The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azaz az UHARC kitömörítõ progim. 😊
A játékot még nem volt érkezésem kipróbálni. Csal tegnap este jutottam a kitömörítésig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha az elsõ rész tetszett <én még azt sem tudtam végigjátszani - de majd megveszem a GOLD verziót>én még azt sem tudtam végigjátszani - de majd megveszem a GOLD verziót>, akkor ez is fog - a vélemények szerint.
A Mata Hari-t a WinUHA-val nem tudtam kinyomorítani, de egy másik nagyszerû UHA-n alapuló progival
Nagyon köszönöm az anyagot!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez világít, de azt leszámítva döglött.. nem cincog, kussba van.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Biztos egy széria/extra tartozék.
Winuha elindít. matahari uha megkeres. Duplaklikk a fileon majd a matahari.iso kijelöl és megnyomni a kicsomagolás gombot.
UHA-val kapcsolatban kutogattam. Ezt ismeritek?:
http://www.maximumcompression.com
Tanulságos oldal.
EXE tömörítés:
- WinRK 3.0.3 = 1. hely
- UHARC 0.6b = 13. hely
- 7-Zip 4.60b = 19. hely
- WinRAR 3.8 = 24. hely
- WinACE 2.69 = 41. hely
- WinZIP 11.00 = 69. hely
ÖSSZESÍTÉS (típus/legjobb tömörítõ)
====================================
LOGFILE = PAQ8P
ENGLISH TEXT = WinRK 3.0.3
SORTED WORDLIST = PAQ8P
HLP = PAQ8P
MS-WORD DOC = PAQ8P
BITMAP = PAQ8P
JPG/JPEG = PAQ8P
EXECUTABLE = WinRK 3.0.3
DLL (EXECUTABLE) = WinRK 3.0.3
PDF = WinRK 3.0.3
Nagyon látszik rajta, hogy konzolról portolták, a térképet macerás elérni, nagyon lineáris, a párbeszédeknél hülyén van megoldva a választás lehetõsége, igazából nem is tudod, hogy mire felelsz, valamint a fordításban is vannak apró problémák. (Én végülis ez utóbbit nézem kritikusabb szemmel.
Azonban a lineárissága és árkádsága ellenére is játszatja még magát. Azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
"- Igényes honosítás
- Magával ragadó történet
- Érdekes karakterek és párbeszédek
- Összhatásban kellemes látványvilág
- Izgalmas, unalomba nem fulladó játékmenet
- Viszonylag hosszú (a mai mércét nézve)
- Rpg-hez képest kicsit arcade (nem vehetünk fel tárgyakat, a fegyverünket csak akkor vehetjük elé mikor harc van, a ha valamiben rosszul döntünk sok esetben nem hat ki a további cselekményre, és úja is próbálhatjuk az elrontott feladványokat..stb stb) és líneáris.
- Elég gyatra lett a PC-s port. Bár a vasigény nem magas, de sok estben produkál a játék random kilépegetéseket. Instabil mint a fene.
- A pályák felépítésébõl adódóan elég "csõjáték"
- Sok az egyforma NPC
- Miért nem lehetett kitenni 1 gombra a térképet?
- A harcok elég könnyûre sikeredtek (az egész game alatt a fõbossig kb 3x haltam meg) Ellenben a fõellenfelet elég nehézkes hidegre tenni"
Rise of the Argonauts
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Eddig azt hittem, úgy tudtam, hogy prémium kategória.
Ennek okán, én is jobb oldalra szavaznék - de nVidia VGA nélkül... 😊
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Csak a különbségek vannak kiemelve vil.kék háttérrel.
Minden más, teljesen azonos.

Én is szoktam álmodozni. Bár, most vannak új alkatrészeim, azért a "mi lenne, ha sok pénzem lenne" alapon, egy találomrak kiválasztott netes áruházból:
http://www.sg.hu/galeria/989474489/9894744891236004336.gif
Mindenki: MATA HARI néni lecsúszott végre, ellenben, tegnap este a WinRAR-om és a WinUHA-m nem bírt az állományával...
Igaz, egyik progi sem naprakész, de azért nem hiszem, hogy nem szabadna elbírnia egyiknek sem vele!
Recept?
Egyébként megint jelent meg pár új kalandocska. Személy szerint kettõ ugrik be. A Ceville - szép kis rajzolt stílusú külsõ nézetes kaland és a Sublustrum - ez meg ilyen elvont képi világú szürreális valami.
Miért nem javítod ki, hogy ne búgjon? Gondolom sima földhurkod lehet.
