FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
ennyi! <#eljen>
a.carkey
A Lotus szart az egészre és Grosjean-Raikkonen sorrendben behozta a két autóját ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Figyu, ok, de a kék zászló kapcsán folyamatosan fogalomzavarban vannak. Az ugyanis a Palikon szocializálódottaknak jelenti azt, hogy a kék zászló csak a lekörözötteknek szól. Nem. A kék zászlót gyorsabb autó kapcsán IS lengetni szokták, ill. ha a boxutca elõtt leng, akkor a kihajtásra kell fokozottan figyelni. Wéberéknek ez csak a lekörözést jelenti.

A medve nem játék.

Carlos
Azértmegint odabaszott valamit az asztalhoz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lteebee
Jah 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
És késõbb elmentem megtanulni angolul...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

http://gaborszantai.co.uk/

LOOOL

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
<#eljen><#taps><#zavart1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

desigo
Leintés utáni közlekedési kultúrás videó volt már?

46. körben vesztette el a pozícióját Webber

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Webber a 44. körben jött vissza a pályára megtartotta a pozícióját addigra pedig bõven vissza tudta tekerni a motor teljesítményt...Nem tudta megtartani a pozícióját a 2 DRS zóna és a keményebb keverék miatt. Utána pedig már nem is hajtotta magát mivel sík ideg lett annak okán, hogy Vettel nem tartotta be a csapatutasítást. Igazából én a 2 Red Bullos boxkiállása közti beszélgetésre lennék kíváncsi, hogy akkor mit mondtak a 2 versenyzõ fülére...Zzen linkelte már a csapatrádiót, de ott pont a lényeget felejtették ki.

HTS s3rg1nh00
fordítsuk már akkor emberi nyelvre, 0,12 másodperc... 😄
egyébként meg Szujó egybõl mondta,hogy tolatni nem lehet önerõbõl a boxutcában...Mezei csak nézett volna szerintem,hogy most mi lesz...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Magnum PI
Fura az F1-ben, hogy csapatok versenyeznek, de mégis az egyéni gyõzelmekrõl szól és az egyéni vb címrõl. Pont az ellentettje az összes csapatsportnak.

Olyan ez mintha a fociban az lenne a lényeg melyik játékos rúgja a legtöbb gólt és az, hogy a csapat nyer-e nem számít. Lehet 5-4-re kikapnak, de nagy a boldogság mert a gólkirály a vesztes csapatnál van.

Szar az egész rendszer, de nem nagyon van jobb :S. 1 autó 1 csapat lenne a tuti de az meg nem éri meg senkinek.

lac coo
Hehe... azért az 1,2 tized másodperc már nem hangzik olyan földöntúlinak 😊)

lac coo
Picit off, de speciel BMW-nek nem hogy jót tesz ha versenyez, de legtöbb helyen kifejezetten kárára van, olyan szinten blamálják magukat ...😊

Totti5
Button box kiállás:

Mintegy 120 ezredmásodpercre zöld jelzést kapott, szóval villámgyorsan reagált – elvégre ezért fizetjük. Szóval elindult a bokszból” – mondta Martin Whitmarsh csapatfõnök. „Ezeket a jelzõfényeket számos körülmény vezérli a bokszban, különféle mikrokapcsolók és gombok, melyek körbeveszik az autót. Meg lett nyomva az egyik gomb, aztán mintegy 120 ezredmásodpercig fel volt engedve.”

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#eljen> Igen említetted. Toyota, Honda, BMW

Black Ghost

A Blackberry-nek ez reklám, szerintük ettõl mindenki visítva dobja majd el a galaxit, xperiát! ...vicc
Totti5
Mint mondottam a gyárak ilyenek. Márka eladása, új piacok szerzése a fõ szempont. Ha nyernek akkor is lelépnek mert elérték a kitûzött tervet és nincs értelme tovább pénzt beleölni, ha nem sikerült akkor meg azért. Jönnek-mennek. Egy tollvonás a vezetéstõl, akiknek közük nincs a motorsport részleghez, de a számok alapján a föld színérõl is kitörölnek egy csapatot, mert már nem éri meg.

