182114
  • Random_
    Leszedte egy túlbuzgó technikus DC-ről. :D
  • Serpa
    vmiért pedig ott voltak.
  • rezsofiz
    Nem mintha sokra mennének vele..........................
  • Serpa
    Ferrari-szoftvert találtak a Toyotánál
  • ShaiHulud
    nem veletlenul nyert par ilyen iranyu vilagbajnoksagot.
  • Random_
    Na ja Besenyei azért tud is szerintem.
  • Bucser

Rádhagyom inkább...
    (még a végén előjössz azzal, hogy Besenyei Péter nincs bennt a világ legjobb 8 pilótája között...)
  • Ramore
    én nem személyeskedek veled ellentétben, csak leírtam, hogy az rtlklub (függő) megetetett emberek bizony elhitték, hogy bzs tehetséges és jó pilóta, csakúgy, mint koko-tól megijedt Hamed, vagy a világ legjobb pilótája Besenyei.
  • Bucser
    A tied meg aztán pláne az....
  • Ramore
    igazad van, a magyar mentalitással nem lehet komoly eredményeket elérni, maximum behülyíteni és jó alaposan megetetni az erre nyitott embereket.
  • a.carkey
    Ezen a gálán Baumgartner sohasem fog indulni.

Mint ahogy a magyar vállogatott nem fog többet kijutni ilyen mentatlitással a foci vébére. :)

• rezsofiz
    Legalább a nevét nagybetűvel írnád.
  • Ramore
    engem bzs a tévén keresztül tud kiütni bármikor, amikor csak meglátom és meghallom a lassú szövegelését és hazudozását.

egyébként akkor jutott az eszembe bzs, amikor sorolták a Race Of Champions műsorban, hogy egyik-másik pilóta hány versenysorozatot nyert meg, mire a Forma1-be bejutohatott, vagy valamelyik másik csúcskategóriás versenysorozatba.
  • Bucser
    Nem bírod ki a fikázás nélkül???? Egy olyan hozzászólásod lenne amiben nem fikázod... Szerintem te egy olyan versenyző vagy akit B.ZS a pénzével ütött ki valahonnan....
  • Ramore
    Én néztem és csak remélni tudom, hogy jövőre baumgartner zsoltnak drukkolhatok majd ezen a gálán, hiszen a karrierje során elért eredményei miatt már idén is ott lett volna a helye, és biztos vagyok abban, hogy a csapata elvárásait teljesítette volna, célba tudott volna érni.
  • Alien
    Senki nem nézte a Race Of Championst? Tegnap volt, az Eurosport közvetítette is.
  • Punkerwork
    F1: kirúgták a Michelin főnökét
  • Kit--Kat
    azzz gázzz....
  • Punkerwork
    "Brit lapértesülés szerint a Forma-3000-es Arden-istálló tulajdonosa, Christian Horner 40-45 millió euróért megvásárolja Eddie Jordan Forma-1-es alakulatát."
  • Bogyi007
    Na egy gyors infó, felkerültek az elsőidényöszefoglalók a honlapomra akit érdekel itt megnézheti, http://f1paradise.atw.hu
  • AnuluWork #16525
    Tegnap este volt a Turner Classic Movies-on a Grand Prix. Nézte valaki? (Már láttam párszor.) Iszonyat jó belső felvételes felvételek vannak benne, meg full kör az 1965-ös monaco-i futamból és jópár másból is. (Pl. Monte Carloban nincs Loews hotel, látható a régi Nürburgring és a 22km-es spa-i pálya. Szóval igazi csemegefelvételek.) Legközelebb jövőre adják.
  • Bucser
    Heidfeldre ráférne egy jó idény..... Drukkolok neki...
  • Punkerwork
    A BAR megtiltotta Davidsonnak a Williams-es tesztet
  • Ramore
    kockafej és zsófika meg sírhat egymás vállán. persze ez gonosz gondolat, hiszen kockafej azért nem olyan rossz pilóta.
  • Bucser
    Most az egyszer a Bankoknak szurkolok ugyanis ecclestone baromskodása szépen lassan hazavágja a Forma-1-et....
  • Punkerwork
    "Christian Klien szinte biztos befutónak tűnik a Forma-1-es Red Bull (egykoron Jaguar) istállónál, de valószínű, hogy a cég által szponzorált Vitantonio Liuzzi is lehetőséget kap valamilyen formában."
  • Punkerwork
    Szorul a hurok Ecclestone nyaka körül
  • Ramore
    rém egyszerű a helyzet, tehetséges. csakúgy, mint a pilóták 98%-a.
  • Bogyi007
    Igazad van Kimi esetében, de már a Formula újság is idő előtt írt róla, azt a 20-on pár versenyt amin indult, azt szinte mindent meg is nyert. És hihetetlenül könnyedén állt át a Forma-1 kocsikra is igen rövid idő alatt...
  • Laffite
    Én Zsófinak is csak a legjobbakat tudom kívánni, megemelem a kalapom a lelkesedése, a kapcsolatai és a sok elvégzett munka láttán, de az autóversenyzés egy kicsit más, mint amit valaha is felmutatott, persze ezzel együtt szeretjük őt és szurkolunk neki is.

Talma pedig egy olyan valós mesehős, aki majdan szegénylegényként is elnyeri méltó jutalmát... Érte meg rajongunk, mert van értelme szurkolni neki. Ennyi.
  • Ramore
    Talma hamarabb fog pontot, vagy pontokat szerezni az 500-asok között, mint zsófika mégegyszer F1-es autót vezetni. Remélem!
  • G_ArchAngel #16514
    "Raikkonen-t Hakkinen jó szereplése kapcsán a finnek felé táplált érdeklődés hozta fel Salo mellé, de akkor még semmi eredménye nem volt, hisz pályaversenyt is csak 20onpárat teljesített."

és ezzel a múlttal a jelenkori F-1 MS utáni 2. legmeghatározóbb alakja... no comment:)
  • Laffite
    Ha egy magyarnak nyerési esélyei lennének a 250-es kategóriában, hidd el nekem, hogy többen is néznék mint az ultraunalmas F-1 versenyeket!

A kereskedelmi csatornáink meg csak azért nem közvetítik a Moto GP-t, mert nem tudják megfizetni, hisz az Eurosport nálunk is kizárólagosságot élvez a szakág közvetítésében.

Persze ha 8 millió magyarnak ilyen felhőtlen boldogságot tud okozni 1-1 utolsó előtti rajthely, vagy 1 világbajnoki pont, akkor vegyük meg magunknak a Minardit... :((

• Laffite
    ...csak a pontosítás kedvéért... Heidfeldet a Mercedes tolta a F-1-ig, Raikkonen-t Hakkinen jó szereplése kapcsán a finnek felé táplált érdeklődés hozta fel Salo mellé, de akkor még semmi eredménye nem volt, hisz pályaversenyt is csak 20onpárat teljesített. Alonsot meg - ki kell ábrándítsalak - a csapat spanyol főszponzorainak hathatós támogatásával hozták előtérbe. Ha valaki önerőből jött, akkor az Jarno Trulli, bár nem értem mi köze van ennek az eredeti témához...?

Elvileg arról volt szó, hogy Zsolt tudott-e élni a lehetőséggel amit a pénz jelentett, de azt senki nem vitatta, hogy mindenki pénzzel vagy szerencsével (is) kerülhet a F-1 közelébe, így sok újdonságról nem kellett meggyőznöd.

Jó, pontot szerzett, párszor megverte Brunit, de annyival nem volt jobb a csapattársánál, mint egykoron Webber, szal a látványos Bruni-verés elmaradt, így aztán sokan már nem kapkodnak a Mi Fiunkért, ez most a nagy helyzet.
  • rezsofiz
    Hm.
  • a.carkey
    Villeneuve vissza? :)
  • Punker
    "Pénteken hivatalos közleményben erősítették meg azt a két nappal ezelőtti sajtóértesülést, hogy a Honda részesedést vásárolt a BAR istállóban. Emellett bejelentették azt is, hogy a csapat átszervezésének keretében az eddigi sportigazgató David Richards távozik, s a helyét Nick Fry veszi át."

végre 1 jó hír :)
  • Bucser
    Szerinted néznek annyian 250-es kategóriájú motorversenyt Magyarországon?? és a 8 millió magyarhoz eljutó kereskedelmi TV-n közvetítenek MOtoGp-t?? Nem. Forma-1 viszont elérhető mindenkinek aki nézni akarja.. És hidd el, hogy sokan nézték Zsófi miatt akik azelőtt nem (persze magyarokról beszélek). Szóval ez arról szól, hogy melyik szegmens van jobban szem előtt....
  • Ramore
    Nagyon jó a példád, Talmácsi tehetséges, mégsem őt tolták előre, pedig nagyon megérdemelné, azt hiszem ezzel mindenki egyet ért. zsófikának a gokart pályán a helye, Talmának meg a legjobbak között!
  • Ramore
    Nem teljesítette túl az elvárhatót a Minardinál, amikor ment a motor akkor beért, amikor nem ment, akkor nem ért be. Ebben semmi extra nincsen.