• Petyus_
    Ez nem egyedi eset, bíráskodás minden sportban van. Én ezt a "veszélyes helyről visszatolást" (egy 5. helyet eredményezett), meg ezt a mostani sárga zászlós mókát nem tartom olyan horderejű kérdésnek, ami eldöntené a világbajnokságot: ellentétben veletek, szerintetek Kimi jobb pilóta, jobb teljesítményt nyűjtott, de "Sumáknak" a FIA becsalta a 6. vb címet.

Ennyi erővel minden egyes Safety Car behíváson lehetne órákon át vitatkozni, verseny újraindításokról, stb. nem beszélve.

Minden sportban vannak "csalók", hány meg nem adott tizenegyes, eltévesztett sárga lap, stb. van egy foci bajnoki fordulóban, hány sportoló nem bukik le doppingszerrel.. ez egy ilyen műfaj.

Én az első Bennetonos szezonja óta Schumi drukker vagyok.. mégse tetszett a Hill-es, Villeneuve-ös "kilökős" manővere még annak idején. A mostani szezonban viszont ilyenek nem voltak.. ezt jó versenyzéssel nyerte meg.

Egyébként ha valami "jogászkodás" meg a szabályok "félreértelmezése" akkor az a fura futófelületű Michelen gumi, ami az egész világbajnokságra rányomta a bélyegét (ld. Schumi Hungaroringes teljesítménye pl.).