182114
  • rezsofiz
    Nos Ralf Schumacher elég nagypofáju, főleg mostanában, miota Toyotás. A Ferrari pedig azért kezdte az évet ezzel az autojával, mert
    1. nem számitottak rá hogy ennyire összekapják magukat a csapatok/nem vettek számításba hogy a szabályváltoztatások ilyen hatással lesznek rájuk
    2. vagy nem voltak még kész az uj autojukkal.
  • Felfedező
    Én nagyban egyet tudok érteni vele, bár kétségtelenül kicsit túloz..
  • Felfedező
    Hát ja én a 3. variációra tippelek
  • M@TriX
    :)
  • Lteebee
    Ha csak ennyit olvastam volna: "adatok híján csak a sötétben tud tapogatózni a fejlesztések terén", akkor a Toyota jutna eszembe.
  • Punkerwork
    sok igazság van benne, de persze kell a botrány a médiának
  • M@TriX
    Az új autó sem segíthet a Ferrarin

Ralf Schumacher: "Hogy lehet a Ferrari annyira beképzelt, hogy tavalyi autójával kezdi a szezont?" - tette fel a költői kérdést a német. "Hogy engedheti meg magának, hogy olyan gumiszállítóval álljon szerződésben, amely adatok híján csak a sötétben tud tapogatózni a fejlesztések terén? A Ferrari csak magának köszönheti, hogy ott tart, ahol, hihetetlenül messze van az élmezőnytől. Valószínűtlennek tartom a későbbi javulást is, szerintem új világbajnoka lesz a sportágnak. Ez csak jót tehet a Forma-1-nek."

most én vagyok túl érzékeny, vagy ez tényleg egy hímivarszerv?
  • chungey
    Azt hiszem Bari nem kellett egyik csapatnak sem. Szal ennek is örülhet. A Ferrari lehet nehezen találna ilyen engedelmes, kiszámítható, türhető képességű pilótát. Az "enni adni" csak a kontraszt miatt volt. :)
  • Random work
    Na meg azért a 3-4-5-6 helyen volt csata.
  • DannyL
    Jó de azért lásd be hogy erősen működik az emberi tényező is. Alonsonak jobban feküdt a sepangi pálya mint Fisichellanak, Ausztráliában meg fordítva. Arról nem beszélve, hogy az élről indulni mindig is nagy előny volt, most is az. Nem hiszem, hogy ez olyan vészesen lutri lett volna a 2 Benetton között, szerintem mindössze Alonso helyzeti előnye volt.
  • Gabor_(HSF)
    Megint nem értetted meg miről beszélek,nem attól lett uncsi a futam,hogy nem Sumi nyer és nem is attól lutri, hogy a 2 renault 2 gyözelem,egyik nagy gond,hogy pl. az első 3 között majd 1 perc külömbség van...és hogy mitől lutri??? hát vegyük a 2 renault-t..Mind2 futamon 2 azonos képességü pilóta és a 2 autónak semmi köze sem volt egymáshoz, egyik futamon sem.......
  • Random work
    Persze mert ha az elején megugrik akkor nincs félnivalója. Viszont nem ugyanaz az ember nyerte a 2 első futamot.
    (most nem szeretem a kötözködést) :)
  • M@TriX
    "tavaly Schumacher elindult az élről és beért a célba"

az utóbbi 2 versenyen a poleból indulók elsők lettek. :)
    persze csak kötöszködök. :)
  • Random work
    Ezt én is így látom. Most azért a Red Bull és a Toyota is följavult nekem kiegyenlítetnek tűnik a mezőny persze van pár csapat akik fényévekkel lemaradtak. A Bar Hondára még kíváncsi vagyok mert ott személycsere volt a vezetőségben és nem tudom mennyiben változik a teljesítményük.
  • Bucser
    HOgy enni adjon a családjának:D:D:D:D:D:D:D:D

Behalok... Szerintem más csapatnál max egy millióval kevesebbért tudna enni adni a csialádjának de legalább megmaradna a büszkesége.... Ez a dolog annyira gáz volt, hogy na:)

Másik dolog: Hát nekem meg azvolt az unalmas, hogy állandóan úgy történtek az előzések, hogy a ferrari tovább kinnmaradt mint a többiek összegyűjtötte az időcskéjét aztán felvéve az új papucsot megint elszaladt... NEkem ez a Mostani 1000-szer izgalmasabb mint az előző idény akármelyik futama... (tavaly Schumacher elindult az élről és beért a célba. ha nem az élről indult akkor fixre lehetett venni, hogy az első kerékcsere után oda megy vissza) Gí megnéztem a futam elején a rajtot aludtam 2 órát aztán megnéztem az eredményt másnap az újságban...) MOst legalább végignézem a versenyt és nem csak bambulok olvasok alszok a TV előtt...
  • M@TriX
    azért annyiból nem hinném, hogy csak enni lehetne adni. :)

