33675

• MerlinW
    Vannak olyan kiegészítők amik nincsenek benne, de Visio benne van.
  • kirol
    Letöltöm, erre már Visio 2003-at kér. :D
    Most kereshetem majd azt. Az is rész Office -nak?

Elvileg Ultimate az a legfullabb, de ezek lehet olyan kiegészítők, ami nem rése az office -nak, nem?
  • moonster
    Sztem benne kellene lennie.

Nemrég ismerkedtem meg a progival. Az új OKJ vizsgakhoz szukseg van erre a modulra is. 1143-as a szama:)

Projektmenedzsment néven fut.

érdekes
  • kirol
    Na rosszul írtam, itt a felbontás 1366*768. Ezért nincs gondolom háttérkép.

Amúgy van nekem eredeti Office 2007 Ultimate. Abban nincs benne a Project 2007?
  • MerlinW
    Nem hiszem..
  • kirol
    Amúgy ha ezt a tört Project 2007-et felrakom az eredeti XP, Office mellé, akkor nem kúrja el az eredetiségét?
  • kirol
    Köszi, de magon fent van magyarul hál Istennek! :)
  • MerlinW
    Tessék
  • kirol
    Hát az iszonyat jó lenne, ha ez tényleg tudná.

Köszi, megpróbálom beszerezni, és kipróbálom!
    Csak kérdés, hogy lehet ezt beszerezni, mert ez biztos nem a legkeresettebb szoftver.
  • Lord Myn
    Bocs, rossz link, itt a helyes:

Project 2007
  • Lord Myn
    Nem vagyok az ilyen programokban járatos, de azt hiszem a Microsoft Office Project Professional-val ezeket meg lehet csinálni:

LINK
  • kirol
    A következő ügyben szeretnék egy kis segítséget kérni:

Egy olyan programra lenne szükségem, ami amolyan határidő naplóként üzemet. Van mondjuk 1., 2., ... n projekt (kb. 1-2 éves időintervallummal), és ahogy múlik az idő, folyamatosan mindegyiken dolgozni kell, adott tevékenységet (a., b., ... z.) el kell végezni. Ezt úgy kell elképzelni, hogy iszonyat sok dolgot kellene észben tartani, mikor mit kell csinálni.

Ehhez kellene egy progi, vagy valami ötlet a megvalósításhoz, hogy miután én mindezt beütemeztem, az az adott időpontban figyelmeztessen, esetleg figyelmeztető e-mail küldjön az érintetteknek.

Minden ötletet szívesen fogadok!
  • MerlinW
    Akkor nem tudom. Ha majd nagyon sírtok ránézek. Most nincs kedvem [Fordul a másik irányba, majd duzzogva lehuppan a díványra. Csak egy karnyújtásnyira a sör...]
  • kirol
    Itthon 1280*1024, melóhelyen 1440*900 azt hiszem.
  • Lord Myn
    Az Overclocked-ot végül sikerült befejezned?
  • Lord Myn
    Asztali gép (Vista): 1680x1050 (Nincs háttér)

Noti (XP): 1280x800 (Van háttér)

Bár megmondom a frankót, nekem nem hiányzik a háttér, nekem úgy kicsit dús a topik megjelenése. Csak mint érdekesség kérdeztem meg.
  • MerlinW
    Felbontásfüggő a háttérkép mérete. 800, 1024, 1280, 1360, 1440, 1680 és 1920-ra csináltam meg. Lehet nincs olyan amit használtok. Milyet használok?
  • bogyoka
    Jó a 2. része is, csak nekem néha nehéz:)
  • kirol
    És az, hogy otthon XP Firefox 3.5.1 alatt van háttérkép, itt melóhelyen XP Firefox 3.5.1 alatt meg nincs?
  • Lord Myn
    Nekem se jönnek be túlságosan, főleg a panorámaképes megoldások (pedig mennyi van ezekből...).

Más: Hogy lehet az, hogy Vista alatt nincs háttér XP alatt meg van? (IE8 mindkettő)
  • kirol
    Mi az, hogy jó lenne, ha játszana?

Én az elsőt végigvittem. Nem szeretem én se a belső nézeteset, de az valahogy bejött ennek ellenére is.