"Más kérdés, hogy Ross Brawn-nak nem lett volna-e mindegy, hogy a brit vagy a német Mercedes-pilóta van ott a pódiumon. Nem tökmindegy, hogy Hamilton vagy Rosberg hasán olvassa el világszerte néhány százmillió nézõ a Blackberry feliratot? Szomorú, de nem. A részvényesek, a szponzorok, a csapattagok azt akarják látni, hogy megéri Hamiltonnak kifizetni azt az évi 20 millió dollárt. És ezt Ross Brawn pontosan tudta ott a sepangi pitwall-on. "

Ez a mai szomorú valóság sajnos és a Merci ezért egy PR csapat...

nearo
bezzeg egy webber-vettel-rosberg dobogónál mindenki boldog lett volna vettelen kívül 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Black Ghost
Azért ez sokat elmond:
- Webber nem boldog, mert megelõzték,
- Vettel nem boldog, mert nem akarták, hogy küzdjön a gyõzelemért,
- Hamilton nem boldog, mert tudja, hogy Rosberg megverte volna,
- Rosberg nem boldog, mert tudja, hogy megverte volna Hamiltont,
- Horner, Newey és Brown sem boldog,
- a szurkolók sem boldogok,
- senki sem boldog!

...ja de a szponzorok, ez ám a jó reklám marketing!
zzeN
Szujó:

"Amíg egy csapatnak egynél több autója van, amíg a pénzdíjakat a konstruktõri pontverseny végeredménye alapján osztják, addig lesz csapatutasítás a Forma-1-ben. Legalizálták, mert a virágnyelven leadott üzenetek még sértõbbek voltak a nézõk számára (konkrétan hülyére vettek mindenkit). Túl sok pénzrõl szól már ez a történet ahhoz, hogy gazdasági és egyéb szempontok ne játsszanak. Visszasírni a "régi szép idõket", naiv nosztalgia csupán. A Red Bull megbeszélt valamit, amihez Vettel nem tartotta magát. Horner hülyeségnek titulálta a Webber elleni meccsét, maga Vettel pedig bocsánatot kért csapattársától. ("Bocs, véletlenül megelõztelek, igazából nem tudom miért..." - mentegetõzött Vettel. Kicsit olyan, mint azt mondani, "Bocsánat, véletlenül elkaptam a barátnõdet/feleségedet". Erre azért a legritkább esetben az a válasz, hogy "Semmi gond pajtás, iszunk valamit?") Persze nem is olyan régen (2011, Silverstone) még maga Webber ismerte el amúgy szimpatikus lazasággal, hogy legalább 4-szer vagy 5-ször engedte el a füle mellett a csapatfõnök utasítását. Rosberg jó katonaként betartotta (helyesen, mert ezt kérték tõle), Hamilton pedig érezte és mondta is, hogy nem neki kellene ott állnia a dobogón. Más kérdés, hogy Ross Brawn-nak nem lett volna-e mindegy, hogy a brit vagy a német Mercedes-pilóta van ott a pódiumon. Nem tökmindegy, hogy Hamilton vagy Rosberg hasán olvassa el világszerte néhány százmillió nézõ a Blackberry feliratot? Szomorú, de nem. A részvényesek, a szponzorok, a csapattagok azt akarják látni, hogy megéri Hamiltonnak kifizetni azt az évi 20 millió dollárt. És ezt Ross Brawn pontosan tudta ott a sepangi pitwall-on. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben..."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Classic😊

Visszanézve még mindig óriási ez a mai maláj futam😊

Totti5
Csak a lényeg nincs benne...

