FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
nem hiszem, hogy sok oka lenne rá, az elmúlt évek alapján õ ezzel a kocsival is max. az utolsó a pontszerzõ helyért küzdött volna.
Ez után meg már rá esve DRS távon belülrõl le elõzte, hogy mért nem elõzte vissza Webber? Szerintem éppen majdnem felrobbant a feje, engem nem érdekel hogy melyik nyer, de ilyen sunyi módon😊
Az hogy picit belekoccolt Vettelbe nem nagy ügy, bosszantó hiba de ha ilyen közel mész valakihez a legkisebb tempokülönbség is roppant váratlan lehet. Vettel kicsit megtorpant, nem számított rá 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

http://gaborszantai.co.uk/
Webbernek jobban örültem volna ha nyer, Vettel feleslegesen, sõt, így hogy ekkora feszkó lett, hülyeség volt meg csinálnia hogy le elõzi.
Azt mondták a rádión, tekerjetek le, vége.
Õ meg ment tovább.
Persze hogy megy, 3x-os VB, ezek versenyezni jöttek, ezek NYERNI JÖTTEK! Ez az F1 nem??? Utolsó másodpercig és minden lehetõséget ki aknázva harcolnak minden pontért!
Gyönyörû elõzés volt, iszonyat ügyesek voltak mind a ketten!
Egyet értek Gaboval (#136155, Vettel csinálta, ilyenkor mindig õ a sz*r szemét köcsög.
Fikázni kell ,mert nem érdekelte a csapat utasítás, és nyert.
Persze kockáztatta a csapat 2 autóját,ezt alá írom.
Felrúgta a csapat utasítást, alá írom.
De nyert! Ezért versenyeznek, nem ??? Kicsit túl van reagálva! Kétlem hogy Webber nem pakolt vissza kicsit a motor erõre mikor püfölte a seggét!
Vettel rovására írom, hogy úgy történt ,hogy Webber abba a hitbe volt, hogy nem lesz támadás. Ettõl még nem kell lesunyizni....
Mi van, ha nem csapat társak, hanem riválisak? Akkor is sunyi???
-----
Hamilton-Rosberg
Igen érdekes, valóban igaza volt Rózsinak is, de Ross-nak is.
Vége felé, mikor akár már fél kézzel meg elõzhette volna Hamiltont, azért elmehetett volna, nem lett volna semmi kockázat, semmi ütközés.
Hamilton 1. mercis dobogójára így fogunk emlékezni örökre, szegény Hamilton.
Sumi szerintem otthon betegre röhögte magát.
------
Érdekes, hogy Alonso hülyeségérõl 1 kommentet nem olvastam.
Nem néztem még utána hogy mit mondott, hogy Õ akart kint maradni, vagy a csapat mondta hogy maradhat még, mert bírja a szárny, de úgy érzem ,hogy õ volt az AMATÕR ( mert ez amatõr hiba volt, azt hitte hogy törött szárnyal tud majd ~300-al menni? )
------
Rai-t nem értem még mi történt, remélem top5-be benne marad következõ futamokba.
-----
Boxutcába volt minden, már csak valami tûz esetet hiányoltam.
Szegény Button 😞 Nagyon kellett volna nekik ez az 5-6. hely....
--------
Ezek ellenére Webbernek adtam volna az 1. helyet, Vettel 2. Rosberg 3.
Helmut Marko<#vigyor5>#vigyor5>
vagy helyett, esetleg mellett.
azt majd csapaton belül eldöntik, mit lehet és mit nem.
azt meg végképp hagyjuk, hogy hány emberen múlik egy-egy versenygõzelem.
már csak azért is mert rendkívül álszent vélemény.
a szabálykönyvbe el van írva mi szabad és mi tilos.
volt szabálytalanság?NEM
ennyirõl szól a történet.
az összes többi papolás az erkölcsrõl,meg hogy csapatutasítás volt mind,mind bullshit és mellébeszélés.
az eredmény a táblán van, ennyi számít.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
vagy te az erkölcsi tanítások miatt nézel f1-et és nem azért ami a pályán történik?
mert az erkölcsi része már a pilótabekerülés és támogatások szintjén eltipródik.
mondom itt soakn erkölcsi kérdéssé akarnak tenni egy olyat ami igazából nem az.
fõleg nem a külsõsöknek, mert ha lenne vmi személyes kapcsolata az adott illetõnek webberhez hát azt mondom van oka, de így h csak távolról külsõsként szemlélik az eseményeket és történéseket így nincs.
ez nyilvánvaló, hisz kb azóta lettek angy csapat is.
de a ferrári nem ugyan ilyen okokból rendelkzeik annyi fnnal?
vagy a meki?
vagy annó a renault vagy akármelyik csapat?
ha én utálok egy csapatot akkor persze, hogy nem fogok tudni józan ész megtartásával értékelni.
de ebbe azért picit közelebb kéne látni, mintsem a végletekig, hogy ha én szeretem az rb akkor minden amit csinálnak istencsászár ha meg nem akkor meg a qurva mutterüket nekik.
