FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

13 Jules Bianchi Marussia-Cosworth
+1 kör

55
14 Charles Pic Caterham-Renault
+1 kör

55
15 Giedo van der Garde Caterham-Renault
+1 kör

55
16 Max Chilton Marussia-Cosworth
+2 kör

kiscsapatok küzdelmei. Chiltonka picit visszaesett a végére.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

„Elég nagy rizikót vállaltam azzal, hogy megelõztem õt, jobban kellett volna viselkednem. Ez persze nem segít az érzésein most. Elnézést kérek Marktól, és habár az eredmény már megszületett, nem volt szándékos – ez minden, amit mondhatok.”

Véletlenül megdugtam a csajodat, nem volt szándékos😄

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
hát sztem übergáz volt a dobogó vzz 😄D
Ez tényleg gáz...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
Lehet hogy hisz a fairplayben, mert ha igen ez eléggé zavarhatta...😄

Totti5
Azért Webber sem arról híres hogy nagyon hallagat a csapatra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Papa01
Ezt nem is vitatom.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem engedelmeskedett a csapat utasításának, hogy lassítsanak..

Webber visszavett, a kis genyó meg csak azért is rámászott..

NAgyon kihúzta a gyufát a kiscsávó, ilyet még nem láttam, hogy az eredményhirdetés elõtt a csapatvezetõk közül bárki felrohanjon és lebassza.. Adrianon látszott, hogy majd' szétdurran az idegtõl..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ráadásul az utolsó etapra Webber kemény gumit kapott így a védekezés is nehezebb volt Vettel ellen. Kemény keverék nehezebben melegszik fel, mondjuk az eset 2 körrel késõbb történt kb addig gyepálták egymást.

Mindenesetre annyi bizonyos, hogy Vettel sajnos, nem sajnos, de abszolút kedvezményezett és a RB hasonlóképp, mint a Ferrarinál, de kihozzák gyõztesnek az 1. számú versenyzõt. Most mondjuk ezt elszúrták picit, itt most kõkemény küzdelem volt, de szerintem nem így tervezték. Azért is írtam ezt, hogy Vettel könnyyebben megszegi a csapat utasításokat hisz sok mindent tett a csapatért és tudja jól, hogy házi kedvenc. Webber pedig ugyanezt megcsinálta már a 2011-es angol nagydíjon vagy tavaly Braziliában h nem nagyon fogadta meg a csapat utasításait.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
lol és? attól még megcsinálta és leszarja..

Papa01
F1hírek:

"Vettel hivatalosan bocsánatot kért Webbertõl az elõzésért..."

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Jacek
Igen szólt hogy lassú Webber... csak utána Webber gyorsult és Vetel lemaradt egy picit, ez mindent el is árulja mi történt késõbb.. ez csúnya volt vagy Vettel részérõl vagy a RedBull részérõl......

Lehet sokan voltak kíváncsiak a futam utáni elemzésekre, véleményekre, így behalt a szeró, nem bírta a tömeget.
Papa01
Értem köszi az infót! 😊

Totti5
Vettel szempontjából egyik sem volt jó döntés, mert kapja a negatív hszeket

Ha Webber mögött marad = lassú, elverte egy Ausztrál B pilóta
Ha megelõzi = Webber durci, Vettel önfejû, hogy képzeli ezt

Vettel gyõzni megy. Tavaly is volt pár eset amikor simán csak a cél lebegett elõtte és ment, kockáztatott. Addig jó amíg ilyen... ez errõl szól. Ha ezt kiölik belõle az régen rossz. Nem kell Webbernek vígasztaló gyõzelem. Ha gyorsabb Vettel akkor elõzze meg.

Múltkorit feltolták YT-re, sztem ezt is felfogják. Nekem elsõ két percbe jó volt, aztán valamiért gondolt egyet a Chrome és elkezdte újratölteni az oldalt. Utána már be se jött...

Papa01
Jaja, én is így jártam. Ezt esetleg nem rögzítik, nem lehet visszanézni?

Azért Vettelnek is volt egy beszólása talán a 3. kiállás elõtt, hogy Webber túl lassú. Már ott is megelõzte volna, de várt a csapatnak a reagálására. Rosberg is hasonlóképp feltette a kérdést.

