FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéni VBt leszarják a csapatok elméleted meg inkább magyarázd el Montezemolonak, más lesz a véleménye. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
A kocsit nem tudod reklámozni, nem tud sajtóeseményeken integetni, a kocsinak nincs arca amivel termékeket adnak el.
A foszponzorok keves kiveteltol eltekintve a csapatot szponzoraljak.
Amit a csapat hierarchiajaban felul allo amberek mondanak (Horner, Newey, Marko) azt a beosztottaknak, akik a fizetest a csapattol kapjak, be kell, hogy tartsak.
A csapat VB utan osztjak le a penzeket. Ha a kisgyerek ma hibazik, akkor Marko bacsi lehet kicsit idegesebb lenne.
Az egyeni VB csak a nezok miatt van, a befektetok leszarjak.
PS: Helmut Marko helyeben mar most odatolnek Bianchi ele egy Toro Rosso-s szerzodest, hogy bemelegedjen, mire valtani kell Webbert, vagy akar Vettelt. Mert senki sem potolhatatlan.
http://gaborszantai.co.uk/
Legalábbis sokszor nem éreztem rajta a támogatást még év végén sem mikor már észérvek szerint is eldõlt a kedvezményezett pilóta kiléte, sem a sajtóban, (pl. mikor az utolsó verseny elõtt Massa nyilatkozta, hogy mindent megtesz érte, hogy Alonsot VB címhez segítse és jól is csinálta, Webber meg valami olyasmit bírt nyilatkozni, hogy csak a saját versenyére figyel és szépen át is ment rajta rajta mindkét Ferrari😄) sem a pályán.
Kár, hogy sgn nem lehet szerkeszteni.
(btw az nem tudom kinek mennyire van meg,de a célegyenes végi kanyarban konkrétan a pályáról is le akarta zavarni,mikor már simán megelõzte...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Webbernek sem muszáj végtelenül lojálisnak maradni, ha most nem kap támogatást a csapattól, én beleszarnék a helyében ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sokan a nagy bajnokok közül Schumacher,Senna,Prost... sem mentek a szomszédba "genyaságért".
Ha a szezon végén pont ez a 7 pont hiányozna elhiheted mennyire fogja érdekelni a mostani Canossa-járás.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Persze lesz még majd szüksége Webber támogatására .... 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az erkölcs a lényeg, meg hogy tiszteletben tartsa a csapat kérését.
#hhwnd
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Akkor utólag rakhatta be. 😄
Mondjuk elég durván nem megy neki idén. Az újoncok nem követnek el ennyi hibát.
Lehet jobb volt az a williams tavaly, mint gondoltuk.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pontosan ez történt.
Nem állt be vonatozni mint Rosberg, verseny volt és ez a lényeg.
#hhwnd
omdycar ha valakit érdekel😊
Tudod pontosan ez az a helyzet amikor ütközik a csapat és a versenyzõ érdeke.
Amúgy nem ez a kiragadott mondat volt a mondandóm lényege, én nézõi szempontból közelítettem meg, máshogy nem is tudjuk.
Végülis errõl szól a versenysport. Rémlik?
Én nem védem Vettelt, nincs rá szüksége, hidd el semmilyen hatással nincs az életére, hogy milyen okoskodás megy az ehhez hasonló fórumokon.
Én annak örülök, hogy nem halt ki ez a hozzáállás a mai gumispórolós, DRS kikerülõs forma1bõl.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Nyilván így vagy úgy örülnek a pontoknak de alapvetõen lövésük nem volt meddig bírja majd a gumi, Hamilton meg ott loholt , akkor még benne volt , hogy veszélyes lehet, épp ezért kérték õket arra, hogy spóroljanak a gumival, ha esetleg odaér Hamilton, legyen mit kezdeni .....ezt rúgta fel Vettel, ami végül is jól sült el, de csúnya bukta is lehetett volna belõle . Attól ne félj mit kapott mikor nem volt ott kamera, több ilyent nem fog csinálni az tuti ! 😄
Vettel:„Mark és én megszoktuk, hogy harcolunk egymással, de ezekkel a gumikkal, melyek nem tartanak ki olyan sokáig, rettentõ nagy kockázatot vállaltam, hogy nem tartottam magam a csapatutasításhoz, és nem maradtam a második helyen.”
„Könnyen végezhettük volna a nyolcadik, vagy kilencedik helyen, ha adott esetben tönkretesszük az abroncsokat ebben a két körben.
Ja csak úgy nem biztos, hogy sikerül neki, illetve Webbert sem váratlanul éri a dolog. Mondom mégegyszer, nem azzal van gond hogy megelõzte, hanem a körülményekkel. Tudod, ami miatt folyamatosan bocsánatot kér a futam után. Amire õ maga azt mondta, nem így kelett volna csinálnia és hibázott. Rémlik?
Nemértem, egyes emberek jobban védik Vettelt, mint õ saját magát. Érdekes, neki sikerült belátnia hogy hibázott. Akkor miért erõsködtök, hogy nem?
Õ csak versenyezni akart és nyerni, akkor is megpróbálta volna ha nincs kiadva a csapattársnak a spórolás.
Ha gyorsabb elõzze meg persze, de nem úgy, hogy átbassza a csapattársát.
Ha az idén is szoros lesz a befutó mindjárt más megvilágításba kerül Vettel hozzáállása, hogy nem akarta benne hagyni azt a 7 pontot.
volt egyáltalán más választása? ha nagyon akarták volna hamira szólnak rá, hogy engedje el, de nem tették
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Volt Monoton, de jöhet újra😊
Ezt viszont nem láttátok.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!