• b-type
    :))
    - petyka2: MS azért marketingarcú (amiben nincs semmi sértő szándék, én is nagy, jelen pillanatban személy szerint a legnagyobb F1-es pilótának tartom)
    na de azért marketingarcú, mert nem mond, tesz, semi olyat ami nem passzol a helyzethez amit betölt, nem mond infókat, nem nyilatkozik botrányokról, széles mosoly, és semmit mondás (nagyon örülök, a csapat nagyon jó munkát végzet..stb)
    és abban is egyetértek, hogy ált. a csapatokban van a hiba, sokkal inkább benük keresendő, mint a pilótában. szvsz.
    a szponzoráció pedig sajnos hozzátartozik a legmagasabb szinvonalú technikai sportokhoz...óriási pénz a fejlesztés, és a gyártás-tesztelés.
    - Laffite: egy F3000-es versenyén láttam jót versenyezni BZs-t, méghozzá Pantano-val vívtak nagyon nagy csatát...a többin nem volt semmi.
    és nem versenyzőm a BZs habitus, de tudni kell, hogy ennek a 'Magyaro. első Forma1-es versenyzője' címnek micsoda szemét politikai, és pénzügyi háttere van/volt....amihez magának a versenyezni akaró BZs-nek csak muszáj köze van.
    Viszont a 125ccm MGp-nek több köze van a F1-hez, mint a focinak, EZ a vakvágány.
    magának a MotoGP-nek pedig kifejezetten sok köze van hozzá ami a Dorna-FIA összefonódásokból is sejthető.
    valamint műfajában mindkettő a legdrágább, leginkább újjító..kifejezetten homologizálatlan/prototipus versenygépekre épül.
    Mint ahogy írtam is BZs sztem sem az F1-be való, de ide nyomták be.
    viszont jó endurance pilóta lenne belőle sztem.