182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát ezen kikészültem........:D

-
:DDDDDDDDDDD -
a cikkből!!!!!
"A 24 esztendős volánzsonglőr "
:D -
Lol Baum mindenhol ottvan. -
én is így vagyok vele!!! -
-
Az kemény lenne. -
nah, loál -
Zsolt 2006-tól a BAR-Honda tesztpilótája lehet
-
Igaz, igaz. -
a régi Honda? -
Ferrari, Mclaren, Renault, Williams
Ezeken kívül van még "nagymúltú" f1 csapat? -
hát ezaz, de tudod a többségnek az a baja, hogy mihelyt a Ferrari hibázik, máris elkezdik fikázni őket. Én csak annyit mondok: meglátjuk, ki nevet a végén. -
2 verseny után nem írnám le a Ferrarit. Van még tizenvalahány -
dav1d #18063 Úgy fikázd hogy tavaly ők voltak a világbajnokok
-
Azért azt is tegyük hozzá sietve, hogy eddig elég jól teljesítettek a Bridgestone papucsok is.
Azt, hogy nem tudtak olyan gyorsan alkalmazkodni a megváltozott szabályokhoz(nem a morális szabályokról beszélek), nem lehetett előre látni. -
Már mindegyik nagy csapat rég elhagyta a Bridgestone-t, a Ferrari
csak magának köszönheti, hogy ide jutott.. -
amíg nem csinál a bridgestone jó gumikat addig esélyük sem lesz szerintem:(( -
dav1d #18059 Bahreinben bevetik az új Ferrarit
Todt nem érzi elég jónak az új Ferrarit
-
dav1d #18058 Már alig várom Bahraint!
Tesztek:
Silverstone 23.03.2005
Mugelo 22.03.2005
-
"Magyar szakemberek oroszlánrészt vállalnak az augusztus 21-én esedékes Forma-1-es Török Nagydíj, a világbajnokság 14. futamának szervezésében és lebonyolításában.
"Az Ostermann Forma-1 Kft. lesz a viadal főtanácsadója" - mondta Frank Tamás, a Hungaroring Rt. alelnöke. "Most járt Törökországban két szakember, akik három héten át 600 versenybírót képeztek ki, vizsgáztattak le, közülük több mint 30-an segédkeznek a török GP-t megelőző Magyar Nagydíjon is."
Az alelnök elmondta, 2-3 hét múlva újabb magyar szakembergárda utazik ki Törökországba, hogy folytassák a helyiek kiképzését. "Bernie Ecclestone-nak, az F1 első számú irányítójának megbízásából mi fogjuk felügyelni szinte a teljes munkát, a jegyeladástól a marketingen át a verseny szervezéséig. A Magyar Nagydíj július 31-én lesz a Hungaroringen, s utána negyvenen, versenybírók, szakértők, három hétre kiköltözünk Törökországba."
-
3 (is) volt.
-
Nem -
nem 2? -
Az Arrowsnak is volt 3 üléses autója.
-
Nekem is az tetszett benne.
Amúgy nem értem, ha Nick jó volt a Saubernél, miért tették ki? Ráadásul csak a Jordan vette fel, mert Nick helyett Kimit szerződtették a McLarenhez, pedig Nick jobb volt Kiminél. -
gator #18051 Ha akartok egy olyan magyar fogadoirodat , ahol mindenre lehet fogadni es mellekesen meg 2500 Ft bonuszt is kapsz akkor KATTINTS IDE -
ennyit a 3. autóról -
volt esélye a pontszerzésre....és 1 pont is pont.
igaz MS mondta, hogy valahogy nem klappolt össze neki az idénnyitó futam, de az, hogy Heidfeld-re féktávon legyezett rá, az egy szükségtelen dolog volt sztem.
...vagy bármi, de nem az "az előrelátó gondolkodás" az biztos. :)
de végül is igazságtalan az egyetlen nem tetsző dolgot kiemelni, és szon problémázgatni, hisz a hangsúly azon van/volt, hogy ez egy jó cikk, amihez nem voltam hozzászokva az a5-ön. :) -
schumi ott nem elől volt hanem hátul..... -
Nahát ez az első cikk, amit olvastam, az a5-ön ami jó, sőt kifejezetten jó sztem.
Nagyon tetszik hogy méltatja Heidfeld-et(megérdemelten), ami nekem sem jutott eszembe, pont azon okok miatt, amit a cikkíró is taglal.
Az egész (jó hosszú) cikkben egy sor volt ami nem tetszett:
"Ugyanakkor ilyen hozzáállással nem lehet világbajnokságot nyerni; a szezon végén az a három (vagy akármennyi) pont is jól jöhetett volna. Ez az a típusú hiba - az előrelátó gondolkodás hiánya -, amit egy Alain Prost vagy egy Michael Schumacher sohasem követne el."
Hisz MS elkövette...pont az elöző, Auszi futamon.
De ettől eltekintve tök jó cikk végig.
-
tök jó.
persze h nem akárkiket.
akik meg tudják fizetni:)) -
Marco #18045 Promós utakra fogják magukkal vinni és utaztatják vele a pórnépet. Persze nem akárkiket. Szponzik fejeseit meg ilyeneket. -
sry most olvastam az előtte lécő HSZeket. -
azta!
ez vmi vicc?monnyuk nem annak tűnik.
de ezt minek gyártották már ha van ilyen:) -
Marco #18042 3 üléses Ferrari - 1. kép
3 üléses Ferrari - 2. kép
3 üléses Ferrari - 3. kép
3 üléses Ferrari - 4. kép
3 üléses Ferrari - 5. kép -
Nem láttam még.Király lehet. -
"A Ferrari Fioranóban kipróbálta háromüléses versenyautóját is, mely a pilóta melletti két ülésben szállíthat utasokat. Csakúgy, mint a kétüléses autóval rendelkező Minardi, a Ferrari is promóciós célokra használja majd a különleges négykerekűt, de mivel az utasok nem a pilóta mögött foglalnak helyet, többet látnak majd a száguldásból."
erről van valakinek képe? -
A5 Szubjektív - Sepangi Görbe Tükör -
Én már megtettem pár éve,most csak úgy kivülállóként szemlélem,nemtudok szurkolni egyik versenyzőnek sem,régen Senna volt akiért leültem,de örültem ha mondjuk Berger,Piquet,vagy Mansell,Prost..sorolhatnám nyert,mert nagy versenyek voltak.Mondjuk amikor McLaren dominancia volt,akkor meg Senna-Prost csatáztak,mert mindketten nyerni akartak.
Végülis nyerhet mindig ugyanaz,de versenyekben tegye!Igaz ehhez csapatok is kellenek,teljes alázattal,meg odadással,összefogással,hogy minél jobb legyen ez a széria.Nem csak a pénz!Miért kell annyit költeni,attól nemlesz jobb verseny,hogy agyonfejlesztik az autókat,telirakják technikával,de nembír ki 3 kört egy motor?