182114
  • Marco
    Gratz Alonso!
  • b-type
    Nem gondoltam volna hogy megtartja MS a 7. helyet, nem is annyira Klien miatt, hanem Kimmi miatt, akinek új gumijai voltak.
    Szal Renault nagy Grat!
    Toyota nagy Grat!
    Bridgestone meg kapkodhat, mert a Ferrari-nak nem a 2004-es motor a baja, hanem a gumi.
  • DONGUBA
    Ferrari Schumacher
  • Punker
    a Ferrari milyen mocskos lett :)
  • Punker
    Alonso :)))))
  • b-type
    b@sszus, ha lemaradok az előzésről kiakadok
  • Punker
    2 körrel a vége elött már nem spórolnak, elején közepén kellene gyorsnak lenni.....
  • ÁjjLe BoBBi
    azért látszik hogy két meki a leggyorsabb a mezőnyben most
  • Punker
    azért az durva hogy a többi csapat fikázza a ferrarit a tesztelés miatt és mégis nekik a legszarabb a gumi
  • Punker
    és most ebben mi van? Merci lufi már rég kidurrant, BMW soha nem is volt rendesen felfújva, és most a Ferrari is kezd leereszteni, és ez jó, végre az újjak csatáznak :) szerintem semmi meglepő nincs abban hogy szar a merci várható volt.
  • BaLeeX
    Ez egyszerűen hiheteten. Végre nem a ferrariról szól az F1, Kiminek van egy hozzávetőleg jó autója, erre előző futamon lefullad rajtrácson most meg kap egy defektet...
  • Punker
    nem rossz.
  • b-type
    Wéber G. jó, nagyon jó, hogy ott van, nem hagyja benézni a hülyeségeket legalább (mint pl. hogy Heidfeld szélárnyékos, kifékezéses manöverére Barichello-val Czollner az volt képes mondani, hogy motorerőből elment a Ferrarinak. pfff)
    és ha téved, mint pl. Fisichella-Webber eset első véleményezésénél, akkor képes javítani a véleményén.
    Egész jó a futam sztem.
  • Marco
    A Minardi ezerszer népszerűbb is, mint a Jordan. Ismered a mondást: "mindenki második kedvenc csapata".
  • Punker
    Webber kicsit bekattant, ilyen f@szságot Monty szokott csinálni :(
  • Punker
    azta qrva
  • Punker
    lol bazzzee na ezt vártam :)
  • Punker
    Minardi-nak is van jó pár szponzora, + pl ezen a futamon már többet volt a Jordan mutatva mint a Ferrari.....
  • Punker
    ha nem lenne 1 az idióta gumi szabály többet tudnának előzni, de nem mernek kockáztatni :(
  • Marco
    Te adnál pénzt azért, hogy a céged nevét arra az autóra fessék fel, mikor van jobb ajánlat is?
  • Punker
    mert? Jordan már ott sincs a futamokon, de mivel még Jordan néven neveztek és utána adta el ezért mennek még idén ilyen néven, ettől függetlenül lehetnének szponzorok.
  • Punker
    még 1 minusz
  • Marco
    Szegeny Kimi.
  • ÁjjLe BoBBi
    azt a defektes mocskos kurva isten faszát!!!!!!!
  • Punker
    van 1 olyan érzésem hogy nem ez volt az utolsó deffekt az évben :)
  • Marco
    Tévedsz.
  • Punker
    Palik eltévedt a sivatagban megint? ezek is hülyeségeket beszélnek de rajta legalább lehet néha röhögni.
  • Punker
    már nem Eddie Jordan a tulaj, és olyan nincs hogy nem talál szponzort.
  • Marco
    Ez átmeneti év a Jordannél. Jövőre már Mindland F1 lesz a csapat neve. Annyira nem gazdag EJ, csak nem talált szponzort.
  • Punker
    Jordan tulaj tényleg olyan gusztustalanul gazdag hogy nem kell neki szponzor, vagy csak hülye?
  • Punker
    hogy volt az hogy a BAR VB lehet idén
  • Marco
    Alonso ha nem hibázik, nem tudják tőle elvenni.
  • Marco
    Meg természetesen én is.
  • DONGUBA
    en is nezem
  • b-type
    nem, csak én nézem.. :)
  • Punker
    csak én nézem?
  • Punker
    eddig jó :)
  • Punker
    ezen a futamon nem valószínű
  • Gabor_(HSF)
    Intim kérdés...Shumi nyer,vagy dobogós lesz??????????
  • Gabor_(HSF)
    NADON ÜDI VAGY