182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#17795 Fair Play a sportban.. a profi boxban is van fair Play pl.: mélyütés... És ez a a többi csapatnak igencsak mélyütés... -
#17794 fair play 1 milliárdos üzletben? a ferrari bevállata azt hogy a sárgákkal megcsinálja azt amit a többi 7 csapat a franciákkal (nem jött be nekik), én inkább örülnék hogy sokkal többet kell a konkurenciának tesztelésre költenie. -
#17793 Nem hanem az zavarja őket, hogy ez a Fair Play elvével teljesen ellentmond... Általában egy ilyen társulás során az szokott lenni, hogy a többség szava dönt... A ferrari pedig megint 9-el szemben megy mert ő a ferrari.... -
#17792 szerintem az zavarja őket hogy a tesztelések miatt a ferrari évközben is sokat fejlődik, a többi csapat évközben nem tud anynit tesztelni, de ez nem a ferrari hibája. -
#17791 Na ja most nem ütőképesek nem tudom mit kell sírni? Féltik a pozíciókat? Valahol azt hallottam, hogy az új eredményei nem olyan jók, hogy mindenkit lenyomna. -
#17790 A ferrari ugyanígy sírna amint valaki nem akarna a többséggel tartani.. (lásd Paul Stoddart esetét...) -
#17789 "Az olaszok hétfőn egyszerre két pályán gyakoroltak, Mugellóban az F2005-öst, míg Fioranóban a tavalyi autót próbálgatták. Ezzel tovább bosszantották a többi kilenc csapatot, amelyek múlt pénteken, Malajziában arra kérték a világbajnokot, hagyja jóvá az általuk elfogadott tesztkorlátozást. A levél címzettje Todt volt, aki nem reagált a felhívásra, így vasárnap reggel, a Williams motorhome-jában nyolcan (az erőforrásait a Ferraritól kapó Sauber nem képviseltette magát) újból összeültek. Második levelükkel a Ferrari-elnök Luca di Montezemolót célozták meg, többek között szemére vetve, hogy a korlátozás figyelmen kívül hagyásával a csapat méltatlan helyzetet teremt.
Montezemolo valószínűleg ugyanúgy nem fog tenni semmit, ahogy Todt, a Ferrari számára ugyanis jelenleg a felzárkózás a legfontosabb."
nem értem mit sírnak, ha a Ferrarinak van annyi pénze hogy 2x annyit teszteljenek akkor teszteljen, elég egyértelmű hogy így is le vannak maradva.
-
#17788 Hát ilyen megalkuvó módon mindig másodhegedüs lesz szerintem ha arra számít, hogy valaha is ő lesz a Ferrari-nál az első számú akkor az nagy naívságot feltételez a részéről. Szerintem más csapatba nem biztos, hogy bevennék ahogy megismerték másodhegedűsként nem pont jó ajánlólevél. A nagy feltörekvő csapatok fiatak titánokat vesznek fel akikben van merészség és küzdeni akarás. A kis csaparokkal meg nem lenne kisegítve meg se tudnák fizetni Bari-t. Na meg nehéz objektíven a teljesítményét értékelni ha köztudott, hogy mindig hátul kellett lennie nem mehetett úgy ahogy neki tetszik. -
#17787 közben editeltem:) sry:) -
#17786 ha ennyi év után még mindig a pénzért csinálná akkor lenne csak igazán szánalmas figura. -
#17785 Pénzből soha sem elég:D Vagy úgy van vele, hogy azt hiszi Schumák visszavonul aztán ő lesza ferrari első számú pilótája és akkor arat mint a halál:D És majd bottal kell besegíteni az autóba:D (hacsak le nem szerződtetik Kimi-t elé és akkor majd lehet megint második számú pilóta:) -
#17784 valag pénzt 3 év alatt is tudott volna keresni, aztán átmenni olyan helyre ahol versenyezhet is nem csak köröznie szabad, vagy nem? -
#17783 Szerintem abba törődött bele, hogy keres egy valag pénzt, ha zonta vagy valamelyik másik idióta nem száll bele nem ütközik és sumákon kívül bárkit megverhet. -
#17782 évekkel ezelött beletörődött hogy örök második lesz, nekem ez elég furcsa. -
#17781 Hát előzni még tényleg nem láttam. -
#17780 engem zavar hogy igazán nem akar nyerni. -
#17779 Nem tör, nem zúz, nem ugat.
És azért lehet, hogy néhány pilótánál jobb is. -
#17778 annyi elég is lesz neki elég évre :) -
#17777 Rubensnek 8 pontja van. Miről beszélünk? -
#17776 Én Palikkal is bírtam a dolgot.
Szerintem mókás volt. -
#17775 Jaj ne! Könyörgöm egyiken se!
Palik most miért nem volt ez már mindig így lesz vagy ha nyer Schumi ő is visszajön magasztalni?? :)
Sokan fikázták a kommentálást, nekem tetszett jobb mint Palikkal. -
#17774 szerintetek melyik futamon hallhatjuk elöször Zsóti kommentárját? :) -
#17773 Jah magukhoz képest valoban gyengék -
#17772 Igaz és én pont ezt utálom. -
#17771 Én csak arra próbáltam világítani, hogy a jelenlegi F1 biznisz arról szól, hogy ha valaki jobb technikailag, jó a csapat és nem egy zonta-kategóriájú dodgemhuszár a pilóta, az sajnos így nyeri a vb-t. -
#17770 Nem utálom a ferrárit[nem is igaz], de nem tetszik ahogy nyernek.Ennyi.Elismerem, hogy ő nagyon nagy technikai fölényben volt/lesz mostanában, de nem tetszik az ovatosságuk.1 kis kockáztatás beleférne. -
#17769 De ha nem a ferrari lett volna a legjobb csapat-technika kombó, akkor meg mást utálnál most, mert más nem előzött volna.
Egyébként a ferrarisok is előznek annyit, mint mások, ha hátrébb esnek egy gyengébb ember-gép párosnál. -
#17768 hátöööö nah mind1...
Akkor átfogalmazom magukhoz képest szarok.
Sumi 7. helyére inkább semmit nem kommentálnék,ha Fisichelláék nem bénáznak akkor sose szerzett volna pontot..... -
#17767 Mondjuk sztem azért nem szar. Minardik azok szarok, de multkor Bari behozta a Ferrarit 2. helyre, most MS 7. helyre. -
#17766 Én nem akarok nagy spekulációkba bocsátkozni,de szögezzük le egyelőre szar a Ferrári,gondolom ezzel nem vitatkozik senki....
Nem mondom,hogy nem lesz jobb,de egyelőre ez van... -
#17765 Hát igen, előzgetéssel szebb győzelem lenne, de így is úgy is győzelem. -
#17764 -
#17763 Én csak azt utálom, hogy a ferrárinál nem a pilóta nyeri meg a VB-i címet magának, hanem a csapat.Úgy értem, hogy régen előzések, harcok, izgalmas jeleneteket lehetett látni a vb címért szóló küzdelemben, de most csak kitaktikázzák a győzelmet.Nem is tudom mikor előzött meg Sumi utoljára valakit a pályán.Mindíg kiokoskodják és a boxban intézik el ami nekem nagyon nem tetszik. -
Gabor_(HSF) #17762 Nincs is szükség a gyors javulásra..elég ha csak az utolsó 10 futamot nyerik meg és máris viszik a pálmát megint -
Gabor_(HSF) #17761 Pontosan..elég csak 2 évet visszamenni amikor is hasonló problémái voltak a Ferrari-nak,az első futamokon alig szereztek pontokat(szintén) aztán az lett a vége ,hogy Sumi ismét VB lett -
#17760 Ez kb. olyan, mint amikor David Kocka azt mondta folyamatosan, hogy világbajnok lesz. :)
Amúgy szerinted egy jó PRos ilyenkor mit mond?
Minden jobb lesz? AKkor meg segget csinált a szájából, ha nem ...
Ha viszont nem tagadja, akkor meg ők lesznek nagyok, ha kikecmeregnek belőle.
Mellesleg:
MS nyilatkozata -
#17759 "A csalódást keltő Malajziai Nagydíj után a Ferrari nem remél gyors javulást, Ross Brawn technikai igazgató szerint az új autó sem oldhatja meg a maranellóiak gondjait."
Szal ha ők is ezt mondják,akkor csak lehet ott valami nem??? -
#17758 ... egy olyan hiba után ... -
#17757 Nem szeretem Michael Schumachert, de szerintem az, hogy Rubens lazán beevezett Ausztráliában a Ferrarival a 2. helyre a 11. helyről, és alig volt lemaradva a többiektől időben is, szerintem nem a Ferrari végét jelenti. Tény, hogy elég szar csapatokkal áll szerződésben a gumigyártója, de attól még - mivel japánok - nem hinném, hogy feladnák a harcot. Valamitől egy időben jók voltak. A Ferrari motor sem lett lassabb, és mivel alig van különbség a pontozásban, pár némi ponthátrányból is simán fel lehet jönni.
Az, hogy Sandokánéknál beszopták, az egy dolog, de még enyhe kisérletet sem tennék arra, hogy leírjam őket, különösen, hogy nincs meg az új autójuk. Motorilag, elektronikailag megbízható a Ferrari, szóval nem hinném, hogy nagyon le fognak maradni a többiektől.
Tény, hogy a Bridgestone puha szettje elég szarnak tűnt, és keményebb gumin nem volt elég versenyképes a Ferrari, de akkor mit keresett MS a 7. helyen, míg Kimi pontot sem szerzett, sőt MS miért is előzi meg a sokkal jobb Kimit???
Meg ugye innen szép nyerni! :)
Aki nézte, az emlékezhet, hogy NIGEL MANSELL mit össze bénázott 1991-ben az elején, semmi sem volt jó, aztán Japánban vesztette csak el a VB-t ...
Kár lenne két felemás verseny miatt egy akkora túlélőt, mint a Ferrari leírni.
Ralfot sem értem mit ugat egy olyan hiba miatt, amit vétett??? Még, hogy Webber volt a hibás ... :)
Ja, és 2 db ponttal van neki több, mint Michaelnek ...
Mindezek után leszarom, hogy ki nyer idén, csak
1. ne legyen unalmas, mint amilyen unalmas most;
2. ne állandóan ugyanaz nyerjen;
3. Tűnjenek már el ezekről a ratyi pályákról! :)
Jöhetne már Imola!
-
#17756 Nem bánnám ha igaza lenne.:)