182273
  • dav1d
  • Random work
    10.58: A brazil nagyon visszafogott volt (1:35.142), Schumacher viszont kevésbé kímélte a gépet - 1:32.748 - 1,2 másodperccel volt lassabb Zontánál, aki időközben 1:31.449-re javított.

11.00: A világbajnok ment még egy gyorskört, és javított is - 1:32.120-szal a második helyen zárta a tréninget. Ígéretes.

Leintették a szabadedzést, a következő magyar idő szerint 13 órakor kezdődik.
  • M@TriX
    úgy tűnik a beugróknak nincsen szerencséjük, az utóbbi versenyen a BAR, most meg a merci tartalékpilótájának minimalizálódott a közreműködése. :)
  • Random work
    http://index.hu/sport/forma1/bahfree0401/

Egy Merci már lehalt a pályán.
  • Punkerwork
    és a homokvihar?
  • Random work
    A Bahreini GP első szabadedzése

10.00: Elkezdődött a tréning, nyolc autó van a pályán, köztük de la Rosáé is. A hőmérséklet 35 fok, a pálya 43 fokos.

• Big Daddy
  • Lteebee
    Hogy ejtitek azt a szót, hogy Renaultok?

Ugyanú, mint azt, hogy Renault-k?
  • rezsofiz
    Nah jo, de azért mégsem teljesen biztos hogy Schumacher tehet rola.. Lehet az auto vagy a gumi is akár.
    Mind1 ezek ugyiscsak ilyen hülye reklámszövegek gondolom abbol a célbol kitalálva hogy minél több embert csődítsenek a TV elé
  • Marki
    Egyelőre tényleg így néz ki.
  • rezsofiz
    Hallottátok hogy RTL KLUB hogy adja le az F1es ajánlot a reklámban? Valami ilyesmi hogy "a Reanultok tündökölnek, míg Michael Schumacher hanyatlik" vagy nem tudom valami ilyesmit mondtak. Bláh. Nem mondok semmit. Értenek az autosporthoz látszik.
  • Random_
    Na ja és szerinted az lesz az igazán jó verseny ha Schumi újra elver mindenkit.
  • shad0w
    mit nyilatkozott máshogy, mivan? :)
  • oneal1
    :)))
  • Felfedező
    Ez érdekes pár napja még másképp nyilatkozott a Ferrari... én már semmit
    nem hiszek el nekik..
  • ÁjjLe BoBBi
    hát kb. szerintem most még nem
  • Lteebee
    És ha lesz az a film, legkorábban néhány futammal később.
  • ÁjjLe BoBBi
    szerintem ez (még) nem az a film
  • oneal1
    most az lesz az extra hogy a Sumák bealáz mindenkit!!!!
  • Alien
    Nagyon remélem, hogy most jobb lesz a Ferrari a hétvégén és elvernek mindenkit.

Különben remélem jó verseny lesz, az előző kettőben nem sok mindent történt, és ezt nem azért mondom, mert Schumacher drukker vagyok, hanem tényleg így van, hogy nem volt semmi extra...
  • Alien
    "A pontversenyben Rubens fog vezetni, MS a 3. helyen fog állni. "

Ezt cseréljük át úgy, hogy Schumi lesz az első helyen, Bari meg a harmadikon, de inkább a másodikon, amúgy a próféta szóljon belőled :D
  • Alien
    Majd meglátjuk ki nevet az évad végén...
  • ÁjjLe BoBBi
    akkor egymást fejelgethetik simán :))
  • ÁjjLe BoBBi
    VÁÁÁ ez kemény :D
  • Sheva
    az nyálas futam volt!
  • Sheva
    a kistorony!
  • csabawarchief
    Sato 163cm magas, Heidfeld meg 164cm ... :)
  • b-type
    jahahaajjjj

(thx Integra)
  • M@TriX
    jah emléxem...
  • Punkerwork
    "Az 56. Forma-1-es világbajnokság első két futamán mindössze két pontot szerző Michael Schumacher úgy véli, hogy a hétvégi Bahreini Nagydíjon bemutatkozó idei Ferrari rendkívül eredményes lesz, harcban lehet a győzelemért.
    "Tavaly edzéselső és futamgyőztes voltam Szahírban, vagyis szép emlékeim vannak. Ráadásul rengeteg a tapasztalatunk a pályával kapcsolatban, ezeket ki kell használnunk. Bizonyos részei rendkívül nehezek, de összességében jónak tartom a vonalvezetést" - mondta a maranellói istálló hétszeres világbajnoka.

Michael Schumacher Melbourne-ben és Sepangban a tavalyi sikerautó módosított változatával szerepelt, de egy pillanatig sem volt esélye a sikerre. "A rossz eredmények a szokásosnál is nagyobb ösztönzést jelentenek a csapatnak. Nagyon várom már, hogy az F2005-tel szerepeljek. Az utóbbi időben sokat teszteltük az új autóval, jó benyomást keltett. De tudjuk, hogy keményen kell küzdenünk azért, hogy kiváló eredményt érjünk el Bahreinben" - jelentette ki.

A hétszeres világbajnok hozzátette: nem vár gyors sikereket, de biztos benne, hogy rövidesen ismét a dobogó tetejére kerül a Ferrari."
  • oneal1
    jaja
  • Punkerwork
    jó kis roncs derby volt :)
  • oneal1
    jujjj az de gáz volt........
    de mondjuk ott a vízátfolyás miatt volt a cumi!
  • Punkerwork
    sz@r gumikkal ő se ér sokat, lásd 2003 Brazília
  • oneal1
    mármint nem lenne rossz!!:D
  • oneal1
    nem lenne az mer esőben a Shumák a legjobb!!
  • Punkerwork
    ha rajtam múlik végig szakad a jégeső
  • Lteebee
    Szerintem esőben azok nyernek, akik jól saccolják, hogy mikor áll el.
  • Punkerwork
    #18197? bár lehet a sárgák az eső gumikat is elszúrták
  • Lteebee
    Szerintem még legalább 2-3 futamig csak akkor lesz dobogós a Ferrari, ha nem is tudom, mi történik.