182114
  • petyka2
    Őszinte egy társaság...
  • petyka2
    !?
  • Laffite
    :)
  • krisztike
    Ki a f@szom az a ferrari???
  • Bucser
    pedig lehet, hogy megteszi, ha a szerződésében ez van...
  • AnuluWork #16700
    Megnézném, hogy Ron Dennis akár egy dollárt is átutal a vörösöknek!
  • petyka2
    Ha ez tényleg igaz-és nem csak"savanyú a szőlő"-gusztustalan...
  • GregSB
    Mindenki a Ferrarinak fizet?
  • Punkerwork
    BAR-007
  • Big Daddy
    Jó cikk,de nekem a nap csaja jobban bejön.:)
  • AnuluWork #16695
    Így kezdődött a Stewartnál is. :(
  • AnuluWork #16694
    Jordan és csapata (Hmmm.)
  • Amse
    Bar 007
  • rezsofiz
    Ok, csak azt hittem hogy a hozzászólást a személyem ellen irtad. Bocs
  • Laffite
    jól van na, azért nem kell mindjárt így begurulni, csak észrevettem és rákérdeztem, mert korántsem volt egyértelmű, hogy kinek vagy minek szólt az amit írtál, ennyi

tegnapi tesztek, jerez
    1. Enrique Bernoldi BAR-Honda 1min 25.76secs 101 laps
    2. Juan Montoya McLaren-Mercedes 1min 26.59secs 80 laps
    3. Ricardo Zonta Toyota-Toyota 1min 28.15secs 109 laps
    4. Franck Montagny Renault-Renault 1min 28.31secs 92 laps
  • rezsofiz
    Van valami gond? A Toyota felesleges próbálkozásait ennyivel lehet minősíteni: lol. Ha vmiről véleményem van majd elmondom úgy ahogy nekem tetszik.
    De ha rendesen visszaolvasnál akkor tudnád hogy többet is szoktam irni, de feleslegesen nem fogom leinrni hogy: Ohh szerencsétlen Toyota, sok értelme van a hüje változtatásoknak. Egyszerűen lol.
  • Laffite
    visszaolvastam az utóbbi postjaidat itt a topicon, te mindig ilyen bőbeszédű vagy?
  • a.carkey
    Boutsen-Patrese
    Hakkinen-Coulthard
    Hill-Villeneuve
    Skywalker-Obi Van (ja, ez nem F1 ... :)
  • rezsofiz
    lol
  • Laffite
    egy a lényeg, ez egy teljesen új kocsi lett így (na persze az új szabályok miatt a legtöbben teljesen új autót kénytelenek építeni)
  • Bucser
    laposab lett rövidebb más az egyensúlyelosztás meg hátul a levegőbeömlők mögött lévő szárny anyagán spóroltak egy szép adagot...
  • Laffite
    változások
  • Bucser
    levágtak belőle egy két adarabot:D mármint Wurzból:) aztán kenyérre kenték és megették a garázsban:D Így lett belőle Wurztchen:D
  • Amse
    Ha valaki nem látta volna az új autókat.
    Sauber C24 radikálisan új első szárnyal.
    Toyota TF105
    Williams új festése.Az autó csak jan 31-én mutatkozik meg.
    A BAR 007-esnek pedig holnap lesz a bemutatója.
  • Amse
    De úgy volt.Nem tudom mit csináltak vele, de mégis belefért.:)
  • Punkerwork
    Wurz tesztel? nem úgy volt hogy nem fér bele a járgányba?
  • Amse
    Nem belekötöttem, csak mondom.De np és písz!
  • Random work
    De többes számban írtam nem úgy, hogy elő teszt. De mind1 legyen igazad köss bele.
  • Amse
    Ez a teszt 2 napja volt és a 4. tesztnap volt :)
    Azóta már volt tegnap is teszt ahol a következő lett az eredmény:

1.Alex Wurz AUT McLaren-Mercedes M 1:16.052 102
    2. Juan-Pablo Montoya COL McLaren-Mercedes M 1:16.558 0.506 0.506 102
    3. Nick Heidfeld GER BMW.WilliamsF1 M 1:16.736 0.684 0.178 117
    4. Antonio Pizzonia BRA BMW.WilliamsF1 M 1:17.070 1.018 0.334 125
    5. Ricardo Zonta BRA Toyota M 1:17.305 1.253 0.235 163
    6. Jarno Trulli ITA Toyota M 1:18.048 1.996 0.743 75
    7. Marc Gené SPA Ferrari
  • Random work
    Első tesztelések

A jerezi Forma-1-es teszteken, csütörtökön először gyakorolt együtt a McLaren-Mercedes két pilótája, Kimi Raikkönen és Juan Pablo Montoya. A finn, aki már három éve a gárda tagja, csekély előnnyel volt gyorsabb Williams-BMW-től érkezett új csapattársánál. A legjobb időt a Toyota tesztpilótája, Ricardo Zonta érte el az istálló tavalyi kocsijának módosított változatával.
  • Kit--Kat
    Irvine is mindíg ezt mondta:D
    aztán az lett a vége, hogy inkább elment a csapattól, mintsem negyedszer is kikapjon sumáktól:)
  • ÁjjLe BoBBi
    ez hülye...valaki ébressze már fel.
  • rezsofiz
    Lol Barrichello
  • Laffite
    na ja, meg van ez tervezve, ezért nem volt jó kuncsaft az ír eddie gyerek, mert őt nem bírták így elbirkásítani, ki is dobták azon nyomban...

amúgy a versenytörténelemben pont azok a pilótapárosok maradnak meg emlékezetünkben, akik harcoltak egymással csapaton belül, még akkor is ha ez nem mindig használt a csapatmunkának: mansell-piquet, prost-senna, lauda-prost, arnoux-prost, pironi-villeneuve, stb...
  • Laffite
    teljesen igazad van, rubens már nem mai gyerek... megvolt a lehetősége, nem élt vele, innen már csak egy ismert név, aki jól mutat majd le mans-ban, a dtm-ben, a wtcc-ben (remélem oda nem jön), de nem tudnám elképzelni, hogy bárki komolyan számítana rá az f-1-ben, hacsak nem az esetleges technikai információiért, amiket estleg tudhat mint benfettes.
  • Punker
    Pontosan, ha nem lenne olyan pilótája a ferrari-nak aki belemegy abba hogy ő csak másodlagos sokkal kevesebb dolgot tehetnének meg, és tuti nem vennének fel 1 pancser "csak a pénz számít" pilótát, mert a tech VB címhez kell a másik segítsége.
  • b-type
    áá...én nem hiszek benne, hogy ténylegesen elmenne más csapathoz, sztem innen csak a Le Mans series, vagy ilyesmi...
    Sztem még csak nem is önbecsapás amit csinál...sokkal rosszabb,
    ha egy versenyző nem a győzelemért hajt...akkor csak foglalja a helyet az én felfogásom szerint, és ezért haragszom rá, részt vesz abban, hogy ez a versenysorozat azzá váljon, ami nem méltó a múlthoz.
    :(

• a.carkey
    Ez olyan mint Coulthard:

"Idén világbajnok leszek ..." :)
  • Laffite
    nem értem a brazilt... bármikor elmehetett volna a ferraritól akármelyik csapathoz és megpróbálhatta volna ott... ehelyett minden évben beetetik, hogy "nincs pilóta rangsor csapaton belül", aztán egyszercsak mindig kiderül, hogy mégis van... ha valaki ennyire naív, akkor meg is érdemli, hogy csak a szürkeség maradjon meg róla az utókornak
  • Bucser
    Barrichello ugyanolyan mint az F-1... Komolytalan...