FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+1 kör
55
14 Charles Pic Caterham-Renault
+1 kör
55
15 Giedo van der Garde Caterham-Renault
+1 kör
55
16 Max Chilton Marussia-Cosworth
+2 kör
kiscsapatok küzdelmei. Chiltonka picit visszaesett a végére.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Véletlenül megdugtam a csajodat, nem volt szándékos😄
http://gaborszantai.co.uk/
Ez tényleg gáz...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Webber visszavett, a kis genyó meg csak azért is rámászott..
NAgyon kihúzta a gyufát a kiscsávó, ilyet még nem láttam, hogy az eredményhirdetés elõtt a csapatvezetõk közül bárki felrohanjon és lebassza.. Adrianon látszott, hogy majd' szétdurran az idegtõl..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mindenesetre annyi bizonyos, hogy Vettel sajnos, nem sajnos, de abszolút kedvezményezett és a RB hasonlóképp, mint a Ferrarinál, de kihozzák gyõztesnek az 1. számú versenyzõt. Most mondjuk ezt elszúrták picit, itt most kõkemény küzdelem volt, de szerintem nem így tervezték. Azért is írtam ezt, hogy Vettel könnyyebben megszegi a csapat utasításokat hisz sok mindent tett a csapatért és tudja jól, hogy házi kedvenc. Webber pedig ugyanezt megcsinálta már a 2011-es angol nagydíjon vagy tavaly Braziliában h nem nagyon fogadta meg a csapat utasításait.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Vettel hivatalosan bocsánatot kért Webbertõl az elõzésért..."
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha Webber mögött marad = lassú, elverte egy Ausztrál B pilóta
Ha megelõzi = Webber durci, Vettel önfejû, hogy képzeli ezt
Vettel gyõzni megy. Tavaly is volt pár eset amikor simán csak a cél lebegett elõtte és ment, kockáztatott. Addig jó amíg ilyen... ez errõl szól. Ha ezt kiölik belõle az régen rossz. Nem kell Webbernek vígasztaló gyõzelem. Ha gyorsabb Vettel akkor elõzze meg.
Ez a futam így volt jó, ahogy volt. Végre küzdelem volt és nem érdekel Horner pofája. Mercinél viszont ez kicsit túlzó volt szerintem, mert Hamilton az üzemanyag miatt már éppenhogy be tudott gurulni. Most képzeljék el mi lett volna, ha ott lett volna Grosjean mögöttük vagy éppen Button, ha nem szúrják el a boxban neki. Engedték volna Rosberget. Tottinak annyiból igaza van, hogy Rosberg is szarul taktikázott a DRS zónában.
Pont ezt akartam mondani, volt ott lehetõség bõven, nem is értem Rosberg hogy az istenbe tudta annyiszor elbaltázni ?!
Aztán hogy utána rájuk szóltak, az egy dolog, biztos nem jókedvébõl csinálja a csapat a feszkót, kb mi semmit nem hallunk, tudunk mit miért döntenek ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Senki nem hiszi, hogy engedték versenyezni õket, mert nagyon mondták a csapatrádióban is, hogy nem kéne megelõznöd meg ilyenek. Vettel önfejû, de jó versenyzõ, nem szabad elítélni azért, mert az unalmas versenybe hozott egy kicsi izgalmat. Persze aki alapból elvakult, és csak szidni tudja az RB-t, annak hiába papolok (ez az utolsó két mondat már nem neked szól 😄)
I met God. She's black
REAL MADRID
A nezoket kene elsosorban szorakoztatni,mert miattunk van a forma 1,nem azert,hogy a csapatok mindent kicentizzenek es steril versenyeket nyomjanak.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Vettel-Webber csata óriási volt, de azért a RB csak azt szeretné titkon, hogy Vettel legyen az élen még akkor is, ha egyenlõ küzdelmet ígérnek. Ha letekertették Webberrel a motort akkor a 2010-es török nagydíj ismétlõdött meg. Ott is ugyanez volt a helyzet csak ott összeütköztek. Álszent a Red Bull, de megint jól kijöhetnek belõle hisz a nézõk azt hiszik "engedték õket" harcolni a pályán. Holott tulajdonképpen nem. Vettelt a gyõzelem érdekli ezért 3x vb a nézõk szempontjából jól tette, hogy nem fogadta meg a RB utasítását. És tudja nagyon jól, hogy megteheti, hogy ellentmond mivel õ a házikedvenc csapaton belül.
Force India nevetséges volt ma, fatális mit mûveltek. Buttonnak megint elszúrta a Mclaren szokás szerint, Alonso pedig hibázott ma hiába véditek. Lotusok sehol nem voltak ma fõleg az elején az Interen. Hülkenberg nem tudom az 1. kiállás után, hogy került úgy hátra a 8., 9. hely környékére amikor 6. volt Button mögött. Ennyi a történet.
Vettel erõbõl ment el Webber mellett, olyan elõzéssel amit ritkán látni. Szerintem is gyorsabb volt nála, tette amit tennie kellett. Hogy rádión kinek és mit mondtak nem tudjuk. Webber Ausztrália után is frusztrált volt, most még jobban az mert Vettel legyûrte megint.
Visca El Barça!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
I met God. She's black
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
(nekem a Chrome visszaadja, ha visszalépek)
A McLarennél korábban - Hakkinen-Coluthard ERA - az volt, hogy aki az elsõ kanyarban elõsnek fordul be, az a kedvezményezett ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Azért lássuk be: titkon biztos örülnek a házikedvenc gyõzelmének