ezen lehet vitatkozni, senki nem volt még a helyükbe, úgyhogy felesleges is. de annyit hozzáfűzök, hogy nekem sem tetszik, hogy csak másodhegedül.
  • DannyL
    Ti nem kaptok kiütést a Dávid Sándortól?
  • DannyL
    Neked 2 Renault győzelem úgy néz ki mintha lutri lenne?
  • chungey
    Én úgy látom a Ferrari-t az ág is húzza. Régi az autó, szar a gumi, és most már az "atomfizikusok" nem tudnak előre számolni a kiállásokkal úgy mint régen. Sokkal egyértelműbb a helyzet. Nekem unalmas:(
    Rubens esetében ne azt nézd, hogy beletörődik a másodhegedűs szerepébe, hanem inkább azt, hogy elviseli a "megaláztatást, lenézést" azért hogy enni adjon a családjának. Ez is egy szélsőséges nézőpont, nem?
  • chungey
    Úgy láttam csak a defekteset cserélték, és félig lekopottat tettek fel. Azért ők sem hülyék.
  • b-type
    Oks :)
    Mindenesetre sajnálom hogy ez az eset befolyásolta a futamot, és Kimi évkezdetét, helyezkedését a Vb tabelláján :(, Monty egyenlőre 7 ponttal előrébb van a csapaton belül, tehát Kimi a következő futamon oda kell hogy figyeljen, hogy faragja a hátrányt.
    Szó esett Wéber Gábor F1 szakkommentátorról is....
    Wéber Gabi pályafutása:
    Wéber Gabi Clio Kupa
  • Random work
    Főleg a hátsó mert a kocsi segge ferde volt a gumi meg meleg és szerintem darálta rendesen a belső oldalát. Direkt ezért is néztem, hogy kicserélik-e a másik oldalit is, de nem. A szabály szerintem ilyen esetben megengedhetné a másik oldali cserét is hiszen míg bejut a box-ig addig az is kopik természetellenesen.
  • Random work
    Tuti, hogy csak a rosszat cserélték. Direkt figyeltem mert érdekelt engem is.
  • M@TriX
    jah ez fordult meg nekem is a fejemben, de csak a jobb hátsót cserélték. de arra nem igazán gondoltak, hogy mire bevergődött a boxba addig a másik 3 igen nagy kihasználtságnak volt kitéve.
  • Shaman
    oksa nem akarok itt flémet indítani,én úgy láttam,hogy csak azt cserélték le ennyi.
  • b-type
    Malaysia. (szükségtelen ez, simán lehet erről beszélgetni is, annélkül hogy theátrálisan megdöbbensz)
    Szal nem fogok oknyomozni, ha vkinek megvan videón, esetleg megnézhetné, nekem nincs meg.
    Feltételeztem hogy mindkettő hátsót cserélték, mivel nem tudom volt-e egyáltalán idejük hasonlóan kopott gumit találni.
    Az hogy egy lekopott hátsó kerék mellé feltesznek egy újjat, azt én kevésbé tartom elképzelhetőnek.
    Az hogy milyen a gumi, az rengeteget számít az autó tapadásában, ha pedig ráadásul az egyik már kopott, a másik meg új, az nagy mértékben megbontja az autó egyensúllyát.
    Nem hiszem, hogy a szabály ezt írná elő...
    Mindazonáltal nem mondtam hogy így volt (2× 'szerintemt'-eztem), csak nekem így logikus.
  • Shaman
    érdekes,ha neked már nem Sumi nyer ,akkor rohadt szar a futam,mi?:-p
  • Shaman
    te melyik versenyt nézted?????

Csak azt a gumit cserélték le ami defektes lett.
  • Random work
    Azóta teljesen megváltozott az iparág is. Nem csak a szabályok miatt ilyen ez.
  • rezsofiz
    Csak az benne a rossz hogy a valósághoz valószínűleg nem sok köze van
  • rezsofiz
    Természetesen nem tavalyra gondolok, hanem arra a régi F1re ahol még sok előzés volt..
  • Random work
    Szerintem is. Ha a Bar Honda is képes lesz végigmenni egy futamot akkor ők is biztos fognak akciózni.
  • Lteebee
    Hogy érted, hogy "ráfogják mindenre"?
  • Felfedező
    Tetszik ez a szavazás:

[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/efc7da8df082905ed77570509e96f33c.jpg [/IMG]
  • Bucser
    mit értessz a régen alatt??? Mert én pl a tavalyi idénybe láttam annyi történést mint az idei versenyen.. idén legalább próbálkoznak előzni és van lehetőségük és nem a körökön át tartó vonatozás megy Schumacher után......
  • Brash
    Régen több előzés volt mert Sumi 5* lekörözte a mezőnyt ... nagyon izgalmas volt. Nekem jobban tetszik, hogy gyengélkedik a Ferrari - az már kevésbé, hogy ráfogják mindenre.
  • csabawarchief
    Sztem nem is kéne kommentátor. Minden ki van írva, ami érdekel. A többi duma, idegeítő...
  • Bandee1987
    Nos, a verseny elég unalmas volt, a Ferrari pedig - sajnos - elég szarul szerepelt. Ide most nagyon kell a 2005-ös Ferrari, remélhetőleg Bahrainben mindenképp bevetik, kiváncsi vagyok, hogy azzal mit érnek el...
    Mind2 bar-honda ugyanabban a körben való kiesése, ráadásul ugyanazzal a problémával, hát elég ciki volt...
    Ja, és még a Bridgestone-t kell megdorgálnom, remélem Bahrainre kitalálnak vmi jobbat.
    Viszont gratula Alonsónak és a Renaultnak(ha most figyelmen kivül hagyom Fisichella esetét), örülök, hogy megnyerték.
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    Voltak előzések, de régen jelentősen több volt.