33675
-
Most már csak egy buta kérdés maradt:
- A letöltött anyag kompatibilis lesz az IconX G400-assal?
-
#28783 Szerintetek létezik olyan, hogy Norton Internet Security 2009 licensz 2 éves időintervallumra és 3 User -es kivitelben.
Mert venni akarok valami NIS-t, mert elegem lett a törések működőképtelenségéből.
Egy srác 5k -ért akarja ezt adni. (Bár elég necces egy kódot csak úgy megvenni 5k-ért.) -
#28782 Mininova
TPB -
#28781 Tudtommal, nincs semmiféle serial code...
Találtam egy ilyen oldalt: http://www.naviextras.com
Ezen, elméletileg, vannak frissítések (Naviextras Toolbox kell hozzá), de a fórumban olvastam, hogy a G400-asokat csak G300-nak látja, ebből adódóan egy frissítést követően az egész navigációs kóceráj mehet kukába, illetve visszafrissíteni kell...
Warez: Hol? [TPB-n semmit sem találtam.]
Neki elsősorban Németország térképe kellene frissebb változatban, mert a G400 500 (!) km-nyit feleslegesen autókáztatta...
-
#28780 Ha hivatalos IGO van rajta, akkor az IGO oldalán letöltheti a frissítésket. Ha nincs serial az IGO-hoz akkor marad a warez. -
#28779 Most "vettem" meg a DMC3SE-t és a DMC4-et :)
Egy havernő rá van kattanva az ilyen "gyilok" játékokra...
A magyarítások neki biztosan jól fognak majd jönni.
-
#28778 Ez egy remek kérdés, melyre még magam sem tudom a választ. :)
Van pár beígért cuccom, mint Beyond Good and Evil, és Devil May Cry 4, szerintem utána. Amúgy is a DMC4 eléggé textúrás lesz, és MGS2-ben is van még bőven ilyen. Legnagyobb kihívás majd biztos az előzmények 120 oldalas szösszenetének befejezése és beírása lesz.
De az biztos, hogy be lesz fejezve. -
#28777 Srácok!
Hardver kérdés... nem nekem, egy kedves ismerősömnek.
Adott egy ilyen: IconX G400
A kérdések:
- Hogy tudja a tulajdonosa frissíteni a benne lévő térképcsomagot?
[Saját honlapon nincs frissítés... Csak warez? S akkor hol, hogy?]
- A GPS 2 GB-os kártyáját át tudja-e másolni egy másik, 4 GB-osra?
Segítsetek kérlek!
-
#28776 MGS2 fordításával mikor végzel?:) -
#28775 Runaway 3 nagyon várós számomra. -
#28774 Remake lesz. A hírek szerint.
-
#28773 Nekem ezek:
The Black Mirror 2
Vampyre Story 2
Runaway 3
Art of Murder 3
-
#28772 Ezt most nem értem, lesz új Alice játék?!
És ez most a régi folytatása lesz, vagy felújítása, vagy a filmhez készül?
Én legeslegjobban az Új Metal Gear-t várom. De a listában is van pár finomság. -
#28771 Jaj... Ezek nagyon szívfájdítóak. Már most sincs időm szinte semmire, akkor mi lesz majd később? -
#28770 Overclocked az jó volt! -
#28769 Próbáltam, de engem a történet nem tudott magával ragadni és így nem nagyon jött be a dolog... (szóval nálam ez is a 85%-ba esett, de hát ízlések és pofonok, ugye).
Tavalyi kalandok közül a Perry Rhodan és az Overclocked volt ami tetszett. -
#28768 Próbáltad már a tavalyi kedvenc kalandomat, a Culpa Innata-t? Nem szép, de piszkosul jó. Scifi, misztikum, magánélet, nyomozás, nem igazán lineáris. -
#28767 Más: a napokban retróztam egy kicsit és DOSBox alatt beízzitottam a Harvester c. kaland alkotást (1996-os game), már az eleje is debil volt, de a vége felé... Szóval ennél betegebb játékkal nem nagyon találkoztam, még talán a Sanitarium-ot is übereli (vagy legalábbis egy szinten van vele). Valaki játszott már vele? -
#28766 Hogyne kellene! Már mióta várok egy igazi non-lineáris kalandra (mint írtam a Fahrenheit, Blade Runner jó kezdeményezések voltak). Persze a jó sztori alap (az nemcsak a kalandoknál, minden játéknál kell), de ha unalmas a játékmenet, akkor kalap sz**t sem ér (a mai p'n'c kalandok 85%-a ilyen sajnos). Úgyhogy a grafika az egy dolog, de messze nem a legfontosabb amiben változtatni kellene. -
#28765 Engem a listáról ezek érdekelnek:
The Black Mirror 2
Mafia 2
Vampyre Story 2
Runaway 3
Alternativa
Evil Days
Art of Murder 3
Lost Horizon
-
#28764 az nem is kell. grafikailag legyen jobb..
ezt leszámítva ugyanaz a helyzet, mint a könyveknél. jó story kell, ügyesen kell tálalni.
fantasy könyvek is több száz éve ugyanazt adják. csak mai köntösben... más szemszögből.
