The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Particionálásnál bízd rá az egész merevlemezt a telepítõre.
Az NTFS támogatásra miért van szükséged? Egyébként simán tudja írni/olvasni az NTFS particiókat.
teljesen magyar, könnyedén kezelhetõ.
úgy töröl ntfs-rõl, mintha otthon lenne
és avi-t, HD-t is simán lejátsza.
1 dvd-re felfér az egész, és FTP-rõl azért hamar lejön a 4 giga. (szerintem többet ér, mint egy régi vagy CD-s kiadás.)
nem tudom, milyenek az ottani gépek, azért arra vigyázz, lehet h nem mindegyik 64 bites, akkor inkább 32 bites verziót szedj le.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nekem a vista business kódom megy az sp1-es vista lemezzel is(suli csak kódot adott, meg letölthetõ sp nélküli vistát)
ettõl még ugyanúgy jogtiszta
sajnos azt nem tudom, hogy miért kapsz hibaüzenetet. Rendesen windows-update-el próbáltad a frissítést? vagy offline installerrel?(mert az lehet hibás is)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
úgy beszél magyarul, mint az álom.
Van benne openoffice, FireFox, Pidgin, Gimp
(mindez a Live DVD üzemmód, gondolom telepítve ennél sokkal többet is tud)
Sajna nem linux-ismerõ nem vagyok, de ezzel szerintem bárki el tud netezgetni
Gnome fut rajta alapból, telepítve gondolom KDE is választható lehetõség. ezért is jó egy DVD-s verzió, van rajta minden😄
A Gnome meg ugye eléggé windows-like amúgy is.
amúgy érdemesebb volna beszerezned egy eleve SP3-as winXP telepítõt(ezügyben ha szólsz priviben, segítek.. küldök torrentet v vmi)
crackelt amúgy az SP1-ed? azzal is lehet gond, ha felülírogattál fileokat(vagy a megtették ezt az XP telepítõdben)
az gyorsabb szerintem. kiírod és telepít
itt található DVD-s verzió, de nemtom tud-e magyarul, ubuntuhoz nem volt még dolgom
Itt pedig 9.04-es daily build-ek. (BETA) ezt se tudom, tud-e magyarul, de mivel ezt épp a minap töltöttem le, ezért meg tudom nézni. majd jelzem, amint meglestem.
minden kell egy SP2-t újratelepíteni? ha egyszer már fent van...
meg ha nagyon nem megy, akkor telgyél fel egy eleve SP3-as xp-t és kész.
Igen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eddig Knoppix Live Linux-szal volt csak dolgom - HDD miatt.
Akkor gondolom egy regisztráció és rendelés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ugyan olyan könnyû felrakni, mint a Windows-t. Bootolsz a CD-rõl kijelölöd, hogy melyik partícióra rakja utána formázod pl NTFS-re és már települ is. Nem bonyolult.
Megrendelhetõ postán is a CD teljesen ingyen, én mindig megrendelem az új verziókat.
Könnyen fel tudom rakni?
Ugye nem kell #mount MEG HASONLÓ varázsszavakat parancssorba gépelgetni?! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Innen: https://shipit.ubuntu.com/
Milyen disztribúció és honnan?
Srácok! Lehet, hogy hülyeségnek tûnik, de úgy döntöttem, hogy az általam memendzselt könyvtári rendszerbõl (kemény 3 gép - 2 régi és egy vadizsír 2 magos 6000+) 2-re LINUX-ot tennék.
1. gép:
CPU: Celeron 700A
RAM: 256 MB
HDD: 20 GB
VGA: S3 VGA
2. gép:
CPU: Celeron 1700
RAM: 512 MB
HDD: 20 GB
VGA: Intel alaplapi fosh
Magyar nyelv és olyan "windows"-os kellene, hogy 0.1-es júzerek (élükön velem) elbírjanak vele.
Cél: NTFS/FAT32 és gyors fájlkezelés, netezés
http://sp.hof.hu
9.évad 12. rész
Ingyenes reg után letölthetõ
Itt formatálom c -t, de attól a d, e meghajtóról újra vírusos lehet.
Vista alatt a NIS09-nem talált semmit a fertõzött vinyón, az ESS4 meg a lentieket. Szóval valami nem stimmelhet. Hogy menjek biztosra, hogy tuti ne fertõzõdjön meg a frissen telepített rendszerem?
Mert ha a másig gépen formatálom a fertõzött hdd c meghajtóját és a maradék 2 partítión keresem a vírust, a fentiek miatt akkor se lehetek benne biztos, hogy ha az nem is talál semmit, akkor az tiszta is.
Mondjuk én voltam a hülye, amikor egy kitudja milyen forrásból származó NIS09 crack -et lefuttattam. 😞
c:\windows\system32\kernel32.dll
c:\windows\system32\rr.exe
c:\windows\system32\vv.exe
c:\windows\system32\uwdf.exe
c:\windows\system32\Packer.dll
c:\windows\Installer\itt valami rohadt hosszú nevû akármi
c:\Program Files\Windows Media Player\wmdbexport.exe
Ezeket törölhetem? A kernel32-t Merlin -ét beraktam.
(nem sex-téma)
Szívás ez a vírus, én pl. soha nem próbálom leírtani, ha valami vírusos, inkább törlöm a file-t fenébe.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Most másig géprõl vagyok (OP: Vista). Ebbe beleraktam a fertõzött vinyót és keresek. Mert az ezen lévõ NIS is tisztnak látta, pedig tuti nem az, így most eset smart security-el kerestetem.
Még c: -n jár, de lassa nelkezsni keresni a másik vinyód a dolgokat.
Valszeg a vírus mérete a különbség. Egyébként friss márciusi frissítésû XP-m van.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Most megszopattam magamat rendesen. 😞
Ezért felraktam a NIS09-et, hát ez meg ennyit bírt.
Nem akartam én cserélni, csak muszáj volt.
XP-s gépeimen még mindig Norton 2005-öt használok és teljesen jól mûködnek. A Vista-s gépemen Norton 360-t használok, ez is jól véd, bár ezzel már vannak gondok, ugyanis nagyon öntörvényû, hiába állítgatom, akkor is azt csinálja, amit "õ" elgondolt... 😄
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Egy másik gépre megpróbálnám berakni, és onnan irtani a vírust. (Bár így meg lehet megfertõzöm azt is?)
Még sose volt vírusom. Eddig. Kellett nekem vírusirtóhoz felrakni valami kitudja milyen crack-et.