FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Édrin (ö) Zutil😮OOO

Szerdzsónak mondja😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Hoppá, egyszerre😄😄😄

Szerdzsó...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5

vaciláltam is, hogy odategyem, én úgy vettem észre, hogy a nyelvemre akad a j.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zomil
Schumi-t is mindig Májkül-özték...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RatBaG
wtcc-ben is folyton "Micseliszeznek" az angol Eurosporton, pedig nekik nem okozna gondot "ch".

Per Aspera Ad Inferi.

Fernándó Álonzó
Kimi Rájkönen
Lúíz Hemiltn (ö)
Dzsenzn (ö) Bátn (ö)
Felipe Másszá
Nikó Hülkenberg
Szerhijó Perez
Dániel Rikkardó
Márk Webbr (ö)
Zsül Biankí
Zsán Erik Verny
Nikó Rozberg
Szebaztián Vettl (németesen)
Pol Di Resta
Adrián Zutil (németesen)
Sárl Pik
Hiedó Van der Gárde
Mex Csiltn (ö)
Esztebán Hutierrez
Pásztor Mádonádó
Válteri Bottász
Romáun Grozsan (franciásan)

kb így mondanám õket😊

Carlos
az õ országában kábé így.
De szerintem a fél bandát nem úgy hívják/ejtik ahogy kéne...

Þór vígi þessi rúnar

nearo
miért amúgy hogyan kéne? szerhijó?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RatBaG
ez már ki lett tárgyalva tavaly.
mindenki szerdzsózta, angoltól a timbuktui kommentátorig, ezért f1-es körökben már így használja alapból.

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
A McLaren Maláj változtatásai
levágott lemez a kerék mellett,kopoltyús hûtés

Be kéne tenni a Ferrarihoz, összekapná ott a töketlen bandát. 😄
mondjuk Briatore Schumit is hajdanán elég keményen favorizálta minden csapattársa lényegesen lassabb volt...

Õ megoldja ilyen szinten, hogy az egyiküket teljesen háttérbe szorítja.

Pont õ, amikor minden versenyzõt Alonso alá rendelt és még a falhoz csapatta egyiküket?😄

Ja igen, a lényeg ott bújt meg az utolsó sorokban, õ jobb csapatvezetõ lenne mint Horner. <#idiota>
így van csak kijött a 2010 óta tartó feszültség fõleg Webberbõl

Az ég kék, a fû zöld szintû evidenciák kipréselésére futotta csak. 😄
Eddig is majdnem nyíltan ellenségek voltak, nem volt ebben semmi meglepõ.
Ja, mivel mindenkinél elkezdett torzítani a hangszóró biztos rászólt valaki.😄 <#nevetes1>

Szabi
elnézést is kért utána érte 😄

"Nulla tenaci invia est via"

komolyan nem értem egyes emberkéket mi a francnak kötnek bele ennyi hülyeségbe. Hibáznak? és akkor mi van? Majd elengeditek a fületek mellett. Ordibálnak? Na és, legalább bárki, aki odakapcsol pont odafigyel egy pillanatra, mert éppen akció van. Sõt az adrenalin fokozásához egy kommentátornak kifejezetten szükséges, hogy beleélje magát az adott szituációba...Senki nem akar Dávid Sándor utódokat legalább is én nem. És nekem Palikkal se volt gondom hajdanán az õ közvetítései a hibái ellenére nagyon bejöttek...Ha valamit rosszul mondana legfeljebb utánanézek errevaló az internet...

Fura Alak
A hétvégi futamon voltak Palikos megnyilvánulások, mikor a kommentátorok egyike ordított mint a fába szorult féreg...

Oke, az angolok meg Solt-nak hivtak Zsoltit, megsem okozott problemat.

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
azért Szujón is a facepalm kerülgetett amikor mindannyiszor SZERDZSÓ pereznek hívta a mexikóit...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Carlos
Hát õszintén szólva ennél még palik is jobb...
De inkább magyar kommentár nélkül kellene, akkor nem vakarnám az arcom a nevek kiejtésén.
Nekem ez kábé olyan volt, mint annó amikor az elsõ mikrofont megkapták a kölkök és elkezdtek viccesen szinkronizálni dallas-t meg egyéb ilyesmit.
Aha, ok... kuka... kategória.

Þór vígi þessi rúnar

Szabi
Paliknál és a semminél határozottan jobb 😄

Carlos
De rettenet ez a magyar kommentár... bassza a fülemet.

Þór vígi þessi rúnar

Szabi
off:

bakkerman
elbírom képzelni a leendõ csapattárs eligazítását az elsõ tárgyaláson:
"XY listen! Sebastian is faster,stronger,and better than you. You can't overtake him! DID YOU UNDERSTAND?"
<#idiota>

bakkerman
Webber szezon végén a távozik a Red Bulltól,német lapértesülések szerint. Mehet a helyére pl.: Ricciardo,akkor a kicsi szebásztiannak nem kéne félnie,hogy a csúnya rossz csapattárs megzavarná õt útban a 27. világbajnoki címe felé.

Nightt
Az rFactor 2-ben van nehany nagyon jo formula auto mod: F2, Formula masters, Formula Renault 3.5, 2012-es Marussia, lehet valogatni.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Vagy más stílusban, Richard Burns rally, ha valami akkor az odavág. 😄 <#nevetes1>
Jobb rfactor modokkal, segítségek nélkül szenvedhetsz bõven.
nearo
NFS Porsche Dakar "cheat"-el. Kiválasztasz egy klasszikus 911-est és garantáltan ellenkormányoznod kell 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Firerock
Ahogy ezt néztem megkívántam egy ilyen játékot(Én nagyon élvezem a Codies- féle játékot,de abban nincs szükség ennyi ellenkormányzásra),aztán rájöttem hogy nincs ilyen:/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Minstrel
Azta.. volt két kanyar amikor nem kellett ellenkormányozni 😊 Remélem jövõre már jobb csapatnál lesz.

http://topgearhungary.blogspot.com/

lol

http://gaborszantai.co.uk/

Úgy látom komolyabb itt a probléma mint gondoltam. 😄 <#nevetes1>
Egyértelmû, hogy azzal a célzattal bukkant fel, hogy lejárassa Tottit. Láthattuk privátban micsoda stílusban írt neki, ráadásul még nyomoz is utána. Ez a tag nem volt itt még sosem, most hirtelen felbukkan és elkezdi szidni a hg-t többé kevésbé fura. Ide is leírom, hogy érdekes mód nem egyszer volt már ellenvélemény Totti felé, de sosem törölte pl az én hsz-emet...

Totti5
Biztos.

Lteebee
És biztos, hogy a hg törölget?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

azért respekt ezeknek a fiuknak, h egyáltalán teljesítik a versenytávot ezekkel a fostalicskákkal😄 Egy élmény mikor egy tempos kanyarban oldalt csuszik az auto😄

😄😄😄

Ulvar
Nem csipáztam Zsótikát de amit anno lemûvelt Monacoban szervó nélkül azzal a Minardival az nem volt kismiska...szóval ahhoz képest ez valóban egy álomverda a kiscsapatok között.

Így ment szervóval 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Minardihoz, Jordanhoz képest ez luxusautó😄

Totti5

Pole positions 2011 Monaco GP

F1: 1:13.556

GP2: 1:21.876

<#eljen>

Ulvar
Ohhh te is hajtod ezt a faszságot 😄. Az idõ eredményeket érdemes megnézni, bõven F1 szint ez. Fõleg azt érdemes megnézni hogy a Marussia kivel erõsített a technikai részlegen idén, és mik a jövõbeni lépéseik. Nem nehéz kikövetkeztetni hogy egy Ferka motor.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC