsz)?
-
#28855 Mivel az ég világon semmit csinál a rendszerrel, nem is hülyítheti be.
Egyetlen dolog van, amit tesz: a szolgáltatások közé beteszi a saját "service"-ét, amit könnyedén kivehetsz az automatikusan elinduló programok közil az "msconfig" segítségével.
A könyvtár összes gépén használtam a progit - így ezen is, ahol ülök [a leggyorsabb]:
Nem is vettem ki a szolgáltatásokból, mert bőven elfér a RAM-ban, és amikor kell, akkor gyorsabban reagál a program.
-
#28854 Csak félek kicsit, mert mindenütt azt olvasom, hogy behülyíti a rendszert.
Én meg ugye most raktam fel, és most kivételesen minden pöpec. :) -
#28853 Én régebbit használok: Acronis True Image 9.0.2337
Meg vagyok vele elégedve.
Az újabb bizonyosan jobb, és kompatibilis a Vista-vonallal.
-
#28852 Acronis True Image Home 2009 12.0.9796 az jó?
Vagy te melyiket használod?
Más ilyen progi nincs? -
#28851 -k véleményére [értsd: szarul menedzselt oprendszert használók] ne adj!
Én évek óta ezt a programot használom - azaz, XP sima verzió óta.
Előtte én is Northon Ghost-os voltam [a Ghost 2000-es verziójáig].
-
#28850 Tökéletes a program.
1. feltelepít gépre
2. backup rendszer működése közben, röptében elkészít
3. backup media (CD/DVD) elkészít
4. ha baj van, CD/DVD betesz, beboot róla - True Image elindít - grafikus menü - *.tib fájl kiválaszt - max. 15 perc és rendszer a helyén
5. reboot és a gép működik.
Ha kell, akkor behozom a grafikával is megtámogatott kisokosomat hozzá - de amúgy is pofonegyszerű használni, még az újabb, 10-es verziót is.
-
#28849 Kicsit keresgettem, de vagy csak rossz véleményeket találtam véletlenül, vagy nem tudom, de elég tré lehet ez a progi.
Vélemények:
- Feltettem és annyira kiakadt tőle az XP, hogy még csökkentett módban sem volt hajlandó elindulni. Szerencsére ott volt mellette egy "Az utolsó működőképes beállítás" vagy mi és azzal életre kelt... Nektek jó?
- nekem is kiakadt az op rendszer, nem ezzel, egy előzővel, de inkább hagyom a p...ba
stb.
Ez elég szomorú. Menteni akarok, erre lehet egyből elkúrná a rendszert, annak nem örülnék.
Te próbáltad már? -
#28848 Azt nem ismerem. De utána nézek, köszi. Ha van olyan jó, akkor rendben. Úgy is csak 1x használnám terveim szerint, míg biztonsági mentést csinálok. És utána nem szeretném használni. :) -
#28847 Őszintén szólva, én nem kockáztatnék.
Amúgy, Acronis True Image jó alternatíva tud lenni - XP/Vista vonalon.
-
#28846 Na megvettem a NIS -t, így már az eddig midig eredeti windows mellé eredeti védelmi rendszerem is van. :)
Ha az eredeti NIS 2009 mellé felrakok egy kevésbé eredeti Norton Ghost -ot, akkor az hatással lehet a NIS eredetiségére szerintetek?
Úgy értem tilthatják emiatt a NIS -emet?
Mert ugye a Norton Account érzékelni fogja, hogy van Ghost is a gépemen. -
Tomsess #28845 Memento Mori elég tűrhető kaland. Én már egy ideje játszom vele, mivel kijött cseh szinkronnal. Nem nagyon lehet benne elakadni. Ez a mai fiatal kalandjátékos rétegnek készült. Szóval mindent az orrodba nyomnak, hogy mit kell csinálni. Egyébként meg a cseh szinkron sem lett olyan fúdejó (meglepő, hisz cseh kaland, azért erre adni szoktak), szóval ha a német meg az angol kaka akkor nem kell meglepődni
Mata Hari néni meg éppen ma született. Úgyhogy tessék kipróbálni a játékot -
#28844 Én a Mata harit már dvd-re is kiégettem, bár az német szinkronos, de én már azzal fogom beérni, természetesen magyar felirattal.
A másikról még nem hallottam, rákeresek a neten. -
#28843 A Memento Mori-ra vetnék egy mélyebb pillantást, ha lehetséges... -
#28842 Megjelent a Mata Hari angolul.A grafika szép, de a szinkron pocsék. Kijött még a Memento Mori, szintén vacak szinkronnal, még csak belenéztem. Szóljatok, ha érdekel "mélyebben" valakit. -
Nekem először is be kellene szereznem egy SATA-s RACK-et, aztán - eddigi anyagaim katalógusa alapján - 4 TB-nyi HDD-t, hogy könnyebben elérjem a cuccaimat... -
#28840 Megnövekedett játék és film gyűjteményem számára beszereztem elő 1T-s vinyómat. Egy samsung 7200rpm 32M sata2 (78907028) típusú szörnyeteget. 72Mb/s-al másol egymás között a két samsung vinyó (a másik egy 512 gigás model). Igaz ez is egy mobil rackben fog pihenni, nem a gépben. -
#28839 Anyázni ide vagy ide tessék... -
#28838 Kiszel Tünde meg a keresztanyád! :D -
#28837 Májusban jelent meg:) -
#28836 mikor lett itt szefó topic?
gyerekek nyugi már XD -
#28835 és akkor még nem is beszéltünk győzikéről... :-)
Ő is a rokonotok! :-) -
#28834 megsértettelek valamivel?
vagy ezt mivel érdemeltem ki? XD -
Látom formában vagytok! -
#28832 Még az is lehet, hogy távolról mindannyian Anettka rokonjai vagyunk. Főleg takysoft... ;) -
#28831 Hah... ha csak Anettka lenne az egyetlen hülye az országban, inkább az a probléma, hogy az itt élő emberek ~70%-a az és a normálisok vannak kisebbségben. -
#28830 egyesek azt állítják, h az embernek és anettkának közös őse van...
vannak pletykák, amiket nem hiszünk el, és kész. nem azért mert nem igazak, csak amíg nem 1000% biztos, addig nem akarjuk:D -
#28829 Egyesek azt állítják, hogy a fin és a magyar nyelv ugyan az ;-) -
#28828 Finnül? :D
Amit linkeltem, az magyar elvileg. :) -
#28827 Nem tudok finnül, de ha jól vettem ki az oldalból a dolgot, akkor ez még lehet, hogy Gyula bá'-nak is be fog jönni... s lehet, rögvest magának is vesz egyet :)
A szállítás / autókázás nem okoz gondot neki - értem is 40 km-eket gurul, amikor a 2 PC-jével és a laptopjával, vagy filmjeivel gond van :)
-
#28826 Ok, köszi.
Csak az persze fontos, hogy ott hogy lenne megvéve, mert ha ott N.országban itt fuvaroztatják, lehet az is sokba kerül, de ha pont ott laknak, akkor meg semmibe. -
#28825 kirol: Közvetítem a dolgot a bácsinak, amint tudok beszélni vele - nem a falumban lakik, de minden héten beszélnük, sokszor - és megíorm, mi a helyzet.