Ez a futam így volt jó, ahogy volt. Végre küzdelem volt és nem érdekel Horner pofája. Mercinél viszont ez kicsit túlzó volt szerintem, mert Hamilton az üzemanyag miatt már éppenhogy be tudott gurulni. Most képzeljék el mi lett volna, ha ott lett volna Grosjean mögöttük vagy éppen Button, ha nem szúrják el a boxban neki. Engedték volna Rosberget. Tottinak annyiból igaza van, hogy Rosberg is szarul taktikázott a DRS zónában.

lac coo
<#eljen>

Pont ezt akartam mondani, volt ott lehetõség bõven, nem is értem Rosberg hogy az istenbe tudta annyiszor elbaltázni ?!

Aztán hogy utána rájuk szóltak, az egy dolog, biztos nem jókedvébõl csinálja a csapat a feszkót, kb mi semmit nem hallunk, tudunk mit miért döntenek ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HTS s3rg1nh00
miért vagy olyan naiv,hogy azt hiszed a nézõkrõl szól?a pénz az úr és kész.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Nicobol jo politikus lesz, eleg korrekten nyilatkozott. Megmondta, hogy azt kell csinalni, amit a csapat ker, foleg az elmult 3 ev es Ausztralia utan kell ertekelnie nagyon ezt a 3-4. helyet.

Balyy
Jó volt ez az online mûsor! Mire vége lett, pont betöltõdött! <#idiota>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

szabii98
hierarchia van, aki lassú azt lehagyják.
Senki nem hiszi, hogy engedték versenyezni õket, mert nagyon mondták a csapatrádióban is, hogy nem kéne megelõznöd meg ilyenek. Vettel önfejû, de jó versenyzõ, nem szabad elítélni azért, mert az unalmas versenybe hozott egy kicsi izgalmat. Persze aki alapból elvakult, és csak szidni tudja az RB-t, annak hiába papolok (ez az utolsó két mondat már nem neked szól 😄)

I met God. She's black

repvez
Ez is igaz. Õ szempontjából rosszul jött az, hogy a 2 Red Bull majdnem kinyírta egymást. Ross Brawnék beijedtek.

Totti5
Mondjuk Rosberget engedték Hamiltonnal, mert párszot megelõzte, csak nem jól használta ki a DRSt, utána utasították, hogy vegyen vissza. Ha abban a pár körben jól taktikázik a DRSel, megelõzhette volna gondolom és akkor õ áll a dobogón.

REAL MADRID

önhibáján kívül nullázott azt vedd figyelembe...Túlzottan az elején vagyunk még ahhoz, hogy ilyenek elõfordulhassanak, dehát nem hiába pártoltam el ettõl a gyökér csapattól...

setuh
De ez kit erdekel?Vegre lattunk egy kis igazi versenyt,magasrol teszek ra mi jo a csapatnak.Max akkor erdekelne ha mar az ideny vege fele tartanank es ezen mulna vagy bukna,hogy nyer-e a csapat vagy sem.
A nezoket kene elsosorban szorakoztatni,mert miattunk van a forma 1,nem azert,hogy a csapatok mindent kicentizzenek es steril versenyeket nyomjanak.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Óriási futam volt egyébként. Végre csapaton belüli küzdelmeket láthattunk. Ross Brawn látta, hogy a Red Bullok öldöklõ és túl szoros küzdelmet folytatnak így beijedt, holott Niconak több benzinje volt egy DRS és simán megúszhatták volna a bajt. Nem volt igaza egy dobogót vett el Rosbergtõl. Mellesleg nevetséges, hogy Schumi 3 évig szenved 1 dobogó összejött szerencsével ez a Lajos meg a 2. futamon behúz egyet a "csapatnak" köszönhetõen. Nem is idegesítem magam rajta, Rosberg remélem nem fogja ezt eltûrni a továbbiakban...

Vettel-Webber csata óriási volt, de azért a RB csak azt szeretné titkon, hogy Vettel legyen az élen még akkor is, ha egyenlõ küzdelmet ígérnek. Ha letekertették Webberrel a motort akkor a 2010-es török nagydíj ismétlõdött meg. Ott is ugyanez volt a helyzet csak ott összeütköztek. Álszent a Red Bull, de megint jól kijöhetnek belõle hisz a nézõk azt hiszik "engedték õket" harcolni a pályán. Holott tulajdonképpen nem. Vettelt a gyõzelem érdekli ezért 3x vb a nézõk szempontjából jól tette, hogy nem fogadta meg a RB utasítását. És tudja nagyon jól, hogy megteheti, hogy ellentmond mivel õ a házikedvenc csapaton belül.

