33675

• takysoft
    msnen már gratuláltam, de csak muszáj még egyszer itt is:D
  • moonster
    lesz gyagyázás részéről tuti.
    Beszél már?
  • RaveAir
    Köszi szépen mindenkinek!

moonster: Annamária másfél éves, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok a reakciójára.
  • trmn #28941
    Gratulálok. Egész szépen alakul a topic gyerekállománya is....)))
  • moonster
    Gratula, szép kis emberpalánta!

Annamari mekkora?
  • MerlinW
    Gratulálok!:)
  • Evin
    Vagy a content is after.
  • Evin
    Mivel van enter gondolom minden sor végén, ezért valahogy így kellene:
    text, after: "x"
    content: before: \n

Ez most persze tipp. Amazt sem 5perc alatt kísérleteztem ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, de a "Before" elé mit tegyek, ha egyszer ott nincs semmi, csak a szöveg?

RaveAir:
  • szotyimutyi
    Gratulálok. Ő is gyönyörű baba!! :))
  • Evin
    Jól számolom, hogy ő már a második?

i2k
    Most így erre passz. Ugye me kell adni egy "content"-et, ami eelkülöníti a sorokat, és egy "text"-et. Itt lényegében csak text van, meg az "x".
  • RaveAir
    Ha már itt vagyok, akkor itt is dicsekedek.
    Ma, azaz 2009. 08. 13-án, 1:00 perckor, 57cm hosszal és 3300gramm súllyal megszületett Gecse Márton.Részletek és néhány kép.
  • RaveAir
    Majd átküldi nekem a levelet, hogy intézzem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tökéletesen működik!
    A "Warning! Duplicate files..."-ok miatt kicsit lassú, de megcsinálja, és nem töröl semmit [kezdetben megijedtem emiatt].
    Szuper vagy!

Meg kellene tanulnom rendesen használni ezt a Sisu-t, mert komoly "fegyver".
    Sokat segítene nekem pl. a Saints Row 2 esetében is.

Hogy tudom neki megadni ezt?:

Itt vagy egy szöveg×

Akármit próbáltam, mindig a "Content"-be és az "Original"-ba törte be a szöveget - így elég érdekes oszloppárok alakultak ki...

• takysoft
    írtam panyinak, h cserélje a portálos változatot erre.
  • Evin
    Hirtelen azt hittem tényleg küldtem csomagot, csak kiment a fejemből. :)
    Nincs mit, már ha működik a teljes fájllal. Én csak 3-4 bejegyzést módosítottam, és megnéztem rendesen beolvassa-e a nagy fájlt.
  • Adan0s
    Ezzel már megy rendesen. Az előzőt az MP-ről szedte, le, ezt meg nem vettem észre, hogy link.
  • MerlinW
    A fejlécben levő sem működik? Az frissebb.
  • Adan0s
    Üdv mindenkinek!

Ez a "You Wouldn't" Kockafejekben van még nagyon jól megcsinálva: http://www.youtube.com/watch?v=pQlTVHTdx8w

Rátérve a lényegre, azért írok mert
    A magyarítással lenne problémám. Mégpedig: Steamos verzió van meg (kb olyan, mintha a CDk fel lennének másolva), 1.61-es patchel, és Registry-je is van. Próbálom feltenni a magyarítást, nem találja megpróbálom bemásolni a mappának a helyét, de miután ez megtörténik ugyanúgy nem történik semmi.

Nincs valakinek valami tippje, hogy mit lehetne csinálni?
  • IMYke2.0.0.0
    Yeah!
  • takysoft
  • IMYke2.0.0.0
    Evin[/bg: megkaptam a "csomagot" - otthon megnézem, és ezer-ezer köszönet!

Srácok!
    [b]OCX 2x2 GB RAM (1066 MHz) boldog tulajdonosa lettem :)

Csak azért ennyi, mert nem volt még egy KIT épp a boltban.
    Meg vettem egy Accelero-t + Turbo Modul-t a HD4850-re.
  • moonster
    utána meg felébrednél :)

kocce a linket taky
  • Lord Myn
    Pedig mekkora jó buli lenne, ha már lehetne fizikai cuccokat is letölteni... Letöltenék egy Alienware PC-t, azután (merjünk nagyot álmodni!) egy 911-es Porsche-t, majd egy 300 m2-es vityillót... Utána beköltöznék a Matrix-ba...
  • takysoft
    wii motion plus

ez biza hardware 5.500 Ft ingyenes házhozszállítással, ha jól látom.
  • MerlinW
    ööö, lehet:D
  • takysoft
    őőő, nem értek wii-hez de nem hardware-re gondolt?
  • MerlinW
    Torrent?:)
  • moonster
    Én is tervezem a Mementot. Előtte Wallace es gromit.

Jut eszembe, nem fér valaki hozzá konzolos cuccokhoz olcsóbban? Wii motion plus kéne, de olyan drága.
  • kirol
    Félreolvasta. Azt írod 8 féle befejezés van, utána meg azt olvastam ki ,hogy te már 7 befejezést megéltél! :D
  • Lord Myn
    :D Dehogyis...

Fejezetekre ('Act') van osztva a játék, nem tudom hány van, a 7.-nél tartok.
  • kirol
    Hetedszer játszod? Azta!
  • Lord Myn
    Más: kipróbáltam a Memento Mori-t és azt kell mondjam: egész jó! Érdekes történet, szép grafika (bár ez inkább a környezetre igaz, a karakterek elég fából faragottak), jól skálázható beállítások (alacsonyabb grafikával szépen fut a notebook-omon is) és állítólag 8(!) féle befejezés. Hetedik fejezetnél tartok, pedig csak bele akartam nézni... :D
  • Lord Myn
    Azért olyan rég nem volt... ha megnézed neki P35-ös lapja van, pont ez volt az egyik amelyik néha háklis volt a Geil-re.

OCZ, CSX, Corsair: hogy jobb modulokat gyárt azt elismerem, de hogy olcsóbbak, azt erősen kétlem... Én a 2x2GB-os 1100-as KingMAX-okat bruttó 10k-ért vettem 4-5 hónapja, amikor elég plafonon voltak a hardver árak. IMO a KingMAX rendelkezik az egyik legjobb ár/érték aránnyal.
  • kirol
    Jaja, így van.
  • MerlinW
    1000Mhz 2,1v-on eléggé határérték feszültség terén. Vagy megy 1066-on ezen a fesz.-en, vagy nem. Emelni nem hiszem, hogy lehet rajta, persze egy próbát megérhet, de szkeptikus vagyok ez ügyben:)

Azonban mint mondtam volt, 66Mhz nem oszt, nem szoroz.
  • kirol
    "A specifikációja alapján nem igazán lehet húzni, vagy megy 400x2,6-on vagy nem."

Ez miből jön? Ha előre tudom, nem vettem volna ezt.
    Bár meg vagyok elégedve vele így is.
  • IMYke2.0.0.0
    jav: " pedig már szeretném,"

[...] pedig már több RAM-ot szeretnék, [...]

• IMYke2.0.0.0
    A 2 GB nekem is elég most XP SP3 alá.
    De, a neten olvasható "nyugodtan kapcsold ki a lapozófájlt" híresztelésekkel szemben én nem merem kikapcsolni.
    W7 alatt - ami kicsit optimalizált Vista - pedig már szeretném, mert ugye tudjuk, hogy annál 1,5x több RAM kell (ajánlott) mindenhez, ellenben az XP-vel.
  • Evin
    Igaz nekem DDR3-om van, magasabb órajelen, de nekem elég W7 alá a 2G RAM is.