182153
  • RelakSfromhome
    Tényleg?
  • mozesapo
    A boxutca beli sorrendet mindig az előző évad konstruktőri helyezése határozza meg. Ennyi, nem kell ezen filózni, meg rögtön csalónak kikiáltani mindenkit.
  • Punker
    jaja Takagi a gépromboló volt a legjobb pilóta :))
  • Punker
    mindig az előző évi vb csapat kapja az első box-ot....
  • Buddy
    Reméljük 2 futam múlva pirosba borul a konstruktőri és az egyéni pontverseny első helye

Hajrá Schumi-Bari-Ferrari

ja....és Takagit vissza a F1-be
  • Buddy
    úgy látom szereted a narancsot...az olyan....déli gyümölcs
  • HuAn82
    Jól beszélsz!!
  • BaLeeX
    Hát elég uncsi futam volt de az eredmény elég egyértelmű volt már a vége előtt sokkal sajnos.
    Azért az nagyon gáz volt, amikor a balf*sz olasz pályabírók ott lobogtatták Gené-nek a kék zászlót, mert a nagy suhamer istencsászár jött mögötte Ő pedig az első helyen állt és nemigazán volt lassabb...

Ja, kérdésem: az nem szúrja senkinek a szmét, hogy a ferrari boxa majdnem mindig a boxutca legelején van és a pilótáik mindenen át szépen egyenesen már a bejövetelnél arra hajtanak és szépen egyenesen beállnak megspórolva ezzel jópár tizedmásodpercet? Mert itt már annyi minden apró marhaság szúrta mindenkinek a szemét, nekem valahogy ez szúrja...
  • Alien
    ???? Olvass vissza, hogy páran mit írtak: "hogy összecsaltak neki ennyi meg ennyi vb cimet, meg, hogy csak szerencséje van, hogy egy mázlista... Nem is értelek, te mindig írsz ide a fórumba, de ezekszerint olvasni nem olvasod végig... Na mindegy nehogy összevesszünk most Nyilvánvaló, hogy a legtöbben (akinek nem inge...) akik nem szeretik a Schumit, nem ismerik el a teljesitményét, és ott támadják ahol tudják. Ha nem nyer akkor azért cikizik, ha nyer akkor megint jön az, hogy csal, bunda stb. Ha más nyer az nem bunda, nem mák, nem csalás?? Ilyen erővel Villeneuve csak a szerencsének köszönhette, hogy világbajnok lett, Hakkinen szintén, Hill szintén... És Alonso?? akkor ő is csak szerencséből nyerte meg múltkor a Magyar Nagydijat. Most mennyit hibázott?? Hihetetlen... Ez az amit nem értek, hogy miért van erre szükség. Nem kell a Schuminak drukkolni, nem kell szeretni őt, de legalább ismerjétek már el, hogy milyen versenyző és, hogy milyen eredményei vannak. Nekem SENKI ne mondja, hogy ebben a rengeteg eredményben nincs tudás, pusztás csak a szerencsének köszönhette az eddigi eredményeit. na mindegy, szerintem reménytelen próbálkozás, aki nem szereti őt, az úgyis fikázza ahogy csak tudja (tisztelet a kivételnek!) Szerencsére mi Ferrarisok és Schumisok azért összetartunk Na minden jót mindenkienk és kiváncsian várom az Indianapolisi versenyt. Hajtrá Schumi!!! Hajrá Ferrari!![#worship
  • RelakSfromhome
    Kicsit SÁRGA, kicsit savanyú, de a miénk :DDDDD
  • Buddy
    Hát Pelikán elvtárs, az élet nem habostorta :)
  • Davidus
    SZÉP VÓT ZSÓTI A fikázók meg szoják le a szamár rücskös faszát
  • ÁjjLe BoBBi
    egyébként némi igazság van benne!!! vagyis télleg így van :) szerintem nem rossz pilóta (SŐT), de aki a Forma1-ben szerepel, azok már mind nagyon tundak ám vezetni...de mind1...nekem a természetével van bajom...legalábbis azért utáltam meg...mostanra már nem viselkedik úgy mint amikor megismertem(azé nem nem is lett "JÓARC"...), mostmár alapból Ferrari ellenes vagyok :D
  • ÁjjLe BoBBi
    na mesélj hol írta ezt valaki ?
  • Alien
    Jajj igazán befejezhetnék már azok akik állandóan csak azt hajtogatják, hogy csalással lett világbajnok a Schumi, meg, hogy szerencséje volt
  • Alien
    Ez az!! Schumi hosszú idő után ismét a dobogón, véégre
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
  • The Garrett
    Pelikánt csak békénhagyni :D
  • The Garrett
    Köszönöm. Ezekszerint (meg visszaolvastam) még jó hogy nem láttam a futamot. :)
  • Buddy
    Hidd el, én nem tehetek róla, hogy így rakott le az a nyomorult gólya :)))
  • PResident Evil
    ehehhehehhhh :)))))))))))))) LOL :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    gratulálok!!!! jóvan! szaladj mond el aszomszédoknak hogy a BoBBi megdícsért!!! LOOOL ÖKÖR!!!! na jóvan bazzeg téged is a pelikán hozott...
  • Pyx #5635
    1. Michael Schumacher Ferrari B 1ó14:19.838 53
    2. Juan-Pablo Montoya BMW.WilliamsF1 M + 5.294 53
    3. Rubens Barrichello Ferrari B + 11.835 53
    4. Kimi Raikkönen McLaren-Mercedes M + 12.834 53
    5. Marc Gené BMW.WilliamsF1 M + 27.891 53
    6. Jacques Villeneuve BAR-Honda B + 1 kör 52
    7. Mark Webber Jaguar-Cosworth M + 1 kör 52
    8. Fernando Alonso Renault M + 1 kör 52
    9. Nick Heidfeld Sauber-Petronas B + 1 kör 52
    10. Giancarlo Fisichella Jordan-Ford B + 1 kör 52
    11. Baumgartner Zsolt Jordan-Ford B + 2 kör 51
    12. Nicolas Kiesa Minardi-Ford B + 2 kör 51
  • [Jakuza]
    A csoda egyszeru.
    Vege a Michelin csalasnak. Eddig a Sumakkeren kivul csak Michelines allt elol leghatul meg a tobbi BS-os.
    Most hogy vege a Rodolfo trukkozesnek egesz madshogy fog alakulni.
    Ennyi!!!
  • RelakSfromhome
    :DDDD
  • Buddy
    Én azt a feelinget szeretem benne, amikor egy kocsi bevágódik a sok hamburgerzabáló fasz közé, a kerítésen túlra
  • Buddy
    Emlékszem erre az eszmefuttatásra anno

