182114
  • Sheva
    hát az... most a Ferrari a legjobb és kész ;))) mondjuk örülök a Renault sikerének de remélem ze volt az uccsó h a Ferrari ilyen szar volt! :DDD
  • shad0w
    Igen, így van, így értettem. Az új szabályok sokban változtak az aerodinamika terén. Pl. magasabb első szárny amivel kb 15%al lett kisebb a leszorító erő. Nos, már a mostani autón is láthatjuk, a kis szárnyat a nagyobb alatt, ami megpróbálja visszanyerni az elvesztett leszorító erőt, ilyen "szükségmegoldások" miatt lett rosszabb az egyensúly pl. Na de majd a 2005ös autó :)
  • b-type
    gondolom a '2004es autó meglehetősen rossz egyensúlya' alatt azt kell értelmezni, hogy az még a 2004-es év aerodinamikai szabályok alapján lett kifejlesztve, és azzal hogy rárakták a 2005-re előírt 20-25% kisebb leszorítóerőt használó aerodinamikai csomagot, azzal borult egy kicsit az autó...ez érthető.
    ..mert alapból nem volt egy sz@r autó :)
  • shad0w
    Az új autó biztosan sokkal jobb lesz, mint a 2004M. A legnagyobb hibája a nem megfelelő gumi volt eddig, aminek nagyon gyors kopása a 2004es autó meglehetősen rossz egyensúlyának volt köszönhető. A 2005ös autót és az új Bridgestona gumikat együtt fejlesztették ki, azt figyelembe véve, hogy most már nem csak a legjobb teljesitmény, hanem a sokkal nagyobb tartósság, megbízhatóság a cél. Szóval szerintem ilyen téren nem lesz gond. A Ferrarinak motorgondja se sűrűn szokott lenni, ezért gondolom a 055-ösnek sem lesz sok hibája. Az egyedüli gond egyelőre az autó nem tökletesen megoldott hűtésével lehet, de remélhetőleg a "bevetésig" ezt is megoldják. Na meg a másik az, hogy elkészül-e időre a másik új autó is, mert ha nem akkor Bari mehet még a tavalyival(gondolom ha választani kell akkor Schumi kapja az uj autót..)
  • shad0w
    az új szabályokat költségcsökkentés, és a Ferrari túlságosan nagy előnyének csökkentése/megszüntetése céljából vezették be... elég nagy köcsögség, sztem :)
  • shad0w
    meg eső miatt is lehet kereket cserélni
  • Zsoltika 007
    Nem feltétlenül... Lásd Jean Todt nyilatkozatát.
  • Sheva
    csore Ferrarit azért sajnálom... remélem az új gépezet megöl majd mindenkit! :D
  • Sheva
    hát akkor ennek semmi értelme... nem tudom miért nem voltak jók az eddigi szabályok!!!
  • Punker
    csak ha defektes/megsérült
  • Sheva
    most a verseny alatt egyáltalán nem lehet kereket cserélni???
  • Sheva
    Az isten új szekere! :)))
  • Lteebee
    Ez megint félhír, csakhogy beszéljünk a f1-ről.
  • b-type
    Hát ha ez beigazolódik, akkor...azt hiszem Ferrari drukker leszek.
    ezt pusztán a többi csapat hozzáállása miatt.
  • Random_
    Most már mind1 nekik mert az új kocsi be van jelentve. :D
  • rezsofiz
    HMMM
  • Punker
    A Ferrari enged a tesztkorlátozásban
  • oneal1
    jajjj neeeee
  • Ramore
    "Én úgy fogalmaznám meg, hogy majd ha lesz rendes technikai támogatása(gép, csapat), akkor figyeljünk!"

Ez már megtörtént, Forma3000-ben! Eredmény: 0!!! Csapattársa viszont bizonyított nem is keveset.
  • McGrady
    igen tom.
    Pizzonia volt a csapattársa asszem.
    mind1 a lényeg az h a csapattársa VB nyertes lett zsoltika meg kb. 10. helyen kullogott
  • Random_
    Nem követtem figyelemmel Zsolt karierjét, de ha jól tudom Forma3000-ben elég jó csapatba került és ott se muzsikált. Van akinek tehetsége van és van aki jókor van jó helyen.
  • McGrady
    hája.....Baumgartner papi adott kis pézt persze lehet h 2 hétig éhezett meg nem tudott renaultot venni, de megérte h "sztárt" (pff) csináltak a gyerekiből.
  • McGrady
    hm....azért ne feledd el h 2000-től csak ebben az évben vallott kudarcot.
    persze még azis lehet h sikerül fejleszteniük.
  • Random_
    Valószínű sok tehetségesebb pilóta van Zsoltunknál csak pénzük nincs. Ugye ő se úgy került be, hogy felkapták hanem apuci befizette.
  • Arch
    "én.nem.írtam.semmit.a.kritikákról....."
    Igaz, bocs!
  • b-type
    én.nem.írtam.semmit.a.kritikákról.....
    bár.(hamár.felmerült).tény.hogy.komolyabban.venném.ha.valami.köze.lenne.a.
    témához,.az.azt.kritizálónak..
    persze.lehet.hogy.sokan.többet.érdemelnének.mint.ami.kijárt.végül.is,
    .vagy.ami.eddig.sikerült.
    De.ez.nem.így.van.
    A.leheteken.meg.nincs.értelme.lovagolni..(sztem)
  • Arch
    Én azt hiszem, vannak, akik (akár a teljesítményük alapján - én nem az itteni emberekről beszélek!) megérdemelnék, hogy ott/a helyében legyenek. És azt hiszem, vannak, akik jobban is csinálnák.

Azzal kapcsolatban pedig, amit a kritikáról írtál, hogy majd akkor csináljuk, ha jobbak leszünk nála: Shaman válaszával tökéletesen egyetértek!
  • Arch
    Akár... :)))

• b-type
    nem,.a.mások.itt.vannak.és.innen.magyaráznak.
    (nincs.szóköz.azért.pontozok.sry.)
    Na.szal.vannak.emberek.akik.csinálják.a.dolgokat,.és.vannak.akik.azt.hiszik,
    .hogy.semmiből.nem.tartana.nekik.is.ezt.csinálni.
    :(
  • Lteebee
    Én úgy fogalmaznám meg, hogy majd ha lesz rendes technikai támogatása(gép, csapat), akkor figyeljünk!
  • Shaman
    ez nagyon gyenge felfogás..... szóval az egész élet bármely területén csakis azt lehet kritizálni aminél te jobb vagy?Akkor a kritikának szinte semmi értelme,körülbelül összes sportújságot be lehetne szüntetni,s sorolhatnám. Példaul zenei,vagy irodalmi kritikusoknak akkor mi értelme? Nem tudnak énekelni,stb. mégis írnak kritikát..

Marhaság......

Ezt gondold át te is mégegyszer!
  • Arch
    Nézd. Baumgartner egy ember. A mások meg elég sokan vannak. ;P :))
  • b-type
    lehet...
    lehet,.hogy.mégsem.
  • Arch
    Lehet (sőt?), hogy jobbak lennének sokan, csak nincs rá lehetőségük.
  • Felfedező
    Akkor kritizáljátok Zsoltot, ha majd ti jobbak lesztek nála!!
  • oneal1
    :)))))
  • Lteebee
    Szerintem az ő tempójával végig bírnák a hondák is.
  • oneal1
    leeht hogy a Zsolti lesz a törés teszter a bar nál:D
  • Lteebee
    Szerinetm ezek nem számottevő összegek egy megfelelő szponzorokkal rendelkező csapat ktgvetésében.
  • Marki
    Srácok, azért reménykedni mg lehet.

Még Zsoltinak is

Én örülnék, ha igaz lenne a hír...