Egy kis emlékeztetõ😄 Flame on

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

LGYK
ezt se láttam még így leírva.😄
Nem tudta volna kivitelezni. Sergio Perez miatt, aki 2 körrel a vége elõtt ment be a boxba jóval gyorsabb volt, mint a többiek. Övé is lett a végén a LGYK

HTS s3rg1nh00
egyébként mekkora fricska lett volna Rosbergtõl,ha lemarad 5 másodpercre Hamiltontól,aztán az utolsó körben megy egy leggyorsabb kört 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

jó az ÖF zenéje😊

Ez de szép, valaki elõásta egy másik fórumon. 😄 <#nevetes1> <#idiota>
link

@repvez: deszar. <#hehe>
repvez
Mark Webbertõl a csapattársa gyõzelmet Vettel. 😄
nearo
várom már görbetükröt, remélem jó lesz

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Attól, hogy nem fogod mire célzok az még nem zagyvaság, látod másnak is sikerült.
Már tisztáztuk és túlléptünk a "genyaság" témakörén ahogy fogalmazott itt a fórumtárs. A verseny jó, az oda-vissza elõzések kemények voltak, emiatt jó nézni a forma1et nem a rosberges vonatozás miatt.
Vettelnél meg ha pont ennyi fog hiányozni a végén, ez teszi õt világbajnokká és mindenki boldog lesz. Kivéve Webbert akiben még valószínûleg akkor is ott lesz a tüske.

és attól, hogy

mindent

külön

sorba

kezdesz

még nem tûnsz komolyabbnak, csak több helyet foglalsz, de ez már csak baráti jótanács.
Ezzel sajnos egyet kell értsek...Ott nem kellett volna megszólalnia.

Minstrel
Ha volt már bocs, csak a sok szakértõi hozzászólás között lehet nem figyeltem <#vigyor5>
F1 2013 | Australian Grand Prix Official Race Edit

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
A sírással, amit levágott, hogy szedjék ki elõle Webbert mert gyorsabb nála, a "Watmóájhevtudú?" 2005 Kanada jutott eszembe egybõl. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
Webber nem vág senkit szájon, mert profi és felnõtt.

Hogy jön ide megint Alonso? Mert Hamilton nem tartotta be a csapatutasítást? 😊

Kevés kivétel?
Mindenki az egyéni VB címre hajt elsõsorban, épp ezek emiatt.
ok a keves kivetel...

lassan már mindent összezagyválsz, ahelyett, hogy elfogadnád, hogy vettel ma f@sz volt.

Ezt nem csak én mondom, hanem õ is elismerte.

De ha nagyon leegyszerûsítem amit Archangel kolléga megpróbált a fejedbe verni:

Ez MUNKAHELY.

A fõnök utasításait be kell tartani,még akkor is, ha te vagy a sales champion.

Ha nem sikerül, a meetingen le fognak baszni, ha továbbra sem tudsz együtt dolgozni a kollégákkal, akkor mész a levesbe, és mondjuk egy-két futamon a rendkívül tehetséges tesztpilóta vezeti a tütüt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

benőmenő
Azért érdekes lett volna, ha emiatt Vettelnek a cél elõtt elfogy a nafta, vagy nem maradt volna elég minta 😊

Magával az elõzéssel semmi gond nem volt, de egy 3x-os vb legyen megfontoltabb, amikor a csapat azt mondja, hogy spóróljon és hozzák be így.
Nem kell lekapcsoljanak, látod megy anélkül is.
"Az egyeni VB csak a nezok miatt van, a befektetok leszarjak."

Hidd el a szponzorok pont azt nem szarják le ami az embereket érdekli. 😄 <#nevetes1>
Kit--Kat
Ilyen alapon Webber autójában kapcsoljanak le mindig 2 dugattyút, nehogy bezavarjon Vettel versenyébe és a Vb pontjaiba. Szánalmas... Én Webber helyében szájontöröltem volna a kisgyereket. Mondom ezt úgy, hogy eddig inkább szimpatizáltam Vettellel, de ez a viselkedés nem sportemberhez méltó. Alonso 2...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"