182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Barrichello: Legyőzöm Schumachert!
a sírjára is ez lesz írva? fel kéne már ébrednie
-
Az egész egy szép nagy monopoly lett... Ezen nincs mit csodálkozni....Pénz beszél kutyaszar táncol:) bernie meg számolgatja a perköltséget:D -
Hát sajnos tényleg ez van. -
nem mondasz hülyeséget, mert a magyar piac sajnos nem kulcsfontosságú gazdasági felület, tehát a nemzetközi szponzoroknak nem éri meg egy jó magyar szerződtetése, de érdemes belegondolni, hogy olyan egykori f-1 nagyhatalmak, mint a franciák, az olaszok, vagy az angolok szintén utánpótlási gondokkal küzdenek, mert az egész f-1 üzletileg sajna totálisan német- (és némileg japán)centrikus lett :( -
Persze.A lényeg az F1-ben, hogy szénné huzasd az autót amíg szét nem szekad és ha látják, hogy ez a fiú merész csak 1 kocsi kéne a segge alá akkor elkezdenek érte kapkodni.
[persze ezt csak költőien adta elő(a valóságban nem így van):)] -
ettől függetlenül a megbízhatóság is lehet(ne) előny, csak szerintem ez a forma-1ben nem elég, mert ez itt nem le mans, ahol folyamatosan megbízható köröket kell menni...
itt nem erre figyelnek fel, hanem ha borzasztóan megvered a csapattársadat vagy a nálad jobb autóval menőket, akár 1-2 másodperccel is minden futamon, onnantól kezdve egyenes a jövőd, mert felkap a média, felkapnak a szponzorok, a csapatok pedig majd versenyeznek érted. Amse felsorolásában ilyen versenyzők szerepeltek. -
Ja.A F3000-ben a csapattársa dobogón volt majdnem minden futamon ő meg asszem 1x volt 7. és ez volt a legjobb eredménye. -
Nem arról van szó, hogy milyen autóval, megy hanem a vezetési mentalitásáról.Akiket felsoroltam azok azért nagyon jók, mert mindent kihoz abból a kocsiból amiben épp ül.Pl: Kimi tavaly a versenyek felét sem felyezte be, mert szar motor volt a kocsiban és nem bírta amit Kimi ki akart hozni belőle.Amíg ment jó pozícióban volt, de kiesett ellentétben David-el aki annyira, ment, hogy biztos végigérjen és alig ha volt pontszerző.Én szurkolok a Zsoltnak, hogy tovább maradjon az F1-ben és lássuk mit tud, de nem igazán hiszem, hogy jó eredményeket fog elérni. -
Zsolti is volt jó autóban, igaz nem a F-1-ben, de pl F-3000-ben volt hogy megkapta a bajnokcsapat autóját. Semmire nem ment vele... -
Egy jó autóban. :)
A tavalyi Minardival ők is max. azt tudták volna megcsinálni, hogy ha sokan kiesnek vajon a 14-ből 13. helyen végeznek, vagy a 14. helyen.
-
Hm ez mekkora lol már -
Hááát.... -
fűnyíróval az is nagy szó :) -
Jah, de épp azért mert csak ment a mezőny után.Nem azért szerzett pontot, mert jól ment, hanem mert ő az egyike volt akik célba értek és kiesett előle mindenki. -
Baumgartner esélyei rosszak a Minardinál(Tesztpilóta lesz?)
-
szerzet pontot, és nem törte össze minden futamon a kocsit :) -
Nem béna, csak éppenséggel nem csinál semmi olyat amit más ne tudna.Csak végigmegy a versenyen nem úgy mint Pl: Alonso, Kimi, Button, Monty, Webber akik versenyezni, pontot szerezni, minél előbb végezni próbálnak. -
ÁÁÁÁ.Nem engedik olyan közel az autókhoz :) Hova gondolsz? :D -
viccet félre téve lol az egész, bebizonyította hogy nem akkora pancser mint elsőre gondoltuk, szal nem értem a szponzorok miért nem támogatják tuti behozta az árát amit belenyomtak. -
ő tartja majd a táblát kerékcserénél? :) -
Hajrá -
Baumgartner még bekerülhet a Jordanhez -
:D -
zsófika még szerelői állást se kapott? :) -
Itt sem volt több szponzor! :)
-
a lényeg hogy mikor pofával kiesik a járgányból ne legyen rajta bukósisak
-
Monty rendesen pofára fog esni, ha Kimit egy Ralfhoz hasonlítja ... -
hát én is remélem, hogy trulli végre szétvágja a mezőnyt, bár az igazat megvallva elég pesszimista vagyok az ügyben, de télleg jó lenne, ha végre menne is ez a gép és nem csak a szépségét lehetne csodálni -
Jah:) -
március 6-ig már nincs 2 hónap, ezért jó hogy több futam van :) -
én is -
remélem végre feltámadnak -
-
tök jó, úgy izgulok
-
még valami bank lesz -
már minden új szponzort is megbeszéltek? akkor télleg pangás lehet... -
Hát nem:) -
az anti cigi reklám nem sokáig húzta -
Érdekes -