Engem csak az 5.1 "búgása" idegesít - amikor nem szól semmi a PC-n...
Legszívesebben kukáznám a szettet, de nincs pénzem külsõ hangkártyára és fadobozos hangszettre... 😞
De mitõl ciripel? Nekem nem állandó a hang, hanem változóan cinzog a kis magas hang, neked is? Tök érdekes mégis mi? Az integrált áramkör basszus?
Más: ma besz*rt a wireless routerem (Linksys WRT54GC), fél másodpercekre felvillan az összes led mindez folyamatosan, kis szünetekkel. Egyébként se kép-se hang, még az admin setup-ba sem lehet belépni, reset sem segített. Lehet vele valamit kezdeni vagy szórjam szét az éjszakában (kuka)?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
2007 március 13 –án vettem egy Logitech Cordless Desktop® MX™ 3200 Laser szettet, amire 5 év garanciát kaptam.
Most az a problémám, hogy az egerem nem mûködik rendesen, pl. én kattintok valamire de nem érzékeli és többször kell, ami eléggé idegesítõ.
Valamint az egér olyan ciripelõ hangot ad, mint egy betárcsázós modem a kapcsolódáskor, ha a fülemhez teszem tökéletesen hallani, de erre normál használat során figyeltem fel. 😊 Ezt különösen nem értem, hogy ez mitõl lehet, hisz az egérben gondolom nincs tekercselés, mert a tápegységek szoktak ilyet csinálni. Szóval szerintem ez nem normális.
Köszönöm még egyszer a tanácsokat!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egyébként a góliátra azért nem akarok mást pakolni, mert erre csak kalandok mennének. Félek, hogy mire elérem a 200DVD-t eloxidálódik az elsõ 100 😊 Most 150-nél tartok. A terás vinyót meg sztem feldarabolom 200GB-s csomagokra. Ha gond lenne, csak arról kell visszamenteni, meg defragmentálni is csak azt kell. De még erre is alszok egyet 😊
Még egyszer köszönöm 😉
Csak kíváncsiságból: Ha van egy terás vinyód, miért nem cuccolsz rá mindent? Spórolsz egy rakás áramot, kímélet a tápodat, kisebb a hibalehetõség (maxtor korabeli vinyók, kb 4-5 évet bírnak), és még a házad szellõzése is jobb lesz😊
Elsõ fejezet: Lemezek
A Maxtort jól dugtad össze (ritmikus mély lihegésébõl tudni), WD master jumper-ével lehet gond - lyukérzék ellenõrzése javallott. Ha az is okés akkor lehet BIOS, de az is elõfordulhat, hogy maga az alaplap nem szereti ha SATA+IDE egyaránt aktív (általános rasszizmus). SATA lemezekbe nem dugunk semmit ami kisebb a kábelnél (vagyis nem kell sem jumper, azt pedig tedd vissza a gatyóba)
Második fejezet: BIOS
Régi lap lévén BIOS frissítés elõtt nyomj egy default settings-et a BIOS-ban. Ezután egy rövidet, majd: Push the "Just do it" button.
Harmadik fejezet: NTFS
Max. mérete 16TB lenne ha MBR nem fogná vissza valóban 2TB-ra😊
Tehát nyugodtan formázd NTFS-re. 4TB-os lemez esetén ajánlott a két partició😊
Epilógus: UFF én beszélek
Ha pedig rám hallgatsz és nem elerülhetetlen mindent rácuccolsz a góliátra és kihajítod a levélnehezékeket. Én pl külsõ USB-s rackben tartom a régi lemezeket, de én sem tudom minek, nem mernék már rájuk adatot bízni. Ma már 10k alatt kapsz 250GB-ot, még így válság közben is😊 10k-t pedig a fönöködtõl kapsz, ha elmondod neki, hogy csalhatja ágyba a titkárnõjét. Esetleg elhívod valahová meló után, hogy ne kelljen hazamennie az asszonyhoz.
[merlinw.org]
NTFS-nél is van tudtommal volume-méret megkötés, mégpedig 2 TB.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ha egyik IDE-n lenne a wd és az egyik DVD író, a mésikon meg a Maxtor és a másik DVD író?
300GB NTFS? Nincs ilyen megkötés. Vagyis én nem hallottam róla soha. FAT32-nél van 4GB, de az is egyetlen állomány maximális méretét korlátozza ekkorára.
Ha ott a terrás vinyó, akkor 80-asast ki kéne szedni a gépbõl, vagy esetleg külsõ USB-s házba tenni. Én oda számûztem az utolsó IDE-s vinyómat. 80-as, maxtor, még mûxik.