182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#16625 Érdekes -
#16624 BMW új festése -
#16623 : - ))))) -
tujon #16622 Furcsa vonzalom
-
#16621 ...majd ha ilyen izgalmak lesznek a forma-1-ben is, akkor újra érdekelni fog...
ETCC 2004 végeredmény -
#16620 Jah én már évek óta ezt használom ha aludni akarok,szerintem orvosilag felkellene írni álmatlanság ellen. -
flashX #16619 jah -
#16618 ...a forma-1-es világbajnokságot szerintem már mint relaxációs műsort árulják a tv-csatornák számára... :) -
#16617 sztem egyáltalán nem baj.
legalább az emberek szeme képes lesz túlnézni a 'forma1'-en.
vannak olyan technikai sportok...akár aszfaltos zártpályás is amiről lövésük sincs a nagyérdeműnek.
és mint amikor nincs mozgás a mezőny elején, akkor mutatják a középmezőnyt, ahol viszont akciók vannak.
hiába volt régebben az autózás csúcsa, mostmár csak egy 'marketingsz@rakodás-sráckodás' az egész. -
flashX #16616 sztem forma 1nek má nincs igazán értelme, mert mindig schumaher győz, lehet én vok egyedül ezzel a véleménnyel -
#16615 Ott a pont -
#16614 hja, ekkora marhaságról sem hallottam még... egy többszáz millió dolláros sportvállalkozás sikereit (bármely csapat is legyen az) rábíznának egy olyan versenyzőre, aki kokainnal él... szerintem pont azért vannak csapatorvosok, hogy mindez ne fordulhasson elő, mellesleg meg ez az exorvos egy kis figyelemre és botrányra vágyott, valszeg azért mert már csak EX orvos tud lenni... -
#16613 A Ferrari exorvosa szerint kokainoznak az F1-es pilóták -
#16612 A halottról is szokás megemlékezni a szebb időkről szóló kpekkel.... remélem jövőre produkálnak valamit a többi csapat részéről.... -
#16611 Minden esetre mással meg ez a helyzet ... Mondjuk, ha Bernie nem lenne, Magyar Nagydíj sem lenne, nem, mintha annyira hiányozna a naptárból.
A héten volt egy film az 1993-as idényről a MOTOURSon. Nos, akkor még se Schumachert nem utáltam, se nem volt rossz a F1.
Mell. már alig várom az új idényt, akármilyen szar is lesz. A film megnézése után jutottam erre az állaspontra. -
#16610 Hát, nem tudom... Akkor is ezt mondanád, ha a köv. 4-5 évben is mindig a 2 Ferrari dominálna? Ne érts félre, nincs bajom a Ferrarival, sem MS-rel, de amíg tök feleslegesen vergodik másik 19 emberke a pályán, addig minek hívják az egészet versenynek és bajnokságnak...?
Az meg külön gusztustalan, hogy ha a BAR vagy a Renault kitalál egy új technológiát, akkor az "sportszerűtlen" és rögvest betiltják. Ha viszont a Ferrari trükközik, akkor semmi gond, az a technika hős vívmányának számít... -
#16609 Schumi is megtette már amikor a Ferrarihoz szerződött, hogy ott hagyta az akkor erősebb csapatot egy gyengébb Ferrari kedvéért. Azóta pedig tudjuk, hogy mi a helyzet :D
Hajrá Schumi -
#16608 :) -
#16607 Persze vannak MS hívek, meg antihívek, és mindenkinek vannak érvei. Én egyik oldalhoz sem tartozom, én egyszerűen egy jó F-1-et szeretnék, aminek - tetszik / nem tetszik - de ma a Ferrari a legnagyobb problémája, mert unalmassá teszik a versenyeket.
Majd ha MS szerződést bont a Ferrarival és az mondja, hogy "Uraim, én egy BAR-Honda vagy egy Toyota volánja mögött is szívesen megpróbálom a lehetetlent!", akkor azt mondom, hogy le a kalappal, ez a pasi bevállalja, ez már igen! Rossi pl lelépett a Hondátót, a mezőny nagyságrendekkel legjobb motorját cserélte le egy jó középmezőnyös motorral, mert be akarta bizonyítani, hogy nem a technika miatt a legjobb, hanem mert egyszerűen még mindig ő a legjobb.
Sajnos az MS híveknek el kell fogadniuk azt, hogy a semleges szurkolók általában az esélytelenebb versenyzőknek / csapatoknak szorítanak, MS-nél meg ugye mindenki esélytelenebb. Ha egy BAR-Hondával vagy egy Toyotával repsztene, még szurkolnék is neki, így viszont szimplán ellene vagyok, mert jobban örülök, ha végre nem Ferrarit látok elöl, pedig a nagy Enzo idejében még mennyire imádtam őket...
de hát ez van... :( -
#16606 Lehet, hogy a rázkódásban kiesett belőle a beépített cheater chip? :)
(Ok. Bocsi. Nem keverem tovább a kakkert ...) -
#16605 Ugyanarról beszélünk. Először egy-egy ellen ment Schumi és asszem Loeb egy buggyval. 2-1-re Schumi nyert.
Majd később jöttek az országok közti versenyek és ti úgy mondjátok, hogy Scumi égett meg lealázták meg minden, senkinek nem tűnt fel, hogy aki a piros Ferreraival ment (asszema piros volt) szinte midnenkinek gondja volt vele?? (3 vagy 4 különböző embernek is) Nekem ne mondja senki, hogy ez véletlen... A döntőben is ugyanazzal a Ferrarival volt gond a finneknek és azért nem ők nyertek.
