• Bucser
    persze a 9 másik a bunkó:D

Egyébként nem konkrét szabályról beszéltem amit a ferrari megszegett, hanem morális dolgokról, de tudjuk, hogy annak a Ferrari híján van.. (sok példa volt pl.: Barrihello visszahívása gumik meg viszatologatás etc...) ÉS higyjétek el nekem, hogyha Schumacher kocsija az ausztrál nagydíjon a baleset után olyan állapotban lett volna mikor visszaér a boxba hogy egy gyors tappancscsere után van esélye pontot szerezni akkor egy szemrebbenés nélkül kereket cserélnek neki.... És utzána meg kimagyarázzák.. mert a visszatolás szabályos volt és a gumi is életveszélyesen sérült.... Na erről ennyit...

Azokata dolgokat meg, hogy a többi csapat a szabályváltoztatásokkal nem vesztett semmit honnan aa zöld ágból lett véve??? ők is elvesztették az adatokat és ugye nekik is újra kell tesztelniük. De mielőtt elmentem ezeka dolgok is már le voltak zárva azzal a véggel, hogy ez nem sport hanem üzlet és az üzletben mindent szabad amit az üzleti háború feltételei megkívánnak tehát mindent megtehetsz amit nem írtál alá, hogy nem....