FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
Mondjuk még nem volt olyan, hogy 1-2be voltak Kimiék...
http://gaborszantai.co.uk/
Miért van olyan érzésem, hogy ha mindez mondjuk Raikkonennel történik akkor a többség részérõl el lett volna intézve egy laza "hát Kimi ilyen, szarik az alkotmányra, pont ezért szeretjük"kel?
Amúgy én százszor inkább nézem azt, hogy Vettel nem törõdik bele a vereségbe és ha érzi magában a tempót hozzá inkább odateszi magát és késhegyre menõ, kerék a keréken csatát folytat az elsõ helyért mint Rosberg vonatozását 10 körön keresztül.
racing revolution
"Semmi gúnyolódás nincs."
Így se megy, ugye?
Gúnynév.....ez téged miért zavar?
Ferit nem hívhatom Fricinek?
Bélát Bélusnak?
Ha Rai-t vagy Msc-t használok az meg felelne?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azonban igazából mégsem mindegy. Miért nem? Mi volt az elmúlt három évben? Leszerzõdtették Michael Schumachert a fiatal Nico Rosberg mellé, hogy annyit profitálhassanak belõle, amennyit csak tudnak. Sikerült is, hiszen Rosbergnek gyakorlatilag a három év alatt alig kellett technikai gondokkal szembenéznie, a hosszabb kihagyás után visszatérõ Schumachert így vagy úgy, de maga mögött tartotta. Azt a pontok tökéletesen igazolják – ugyanis tudjuk, sokak szerint csak az adatok a fontosak, minden más csak mellébeszélés - . Elhozta az elsõ gyõzelmet, több dobogót is szerzett és, ha valaki nem óhajt a dolgok mögé nézni és nem látta azt, ami Schumacherrel történt a három év alatt, csak annyit látott, hogy mekkora tehetség ez a Rosberg gyerek, mert még a nagy Schumachert is megverte. Vagyis? A Mercedes felfuttatott egy fiatal pilótát, aki ráadásul német, a valaha volt legsikeresebb F1-es pilóta hátán, továbbá a tapasztalatát kihasználva minden adandó alkalommal – saját maguk állításait aláásva- elmondják, hogy Michaelnek köszönhetõen kiváló alapokkal rendelkeznek, és így már van esélyük partiban lenni az élmezõnnyel.
Rosberg elhitte, hogy sikerült önerõbõl átvágtatni Schumacheren – akinek a három év alatt annyi mûszaki hibája volt, mint amennyi egész pályafutása alatt sem – és így a friss igazolás, Hamilton sem okozhat nagyobb gondot neki. Csak, míg az elmúlt három évben az volt a cél, hogy Rosberg elhiggye, hogy a csapat kicsi szemefénye, addig ma rájött, hogy õ is annak a szép szappanoperának a része, amit már három éve rendeznek. Milyen érdekes, hogy míg tavaly Michael autója hibásodott meg folyamatosan, addig az elmúlt hétvége alatt Rosberg kocsija 2x állt meg mûszaki hiba miatt. Úgy látszik megörökölte a cipõt, amiben eddig Michael sétált.
Egyszerûen ma a Mercedes annyit akart, hogy bebizonyítsák, hogy Hamilton leigazolása és Schumacher kipakolása, valamint az átszervezés mennyire sikeres és kiváló döntés volt. Azzal, hogy Hamiltonnal megveretik – amire egyébként biztos, hogy adott esetben önerõbõl is képes, mivel tehetséges és gyors - Rosberget, hogy elõrébb legyen a pontversenyben, csak azt próbálják igazolni, hogy Schumi mennyivel túl volt már fénykorán és még Rosberg is megverte, tehát ha Hamilton veri Rosberget, akkor azzal mindenki érteni fogja az üzenetet, hiszen vitathatatlan lesz, hogy ki mit ért el ezzel csapattal és mennyi idõ alatt. Sajnos sokan nem akarnak majd a színfalak mögé nézni, hiszen egyszerûbb lesz azt harsogni, hogy tessék, itt van nektek a nagy Schumacheretek, Rosberggel sem tudott elbánni, mikor Hamilton könnyedén veri.