Most jöhet az, hogy persze persze, de Schumi azt nyilatkozta, hogy elnézte a köröket.. Most őszintén.. Szerintetetk mondhatta volna azt egy Ferrariról, hogy elromlott? :D Tuti volt valami azzal az autóval... -
#16604 Persze ezen verseny végeredményétől nem volt hangos az itthoni "Hiteles" sportsajtó:D Sem a Német:) -
#16603 -
#16602 -
#16601 Hát ez az, csatlakozom az előttem szólóhoz, mert a legutóbbi Race Of Champions gálán bizony mindenféle kocsival kellett menni, és ahogy az abmotours műsorán én elnéztem, hát MS nem égett akkorát mint ha kétszer akkorát égett volna...
Valahogy egész "véletlenül" úgy alakult a két ág, hogy Loeb és Schumacher pont a döntőben találkozzon, erre jött a Nissan szériát nyerő Kovalainen és az elődöntőben lealázta mindenki Sumiját, miután előtte végzett Coultharddal, Alesivel és aztán a döntőben Loeböt is megverte.
Amúgy a párharcokban mentek Peugeot 307 WRC-vel és Ferrari 360 Modena-val egyaránt. -
#16600 MS a legjobb versenyző részhez csak annyit, hogyha kicsivel több technikai hibája lett volna a Ferrarinak, akkor NEM MS lenne a legjobb versenyző!!! -
#16599 Párizsban viszont alázták. Egy rakat autóval ment mindenki, nem 1 fajtával, és NEM MS nyert!!! :) -
#16598 ki ellen is cversenyzett? Solberg vagy McRae(tudom McRae má nem rallyzik!!!)??? -
#16597 jaja én láttam :)) -
#16596 nem ebből indultam ki hanem abból, hogy rosszabbakk-e az f1 pilóták a többinél.
Most volt valami verseny hogy ki a legjobb versenyző a vilgáon, 1 rallys meg Schumi között, tudom ze csak játék volt és nem számít, de schumi nyert:) -
#16595 Másrészről meg nem sokra mész a jó versenyzőkkel, ha a rajtrács mondjuk így néz ki:
1-2 Ferrari
3-4 Williams
4-5 McLaren
6-7 Renault
8-9 BAR
stb...
és most függetlenül az aktuális erősorrendtől, a mezőny baromira nem tud keveredni, mert nem is engedik keveredni. Hiába a jó pilóták, hiába a sok ígérgetés, fejlesztgetés, új pályák, új kanyarok, új szabálymódosítások, a lapok mindig le vannak osztva, mert a szabályok alapjaival van baj, és attól, hogy van 20-22 szenzációsan jó pilótád, még nem biztos, hogy nem alszom el a bajnokságodon, szal érted... -
#16594 Nem azt mondtam, hogy gyengébbek, de számold össze, hogy a F-1 mezőnye átlagosan hány élvonalbeli (nem csak F-1) versenyt teljesített, és mondjuk a WTCC-ben egy Tarquini, egy Larini, egy Giovanardi, egy Zanardi, egy Rydell... és sorolhatnám. Sokan az említett mezőnyből a F-1-ben is lehúztak jónéhány idényt és a legtöbbjük már vagy 20 éve van az autósport abszolút élvonalában. Az általam említett sorozatokban nem mindig a fiatal, eladható arcokat keresik, sokkal többet számít a versenytapasztalat, én erről beszélek... -
#16593 Ezt kéne ide is bevezeteni:D -
#16592 van azért benne valami....
véleményem szerint, ha vki nem kerül huzamosabb ideig versenyszituációba, és a lekörözést nem feltétlen tartom akkorának mint egy kilogikázott előzést, akkor azok a képességei csökkenek.
Ami valóban nem mondható el pl. a Wtcc-ről, az eddigi Etcc sorozatról, ahol az egyik alapszabály, hogy az első futam 8 helyezetje, fordított sorrendben rajtol a 2. futamon.
tehát előzni kénytelen. -
#16591 Azért mert Schumacher ilyen simán nyeri a VB-ket sem ő sem többi pilóta nem gyengébbek a többi versenysorozat pilótáihoz képets.
Nem értem a logikád:o -
#16590 2005-ben az lesz, hogy majd mindenki csúszkál mint a fergeteg, a két Ferrari meg megy mint a nyíl, és dettó az lesz mint idén, csak mégnagyobb különbségekkel. Na persze jó lenne bizakodni kicsit, naívnak lenni, de ha elkezdődik a szezon úgyis mindenkit nyakoncsap a valóság... Én már átpártoltam a most induló WTCC-hez, sokkal látványosabb lesz, sokkal nagyobb nevek küzdenek majd, és persze ott van a Nascar is és a Champ Car, na meg az Indy sorozat. Aztán ha aludni akarok, akkor majd odakapcsolok a Dícsőítsük Michael Schumachert Bajnokságra és alszom rajta egy hatalmasat mint eddig is... -
#16589 Miért, mit vártak egy ilyen unalmas sorozattól?:-) -
ShaiHulud #16588 vajh miert:) hat azert bizom abban hogy ezekkel az uj (csuszkalos) szabalyokkal egy erdekes, akciokban es izgalmakkal teli 2005 os szezont lathatunk majd, ha megint kinszenvedes lesz akkor itt problemak lesznek amit nem biztos hogy sikerul majd megoldani. imho:) -
#16587 Romlottak a Forma-1 fajlagos nézettségi statisztikái -
#16586 "Hurrá"