182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#16665 muha..
Bari-Bari...egy másik csapatban lehet.
az eddigiek alapján én az gondolom, hogy ha csak nem száll el végletesen Summa, akkor Bari max ezüstérmet kaphat.
egyébként pilótaként is jobbnak tartom Summát, ambiciózus pilóta nem hajolna minden évben ekkorát.... -
#16664 ...na persze, legyőzi... már az is eredmény volna, ha végre megpróbálná, de csak a szája jár, a versenyeken meg úgyis mindig az van, amit mondanak neki, és neki nem ezt fogják mondani...
rubens csak egy báb, ezt már a saját braziljai is tudják -
#16663 Barrichello: Legyőzöm Schumachert!
a sírjára is ez lesz írva? fel kéne már ébrednie -
#16662 Az egész egy szép nagy monopoly lett... Ezen nincs mit csodálkozni....Pénz beszél kutyaszar táncol:) bernie meg számolgatja a perköltséget:D -
#16661 Hát sajnos tényleg ez van. -
#16660 nem mondasz hülyeséget, mert a magyar piac sajnos nem kulcsfontosságú gazdasági felület, tehát a nemzetközi szponzoroknak nem éri meg egy jó magyar szerződtetése, de érdemes belegondolni, hogy olyan egykori f-1 nagyhatalmak, mint a franciák, az olaszok, vagy az angolok szintén utánpótlási gondokkal küzdenek, mert az egész f-1 üzletileg sajna totálisan német- (és némileg japán)centrikus lett :( -
#16659 Persze.A lényeg az F1-ben, hogy szénné huzasd az autót amíg szét nem szekad és ha látják, hogy ez a fiú merész csak 1 kocsi kéne a segge alá akkor elkezdenek érte kapkodni.
[persze ezt csak költőien adta elő(a valóságban nem így van):)] -
#16658 ettől függetlenül a megbízhatóság is lehet(ne) előny, csak szerintem ez a forma-1ben nem elég, mert ez itt nem le mans, ahol folyamatosan megbízható köröket kell menni...
itt nem erre figyelnek fel, hanem ha borzasztóan megvered a csapattársadat vagy a nálad jobb autóval menőket, akár 1-2 másodperccel is minden futamon, onnantól kezdve egyenes a jövőd, mert felkap a média, felkapnak a szponzorok, a csapatok pedig majd versenyeznek érted. Amse felsorolásában ilyen versenyzők szerepeltek. -
#16657 Ja.A F3000-ben a csapattársa dobogón volt majdnem minden futamon ő meg asszem 1x volt 7. és ez volt a legjobb eredménye. -
#16656 Nem arról van szó, hogy milyen autóval, megy hanem a vezetési mentalitásáról.Akiket felsoroltam azok azért nagyon jók, mert mindent kihoz abból a kocsiból amiben épp ül.Pl: Kimi tavaly a versenyek felét sem felyezte be, mert szar motor volt a kocsiban és nem bírta amit Kimi ki akart hozni belőle.Amíg ment jó pozícióban volt, de kiesett ellentétben David-el aki annyira, ment, hogy biztos végigérjen és alig ha volt pontszerző.Én szurkolok a Zsoltnak, hogy tovább maradjon az F1-ben és lássuk mit tud, de nem igazán hiszem, hogy jó eredményeket fog elérni. -
#16655 Zsolti is volt jó autóban, igaz nem a F-1-ben, de pl F-3000-ben volt hogy megkapta a bajnokcsapat autóját. Semmire nem ment vele... -
#16654 Egy jó autóban. :)
A tavalyi Minardival ők is max. azt tudták volna megcsinálni, hogy ha sokan kiesnek vajon a 14-ből 13. helyen végeznek, vagy a 14. helyen.
-
#16653 Hm ez mekkora lol már -
#16652 Hááát.... -
#16651 fűnyíróval az is nagy szó :) -
#16650 Jah, de épp azért mert csak ment a mezőny után.Nem azért szerzett pontot, mert jól ment, hanem mert ő az egyike volt akik célba értek és kiesett előle mindenki. -
#16649 Baumgartner esélyei rosszak a Minardinál(Tesztpilóta lesz?)
-
#16648 szerzet pontot, és nem törte össze minden futamon a kocsit :) -
#16647 Nem béna, csak éppenséggel nem csinál semmi olyat amit más ne tudna.Csak végigmegy a versenyen nem úgy mint Pl: Alonso, Kimi, Button, Monty, Webber akik versenyezni, pontot szerezni, minél előbb végezni próbálnak. -
#16646 ÁÁÁÁ.Nem engedik olyan közel az autókhoz :) Hova gondolsz? :D -
#16645 viccet félre téve lol az egész, bebizonyította hogy nem akkora pancser mint elsőre gondoltuk, szal nem értem a szponzorok miért nem támogatják tuti behozta az árát amit belenyomtak. -
#16644 ő tartja majd a táblát kerékcserénél? :) -
#16643 Hajrá -
#16642 Baumgartner még bekerülhet a Jordanhez -
#16641 :D -
#16640 zsófika még szerelői állást se kapott? :) -
#16639 Itt sem volt több szponzor! :)
-
#16638 a lényeg hogy mikor pofával kiesik a járgányból ne legyen rajta bukósisak -
#16637 Monty rendesen pofára fog esni, ha Kimit egy Ralfhoz hasonlítja ... -
#16636 hát én is remélem, hogy trulli végre szétvágja a mezőnyt, bár az igazat megvallva elég pesszimista vagyok az ügyben, de télleg jó lenne, ha végre menne is ez a gép és nem csak a szépségét lehetne csodálni -
#16635 Jah:) -
#16634 március 6-ig már nincs 2 hónap, ezért jó hogy több futam van :) -
#16633 én is -
#16632 remélem végre feltámadnak -
#16631 -
#16630 tök jó, úgy izgulok
-
#16629 még valami bank lesz -
#16628 már minden új szponzort is megbeszéltek? akkor télleg pangás lehet... -
#16627 Hát nem:) -
#16626 az anti cigi reklám nem sokáig húzta