És M. Schum. is megmondta a Nürb. versenynél, hogy a Magyar versenyen még szarok lesznek, de utánna már jók...ahogy ez be is következett (és remélem végig kitart :))

Abból a szempontból lehet bundákat emlegetni, hogy nagyobb biznisz legyen (elvégre a focitól kezdve itt már nincs olyan, hogy sport...csak üzlet)

Baromgarti ismét megmutatta, hogy a leglassabb a mezőnyben...észre sem lehetett venni, pályán sem volt
  • ShaiHulud
    www.fia.com :D
  • The Garrett
    A sok okoskodás helyett bepastelne valaki egy eredménylistát? biciklizni voltam :P
  • ShaiHulud
    ezzel mondjuk egyetertek...ezert sokkal jobb a nascar..ott mindig megy a csatazas...igaz oval palyan...de van jooo feelingje
  • PResident Evil
    amugy Coulthard mindig is második pilóta volt, és sose vitte semmire... én se csípom...
  • PResident Evil
    "kockafejű" :DDDDDDDDDD lol :DDDDDDDDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    jó verseny volt!
    McLaren Merci szar, nem versenyképes autó sajnos :((( Kimi ment ahogy lehetett, kockafejű meg egy szar béna, nemtom mi a faszért van még jövő évre is szerződése...remélem osszedobnak vlami jó autót a mercinek...de "majd meglássuk" a vak is azt mondta :P
  • HuAn82
    Összeesküvés elmélet...
  • PResident Evil
    lol :) szted ez biznisz és nem sport ???
  • Ramore
    A mai verseny ismét dög unalmas volt, egy előzés nem történt. A start izgalmai után semmi nem történt.
    Ez a baja a forma1nek!
  • Ramore
    Nem vagyok ferrari drukker, sőt semmilyen, max a minardiknak szurkolok, de a topik régebbi olvasóival már korábban ez téma volt. Én a ferrarik haldoklása idején megmondtam, hogy valami csoda folytán fel fognak éledni a végére. És tessék. Aki nem hiszi, olvasson vissza.

Manipulált eredmények, hogy minél szorosabb és nyereségesebb legyen az idei sorozat.
  • Eye-scream
    Az volt a poén, hogy valahányszor kiesett vki mindig milyen büszkén mondták, hogy: és zsolt már a 12-dik, már a 11-dik. Jobban örültek, mintha ő előzött volna...:P
  • PResident Evil
    mert mindeki kiesett :DDD