És Hamilton? Hamilton a legkevésbé hibás ebben a történetben. Ez nem az õ üzenete, ez a Mercedes pitiáner játéka. Rendkívül szimpatikus módon viselkedett, amikor nem játszotta el a kitörõ boldogságot, hogy ezt õ önerõbõl érte el, kár érte, hogy ezt mûvelték vele, mert õ sem így akarja játszani ezt a játékot. Jó pilóta, szereti a valódi küzdelmet, amikor tényleg az van elõl, aki megérdemli. Nem véletlen, hogy ennek hangot is adott. Sajnáltam is érte, mert hamar rá fog jönni, hogy hova tette be a lábát, még akkor is, ha ezt a Mercedes jobbnak tûnik a tavalyinál. Bár azt sem érdemes figyelmen kívül hagyni, hogy tavaly a Mercedes év elején képes volt, ugyanerre a teljesítményre, aztán kezdetét vette a hanyatlás a pénztelenség és az ebbõl fakadó fejlesztések hiánya miatt. Azonban, aki itt ma leszerepelt, az Ross Brawn és a Mercedes. Nem a két pilóta. Õk ma csak utasok voltak a saját kocsijukban, mert a versenyt az asztalnál döntötték el. Na ilyenkor örülök annak, hogy nem kell már ezt Schumival elszenvedni.
Ahogy annak idején az is felesleges volt, mikor Schumit és Barbit megcseréltették, most ez is. Bár ott legalább már a vb-rõl szólt a dolog – de akkor is felesleges húzás volt, mert hatalmas elõnyük volt - . Akkor Schumin verték el a dolgot, most kíváncsi leszek ki lesz a közharag tárgya.
Azért vicces volt, mikor Hamilton beparkolt a mekihez, mondjuk ezek után lehet én is visszavágyódnék, még akkor is,h ha a meki most a mesében sincs…
Tovább Webber fejét elnézve én azon a megbeszélésen minden szúró és vágó eszközt eltüntetnék az RB helyében, valamint az asztalokat és a székeket rögzíteném, mert félõ volt,h az a bugykos vettel fején landol… 😄
Reméljük nem lesz több hasonló üzenet: „Fernando is faster than you. Can you confirm you understand that message?”
Összeesküvés elmélet? Lehet. Azért alapja talán van..."
Egy ismerõsöm írta ezeket a sorokat. Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Elvileg õk a legjobb pilóták, és brawn nem engedi, hogy megelõzze rosberg hamit nehogy összeütközzenek... Most akkor hogy is van ez? Nem bízik bennük? Horner meg elég rossz fõnök.
Ma bebizonyosodott, hogy 1 csapatban 1 autónak és 1 pilótának kéne lennie akkor nem lenne ilyen gond.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ezt a pozitív-negatív baromságot nem lehet kikapcsolni?
orrba szájba értékelitek egymást, lassan minden hszt nyitogatnom kell..
ON
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utána jött a "butaság" volt...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Semmi gúnyolódás nincs.
Tejfelkét nem szeretem, meg a Sumákot.
Több van még?
Ja igen, Csalonzo!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez nálam nem azt jelzi hogy jaj én nem is akartam😊 na ez a sunyi...
Nem is kell hiszen te meg IXEM gondoskodtok róla, ha amúgy egy futam nem is róla szól, akkor ti mindenképpen említést tegyetek róla. Nálatok nagyobb Alonso fan szerintem nincs is.
/sarcasm off
Igen, verseny, meg elõzte, és?
Nyert, ez a dolga, és?
Lecsavarta Webber a motort, Vettel szemen köpte a csapat utasítást, nem az elsõ pilóta aki leszarta a csapat utasítást, és nem az utolsó, és?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha még õ is elismeri, hogy ezzel nem volt minden rendben akkor nektek miért nem megy?
Akkor nem, Webbert annak tudatában utasították arra, hogy visszavehet, kezdjen spórolni, hogy tudták, hogy a mögötte lévõ is ugyanezt teszi. Legalábbis ezt kellett volna tennie.
Nem véletlen megy a mentegetõzés Vettel vagy Horner részérõl.
http://gaborszantai.co.uk/
Év eleje van még mehetett volna fight a Mercinél.
Ez az elsõ dolog ami eszembe jutott.
Utána lehet beszélni a többirõl ...
De még azoknak se adok igazat akik, azt mondják, hogy ez verseny, mert ez pont hogy nem az volt, egyszerû sunyi munka volt, nem tudta volna befogni Webbert ....Az külön érdekes lett volna, ha Webber nem enged a belsõ ívbõl mikor beerõszakolta magát Vettel és összeakadnak, vagy Vettel leskényszerül a pályáról .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Te olyan futamot akarsz nézni ahol a csapat átveri az egyik pilótáját, vagy ha nem a csapat akkor az egyik pilóta a másikat a tudtán kívûl?
Egyszerûen leírva ha legközelebb ilyen elõfordul Webber lejjebb tekeri a motorját? Kivel is baszott ki Vettel?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!