FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Nem vagyok bennfentes !
Csak tudom mit neveznek patkány munkának ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nearo
Nekem nem azzal van bajom, hogy Vettel csinálta... ugyanúgy nem tetszett volna, ha Rosberg megelõzi Hamit, miután világosan meg lett mondva neki, hogy ne. Más kérdés, hogy én meg pont elengedtem volna Rosberget, õ látványosan gyorsabb volt Haminál... Hami se örült a végeredménynek. Meg megint más kérdés, hogy Vettel helyében ugyanezt tettem volna, dehát én nem is vagyok F1 pilóta 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Szerintem elég jól rendet tart, kevés a veszekedés és személyeskedés, mióta Totti5 a házigazda.

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
pont leszarta abban a pillanatban a nézõket, szerintem ilyenkor az utolsó utáni dolog ami átfut az eszén...
Ha ez meg igaz, amit Webber állít akkor ez a csapat hibája, amiért nem tudta megfelelõen kézben tartani a dolgokat. Nem hiszem el, hogy körökig tartana egy motort feltekerni. Bár attól függ mikor történt ez, mert Webbernek a box kiállás elõtt volt 4 mp elõnye, ami leapadt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
mert bennfentes vagy esetleg?

majd kap egy ilyen látszat pénzbírságot, oszt el van intézve.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem fogják, õ az aranytojást hozó tyúkjuk. Kap egy ejnye bejnyét vagy még annyit se...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem az elozes addig tetszett, amig nem volt nyilvanvalo, hogy a csapat kerese ellenere es Mark engedekenysege miatt tortent meg.

Forditott helyzetben az ausztrallal lehet azonnal szerzodest bontanak.

Ez az ami nagyon nem mindegy.

Lentebb írtam már, hogy úgyis mindenért Vettel a hibás bármit csinál. Vetteltõl pl olyan szintû mélyrepülést én még nem láttam, mint mondjuk Hamiltontól 2011-ben, hamár itt tartunk...

lac coo
RB seggberakja ma Vettelt, ennyi ....!😊

Lehet õk is titkon Vettel ellendrukkerek ? 😊)

( Vagy ne adj isten tényleg köcsög volt ...?)

Totti5
Neked jobb lett volna, ha kéz a kézben beautóznak? mi élvetzük, a többit meg õk megbeszélik, az nem rám tartozik...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DasIsFuck
a legtöbb embernek azzal van gondja, hogy Vettel hajtotta végre.

egyébként miért is?
magasról lexarom, hogy a csapat mit beszélget a pilótákkal(eleve csak egy kevés részletet tudunk meg verseny alatt ezekbõl szóval senki nincs oylan pozícióba, hogy döntõen pálcát törjön ezek alapján vki felett), vagy mi megy a háttérbe.
látványos volt?
igen, akkor mirõl beszélünk?
és itt még csak nem is webber fanok vannak a középpontba, hanem a vettel haterek.
innetõl kezdve az egész picsogás ekörül kapásból hiteltelenné válik a szemembe, mert utálat vezérelte emberkék úgyis találni fognak mindig vmit ami alapján beleköthetnek.
Ennyi.

DE nem baszta el ergo Vettel is 2010-hez képest jóval érettebb. Lehet szidni rendben nem fogadta el a csapatérdekeit (Rosberg is megtehette volna akár), de a nézõk szempontjából jól tette, mert volt küzdelem Webberrel legalább.

Van valakinek linkje a magyar elemzeshez? Koszonom!

bakkerman
de,õt is elitéltem volna,de õ már nem ilyen,Vetteltõl 3x-os VB létére elvárható lenne olyan szintû profizmus,és elõregondolkodás,hogy a szezon MÁSODIK futamán nem megy bele a saját csapattársával egy ilyen ütközetbe...az egyenesben amikor 2 centire ment el a fal mellett,ha ott elbassza,akkor mindketten kiesnek,és 43 pont úszik el a Red Bullnak. Egy éretlen fasz módjára viselkedett,vagyis viselkedik,háromszoros világbajnokhoz NEM méltóan.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kifli
mert mitörtént?
mclaren helyebe felraktam volna neki egy szett vizes gumitD: aztan had menjenD

neki nem is áll jól😊 Nem kell erõltetni.

Carlos
Jönnek:

Þór vígi þessi rúnar

ha Hamilton csinálja ugyanezt egy büdös szót nem szólnál...

HTS s3rg1nh00
"Ha pedig valakit felébresztettem volna a délelõtti szunyókálásából, akkor bocsánat, amiért néha elragadtattam magam... Alkalmanként még felülkerekedik a bennem lakó Palik Laci."
😄DD

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kifli
ok, de itt nem csak Vettelre szoltak rá, hogy mit csináljon, hanem Webberre is. Megmondták neki milyen idõt autózzon, és õ ehhez tartotta magát.
bakkerman
bazmeg ez a gyerek nem semmi...a színfalak mögött én Webber helyében "apja helyett apja" lettem volna,és egy olyat lekeverek ennek a nyikhajnak...fu geci

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jeffjohnson
Szerintem a legtöbb embernek nem magával az elõzés tényével van gondja hanem a körülményekkel de ha végiggondolod te is belátod, hogy ez így nem volt rendben.

Jacek
Na mégis tudsz te válaszolni😊

Totti5
Említettem multkor, hogy aki elõáll bannerral és tetszik mindenkinek akkor be lesz rakva.

b-type
sajnos Matrix nincs, pedig jópár ívig karbantartotta a banner-t

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DasIsFuck
persze, ha akarod bármikor kirabolahtod a sarki közepet is vagy megerõszakolhatod a szomszéd bulát.
Csak utánna elnyered a méltó jutalmad is érte.
Vettelt is lehordhatod bárminek bármilyen okból kifolyólag, csak akkor azt egy hivatalos anti Vettel fórumon tedd.
Mert oda nyilván csak a hasonlóan gondolkodó elvakult haterek látoganak majd fel.

<#eljen><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lac coo
Ez a duma, hogy nem volt szándékos 😊)))

Amúgy nekem is úgy tûnt, hogy ahol végül Vettel elment, Webber elvette a gázt, simán mellette tudott volna maradni, csak lehet abból elõbb utóbb bukás lett volna 😊))

Azért ne felejtsük el h 7pont a difi 1 és 2 között. Az utobbi években tendencia h ennél kevesebb ponton mulik ki a vb😊

😄DDD Nem semmi nyilatkozat most tuti röhög magában

lac coo
Ha valakit seggbe dug a nagyfõnök, az nem véletlen van ! 😊))

Én nem szurkolok senkinek ,de ha szólnak a két pilótának, hogy ok lassítsatok, spóroljatok a vassal, és akkor az egyik sunyi modon kihasználja, hogy ha nem engedelmeskedik akkor fel tud jönni, az azért elég piszkos munka.
Webber sem azért pipa , gondolhatjátok, mert Vettel gyorsabb volt és lenyomta.
Nem beszélve hogy majdnem falra kenték egymást mert a szarházi kisgyerek nem tudta elfogadni, hogy második lesz, mintha valami nagy baj történt volna ....

Szabi
-.-

"Nulla tenaci invia est via"

AnuluWork
Egyébként Vettel elõzésénél az okos enged, hülye szenved volt a szitu. Webber szinte a fékre taposott, csak hogy menjen már el Vettel. Gondolom Webberre is rászóltak, hogy engedd el, ennyire akarja.

Csakhogy,

A. Ha Vettel nem 3xos bajnok lenne, még meg is érteném.
B. Ha nem két futamon lennénk túl, még meg is értemén.

Egyetlen oka van, hogy kb. elfogadható ez, bár undorító, ha tényleg úgy van ahogy Webber mondta:

C. Alonso nullázott. Mivel Vettel szerint is õ a legnagyobb ellenfél, ezt maxra kellett neki hozni.

Viszont ezt nem így kellene/csapat.

Vagy tisztázni, mint a Mekinél anno, hogy melyik szituban mi az utasítás, vagy hagyni õket versenyezni, mint a Lotusnál, a Saubernél, a FIndiánál, és tk. az összes többinél.

Az is elgondolkoztató, hogy Massa nem bírt felnõni a mezõnyhöz Alonso nullázása ellenére SEM ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

A multheti baki utan Webber eleg szepet rajtolt most, szerintem.

Darthmushroom
ebbe egyet értek veled, nekem pl. szimpatikusabb mint alonso+hamilton kettõs... amit õk anno lemûveltek egymással meg másokkal is...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

kihagytam a nem tud elõzni kedvenc szójárását a sok antinak😉

Most megint megmutatta, hogy tud elõzni.

DasIsFuck
szponzorokból.
és tényleg a nézõknek ehhez már vajmi kevés köze van.
mert a nézõk nézik minden csapat utasítástól függetlenül.
de a csapatok a pénzt a szerzett pontok után kapják+a szponzoroktól.

Az a baj tudod, hogy Vettel bármit csinál az rossz. Alonso és Hamilton vagy inkább Kimi bármit beszól õk az Istenek, ami engem pl rohadtul bosszant. Vettel, ha 1. helyen van az a baj, ha nem elõz akkor túl gyáva, ha valamit mond a rádióban akkor sír a szája, ha a gyõzelemnek örül az a baj, ha lenyomja a csapattársát kétségesen az a baj, ha egyet hibázik máris elkezdik mondani mennyire gyenge mentálisan. (Ja, aki 11 futamot tud nyerni egy szezonban az általában gyenge mentálisan igen), ha nyer akkor csak az autónak köszönhetõ, ha legyõzik akkor milyen rossz versenyzõ. Ezt kell hallgatni 2010 vége óta kb...Unalmas.

Totti5
Kérek mindenkit hogy 1 ember miatt most ne kezdjen el senki személyeskedni, mert törlöm úgy is.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

DasIsFuck
külsõsként a megfelelõ információk hiányába semmi jogod nincs ilyen elitélendõ meg lefikázó véleményt formálni Vettelrõl.
Vagy talán veled exkluzívan megosztottak benfentes információkat és abból véleményezel?

AnuluWork
Elõzõ futamon Kimi is lassabbnak tûnt Alonsohoz képest, de amikor Alonso 4 körülire ért hozzá, azonnal 12 lett belõle.

Itt Webber belassult, mert megmondták neki marad a pozíció. Vettel nem. R'ment, elõzni akarta. Két ilyen DRS zónával, mint ez, két egyforma autó közül a másik úgy elmegy melletted, ahogy csak akar, HA!!! hagyod feljönni 1 sec alá. És miért ne hagynád, ha megmondta neked a csapat, hogy marad ez a befutó. Ahogy megmondta a Mercedesnél Brawn is késõbb ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

setuh
Es megis mit gondolsz penz mitol van az egeszbe?
Tancsak nem a tobb millio nezo miatt??

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Jacek
Nálam megint csak bizonyította hogy egy kis keletnémet szarházi😊

Ez a futam most 3 hétig téma lesz. Mercedes és Red Bull cikkek fel vagyok készülve. Szerintem a Force Indiánál is lesznek fejmosások és elbocsátások. Ilyet még nem láttam, hogy egy csapatnál ekkora boxhiba történjen. Tavaly a Mclaren (idén is?) súrolta ezt a szintet.

Jacek
"Nem volt szándékos" lol megérdemelt volna egy arcost a dobogón😊

zzeN
Egy klasszikust idézve erre az egész témára:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN