182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#18119 hát az... most a Ferrari a legjobb és kész ;))) mondjuk örülök a Renault sikerének de remélem ze volt az uccsó h a Ferrari ilyen szar volt! :DDD -
#18118 Igen, így van, így értettem. Az új szabályok sokban változtak az aerodinamika terén. Pl. magasabb első szárny amivel kb 15%al lett kisebb a leszorító erő. Nos, már a mostani autón is láthatjuk, a kis szárnyat a nagyobb alatt, ami megpróbálja visszanyerni az elvesztett leszorító erőt, ilyen "szükségmegoldások" miatt lett rosszabb az egyensúly pl. Na de majd a 2005ös autó :) -
#18117 gondolom a '2004es autó meglehetősen rossz egyensúlya' alatt azt kell értelmezni, hogy az még a 2004-es év aerodinamikai szabályok alapján lett kifejlesztve, és azzal hogy rárakták a 2005-re előírt 20-25% kisebb leszorítóerőt használó aerodinamikai csomagot, azzal borult egy kicsit az autó...ez érthető.
..mert alapból nem volt egy sz@r autó :) -
#18116 Az új autó biztosan sokkal jobb lesz, mint a 2004M. A legnagyobb hibája a nem megfelelő gumi volt eddig, aminek nagyon gyors kopása a 2004es autó meglehetősen rossz egyensúlyának volt köszönhető. A 2005ös autót és az új Bridgestona gumikat együtt fejlesztették ki, azt figyelembe véve, hogy most már nem csak a legjobb teljesitmény, hanem a sokkal nagyobb tartósság, megbízhatóság a cél. Szóval szerintem ilyen téren nem lesz gond. A Ferrarinak motorgondja se sűrűn szokott lenni, ezért gondolom a 055-ösnek sem lesz sok hibája. Az egyedüli gond egyelőre az autó nem tökletesen megoldott hűtésével lehet, de remélhetőleg a "bevetésig" ezt is megoldják. Na meg a másik az, hogy elkészül-e időre a másik új autó is, mert ha nem akkor Bari mehet még a tavalyival(gondolom ha választani kell akkor Schumi kapja az uj autót..) -
#18115 az új szabályokat költségcsökkentés, és a Ferrari túlságosan nagy előnyének csökkentése/megszüntetése céljából vezették be... elég nagy köcsögség, sztem :) -
#18114 meg eső miatt is lehet kereket cserélni -
#18113 Nem feltétlenül... Lásd Jean Todt nyilatkozatát. -
#18112 csore Ferrarit azért sajnálom... remélem az új gépezet megöl majd mindenkit! :D -
#18111 hát akkor ennek semmi értelme... nem tudom miért nem voltak jók az eddigi szabályok!!! -
#18110 csak ha defektes/megsérült -
#18109 most a verseny alatt egyáltalán nem lehet kereket cserélni??? -
#18108 Az isten új szekere! :)))
-
#18107 Ez megint félhír, csakhogy beszéljünk a f1-ről. -
#18106 Hát ha ez beigazolódik, akkor...azt hiszem Ferrari drukker leszek.
ezt pusztán a többi csapat hozzáállása miatt.
-
#18105 Most már mind1 nekik mert az új kocsi be van jelentve. :D -
#18104 HMMM -
#18103 A Ferrari enged a tesztkorlátozásban
-
#18102 jajjj neeeee -
#18101 "Én úgy fogalmaznám meg, hogy majd ha lesz rendes technikai támogatása(gép, csapat), akkor figyeljünk!"
Ez már megtörtént, Forma3000-ben! Eredmény: 0!!! Csapattársa viszont bizonyított nem is keveset. -
#18100 igen tom.
Pizzonia volt a csapattársa asszem.
mind1 a lényeg az h a csapattársa VB nyertes lett zsoltika meg kb. 10. helyen kullogott -
#18099 Nem követtem figyelemmel Zsolt karierjét, de ha jól tudom Forma3000-ben elég jó csapatba került és ott se muzsikált. Van akinek tehetsége van és van aki jókor van jó helyen. -
#18098 hája.....Baumgartner papi adott kis pézt persze lehet h 2 hétig éhezett meg nem tudott renaultot venni, de megérte h "sztárt" (pff) csináltak a gyerekiből. -
#18097 hm....azért ne feledd el h 2000-től csak ebben az évben vallott kudarcot.
persze még azis lehet h sikerül fejleszteniük. -
#18096 Valószínű sok tehetségesebb pilóta van Zsoltunknál csak pénzük nincs. Ugye ő se úgy került be, hogy felkapták hanem apuci befizette. -
#18095 "én.nem.írtam.semmit.a.kritikákról....."
Igaz, bocs! -
#18094 én.nem.írtam.semmit.a.kritikákról.....
bár.(hamár.felmerült).tény.hogy.komolyabban.venném.ha.valami.köze.lenne.a.
témához,.az.azt.kritizálónak..
persze.lehet.hogy.sokan.többet.érdemelnének.mint.ami.kijárt.végül.is,
.vagy.ami.eddig.sikerült.
De.ez.nem.így.van.
A.leheteken.meg.nincs.értelme.lovagolni..(sztem)
-
#18093 Én azt hiszem, vannak, akik (akár a teljesítményük alapján - én nem az itteni emberekről beszélek!) megérdemelnék, hogy ott/a helyében legyenek. És azt hiszem, vannak, akik jobban is csinálnák.
Azzal kapcsolatban pedig, amit a kritikáról írtál, hogy majd akkor csináljuk, ha jobbak leszünk nála: Shaman válaszával tökéletesen egyetértek! -
#18092 Akár... :)))
-
#18091 nem,.a.mások.itt.vannak.és.innen.magyaráznak.
(nincs.szóköz.azért.pontozok.sry.)
Na.szal.vannak.emberek.akik.csinálják.a.dolgokat,.és.vannak.akik.azt.hiszik,
.hogy.semmiből.nem.tartana.nekik.is.ezt.csinálni.
:( -
#18090 Én úgy fogalmaznám meg, hogy majd ha lesz rendes technikai támogatása(gép, csapat), akkor figyeljünk! -
#18089 ez nagyon gyenge felfogás..... szóval az egész élet bármely területén csakis azt lehet kritizálni aminél te jobb vagy?Akkor a kritikának szinte semmi értelme,körülbelül összes sportújságot be lehetne szüntetni,s sorolhatnám. Példaul zenei,vagy irodalmi kritikusoknak akkor mi értelme? Nem tudnak énekelni,stb. mégis írnak kritikát..
Marhaság......
Ezt gondold át te is mégegyszer! -
#18088 Nézd. Baumgartner egy ember. A mások meg elég sokan vannak. ;P :)) -
#18087 lehet...
lehet,.hogy.mégsem. -
#18086 Lehet (sőt?), hogy jobbak lennének sokan, csak nincs rá lehetőségük. -
#18085 Akkor kritizáljátok Zsoltot, ha majd ti jobbak lesztek nála!! -
#18084 :))))) -
#18083 Szerintem az ő tempójával végig bírnák a hondák is. -
#18082 leeht hogy a Zsolti lesz a törés teszter a bar nál:D -
#18081 Szerinetm ezek nem számottevő összegek egy megfelelő szponzorokkal rendelkező csapat ktgvetésében. -
#18080 Srácok, azért reménykedni mg lehet.
Még Zsoltinak is
Én örülnék, ha igaz lenne a hír...