182114
  • Punker
    Mosley szerint beváltak az új szabályok

ebben a költség csökkentésben én nem hiszek, egyszerűen csak másra megy el a pénz.
  • Ramore
    de elötte megnyeri a Champ Car sorozatot! LOL
  • oneal1
    hát ezen kikészültem........:D
  • rezsofiz
    :DDDDDDDDDDD
  • oneal1
    a cikkből!!!!!
    "A 24 esztendős volánzsonglőr "
    :D
  • rezsofiz
    Lol Baum mindenhol ottvan.
  • oneal1
    én is így vagyok vele!!!
  • rezsofiz
  • Zsoltika 007
    Az kemény lenne.
  • Bandee1987
    nah, loál
  • Marki
    Zsolt 2006-tól a BAR-Honda tesztpilótája lehet
  • Lteebee
    Igaz, igaz.
  • Punkerwork
    a régi Honda?
  • Lteebee
    Ferrari, Mclaren, Renault, Williams

Ezeken kívül van még "nagymúltú" f1 csapat?
  • Bandee1987
    hát ezaz, de tudod a többségnek az a baja, hogy mihelyt a Ferrari hibázik, máris elkezdik fikázni őket. Én csak annyit mondok: meglátjuk, ki nevet a végén.
  • rezsofiz
    2 verseny után nem írnám le a Ferrarit. Van még tizenvalahány
  • dav1d
    Úgy fikázd hogy tavaly ők voltak a világbajnokok
  • Lteebee
    Azért azt is tegyük hozzá sietve, hogy eddig elég jól teljesítettek a Bridgestone papucsok is.
    Azt, hogy nem tudtak olyan gyorsan alkalmazkodni a megváltozott szabályokhoz(nem a morális szabályokról beszélek), nem lehetett előre látni.
  • Felfedező
    Már mindegyik nagy csapat rég elhagyta a Bridgestone-t, a Ferrari
    csak magának köszönheti, hogy ide jutott..
  • oneal1
    amíg nem csinál a bridgestone jó gumikat addig esélyük sem lesz szerintem:((
  • dav1d
    Bahreinben bevetik az új Ferrarit
    Todt nem érzi elég jónak az új Ferrarit

• dav1d
    Már alig várom Bahraint!Tesztek:
    Silverstone 23.03.2005

Mugelo 22.03.2005

• Punkerwork
    "Magyar szakemberek oroszlánrészt vállalnak az augusztus 21-én esedékes Forma-1-es Török Nagydíj, a világbajnokság 14. futamának szervezésében és lebonyolításában.
    "Az Ostermann Forma-1 Kft. lesz a viadal főtanácsadója" - mondta Frank Tamás, a Hungaroring Rt. alelnöke. "Most járt Törökországban két szakember, akik három héten át 600 versenybírót képeztek ki, vizsgáztattak le, közülük több mint 30-an segédkeznek a török GP-t megelőző Magyar Nagydíjon is."

Az alelnök elmondta, 2-3 hét múlva újabb magyar szakembergárda utazik ki Törökországba, hogy folytassák a helyiek kiképzését. "Bernie Ecclestone-nak, az F1 első számú irányítójának megbízásából mi fogjuk felügyelni szinte a teljes munkát, a jegyeladástól a marketingen át a verseny szervezéséig. A Magyar Nagydíj július 31-én lesz a Hungaroringen, s utána negyvenen, versenybírók, szakértők, három hétre kiköltözünk Törökországba."

• Marki
    3 (is) volt.

• Zsoltika 007
    Nem
  • Punkerwork
    nem 2?
  • Marki
    Az Arrowsnak is volt 3 üléses autója.
  • Marki
    Nekem is az tetszett benne.
    Amúgy nem értem, ha Nick jó volt a Saubernél, miért tették ki? Ráadásul csak a Jordan vette fel, mert Nick helyett Kimit szerződtették a McLarenhez, pedig Nick jobb volt Kiminél.
  • gator
    Ha akartok egy olyan magyar fogadoirodat , ahol mindenre lehet fogadni es mellekesen meg 2500 Ft bonuszt is kapsz akkor KATTINTS IDE
  • Punkerwork
    ennyit a 3. autóról
  • b-type
    volt esélye a pontszerzésre....és 1 pont is pont.
    igaz MS mondta, hogy valahogy nem klappolt össze neki az idénnyitó futam, de az, hogy Heidfeld-re féktávon legyezett rá, az egy szükségtelen dolog volt sztem.
    ...vagy bármi, de nem az "az előrelátó gondolkodás" az biztos. :)
    de végül is igazságtalan az egyetlen nem tetsző dolgot kiemelni, és szon problémázgatni, hisz a hangsúly azon van/volt, hogy ez egy jó cikk, amihez nem voltam hozzászokva az a5-ön. :)
  • Punker
    schumi ott nem elől volt hanem hátul.....
  • b-type
    Nahát ez az első cikk, amit olvastam, az a5-ön ami jó, sőt kifejezetten jó sztem.
    Nagyon tetszik hogy méltatja Heidfeld-et(megérdemelten), ami nekem sem jutott eszembe, pont azon okok miatt, amit a cikkíró is taglal.
    Az egész (jó hosszú) cikkben egy sor volt ami nem tetszett:
    "Ugyanakkor ilyen hozzáállással nem lehet világbajnokságot nyerni; a szezon végén az a három (vagy akármennyi) pont is jól jöhetett volna. Ez az a típusú hiba - az előrelátó gondolkodás hiánya -, amit egy Alain Prost vagy egy Michael Schumacher sohasem követne el."
    Hisz MS elkövette...pont az elöző, Auszi futamon.
    De ettől eltekintve tök jó cikk végig.

• McGrady
    tök jó.
    persze h nem akárkiket.
    akik meg tudják fizetni:))
  • Marco
    Promós utakra fogják magukkal vinni és utaztatják vele a pórnépet. Persze nem akárkiket. Szponzik fejeseit meg ilyeneket.
  • McGrady
    sry most olvastam az előtte lécő HSZeket.
  • McGrady
    azta!
    ez vmi vicc?monnyuk nem annak tűnik.
    de ezt minek gyártották már ha van ilyen:)
  • Marco
    3 üléses Ferrari - 1. kép
    3 üléses Ferrari - 2. kép
    3 üléses Ferrari - 3. kép
    3 üléses Ferrari - 4. kép
    3 üléses Ferrari - 5. kép
  • Big Daddy
    Nem láttam még.Király lehet.
  • Punker
    "A Ferrari Fioranóban kipróbálta háromüléses versenyautóját is, mely a pilóta melletti két ülésben szállíthat utasokat. Csakúgy, mint a kétüléses autóval rendelkező Minardi, a Ferrari is promóciós célokra használja majd a különleges négykerekűt, de mivel az utasok nem a pilóta mögött foglalnak helyet, többet látnak majd a száguldásból."

erről van valakinek képe?