FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"felmerülhet az a kérdés is, hogy a 2013-as év világbajnoka valóban a leggyorsabb pilóta lesz-e? Esetleg az, aki a legjobban bánik az abroncsokkal, a motorral, üzemanyagot is tud spórolni, és végül a csapata is az õ bajnoki sikerére szavaz? "
:/
1000ccm-es turbomotor. Boxutcában lehetne tölteni az akksikat. lehetne néhány autó 4 kerékmeghajtással, de az plusz súlyokkal, stb.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
De annyira erösködött Rosberg, hogy szerintem ha mögötte is lenne már 3vb cim, lehet ö is elment volna Hamilton mellett.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mindenki errõl beszél,nagyon jó reklám értéke volt a vasárnapi futamon történt eseményeknek.
I met God. She's black
De mikor egy fõtervezõ felrohan ott már van baj rendesen 😄DDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha rám célzol nem is szándékozom😄 Utálom a kölyköket...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Forma ez a Webber😄😄
Bírom a sportszeretetét.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Én csak annyit csinálnék vele, hogy zéró infót adnék neki edzésen, idõmérõn, versenyen egy futamon át, hogy érezze, milyen amikor valaki a csapattal szembe megy. El nem tiltanám, semmi csere tesztpilótával, csak annyi, hogy ha ekkora máker, akkor csinálja meg csapat nélkül, csak az autó a következõ futamot. 😊
A medve nem játék.
szakadok😄DD
Ron is megmondta tavaly, hogy "Lewis egy napon még visszatérhet a csapathoz". <#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
en orulok hogy Szujo es Weber a 2 kommentator, magyar kozvetites ennyire elvezheto es ilyen informaciogazdag meg sosem volt. <#eljen>#eljen>
regen mindig osztrak vagy a nemet csatornan neztem, mert Palik bohockodasat nem neveznem kozvetitesnek. nemeteknel meg a reklamokkal huztak fel az agyam. hogy lehet 1 elo sportkozvetitesbe reklamot tenni?! <#boxer>#boxer>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
"Mezei csak nézett volna szerintem,hogy most mi lesz..."
Én baromira nem emlékeztem a "lapped" szóra. Ez szerintem elég friss dolog. Értelem szerûen fõleg náluk használták, de elõtte és most is folyamatosan lengetik annak is, aki mögött gyorsabb autó jön.
A medve nem játék.
viszont nem tudhatjuk, hogy ausztráliában lengették e, vagy csak belógatták 😊
(és még mindig nem értem, hogy miért jött ez elõ... valaki jót mert mondani a jó kommentátorokra, és mindenképp cáfolni kell, vagy mi?)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
"
At any time, a stationary light blue flag (or, as is now more common, a blue light) may be shown to a driver at the pit lane exit to warn them that cars are approaching on the track.
During practice, a light blue flag waved on the track notifies a driver that a faster car is about to pass them and they must move aside.
During a race, a light blue flag waved on the track warns the driver that they are about to be lapped by a faster car and must let it pass. A driver may incur penalties if they ignore three successive blue flags.
"
tehat verseny alatt csak a lekorozes elott alloknak lengetik.
A medve nem játék.
Amúgy rákattintasz amire válaszoltam, és máris látod, hogy mire reagáltam.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Webber tökéletesen úgy viselkedett mintha meg beszélték vele az elõzést, így van!
Nevetséges a kockázatos elõzés, mert a legjobb pilótákról van szó?
Ezt buzi ügyesen csinálták mind a ketten, jó bunyó volt!
De a világ legeslegesleges legjobb pilótája is tud hibázni képzeld!
Webber véletlenül jobban tolja a falra, bummm vége.
Vettel jobban szorítja ki, bumm hiba.
Hülyeségek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Szújó jól látja, pontosan errõl van szó. Maximum annyit javítanék, hogy azért kellett Hamiltont behozni harmadiknak, mert neki van "arca" ergo jóval többen ismerik mint rosberget, szóval jobban eladható vele a reklám. Ennyi.
Hornerrõl meg a nyilatkozata után egyértelmûen lejön, hogy gyenge vezetõ. Semmi szankció, közölte, hogy megbeszélték a történteket oszt jóvan '
Készülnek a következõ futamra. Nem mellesleg azért a red bullnak szintén ez volt a jó sorrend, vettel piacképessebb és esélyesebb is a végsõ gyõzelemre mint csapattársa. Hülye kifogás hornertöl, hogy óvták a gumit, mert lassan is lehet elõzni ha meg van beszélve, az meg, hogy kockázatos szintén nevetséges, mert a legjobb pilótákról beszélünk.
Leszögezhetjük, hogy mindenki hazudozik, brawn, horner stb.
Abban sem vagyok biztos, hogy vettel - horner ezt nem beszélte meg elõre...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe