Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Cartban valóban nem rendeznek ovál pályán futamot, de Montoya versenyainek nagy részét nem ovál pályán nyerte, ott meg rendeznek ...
Ez is tipikus RTL-es hülyeség. Egy hülyearcú ott elkezdi, aztán mindenki erre hivatkozik, mert olyan jól hangzik, holott totális baromság, hogy ezért lassab más, mint MS ...
Én azty látom, hogy más nem kockáztat annyit. Majd MS sem fog, ha egyszerr nekicsattan esőben a falnak ...
Más.
nekem akkor gurult el a FIA felé a fejem, amikor Silverstonban MS úgy nyert, hogy az utolsó körben a Boxutca elején lévő Ferrari boxba kiment, stop and gora, majd áthaladt a célvonalon ...
:)
Akkor mondtam azt, na ezek után már akármi jöhet. És jött is ..., mint azt az idei szezon megmutatta. :)
Sárga zászlót meg észre kell venni. Amikor MS-nek esélye sem volt a VB-re, akkor mindig, érdekes módon egbüntették. Most, hogy van, hát ...
Anglia-NSZK 66-ban. A szopatás, igazságtalanság, mindig visszaszáll az illető(k)re. Ezért ez a példa. Anglia azóta sem nyert semmit ...
MS-nek is egyszer vissza fog ez még jönni. Így, vagy úgy, mindegy. De tuti szopni fog.
Isteni Diego. Mi is történt 86 után vele? Egy VB 2. hely, olasz 2., kábszer és később csak bukások. Szerintem, ha valaki szépen küzd és sportszerű, az a legkevésbé sem okoz felháborodást másokban. Ahogy Hillről tudjuk, hogy nem volt "hatalmas" versenyző, emberként egy hihetetlenül népszerű ember volt minden körben. És még sok ilyen volt. Amit elért, sohasem kérdőjelezték meg.
Ellenben egy MS, Senna, Prost, Piquet, Mansell és a többikek valakiben mindig utálatot keltettek, mert voltak ügyeik.
Prost a Senna rajongóknál 1989 után, Senna a Prost rajongóknál 1990 után. Mansell a Williamses időszakában - bár én az 1990-es Estorili verseny után "utálgattam meg" -, Piquet 1989-es bénálkozása után.
De pl. szemétségen ritkán "lehetett rajtakapni" egy Barrichellot, egy Panist, Boutsent, Herbertet, Morenot, Bergert vagy Alesit ... Pl.
Valahogy ezeknek kevesebb "ellenségük" volt. Mondjuk sikerekben is elmaradtak, de mégsem voltak ügyeik.
Most sajnos a pénz dirigál már csak.
Anno emlékszem, hogy Eddie Jordanék mekkora koncerteket adtak 1991-ben a versenyek után. A pilóták többsége nem is rohant mindig haza. Most már mindenki rohan. Egy Buttonnak saját gépe van ...
Ez a közöny az egész sportra rányomja a bélyegét.
Egy Nascar és Cart pont a sportszerűség miatt a versenyek után is "buli". A F1-ben meg egy törpe dirigál egy másik törpe utasítására és egy büdösszájú angol meg mindenre rábólint ...