Eragon pl... nem az első sárkányos könyv... mégis valahogy mestermű -
#28763 Amúgy teljes mértékben igaza van Lord Myn -nek. Sok kalandjáték van, csak nincs semmi újdonság benne. :( -
#28762 A new beginning, 15 days, Once upon a time in Japan. Én ezeket várom a leginkább. -
#28761 Amit én kíváncsian várok:
- The Black Mirror II (2009 óktóber)
- Alter Ego (2009 október)
- Gray MAtter (2009 október)
- Prominence (2009 október)
A dátumokat csak azért írtam, hogy kiemeljem mekkora LOL-ság ez a táblázat. (Azon kívül, hogy a 4M-s netet beakasztja picit a képmérete.)
Amúgy meg Mafia II, Alan Wake a top 2 várományos.
-
#28760 Mafia 2-re nagyon kivancsi vagyok, a többire nem annyira.
-
#28759 Mafia 2, Mass Effect 2 az itt fog nálam figyelni eredetiben!
A Max Payne 3 az előzetesek alapján egyelőre csalódás, ilyen Bruce Willis-Die Hard 3-nak néz ki inkább, köze nincs a Noir-hoz, de majd meglátjuk... -
#28758 Ebből a legjobban a Gray Matter-re vagyok kiváncsi, érdekes lehet még a Fűrész (ha eléri a Silent Hill színvonalát), illetve az ingyenes Silver Lining (aki nem tudná ez a KQ9). Az Alan Wake kizárva, hogy megjelenik 2010 elején...
Egyébként az a baj a legtöbb p'n'c kalanddal, hogy unalmasak és lineárisak. Több innováció kellene, mint amilyen a Blade Runner vagy a Fahrenheit volt! -
#28757 Na így lesz jó...
-
#28755 Összeszedtem - egy ilyennel foglalkozó oldalról - az elkövetkező időszak kaland és akció-kaland megjelenéseit.
A képet Hyper Snap képlopóval és Photoshop-pal készítettem.
Hatalmas, a mérete 2950x2000-es!
Inkább mentsétek le...
-
#28754 Így van. Jobb. -
#28753 oka van annak, hogy megváltoztatták. és az MS nem a magyar álltam. komoly kutatásokat végeznek ilyen mértékű változtatások előtt. Nehéz megszokni, de tényleg jobb.. -
#28752 Arra ott az outlook naptár:) -
#28751 Nekem volt valami kiegészítőm erre. Ha szükséges előkeresem.
Nézegettem ezt a Project 2007-et.
Olyan van benne, hogy ha egy beállított feladat lejár mondjuk júl. 30-án, akkor előző nap figyelmeztet erre? Mert nem találom. -
#28750 Office Classic Menu vagy mi a neve eme pénzes programnak. -
#28749 Tényleg van rá mód,hogy az Office 2007 a korábbi bőrében (2003-as szerkesztőléc, menüsor, stb.) is használható legyen? -
#28748 Amit linkeltem az nem csak az Enterprise hanem a maradék is:
*Microsoft Office Enterprise 2007
*Microsoft Office Visio Professional 2007
*Microsoft Office Project 2007
*Microsoft Expression Web
Jó kis ~1500$-os csomag:) -
#28747 Nem használom, de a rendszerinfós vizsgához kellett, ahogy azt moonster is írta, de egyébként is angol nyelvű. -
#28746 Az már megvan, köszi. Te használod is?
A Mircosoft Office Visio megjelenítő az nem ugyan az, mint a Visio 2007?
Mert Office Ultimate -ban csak előbbi van. -
#28745 Alapból az Office-nak nem része, de amit Merlin linkelt abban (elvileg) benne van, nekem megvan, de azt nem adhatom, mert eredeti... -
#28744 Igen, van benne:
Access
Excel
Groove (Ez mi ez???)
InfoPath (Ez mi ez???)
OneNote
Outlook
PowerPoint
Publisher
Visio (Ez mi ez??? Start menüben mint ott van, de ez nincs! Pedig fel van rakva!)
Word
Szóval a Project 2007 az nincs benne. De Visio igen.