33675
-
#29104 az első részből a cd-s változat van meg? -
Tomcom #29103 Igen. Egyébként tudtad, hogy a ketteshez már van felirat patch?
Nekem egyedül a 3. rész eredeti. -
#29102 Hogyne! Megvan az egész trilógia eredetiben, számomra az az etalon, "A kalandjáték" (ezért is várom annyira a Gray Matter-t). Az 1-2-t nem kell Win alatt játszani, arra ott a DOSBox és akkor nem rakoncátlankodik egyik sem. -
Tomcom #29101 Elindultunk, bár még nagyon nem vagyunk 100%-osak. Talán sosem voltunk, de legalább van egy oldal, ami kalandjátékokkal foglalkozik... :)
http://www.adventuregames.hu -
#29100 Én is szeretem! De csak pl. 10-15 perces novellákat, mert azt buszon meghallgathatom. -
#29099 haverom vak, ő szereti:D -
#29098 Majd, ha megvakultam:) -
#29097 Mit szoltok a hangos v hangzó könyvekhez?
Abbl is van egy rakat. -
#29096 nekem van kellemes 1.8 giga ebookom(zipelve)
újabb dolgok nincsenek benne, mert kb 2003 körüli gyűjtemény. -
#29095 Most vannak ezek az e-book Reader-ek. Lényegében könyv, van kinyitható 2oldalas is, de digitális. Amolyan középút. -
#29094 PDA-n szoktam könyveket olvasni, és néha volt már, hogy kényelmesebb volt, minthogy egy 500 oldalas könyvet fogjak utazás közben. ;) -
#29093 RaveAir: természetesen, nem ellened volt a kiszólásom!
Én is beszereztem párat...
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#29092 Nekem is rengeteg "e-book"-om van, de valahogy nem megy úgy a monitoron való olvasás, mint a papír (fapados tudom), színes-szagos változat esetében.
Lassan azért néznek furán egy emberre, ha
- nem színes kijelzős a mobilja (ha van neki egyáltalán),
- nem hallgat zenét menet közben
- nem netezik
- nem digitális könyveket olvas.
-
#29091 Arról már nem is beszélve, hogy én elektronikus formában is szoktam könyveket olvasni, ezért nem feltétlenül keresem a könyvtárat. -
Tomcom #29090 Igen létezik. Nekem megvan. :) -
#29089 Hát igen - a kis lurkók már belenőttek a "netbe" - voltaképp, az ismeretlen forrásokból gerjesztett hírekre, ál-infókra építik a kis életüket. Iskolai házikat gyártanak 1:1-ben a netről.
Na, meg a "közösségi" - álcázott megfigyelő és információszerző - oldalakról ne is beszéljünk!
[májvíp, ájviv, megmittomén]
-
#29088 szerintem meg nem kellene kötelező olvasmány, hanem ak edvenc fantasy könyvről szóló beszámolóra is lehetne 5-öst kapni. -
#29087 Bele kell ragasztani:) Gyilkost, anyát ma már kiguglizom neked 2 perc alatt a telefonomon:) -
#29086 Vagy elég lenne annyi, hogy xy könyv gyilkosának/főszereplő anyjának a neve a kód. És akkor olvasni is kellene. Mert pl egy papírlapot ki lehet rázni a könyvből. -
#29085 ha bármi segítség kell szólj, OSZK-ban dolgozom;)
hát a gyerekekkel kapcsolatban nem tudom mi lenne a megoldás. igazából az oktatási rendszer sem tökéletes mert rájuk erőltetik a könyveket és emiatt sokan később sem veszik a kezükbe. de nyilván ez ennél sokkal összetettebb probléma, általában az északi népek járnak az élen a könyvtároskodásban. -
#29084 Eragon (mindkét kötet), Gyűrűk Ura és mások vannak nálunk.
MAGUS, WOD könyvek nincsenek, Ian Livingston talán ha 2.
-
#29083 lol :))) -
#29082 Phantasmagoria 1-2 van valakinek?:) -
#29081 :))))))))
Fél falu megutálna engem :)
-
#29080 Én csak azért nem nagyon jártam könyvtárba, mert nem volt elég fantasy könyvük. :) -
#29079 Marika néni megunta a falusi létet, és eladván férjével a házukat, visszaköltöznek egykori lakhelyükre, Pécsre.
Október 15 a határideje a lakáscserének.
Ebben a hónapban nekem meg ilyen agytágításokra kell járnom - hál' istennek nem kell megtanulnom azt, amit egyes helyeken fél/egy évig (évekig) oktatnak a könyvtárazással kapcsolatban...
...hiszen ez csak egy nagyszobányi falusi könyvtár.
-
#29078 Dugd könyvekbe a gépek jelszavát, és tegyél fel nekik kérdéseket, amikre a válasz és a jelszó a kiválasztott olvasmányban vannak:) -
#29077 mi lett a könyvtárosnénivel? -
#29076 az első részhez tudtommal létezik audio verzió is, ez nincs meg valakinek véletlenül? -
#29075 :)
Voltaképp, a gyerekek semmi másért nem jönnek/mennyk a könyvtárba, mint játszani és netezni.
Könyvet már nem is vesznek - önszántukból - a kezükbe!
Nagyon szomorú ez.
-
#29074 Hú, basszus! Holnap egész nap nem leszek net közelben! :(
Könyvtáros mizéria.
-
#29073 grat és üdv a könyvtárosok között ;)
aztán nem ám lan klubbot alakítani könyvek beszerzése helyett!:) -
#29072 Pontosan. Ezért számomra nem nyerő a "sorozat". S a pénzszerzési motiváció miatt is csak a "gusztustalan" jut eszembe a készítőiről.
-
Tomcom #29071 Nos, gondolom ha ilyen nagy kalandorok vagytok, akkor nem hagytátok ki a Gabriel Knight sorozatot sem. :)
Nekem ez a kedvencem (első részhez már elkészítettük a fordítást, a harmadik rész fordítása most készül), és ma már mindegyik rész fut Vista, XP és Win7 alatt is. (igaz a kettes néha rakoncátlankodik). Számomra elég nehéz volt mindegyik rész, de a sztori, a zene és a szinkron mindenért kárpótol. :) -
#29070 Az a baj, hogy eléggé elmentek gusztustalan irányban... -
#29069 Olyan semmitmondó sztorijuk van, hogy már egyik részre sem emlékszem rendesen [1-től láttam azt hiszem a 3-asig].
Csak az első hagyott bennem nyomokat.
-
#29068 Pedig tűrhető film volt. Azt hiszem Saw 4. -
#29067 Ezt nem hiszem el!
Én nem ezt e képet tettem fel :)
A Képhost meghülyült...
Próba újra:
-
#29066 Elkezdtem felrakni a polcra a Sentinelt... háááát
A 4 MBites net feltöltése sem túl jó.
Az 1200 MB-ot sikerült 7 db-ra osztani. Ma és holnap talán felér.
-
#29065 Még sajnos mindig 87%-on áll. Ha lejön, akkor felteszem a polcra.