Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Egy jó játék bajnokságában szerepelve, mindenki egyedi beállítást használ, kidolgozza magának, és én spec a munkámból adódóan ritkán dolgozom,..lehet mondani hogy sok időm van. Ebből rengeteg időt áldozok arra hogy a következő pályára jó setupom (beállításom) legyen, és az olyan is lesz.
Másoknak kevesebb idejük van, többet/másképpen dolgoznak, és soxor a nem megfelelő setup miatt nem érnek el versenyszituációkban megfelelő eredményeket.
Az én setupom minden alkalommal egyre kicsiszoltabb, míg akiknek kevesebb az idejük, azok egyre inkább hátrányba kerülnek.
Ezért az lenne az érdekük, hogy mindenki használjon egy beállítást.
Ez rám nézve hátrányos lenne."
NA váalszolva a feltevésedre gondolom Live for Speed-ről NAscarról vagy más pályaversenyről beszélsz:) Lehet, hogy a te beálltásod egyre kicsiszoltabb de számodra is drága az a sok idő amit beleöltél de mások számára pedig lehet, hogy az a kevés idő amit rá tud fordítani a setup kialakítására is nagyon drága idő. Persze az lenne a legjobb, ha megkapná a te über setupodat.. viszont mindenkinek másmilyena versenystílusa vezetési stílusa másképp vezet ezért lehet, hogy ő a te Setupoddal nem tudna olyan jól menni mint te (sőt szinte biztos ) de itt arról van szó, hogy mindenkit megkértek, hogy töröljék a setupokat... ÉS valószínűleg a megszerzett tapasztalat mindenki számára nagyn fontos volt és magában tuti morog, hogy "basszák meg most megint elvették egy csomó belefeccölt munkámat" Holott lehet ő csak napi fél órát töltött a SETUp kifejlesztésével míg te 5-öt de neki az a fél óra ugyanannyira fontos az egész naphoz viszonyítva (mert kevesebb szabadideje van) mint neked a saját 5 órád. Érted amit ki akartam hozni ebből??? A szabálymódosításokkal nem csak a Ferrarinak kellett nulláról kezdenie, hanem a többi csapatnak is. A ferrari nem mert teljesen új autót kihozni míg a többiek teljesen új konstrukciót hoztak elő lehetaz alapoktól újragondolva az egész gépet. Ezis lehet az oka hogy ilyen rossz most a ferrari...