182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#17915 Kéne hozni egy szabályt, hogy ha a ferrari nagyon jó, a többiek kicsit csalhatnak.
Persze csak ha rátudják valakire kenni.
lol -
#17914 Nem kell visszaolvasnom, mert folyamatosan követem.
De kösz, hogy nem mondasz most sem konkrétumot. -
#17913 Lényegtelen az is a Ferrari miatt volt mert nagyon jók voltak és a többieknek csalniuk kellett! -
dav1d #17912 Ha vissza olvasnátok az üzeneteket rájönétek miről is beszélünk és hogyan kerültek a képbe a szabályok. -
#17911 Az egy kiskapú volt, ami be kellett zárni, amugy sem vezetett volna sehová, a melegedés hatására szélesedő gumit az autógyártásban nem lehet elkalmazni.
Hogy a Ferrarinak utána nem voltak az előirásnak megfelelőek a gumijai azért büntetés jár, ez tény. -
dav1d #17910 michelin -
dav1d #17909 A michelil gyártja a gumikat de mindegy... -
#17908 Nem válaszol, mellébeszél. -
#17907 mivel a Ferrari 2003-ban szélesebb gumikat használt ezért jobban terhelték a versenypályát és ezért kártérítést kell fizetniük. :D -
#17906 tehát az összes csapat játszik a szabályokkal, mégis mindig a ferrari a hibás mindneért, a köv futamon felvetik majd hogy az etiópok is miattuk éheznek és kötelezni fogják őket hogy a költségvetésük felét adják oda nekik igaz? -
dav1d #17905 Igy van és a Ferrari egésszen felháborodott ezen pedig az sem volt elvileg szabály megszegés mert az nem volt elő írva hogy vereny köben nem lehet szélessebb a gumi.
Persze erre már lépet is a fia és előrukolt erre is egy szabályal.
Ja és a következő versenyen 2003-ban monzában na kinek voltak ilegálisak a gumijai??? Loool -
#17904 :DDDD
ez jó volt. :) -
#17903 Szerintem ha a motor jár akkor nem szabálytalan visszatolni vagy igen? -
#17902 papíron nem volt szabálytalan, ahogy most se szabálytalan az hogy ők egyszerre 2 helyen tesztelnek. -
#17901 többi csapat se írta alá mivel nincs hivatalosan ilyen szabály, viszont most van 1 jó ötletem mi itt most írjunk 1 papírt hogy soha többet nem fizetünk adót na ki van benne? -
dav1d #17900 Mármint shumira gondoltam. -
dav1d #17899 Azis szabály megszegés volt mivel külső segítséget nem lehet igénybe venni.
-
#17898 2003-ban pont a többi csapat használt ki egy kiskaput a gumiszabályokban, szal erről ennyit :) -
#17897 Én ma egész nap olvastam, de valahogy nem jött le milyen szabályt tilt az, hogy a ferrari többet tesztel? Azt a szabályt amit nem írt alá? Hát hülye lenne betartani. A végén hoznak egy olyan szabályt, hogy a piros színű autók mindig 5 hellyel hátrébról induljanak mert sokat nyertek és ezt a piros színű autók tulajai aláírják mert ebbe mindenki belement és meleegyezett. :DDD Más kérdés, hogy csak egy piros színű csapat van és az is, hogy nem tudna csak 3 helyet visszalépni mert annyira hátul van. :D -
#17896 Az a visszatolás az nálam sem fért be.
De Raikkonen VB címe nem ezen ment el, egy VB címet nem lehet a másik hibájára alapozni. -
#17895 Sztem ha szabályt szegne meg, akkor nem lenne min vitázni, köteleznék, tehát egyenlőre nincs ilyen szabály érvényben.
Nem tudom, hogy lehet kifacsarni a dolgokat, hogy a Ferrari a nagy genyó.
Mivel eddig magasan a Ferrari volt a legjobb/legeredményesebb csapat-pilóta kombó, nem egy-két éve, akkor feltételezhető, hogyha minden marad a régiben, akkor ez is maradna (eddig semmi nem változott a pályán(!)), tehát minden szabályváltoztatás ami befolyásolja az eddigi bevált, nyerő beállításokat, adatokat, az az ő poziciójukat gyengití.
Mit ér az a VB cím amit, szabálymódosításból eredő Ferrari eredménytelenséggel sikerült elnyerni?
Nálam semmit.
-
dav1d #17894 lol -
dav1d #17893 Ha vissza olvasnátok az üzeneteket rájönétek miről is beszélünk és hogyan kerültek a képbe a szabályok. -
#17892 Kérdezd meg lécci, melyik szabályt!
LOL -
#17891 Most lehet, hogy én nem vagyok képben, de a Ferrari mivel és milyen szabályt került meg? -
dav1d #17890 Mint pl a 2003-as visszatolás a német gp-n.A szerezett pontok Räikkönen világbajnokságába került. -
dav1d #17889 Úgy értem ne VITATHATÓ módszerekkel.Nyerjenk úgy ahogy a többiek a szabályokat egyáltalán megnem kerülve... -
:) -
#17887 Hogy csinálod, hogy válaszolnak?
Látszanak a mai üzeneteim?
Vagy tényleg nem szeg meg szabályt a ferrari és azért nem válaszol senki? -
#17886 milyen módszerekkel? hogy megmondják a többi csapatnak mennyit teszteljenek? lol az egész. -
dav1d #17885 Legyenek jobbak legyenek világbajnokok lesz@rom de ne ilyen módszerekkel nyejenek! -
#17884 azt látom hogy minden csapatnak vannak tetű húzásai, viszont arra nem emlékszek hogy a ferrari fikázta volna a mercit mikor jobbak voltak, lehet át kellene festeniük a kocsikat biztos a piros szín miatt támadják :) -
dav1d #17883 Na látod -
#17882 sokat -
dav1d #17881 Igen ez igaz de azon a tetű kapzsi mocsok csapaton múlik hogy az általad kedvelt pilóta hogyan szerepel a versenyen.Hány verenyt is nyert shumi a csapatának köszönhetően? -
#17880 nos én már évekkel ezelött elkönyveltem hogy az összes csapat tetű kapzsi mocsok (aki nem vak az tudja ezt) így marad 1-2 balhés pilóta és a balesetek ennyi :) -
dav1d #17879 Mert a Forma1 csapatsport és nem egy versenyzőről szól.
És nem kell ahoz elvakult fanatistának lenni hogy észre vedd valami nem stimmel. -
#17878 De melyik játékszabályt nem tartja be?
Reggel óta próbálom kideríteni. -
#17877 ha nem tünt volna fel a ferrarit támadják ok nélkül, ez a baj veletek csapat drukkerekkel elvakult fanatisták vagytok. -
Teljesen igaza van Ron-nak. A Ferrari a gyenge szereplés miatt, dühösen
támad akit tud.. Szerintem Ross Brawn foglalkozzon inkább saját csapatával, azt hiszem van elég problémájuk ... ha valaki meg nem tartja be a "játékszabályokat" az pont a Ferrari!!