Tehát ha azt mondják, hogy lassíts, akkor lassítasz, és pont.
Több száz ember dolgozik azon vért izzadva, hogy a hülyegyerek alatt megfelelõ technika legyen, és rengeteg pénzt ölnek bele.. Ha egy ilyen fasz egója miatt kiesnek, valószínûleg össze fogják vonni a szemöldöküket... Nem véletlenül remegett az idegtõl AN.
Érthetõbben nem tudom megfogalmazni.
De állítólag már lehet kapni vettel szexbabát..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Én mint nézõ versenyzést szeretnék látni nem okos csapatutasításokat. Az qrva unalmas tud lenni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
mekkora arc volt ahogy beállt a McLarenhez kereket cserélni... beszartam 😄DD
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Menj a Moderacios topikba, de ezt ne csesszetek szet.
Azt nem igazán értem miért csak az RB fanok véleménye számít. Hisz a legtöbben akkor lettek RB fanok, mikor Vettel odakerült. Így nyilván való kinek a pártját fogják.
😄😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
megkérték, de ugyanakkor a versenyzõket hajtsa az egyéni siker is.
erkölcsileg elitélendõ ez, ha Webber szemszögébõl nézzük, de ha ez nem erkölcsi kérdés akkor ezzel nagyon foglalkozni nem is kéne.
szabályos elõzés volt? igen
a csapat utasítás nem hivatalos szabály amit nem lehet megszegni, saját káráa megszegte vettel vagy elvitte a hév, de ez mind1 is.
sazbályos pozíció csere történt.ennyi.
a többi már csak mellékes.
ez alapján meg elitélni vkit, mert versenyzett egy versenyen.
én alapból nem hisze, hogy azért tette ezt meg mert õ direkt ki akart cseszni markal, hanem õ egy versenyzõ és mint versenyzõ mindig a gyõzelemre törekszik.
aki ezt nem érti meg az szimplán nem látja jól az egészet és elvakítja a vettel iránti düh vagy irigység vagy utálat.. nem tudom...(õszitén nem tudom igazából mi hajtja ezeket a hatereket)
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Visca El Barça!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
nem nagyon bírtam ezt a faszit eddig, de most óriásit nõtt emberileg a szememben, pont akkorát, amekkorát Vettel csökkent...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A csapat egyszerû ok miatt kérte õket hogy lassítsanak: fogalmuk sem volt róla mennyit bírnak majd a gumik, bevallottan sokkal rosszabbra számítottak mint ahogy végül elkoptak.
Ezt szarta le Vettel, és ez jogosan nem tetszik a csapat vezetésnek !!!
Most ugyan jól sült el a dolog, de ha valóban egyszer csak pillanatok alatt elfogy ez a Pirelli az autó alól, mert Vettel okoskodott akkor mi van ???
Ha a csapat is belátta hogy Nico érdemelte volna a pozíciót miért nem Hamilton-al engedtették el Nico-t? Undorító egy csapat ez, tempóban pedig ma jók voltak, de ezek szerint Hamilton szponzor pénze a legfontosabb. Máshogy ezt nehéz megmagyarázni.. "
IDÉZET egyik fórumozótól...Ki tudja mindent a pénz mozgat😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Olyan házigazda úgysem lesz aki valamilyen irányba ne lenne elfogult.
és igen egy autóversenyrõl beszélünk, vagyis az a lényeg ami a pályán történik az összes többi már csak mellékes.
tehát aki nézi ezt, elsõsorban ezért nézi hogy ilyeneket lásson.
az f1 meg elsõsorban csapat sport és az ilyn konfliktusok csak nagyobb nézettséget és érdeklõdést produkálnak.
máskor is láttunk már ilyen erkölcsielg megkérdõjelezhetõ csapat utasításokat, mint pl tavaly a ferrári is csinálta.
speciel nem zavar, mert benne van.
a pilóta megszegi?
ez is benne van?megteheti, de innetõl kezdve ez már csak az adott csapatra tartozik.
akik kapsából nem rb fanok vagy drukkerek azoknak eleve nem lehetne adni a szavára ilyen helyzetbe, mert szimplán vki ellen beszélnek.
