182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#17999 Nem azon volt a hangsúly lol -
#17998 Schumacher faktor ide vagy oda egy olyan gumival amivel a Ferrari megy megnézem hogy ki hozza be 1. helyre. Persze ezt csak annak a függvényében mondom hogy a Ferrari valoban most a gumi miatt szenved. -
#17997 Elnézést nem személyes sértésként mondtam a moderátort csak hogyha már ti is azt mondjátok, hogy nem sport akkor nincs helye a Sport topicban az F-1 topicnak nem??? ez csak egy kifordított gondolatmenet volt. Sajnálom, hogy magadra vetted nem megsérteni akartalak. Sem Punkert. Egyébként azért írtam moderátort mert az vagy és tudom, hogy fórumozói minőségedben írtál ide. ennyi.. csak kihasználtam hogy itt vagy és jeleztem, hogyyha szerintetek sem sport akkor ki vele a sport szobából:) NA remélem azért érted az iróniát....
MÉgegyszer sry ha sértőnek tűnt... -
#17996 az a skizó melós haver volt :) -
#17995 Szerencsétlen...
lol -
#17994 Személyeskedésnek és sértőnek tartom, hogy moderátornak nevezel azért, mert más a véleményem, mint neked.(mert nem azért írtál moderátort, mert az vagyok)
Írhattad volna, hogy Punker és LTB szerint, vagy hogy többek szerint.
Egész nap fórumozóként írtam ide, ahogy Punker is. -
#17993 Épphogy a szerencsétlen Ferrarit támadják folyamatosan. -
#17992 A ferrari morális szabályokat kerül ki és más is, de most a ferrariról van szó. -
dav1d #17991 Így:
picit le vagy maradva
Már készül az új generációs Bridgestone gumi! -
EN116 #17990 Mintha a Bridgestone kopásálló új gumijai nem volnának versenyképesek!
Mivel a Ferrarin kivül a két leggyengébb csapatnak (Minardi, Jordan) van japán gumija, azokon nem lehet lemérni a gumi gyenge adottságait, csak a Ferrarin.
Szerintem ha a 2005-ös autóval jönnek, azzal sem lettek volna jobbak, mint a jelenlegivel.
A gumi ugyanis túlságosan arkalatos pont.
Barrichello egyszer fékezte el magát Sepangban, és ezután egyből lelassult 2-3 másodpercet. Ilyen érzékeny gumikkal nem lehet versenykéepsnek lenni.
A kerék-út kapcsolat döntő egy versenyautó eredményességében.
Minden menettulajdonság, gyorsítósképesség csak annyit ér, amennyi abbóül az úttestre átvihető.
A Ferrarinak kell egy új gumi, jobban, mint az új autó.
Én ebben látom a visszaesés okát.
Ti hogy látjátok? -
#17989 Most nézem csak Júliusban 4 futam lessz.Nem gyenge. -
#17988 Ha jól rémlik Barcelona a leginkább gumifogyasztó pálya....
ha emlékeim nem csalnak,ott mindig sokkal jobb köröket futottak az új gumis emberek,hiába volt tele a tankjuk,szal nemtom ott mi lesz...
(de lehet nem jól emlékszem) -
#17987 én igazából Imolát várom ott derül ki nagyon sokminden vagy monacoban... mennyire bírják a gumik a gyűrődést... -
dav1d #17986 Már alig várom Bahraint ott majd minden kiderül az erőviszonyokról. -
#17985 Raven shield. -
#17984 Úgy tudom rave shieldeznek:) De én Gáborral bezséltem már telefonon egy hosszabb Flame után:) Semmi bajom csak hirtelen haragú én meg nem hagyom a dolgokat annyiban de most már vége offtopic:) Nem bántásképpen írtam amit írtam:) csak mindig ez szokott lenni:D -
#17983 AMúgy bár ez elég OFF ide melyik játékban vagytok klán? -
#17982 Én személyesen ismerem Gábort,talán a logómból látszik is.Nem védeni akarom mert tudom milyen tud lenni,de higgyétek el nem olyan rossz fej ám!Csak kicsit túlságosan szereti Sumit.Meg egy kicsit túlságosan hamar lessz ideges.Én nagyon bírom őt emberileg,ezért is nem szoktam itt beleszólni a vitáiba.
Ezt nem tudom miért írtam le,de jólesett. -
#17981 hátöö jah Gabor (HSF) kissé el tudja magát ragadtatni a Ferrari irányába,akár anyázással is de reméljük nem lesz ilyen:-p -
#17980 Én speciel nem fikázni akartam a ferrarit,hanem mint jelenség a Forma 1-ben..Egymásra mutogatnak a csapatok,meg azt nézik ki hol,mit csinál,és egyből reagálnak.
Én nemszeretem Schumit,de most remélem az új ferrarival visszaállitja rendet,mert egyes csapatvezetők kezdenek elszállni.:-)
Én aztvallottam hogy a szezonban is Schumi lesz a domináns,igaz rosszul kezdte az évet,de nemtnagyon aggódik,szerintem tud valamit. -
#17979 Mivel lassan 2 éve írogatok ebbe a topicba és ismerem az itt lévők nagy részét már innen SG-ről elég gáz lett volna, ha mégis egy anyázós Flame lett volna belőle:D Nem erre a toőpicra vallana régebben volt de mostanában nincs miért mert végre van valami verseny féle a pályán:) de Gabor (HSF) úgyis jönni fog és még a délutáni hozzszólások alapján védeni fogja schumit és a ferrarit:D Na csak Joke:) -
#17978 Szvsz az a baj hogy mindenki máshogy látja ezt a dolgot.Illetve nem baj mert akkor miről tudnánk beszélgetni.Mondjuk én csak olvastam a topic-ot délutánig nem szóltam hozzá,de minden elismerésem a ma itt fórumozóknak hogy ebből a témából nem kerekedett 1 anyázós flame! -
#17977 Jóvanna viccetem! -
#17976 Az hogy forum engine szerinted mit jelent?:D -
#17975 Szerintem nem mivel értelmes vita folyt... a Fikázzuk a ferrari topicot az ilyen lett volna, hgy "már megint aza köcsög schumacher meg Ferrari hát nemi gaz"
mi meg inkább szabályokról és elvekről beszéltünk. Volt aki szabályokról volt aki elvekről:D -
#17974 Ezt most totál nemértem.Nem csak az atóóba van motor? -
dav1d #17973 Olvasd el megéri... -
#17972 Fikázzuk a ferrarit topic lett. -
#17969 A mai vita jót tett a topiknak:
1. Football Manager 2005
2. White may
3. Humoros és aranyos képek
4. Brothers in Arms: Road to Hill 30
5. BogyóKatica
6. FORMA1
7. Tibia
8. World of Warcraft
9. Silent Hunter III
10. Driv3r
:-p -
dav1d #17966
-
#17965 Röviden leírja valaki mi van az utobbi 200 hsz-ben?Nincs kedvem elolvasni a mai termést:) -
#17964 Nah kezd el te is.
-
#17963 Azt bírom eebben a Forma 1-ben,hogy minden futam után óriási viták,meg érvelések vannak!Egy merő egymásramutogatás az egész,utálja mindenki a másikat.Érdekes miért szar a Ferrari most így hirtelen,vagy nem is..Schumi nemtud egy viszonylag gyengébb autóval ottlenni az élmezőnyben..vagy ebből látszik,hogy a pilóta már nem is számottevő?
Egy nyerő autóval legalább 10 versenyző bajnok lehetne?
Akkor hol van most a Shumacher faktor?Aki annyival jobb a többinél?
Egy tavalyi ferrari ami nem is annyira az hisz átépítették,hogyhogy nemtudja tartani a lépést?Érdekes ez az egész.. -
#17962 -
#17961 teszem hozzá, és bocs az ironiáért:
Még jó hogy a szélcsatornák már megvannak, mert lehet az is 'drága' lenne.
nézhetnénk szivarokat. :) -
#17960 ez így igaz de mivel Forma 1- azaz forma sport a meghatározott követelmények ne csak az autókra vonatkozzanak, hanema tesztelésre is... -
#17959 persze értem, hogy másnak az egy óra uolyan fontos lehet mint nekem a fél nap mondjuk, nem vitatom, mert nem lehet vitatni, a gondom ott van ha valójában nem uolyan fontos, csak ezt akarja mégis, mivel közben akkor az én umond előnyöm is elúszik, ő pedig még sörözhet is egyet. :)
Ez Forma 1, én úgy gondolom a tesztelés hozzátartozik a fejlesztéshez, nem megfelelően letesztelt újjításokat nem szabad beépíteni.
-
#17958 remélem holnap követelni fogják a csapatok hogy senki ne foglalkoztasson olyan mérnököt/stb aki a jelenlegi észak-koreai minimálbérnél többet kér. -
#17957 Gondolom "picipézért" szerezték meg:D -
#17956 "Egy jó játék bajnokságában szerepelve, mindenki egyedi beállítást használ, kidolgozza magának, és én spec a munkámból adódóan ritkán dolgozom,..lehet mondani hogy sok időm van. Ebből rengeteg időt áldozok arra hogy a következő pályára jó setupom (beállításom) legyen, és az olyan is lesz.
Másoknak kevesebb idejük van, többet/másképpen dolgoznak, és soxor a nem megfelelő setup miatt nem érnek el versenyszituációkban megfelelő eredményeket.
Az én setupom minden alkalommal egyre kicsiszoltabb, míg akiknek kevesebb az idejük, azok egyre inkább hátrányba kerülnek.
Ezért az lenne az érdekük, hogy mindenki használjon egy beállítást.
Ez rám nézve hátrányos lenne."
NA váalszolva a feltevésedre gondolom Live for Speed-ről NAscarról vagy más pályaversenyről beszélsz:) Lehet, hogy a te beálltásod egyre kicsiszoltabb de számodra is drága az a sok idő amit beleöltél de mások számára pedig lehet, hogy az a kevés idő amit rá tud fordítani a setup kialakítására is nagyon drága idő. Persze az lenne a legjobb, ha megkapná a te über setupodat.. viszont mindenkinek másmilyena versenystílusa vezetési stílusa másképp vezet ezért lehet, hogy ő a te Setupoddal nem tudna olyan jól menni mint te (sőt szinte biztos ) de itt arról van szó, hogy mindenkit megkértek, hogy töröljék a setupokat... ÉS valószínűleg a megszerzett tapasztalat mindenki számára nagyn fontos volt és magában tuti morog, hogy "basszák meg most megint elvették egy csomó belefeccölt munkámat" Holott lehet ő csak napi fél órát töltött a SETUp kifejlesztésével míg te 5-öt de neki az a fél óra ugyanannyira fontos az egész naphoz viszonyítva (mert kevesebb szabadideje van) mint neked a saját 5 órád. Érted amit ki akartam hozni ebből??? A szabálymódosításokkal nem csak a Ferrarinak kellett nulláról kezdenie, hanem a többi csapatnak is. A ferrari nem mert teljesen új autót kihozni míg a többiek teljesen új konstrukciót hoztak elő lehetaz alapoktól újragondolva az egész gépet. Ezis lehet az oka hogy ilyen rossz most a ferrari...