182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#17587 Gyorsan barkácsoltam magamnak Toyotás logot. :)
Remélem odateszik magukat a dobogóra, de legalább a közelébe. -
#17586 AllianzF1 - Tapadj jobban! -
#17585 Briatore: Hozzák csak ki az új Ferrarit! -
#17584 Én meg örülnék 1 Renault győzelemnek :) -
#17583 szeretnék látni 1 mclaren szenzációt!
tavaly is az volt h kiadták a nagy szuper mclaren modellt, mindenki azt várta h zúzni fog erre nem történt semmi.
szal go mclaren(és persze williams+benetton:)) -
#17582 Majd meglátjuk : ) -
#17581 pedig ő fog...:\ -
#17580 Majd meglátjuk... -
dav1d #17579 Hanem álmodozás -
#17578 Holnap Raikkönen fog nyerni ez nem kérdés! -
dav1d #17577 1.A fenti képen sincs rajt minden kocsi
2.A fenti képen többnyire inkább Barrichello kocsija látszik amin köztudott 2-es szám van.
3.nézőpont kérdése
(4.én csak poénak szántam...) -
#17576 1. sz@r lenne, mert nem lenne rajta mindne csapat rendesen
2. elöbb az ő kocsiján legyen az egyes szám
3. gagyi mind2 kép :) -
dav1d #17575 Akkor eből a két képből szeretnénk az új logót... :)
-
#17574 nyerjék meg a VB-t és akkor majd jövőre lecseréljük :) -
#17573 picit át kellene alakítani a forum logót, mondjuk 2db kék szinű kocsi kellen előre:D -
#17572 persze én is objektíven láttam úgy, mert én nem vagyok ellendruker és csak a jó versenyeket szeretem.
egyszerűen ráhúzta a kormit, amitől heid lemennt a pályáraól és a füvön nem tudott lassítani annyira, hogy elkerülje az ütközést.
Ez másokkal is megtörténhetett volna akkor is ezt mondom, mert így láttam.
de rendes gyerek, hogy bevállalta, meg nem is ez a lényeg, hiszen mint mondta ezt ők már ketten megbeszélték. -
#17571 Te mondtad, hogy ő hibázott, meg még néhányszázmillió ellendrukker beleértve 19 pilótát.
Ő meg bocsánatot kért.
[Igyekezve objektíven] -
#17570 Amennyire emlékszem, amikor hoki két vb-t nyert, nem a gumikról szólt a különbség.
Még annyira sem, mint most.
És szvsz idén sem a gumik fognak dönteni, ahogyan tavaly sem. -
#17569 Schumacher bocsánatot kért
köszönöm-köszönöm én mondtam, hogy Schumi hibázott. -
#17568 A McLarennek is évekig működött a Marlboroval, a Hondával, a Bridgestonenal, mégis, sokkal előbre gondolkodtak másoknál. Így összeálltak a Westtel, a Mercivel és a Michelinnel.
A Ferrarinál a marketing mindig előbbrevaló volt. Ők voltak az utolsók, akik a Good Yearnél maradtak, aztán mivel a Bridgestone sokkal jobban fejlesztett, akkor ők is odébbálltak. De pont nyert két VB-t Hakkinen, mire eszmélt a Ferrari ... -
#17567 Ja, nem a ferrari miatt.
Szerintem ők ezt leszarják. -
#17566 mi a francért, azért mert most nem megy a ferrarinak. nem árt ha kicsit erőlködniük kell. ebben az évben elég jól sikerültek az autók és nem csak a ferrari jó. kicsit elszoktak már ettől.. .) -
#17565 Végülis minden év elején sokan reménykednek a merciben, aztán nesztek. -
#17564 Schumacher: az F2005 sem lesz az időmérők királya -
#17563 Ugyan már minek aki gagyi hagy teszteljen 3 kocsival. -
#17562 A 3 autós dolog kicsit nekem is szálka. -
#17561 ennyit sírni bazz, most olvastam végig, itt nyavajognak ahelyett, hogy dolgoznának. Annyi lóvét sepernek be mint a szemét, ha meg dolgozni kell, az összes sír és ujjal mutogat a másikra. ez "nonszensz", menjenek a p*csába, lehet hogy reggel van és érzékenyebb vagyok, de akkor is. na -
#17560 X évig működött a dolog a japcsikkal rendesen persze hogy nem akartak váltani. -
#17559 LOL! Senki sem kényszerítette őket fegyverrel, hogy maradjanak a japánoknál. :) -
#17558 A Ferrari válaszolt a bírálatra.....
az időmérő alapján így is keveset teszteltek mert valami nagyon nem úgy müxik náluk mint kéne. -
#17557 Remélem az új Ferrari is ilyen béna lesz mint a mostani -
#17556 Satoval mi van?Nem láttam az időmérőt:(
[közben elolvasta és tudha, hogy lázas:)] -
#17555 Nem kedvelem a Ferrarit, de azért szerintem ilyen szar hely nem csak a gumikra fogható ezt gondolom a Ferrari drukkerek is elismerik. Ha meg tényleg a gumi a gagyi akkor elég szomorú mert a sikeres verseny része az, hogy jó helyről tudjon rajtolni a versenyző azaz időmérőn is kéne a guminak teljesítenie.
Toyota jó vót éljen! Remélem csak jobb lesz nagyon várom a versenyt! Mert a kedvenceim. :) -
#17554 -
#17553 passz, valami gebasz van náluk, persze 2 hete is volt és pancser Bari mégis második lett szal nem kell őket félteni. -
#17552 Sztetek mi volt a Ferrarival? Mert mondta Wéber hogy gumimelegedési gondok. Hát nemtom. MI a véleményetek? -
#17551 Apám Alonso nagyot ment! :D Nice -
#17550 Alonso :) -
#17549 http://www.formula1.com/ -
#17548 livetiming oldalnak mi volt a címe?