én nem szeretem alonsot, de sosem csináltam ilyen kirohanásoakt vele szembe, meg kerestem hibát minden szituációba.
aki ezt csinálja akármelyik pilótával szembe az csak egy átlagos hater akinek nem sokat kell adni a szavára.
Teljesen hihetõ....
„Nem tudom, hogy mi volt a helyzet Nicóval ezen a téren, de a jövõben jobb munkát kell végeznem a gumikkal.”
Hamilton azt is elmondta, hogy beszélnie kell Rosberggel a történtekrõl, és azt is elhintette, késõbb akár vissza is fizetheti ezt a szívességet csapattársának, ha arra szüksége lesz."
Respect <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Inkább õ, mint valami agyatlan Kimi-Vettel-Hamilton vagy bármi rajongó játssza itt az eszét ....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez egy frusztráló nap, de azt gondolom, hogy jobban megérdemelte a gyõzelmet."
Allan Webber
(Mark édesapja)
Nagyon kéne neki egy istenes pofára esés, hogy megtanulja magát visszafogni.
lássunk tovább az orrunknál, igen, de pont ezért mondom az emberek nézni fogják minden szartól függetlenül.
azért mert nagy brand lett az f1, önmagát eladja.
és innetõl kezdve nem a közvetlen nézõkbõl van bevétel hanem a szponzorokból akik túllicitálják egymást azért, hogy ott legyenek az autó orrán pl.
Webber tette a dolgát spórolt a vassal .....
Más:
Én személy szerint nem tudok egy pilótát sem ilyen tiszta szívembõl utálni mint ahogyan ezt egyesek teszik Alonsoval, Vettellel vagy bárkivel. Sokszor meglepõdök azon, hogy mekkora feszültség van itt az emberekben és úgy érzik, hogy ezt más kárára mindenáron ki kell itt élni. Néhányan azért elgondolkodhatnának a stílusukon. Nem értem miért nem lehet egy pilótáról becsmérlõ szavak nélkül beszélni... Otthon is ilyenek vagytok a családtagokkal vagy munkatársakkal vagy ezt csak nekünk tartogatjátok?
Nyugodtan vegye magára akinek inge!
De azért más dolog mikor kiszólnak, hogy ok fiúk, biztos a két elsõ hely, spóroljatok, erre rábólint mindkettõ, aztán az egyik véletlenül pont hogy nem ezt teszi, mert így gond nélkül utoléri az elsõt....
világos, gondolom ....
vagy ezért nézik a forma 1-et?
nem hiszem.
szóval elõször mérlegelni kéne az ilyen haterekenk, hogy vmi elfogadható indokból utalják és ne olyanokból amik úgy ahogy vannak nem tartoznak a nézõkre és nem kéne, hogy kifejezetten azzal foglalkozzanak.
fõleg annak tükrébe, hogy ahányan sírnak, hogy milyen szarok a futamok.
mert ha vki azért sír mert szerinte szar és unalmas a futam akkor meg ne nagyon helyezze már fõszerepbe a hátteret ami kirbe-körbe megerõszakolása az ilyen ebmerkék erkölcsi alapelveinek.
vagy akkor tegye ezt, de akkor meg nem tudom mi alapján jelenti ki, hogy neki unalmas a futam(hisz akkor valójában nem is a futamért nézi az f1-et)
tehát nincs is joga ilyesfajta véleményt formálni róla.
Mondom az RBnek nem kellett volna ebbe sehol sem beleszólni, nem kell Webbernek ajándék gyõzelem.
Rosberget is hagyták csatázni, elõzgették egymást oda vissza, de ott nem tudott elmenni Hamilton mellett aztán szóltak nekik... azt se felejtsük el hogy Petronas a pálya és a futam fõszponzora ami a Mercié is... Hamilton egész versenyen tartotta Rosberget, a végére a benya a csapat? hibájából elfogyott. Rosbergnek sem lett volna jó, ha simán elengedi Hami és a csapat, mert az is egy ajándék pozíció, hisz erõbõl nem sikerült neki.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10