Force India nevetséges volt ma, fatális mit mûveltek. Buttonnak megint elszúrta a Mclaren szokás szerint, Alonso pedig hibázott ma hiába véditek. Lotusok sehol nem voltak ma fõleg az elején az Interen. Hülkenberg nem tudom az 1. kiállás után, hogy került úgy hátra a 8., 9. hely környékére amikor 6. volt Button mögött. Ennyi a történet.

Totti5
Peppus😄

Vettel erõbõl ment el Webber mellett, olyan elõzéssel amit ritkán látni. Szerintem is gyorsabb volt nála, tette amit tennie kellett. Hogy rádión kinek és mit mondtak nem tudjuk. Webber Ausztrália után is frusztrált volt, most még jobban az mert Vettel legyûrte megint.

azért azt tudni kéne, h mikor Vettel elment, nem hinném, h akkor is le volt úgymond "csavarva" Webber autója...innentõl meg nincs mirõl beszélni sztem

Visca El Barça!

Tarajos Sül
Vki fogad a forma 1-re valódi lóvéval? :$ 😊
Peppus
Akkora kamu.. Vettelt biztos lecseszik majd.. Na persze 😊 Vettelnek kellett az az elsõ hely, Webber meg idáig sem számított. Megoldották. Amúgy is gyorsabb volt Vettel, csak nehezebb lett volna az elõzés számára. Webber meg mindig pofázik, és húzza a száját. A Mercinél meg rohadtul kellenek a pontok. Rosberg nullázott az elõzõ futamon, Hamilton meg egész jól áll a csapat szintjéhez képest. Érthetõ döntések voltak, sajnos undorító is egyben. de majd év végén nagyon fontosak is lehetnek ezek ezek a pontok.

Hát haez igaz, hogy Vettel athuzta a csapattaktikát akkor azért kijár egy kis bünti. Webber helyébe legközelebb tuti kiraknám a kis köcsögöt😄 Mercit meg nem értem, ha haminál elfogyott az almalé miért nem engedték nicot elmenni? Mindenkinek nyugodtabb lett volna a lelke, hami se panaszkodott volna.

Tarajos Sül
Hamilton azért jópofa volt, ahogy beállt a régi csapatához.. 😄 😄
desigo

Totti5
Nem véletlen, csapattársak voltak😄

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

desigo
Teret adott Massának,hogy érvényesüljön <#idiota>
szabii98

I met God. She's black

pedobear
Nekem ma Alonso volt a kedvencem 😛

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

szabii98
lesz még itt buli az RBnél. Nico meg csak megbocsát Haminak, nem az õ hibája

I met God. She's black

AnuluWork
Ja. Második futamon nem hagyni a pilótákat versenyezni, na az gáz. DE!!!, ki tudja, hogy Hamilton miért volt kímélõn, és ugyanez igaz Webberékre is.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Totti5
Õ tehtett errõl a legkevésbé vagyis semmit. Neki volt kínos, hogy Ross megint hülyét csinált a pilótákból. Az az ember anno is eljátszott ilyeneket, semmi nem változott. El kellett volna engedni Nicót és kész.

sajnálom, én a szar SG fórummotor miatt mindent mentek elküldés elõtt...

(nekem a Chrome visszaadja, ha visszalépek)

Sky-on most is Hornerrel beszélnek.

baszki leírtam egy regény erre kiütsz:S:S

AnuluWork
Ezt azzal lehetne helyrerakni, hogy leszarni a következõ futamot, és semmi infot nem közölni Vettellel, hisz Seb mindenkinél mindent jobban tud.

A McLarennél korábban - Hakkinen-Coluthard ERA - az volt, hogy aki az elsõ kanyarban elõsnek fordul be, az a kedvezményezett ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Christian Horner is mond mondja, hogy leülnek velük, mert Vettel nem tartotta be a csapat stratégiáját.

Azért lássuk be: titkon biztos örülnek a házikedvenc gyõzelmének

pedobear
Nem figyeltem. Nyilatkozatok hol voltak?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295