FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyébként meg Szujó egybõl mondta,hogy tolatni nem lehet önerõbõl a boxutcában...Mezei csak nézett volna szerintem,hogy most mi lesz...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Olyan ez mintha a fociban az lenne a lényeg melyik játékos rúgja a legtöbb gólt és az, hogy a csapat nyer-e nem számít. Lehet 5-4-re kikapnak, de nagy a boldogság mert a gólkirály a vesztes csapatnál van.
Szar az egész rendszer, de nem nagyon van jobb :S. 1 autó 1 csapat lenne a tuti de az meg nem éri meg senkinek.
Mintegy 120 ezredmásodpercre zöld jelzést kapott, szóval villámgyorsan reagált – elvégre ezért fizetjük. Szóval elindult a bokszból” – mondta Martin Whitmarsh csapatfõnök. „Ezeket a jelzõfényeket számos körülmény vezérli a bokszban, különféle mikrokapcsolók és gombok, melyek körbeveszik az autót. Meg lett nyomva az egyik gomb, aztán mintegy 120 ezredmásodpercig fel volt engedve.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A Blackberry-nek ez reklám, szerintük ettõl mindenki visítva dobja majd el a galaxit, xperiát! ...vicc
Ez a mai szomorú valóság sajnos és a Merci ezért egy PR csapat...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
- Webber nem boldog, mert megelõzték,
- Vettel nem boldog, mert nem akarták, hogy küzdjön a gyõzelemért,
- Hamilton nem boldog, mert tudja, hogy Rosberg megverte volna,
- Rosberg nem boldog, mert tudja, hogy megverte volna Hamiltont,
- Horner, Newey és Brown sem boldog,
- a szurkolók sem boldogok,
- senki sem boldog!
...ja de a szponzorok, ez ám a jó reklám marketing!
"Amíg egy csapatnak egynél több autója van, amíg a pénzdíjakat a konstruktõri pontverseny végeredménye alapján osztják, addig lesz csapatutasítás a Forma-1-ben. Legalizálták, mert a virágnyelven leadott üzenetek még sértõbbek voltak a nézõk számára (konkrétan hülyére vettek mindenkit). Túl sok pénzrõl szól már ez a történet ahhoz, hogy gazdasági és egyéb szempontok ne játsszanak. Visszasírni a "régi szép idõket", naiv nosztalgia csupán. A Red Bull megbeszélt valamit, amihez Vettel nem tartotta magát. Horner hülyeségnek titulálta a Webber elleni meccsét, maga Vettel pedig bocsánatot kért csapattársától. ("Bocs, véletlenül megelõztelek, igazából nem tudom miért..." - mentegetõzött Vettel. Kicsit olyan, mint azt mondani, "Bocsánat, véletlenül elkaptam a barátnõdet/feleségedet". Erre azért a legritkább esetben az a válasz, hogy "Semmi gond pajtás, iszunk valamit?") Persze nem is olyan régen (2011, Silverstone) még maga Webber ismerte el amúgy szimpatikus lazasággal, hogy legalább 4-szer vagy 5-ször engedte el a füle mellett a csapatfõnök utasítását. Rosberg jó katonaként betartotta (helyesen, mert ezt kérték tõle), Hamilton pedig érezte és mondta is, hogy nem neki kellene ott állnia a dobogón. Más kérdés, hogy Ross Brawn-nak nem lett volna-e mindegy, hogy a brit vagy a német Mercedes-pilóta van ott a pódiumon. Nem tökmindegy, hogy Hamilton vagy Rosberg hasán olvassa el világszerte néhány százmillió nézõ a Blackberry feliratot? Szomorú, de nem. A részvényesek, a szponzorok, a csapattagok azt akarják látni, hogy megéri Hamiltonnak kifizetni azt az évi 20 millió dollárt. És ezt Ross Brawn pontosan tudta ott a sepangi pitwall-on. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben..."
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Classic😊
Visszanézve még mindig óriási ez a mai maláj futam😊
Egy kis emlékeztetõ😄 Flame on
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ezt se láttam még így leírva.😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
link
@repvez: deszar. <#hehe>#hehe>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Már tisztáztuk és túlléptünk a "genyaság" témakörén ahogy fogalmazott itt a fórumtárs. A verseny jó, az oda-vissza elõzések kemények voltak, emiatt jó nézni a forma1et nem a rosberges vonatozás miatt.
Vettelnél meg ha pont ennyi fog hiányozni a végén, ez teszi õt világbajnokká és mindenki boldog lesz. Kivéve Webbert akiben még valószínûleg akkor is ott lesz a tüske.
és attól, hogy
mindent
külön
sorba
kezdesz
még nem tûnsz komolyabbnak, csak több helyet foglalsz, de ez már csak baráti jótanács.
F1 2013 | Australian Grand Prix Official Race Edit
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hogy jön ide megint Alonso? Mert Hamilton nem tartotta be a csapatutasítást? 😊
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mindenki az egyéni VB címre hajt elsõsorban, épp ezek emiatt.
Ezt nem csak én mondom, hanem õ is elismerte.
De ha nagyon leegyszerûsítem amit Archangel kolléga megpróbált a fejedbe verni:
Ez MUNKAHELY.
A fõnök utasításait be kell tartani,még akkor is, ha te vagy a sales champion.
Ha nem sikerül, a meetingen le fognak baszni, ha továbbra sem tudsz együtt dolgozni a kollégákkal, akkor mész a levesbe, és mondjuk egy-két futamon a rendkívül tehetséges tesztpilóta vezeti a tütüt...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Magával az elõzéssel semmi gond nem volt, de egy 3x-os vb legyen megfontoltabb, amikor a csapat azt mondja, hogy spóróljon és hozzák be így.
Hidd el a szponzorok pont azt nem szarják le ami az embereket érdekli. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"