Jó a 2. része?
  • MerlinW
    Szia:) Nem játszom sajna:( Nem szeretem a belső nézetű kalandokat.
  • bogyoka
    Sziasztok:)

Nem játszol esetleg a Return to Mysterious Island 2-vel még? Jó lenne, ha játszanál.:))
  • MerlinW
  • Tomsess
    Üdvözletem! Régen jártam erre. Csak beköszönök meg tudatom, hogy élek :)
  • takysoft
    XD
  • IMYke2.0.0.0
    Hozzáteszem: 1 MBit alatt az oldal betöltődése megfogja a netet!
    [Itt, a Körjegyzőségen kivágja, mint a taknyot, de a falusi könyvtár 0.5 Mbit-es kapcsolatával - még úgy is, hogy 1 gép (a legerősebb!) megy, és semmi sem töltődik stb. - bizony "belagol".]
  • MerlinW
    Lehet, de ronda lenne. Már most is széttolja az oldalt az avatarsáv, ha képet szúrunk be. Egyébként is, ekkorában pont elég az arcod :))
  • takysoft
    következő javaslat.
    nagyobb avatarképek:D ezek túl picik:D Lehetne minden irányba másfélszer is ekkora. Sőt, szerintem dupla méret akár.

vélemények?
  • takysoft
    tökéletes:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem tökéletes.
  • MerlinW
    Karakterek: Elég nagy vagy túl nagy?
  • kirol
    Jól van na! Most miért kell a kisebbet bántani?
  • Lord Myn
    Kevered a DirectSound3D-vel (ez szűnt meg a Vistától kezdve), az EAX-ot többféleképpen lehet 'elérni' (mint ahogy Merlin is megfogalmazta). A régebbi játékok DS3D-n keresztül használták az EAX-ot, ezért is van szükség ezeknél az Alchemy-re: DS3D utasításokat fordít OpenAL-re és máris van EAX régi cuccoknál is Vista/Win7 alatt (már amelyik elindul ;) ).

De nekem akkor is elegem van a creative -ből.

Ezt elhiszem, de most őszintén, akkor melyik számítógépes márkából nincs eleged? Mint már egyszer megbeszéltük, te ritka peches vagy...

Ja, és egy kis nyelvtani korrekció a végére (ne haragudj, de ez mindig bántja a szemem): egyeNlőre a tortaszeleteket vágják, amire te gondolsz az: egyelőre...
  • kirol
    Jó, jó, biztos így van. Ezen nem veszünk össze.

De nekem akkor is elegem van a creative -ből. :D
  • MerlinW
    Szerintem nem sok köze van az OS-nek hozzá. EAX egy effekt utasításkészlet a hangprociban (vagy a szintetizátor chip-ben?). Amíg a driverben benne vannak az utasításkészletek(API) és a játékok használják azt, addig lesz EAX.

Windowshoz a DirectSound kapcsolódik egyedül. OpenAL, EAX és társai 3rd party megoldások.
  • kirol
    Ezt de egyenlőre mindegy is, mert nincs időm, meg kedvem se újrarakni az XP-t, most meg már nem is érzékeli a kártyát, mint írtam. :D
    Használom addig a Realtek HD-t, jó az is. Semminél mindenképpen.

Nem úgy volt, hogy Vistától (... W7) kezdve ez már nem létező dolog lesz, mármint az EAX? Mert hogy innentől más módszerrel lesz a hangvezérlés. De lehet nem túl jól írom, de valami ilyesmi volt.
  • Lord Myn
    Igen, ez tényleg a sima Audigy 2. Elvileg a 2.18.0011-es driverrel mennie kellene, ezt próbáltad te is?

Audigy driver

Miért ne használná semmi? Csak 1 pár név: Mass Effect, Cryostasis, GRID, Sacred 2. Sőt, általában ami OpenAL-t használ az használja az EAX-ot is.
  • kirol
    Sikeresen kitöröltem minden creative bejegyzést a regeditben, még amiket linkeltem, hogy nem hagyja törölni azt is.

Meg lett az eredménye! Feltudtam installálni a drivert, meg a media cource go! -t, csak a hardvert még az eszközkezelő se jelzi ki, hogy fizikailag érzékelné a hangkarit. Szóval zsír lett!
    Ha ezt akarom használni, tényleg full rendszert kell most felraknom. :(
  • kirol
    Nekem a jobb felső sarokban ez van: Sound Blaster Audigy 2.
    A bal felsőben: MODEL: SB0240.
    Középen a chip-en: Creative Audigy 2, CA0102-ICT.

Szóval mi a típusa akkor?

Jó lehet, hogy az tudja az EAX 5-öt, csak semmi nem használ már EAX-ot. :)