FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
Az a baj hogy te még mindig nem érted hogy mi a különbség DRS távon kívülrõl elõzni valakit vagy ha bent vagy a DRS zónában... na ez volt a gusztustalan Vetteltõl és ez nem ment volna neki e nélkül, de te nem érted továbbra sem😊

Master91

johogy felrohant...vkinek atkellett venni a csapat trofeat😛

Totti5
Forma 1 formula autók csúcskategóriája. WRC a rally, DTM a túrakocsi, MotoGP a motor csúcskategóriája. Aztán ott vannak még az LMP1es szörnyetegek is stb... ezek mindegyikében jelen vannnak ugyan azok a dolgok mint az F1ben. Amíg nem ugyan azokkal az autókkal ugyan annyi pénzbõl mennek a pilóták addig mindig lesznek eltérések és sokat számít a technika, ilyen magasságokban nagyon sokat számít a pénz, érdekek, üzlet a csapat szakértelme és persze a pilóta is. Pénz, befektetõk, szponozorok, érdekek nélkül ezek a sorozatok nem léteznének... valamit valamiért.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
" Valóban a legjobb, a leggyorsabb pilóta nyeri a futamokat, ha a versenyzõknek folyamatosan spórolniuk kell az abroncsokkal, az üzemanyaggal, a motorral? Van-e értelme egyáltalán így Formula-1-rõl és az autósportok csúcskategóriájáról beszélni? "

"felmerülhet az a kérdés is, hogy a 2013-as év világbajnoka valóban a leggyorsabb pilóta lesz-e? Esetleg az, aki a legjobban bánik az abroncsokkal, a motorral, üzemanyagot is tud spórolni, és végül a csapata is az õ bajnoki sikerére szavaz? "

:/
pedobear
Szerintem azt kéne csinálni, hogy a versenytáv 1/3-át elektromos üzemmódban kellene megtenni, és csak a verseny 2/3-ára elegendõ üzemanyaggal rajtoljanak. Mindenféle régi betiltott dolgot engedélyezni.
1000ccm-es turbomotor. Boxutcában lehetne tölteni az akksikat. lehetne néhány autó 4 kerékmeghajtással, de az plusz súlyokkal, stb.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

HTS s3rg1nh00
jogos,nem kell engedelmeskedni a fõnöknek akitõl a pénzt kapod.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Zomil
Öszintén szolva, Rosberget jobban sajnálom, mint Webbert 😊
De annyira erösködött Rosberg, hogy szerintem ha mögötte is lenne már 3vb cim, lehet ö is elment volna Hamilton mellett.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Totti5
Bármi is volt ez az akció amit Vettel felépített tanítani való. Azt nehezen hiszem el hogy Webber nem kapcsolt fel és nem nyomta neki... ha igen, akkor csúnyán el lett kenve, ha nem akkor tényleg ideje visszavonulni. De ne tegye, nyomja neki és ne duzzogjon... bár nehéz Vettel ellen az biztos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

allock
Horner meg mellette egy nõ a ceremónia közben, elég erõltetetten vigyorogtak 😊

#hhwnd

desigo
Ennél nagyobb média visszhangot nem is kaphatna az F1 most.
Mindenki errõl beszél,nagyon jó reklám értéke volt a vasárnapi futamon történt eseményeknek.
szabii98
Inkább õ rohant fel, mert Hornertõl nem úszta volna meg ilyen könnyen. Mármint, akkor komolyabb hiszti lett volna, a kamerák elõtt

