182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#145535 :D -
#145534 azt pusmogják,hogy Vettel vasárnap apuka lett...meg nem erősített hírek szerint a gyereknek először a mutatóujját látták kijönni a méhből. -
#145533 Tudom, hogy most sincs :D Azért annyira nem szoktam bealudni :D Ép ezért már a verseny elejétől figyelni kell, hogy mennyire taposod neki. Jó persze majd az elektronika itt is elintéz mindent és csak 1 gombot kell tekergetni és rögtön nem eszik annyit az autó ugyan akkora gáz pedál nyomásnál, de akkor is. -
#145532 Tankolás 1994-2008 között volt csak. -
#145531 Most sincs. -
#145530 Sajnos ezek a versenyek kimaradtak az életemből, viszont gondolom ezekben az időkben még volt tankolás verseny közben? Szóval lényegében tankolhatott volna, csak vagy nem figyelte a fogyást, vagy úgy gondolta, hogy ennyi elég lesz a végéig, és mégsem. -
#145529 Attól függetlenül még lehetett gondja sajnos. -
#145528 Pedig ez a benzinkifogyósdi nem mai találmány ... :)
-
#145527 Jó ez, hogy törekednek a biztonságra, csak lassan az lesz, hogy a pálya szélén egy távirányítóval fogják a pilóták irányítani az F1 es gépeket, nehogy valami bajuk essen. Ez a FORMA1 ez a sebességről szól az iszonyat gyors gépekről, nem arról hogy nem taposhatod tövig a pedált mert kifogy az üzemanyag. Tetszik ez a dolog, hogy próbálnak minél több előzést a pályán kicsikarni a versenyzőkből, hiszen ettől lesz élvezetes a néző számára. Igazából ha őszinte akarok lenni ilyen még nem volt velem mint a 2013 as versenyek alatt, hogy 30 perc után bealudtam. Nem azért mert kevés volt az előzés, hanem mert vettel az első 10 kőrben elment és meg is nyerte. Az évad felétől már úy néztem, hogy aki a 2. volt azt vettem elsőnek, Vettelt pedig egyszerűen levegőnek néztem. Úgy már kicsit érdekesebb volt. Úgy is lehetett tudni, hogy ő nyeri meg a VB-t. -
#145526 Amíg Coulthard, Jordan és Alesi él, addig nem fog éhezni.
De tényleg szomorú ez.
Apja fia
-
Chris Lowe #145525 Nincs igazi előjele a szívrohamnak. :-( -
#145524 hát azért a sportkocsikban még nem annyira a kisköbcenti turbóval a trend. -
#145523 Mi lesz most a rózsaszínű ingek gyártóival? -
#145522 Nagyon szimpatikus ember volt!
nyugodjon békében... -
#145521 Nagy arc volt, azon kevés guest egyike, akit mindenki bírt még a TV-n keresztül is. -
IXEMGabeo #145520 én megmondtam, hogy egy szar év volt tönkrebaszták a gumiszabállyal...ráadásul Schumiék is szívtak a Bridgestone miatt:S -
IXEMGabeo #145519 huh most jutottam nethez részvétem John Buttonnak:S:S jó arc volt a rózsaszín ingje ellenére:S:S Buttonnak sincs könnyü évkezdete -
#145518 nem teljesen érik majd el a V8 szintjét szerintem,és azt se felejtsd el hogy a 700-750 akkor annyi amikor az ERS is aktívan segít,márpedig pl.Spában a 2 perces körből 15 másodpercet csak a La Source-Kemmel egyenes vége el fog venni,tehát marad a kör 3/4-ére az ERS mennyiség kb.fele... -
#145517 Mondjuk elég sokáig nyomják majd az ERST
Ez kurva érdekes lesz szerintem. -
#145516 Szomorú. -
#145515 Kisebb hengerűrtartalom sok paci és turbó. Ez most a trend, az versenysportban és az utcán is, a kettő pedig együtt jár. Mivel F1 a gyárak reklámfelülete, ezt igénylik, amivel nincs gond, voltak hasonló motorok már az F1ben. 750 lóerő. Elég nem? V8 is ekörül volt. -
G_ArchAngel #145514 Most olvastam en is, nyugodjek bekeben, hianyozni fog, igazi regi butordarab volt a kozvetitesekben, aki oszinten tudott orulni fia kisebb-nagyobb sikereinek :( -
#145513 ITV hir. :( -
#145512 John Button died at his home in the south of France from a suspected heart attack on 12 January 2014.
Wikipedia szerint -
paj01 #145511 Unalmamban most néztem végig a 2005ös szezont:) Hát az emlékek szebbek mint amilyen valójában volt. 2mp-el gyorsabb autóval nem lehetett előzni. Nem is akkora fasságok ezek az előzést segítő rendszerek. Jah meg ugye abban az évben nem volt kerékecsere, jó szívós gumikkal mentek mégis voltak ott problémák velük rendesen.Volt viszont tankolás, az egész év a leapfrogolásról szólt...nehezebb autó, tovább maradsz kint és boxban előzöl. Ha egy futamon 5-6 előzés volt pályán Palikék már ódákat zengtek, hogy milyen jó futam volt:D Így visszatekintve csak gyulámék hiányoznak:D -
#145510 :OOO
forrás? -
#145509 Na jol indul a szezon az F1ben ,meghalt Button apja :(
Pedig nem nagyon látszott,hogy gondja lenne. -
paj01 #145508 Ne aggódj, a shell mérnökei biztos kitalálnak vmit:D -
#145507 Mi értelme van ezeknek a korlátozásoknak? Nem hiszem, hogy egy csapatot földhöz vágna, ogy a kocsiba 100 vagy 150kg üzemanyagot kell tankolni. Az hogy a motorokat évről évre butítják már megszokott dolog, 10 év múlva gokárt motorral fognak 100 al kőrözgetni. De az, hogy még azt is szabályozzák hogy mennyi üzemanyagot égethetnek el, ez röhej. Gumikat sem értem miért kell szabályozni. Ha 10 szettet használ el akkor 10 szettet. Annyit úgysem fognak mert sokáig tart az a kerék csere. De had döntse már el a pilóta/csapat, hogy mennyire terhelik az abroncsokat. Aki bevágásosabb hadd csinálja. Megint az lesz, hogy engedd el a 3. helyet mert nincs annyi üzemanyagod, hogy végig bírd a támadásokat, inkább hozd be 4. helyen, csak menny végig. Ennek mi értelme nem tudom. A verseny az verseny, nem üzemanyag spórolás, arra ott vannak azok az egyetemi kocsi versenyek. -
#145506 Szerintem egy jó "festéssel" nem lesz ez olyan zavaró. -
#145505 Nem Ferrari fanok előtte?:)))) -
#145504 -
#145503 OMG....
-
#145502 Segget megtörölni fürdés után az is jó, nem? -
#145501 -
#145500 -
#145499 Hát bizony nem olcsó. Nekem csak Ferrari logós frotir törölközőre tellett. -
#145498 Kifutó darab. Már csak fél milla ... :D -
#145497 3 milla. :) -
#145496 Vagy ilyen :)