I met God. She's black

lac coo
Alapvetõen, hogy a nézõk, vagy mi felháborodunk a kutyát nem érdekli ...
De mikor egy fõtervezõ felrohan ott már van baj rendesen 😄DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Saját bevallása szerint 4-5 alkalommal fordult ez elõ és még mosolygott is rajta.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zomil
Bezzeg amikor Webber szegte meg a csapatutasitást, akkor nem volt ekkora felháborodás 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

igen igen, másra gondoltunk. Csapat pedig 1 ilyen eset miatt nem fogja eltiltani, pláne Horner nem olyan. Még szerintem a szigorú Brawn se tiltotta volna el Rosberget.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
Lehetséges, nem tudom... mindenesetre az elsõ részét azért írtam, mert nekem az jött le a kommentedbõl, hogy szerinted a sportbíróktól kérik, hogy tiltsák el. Az valóban hülyeség lenne, ebben az esetben nekik semmi körük a dologhoz. Ha a csapat tiltaná el nevelõ célzattal, akkor meg úgy nem lenne sok köze Grosjean eltiltásához, így nem is nagyon lehetne összehasonlítani a kettõt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Szerintem meg nem, pláne, hogy Rosberg is eleddig minden utasítást betartott. Egy ellenszegülés esetén általában adnak egy második esélyt az embernek. Ez a tendencia. Rosberg betartotta, mert úgy volt vele, hogy hátha visszakapja még ezt a csapattól késõbb...

???

Ha rám célzol nem is szándékozom😄 Utálom a kölyköket...

nearo
Jó de Grozsit az FIA tiltotta el (vagy miaszösz, a hivatalos szerv), Vettel eltiltását meg (gondolom) a RedBull-tól kérik. Ez teljes mértékig a csapat döntése, el tudom képzelni, hogy Brawn meglépte volna Rosberggel ezt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00
ne nevelj gyereket,mert az senkinek nem lesz jó...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ilyenért még sosem osztottak eltiltást. Az egyenértékû lenne azzal, hogy Grosjeant is eltiltották, mert futamokon keresztül kiütött valakit. Éppen ezért lenne 1 ilyen buta esetbõl kiindulni, amit rohadtul felfújnak. Nem Vettel az egyetlen, aki felrúgta a csapat akaratát...

Forma ez a Webber😄😄

Bírom a sportszeretetét.

teljesen igaza van, én is írtam tegnap, hogy ott a tesztpilóta, kiscsávót meg a pályára sem beengedni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Ez kicsit erõs

Én csak annyit csinálnék vele, hogy zéró infót adnék neki edzésen, idõmérõn, versenyen egy futamon át, hogy érezze, milyen amikor valaki a csapattal szembe megy. El nem tiltanám, semmi csere tesztpilótával, csak annyi, hogy ha ekkora máker, akkor csinálja meg csapat nélkül, csak az autó a következõ futamot. 😊

A medve nem játék.

szakadok😄DD

😄 1:30 elõtt Vettel nagyon gyorsan váltott le és azzal szerzett elõnyt külsõ íven.

Gyönyörû. 😄 <#nevetes1>

a.carkey
Miért furcsa?

Ron is megmondta tavaly, hogy "Lewis egy napon még visszatérhet a csapathoz". <#idiota>

A medve nem játék.

passatgt
legalább látszik Vettelen a fejlõdés, most nem lökték ki egymást😊

passatgt

Master91
Amit te, meg magyarázták LASSABB jármû.
nearo
Most már egyébként tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit mondtak ausztráliában... valaki nem tudna utánanézni? 😊

a.carkey
Ezt talán Abu Dabi után szabályozták be, amikor szarrá büntették a mezõnyt 2011-ben. Elõtte szerintem nem csak a lekörözendõknek mutatták be. Korábban ez gyorsabb autót jelentett, nem felt. lekörözést. De rég olvastam a szabálykönyvet.

A medve nem játék.

Mersant
en sem tudom miert jott elo, es arra sem emlekszem hogy lengettek e, csak gondoltam utananezek.

en orulok hogy Szujo es Weber a 2 kommentator, magyar kozvetites ennyire elvezheto es ilyen informaciogazdag meg sosem volt. <#eljen>

regen mindig osztrak vagy a nemet csatornan neztem, mert Palik bohockodasat nem neveznem kozvetitesnek. nemeteknel meg a reklamokkal huztak fel az agyam. hogy lehet 1 elo sportkozvetitesbe reklamot tenni?! <#boxer>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

a.carkey
Nem védem, de erre reagáltam:
"Mezei csak nézett volna szerintem,hogy most mi lesz..."

Én baromira nem emlékeztem a "lapped" szóra. Ez szerintem elég friss dolog. Értelem szerûen fõleg náluk használták, de elõtte és most is folyamatosan lengetik annak is, aki mögött gyorsabb autó jön.

A medve nem játék.

nearo
truedat
viszont nem tudhatjuk, hogy ausztráliában lengették e, vagy csak belógatták 😊

(és még mindig nem értem, hogy miért jött ez elõ... valaki jót mert mondani a jó kommentátorokra, és mindenképp cáfolni kell, vagy mi?)

Mersant
szovegertelmezes. lengetes.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

nearo
Szövegértelmezés. Az elsõ pont éppen arról szól, hogy bármikor, tehát versenyen is.

Mersant
kék zászló hivatalosan:

"
At any time, a stationary light blue flag (or, as is now more common, a blue light) may be shown to a driver at the pit lane exit to warn them that cars are approaching on the track.
During practice, a light blue flag waved on the track notifies a driver that a faster car is about to pass them and they must move aside.
During a race, a light blue flag waved on the track warns the driver that they are about to be lapped by a faster car and must let it pass. A driver may incur penalties if they ignore three successive blue flags.
"
tehat verseny alatt csak a lekorozes elott alloknak lengetik.

nearo
akkor biztos más közvetítést néztünk, mert én nem erre emlékszek...

a.carkey
a.carkey
Az ausztrálon pont arról beszéltek, hogy mit lengetik a kék zászlót, mikor nem lekörözött, hisz pozícióért mennek, és mekkora marhák már a pályabírók. Bocs, de errõl beszéltek, kb. ez volt a lényege.

Amúgy rákattintasz amire válaszoltam, és máris látod, hogy mire reagáltam.

A medve nem játék.

a.carkey
Webber visszavett mielõtt Vettel elment mellette. Nem véletlenül nem történt semmi.

A medve nem játék.

nearo
Valamelyik futamon pont ezt ecsetelték Szujóék, hogy a kék zászló nem csak a lekörözötteknek szól... sõt, Wébernek pont tisztában kell lennie ezzel, mivel versenyez, már ha WTCC-ben nem különböznek a zászlójelzések az F1-esektõl. Meg amúgy se értem, hogy ez most hogy jött ide.

V43 1105
Te mûfarkakat veszel neten ? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
Lassan elõzni ha meg van beszélve?

Webber tökéletesen úgy viselkedett mintha meg beszélték vele az elõzést, így van!

Nevetséges a kockázatos elõzés, mert a legjobb pilótákról van szó?

Ezt buzi ügyesen csinálták mind a ketten, jó bunyó volt!
De a világ legeslegesleges legjobb pilótája is tud hibázni képzeld!
Webber véletlenül jobban tolja a falra, bummm vége.
Vettel jobban szorítja ki, bumm hiba.

Hülyeségek.
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

2 dolog...
Szújó jól látja, pontosan errõl van szó. Maximum annyit javítanék, hogy azért kellett Hamiltont behozni harmadiknak, mert neki van "arca" ergo jóval többen ismerik mint rosberget, szóval jobban eladható vele a reklám. Ennyi.

Hornerrõl meg a nyilatkozata után egyértelmûen lejön, hogy gyenge vezetõ. Semmi szankció, közölte, hogy megbeszélték a történteket oszt jóvan '
Készülnek a következõ futamra. Nem mellesleg azért a red bullnak szintén ez volt a jó sorrend, vettel piacképessebb és esélyesebb is a végsõ gyõzelemre mint csapattársa. Hülye kifogás hornertöl, hogy óvták a gumit, mert lassan is lehet elõzni ha meg van beszélve, az meg, hogy kockázatos szintén nevetséges, mert a legjobb pilótákról beszélünk.

Leszögezhetjük, hogy mindenki hazudozik, brawn, horner stb.

Abban sem vagyok biztos, hogy vettel - horner ezt nem beszélte meg elõre...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe