182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#18159 Várd még ki hogy a Mclaren mehessen egy tiszta versenyt, mert eddig nem tudott. Ezt a Renault technikai igazgatója is megmondta. -
dav1d #18158 1. Renault 26 pont
2. Toyota 12 pont
6. Mclaren 9 pont -
#18157 Takuma Szato, a Formula–1-es BAR-Honda csapat japán pilótája felépült vírusos betegségéből, és biztosan rajhoz áll a hétvégi, Bahreini nagydíjon. Szatót a malajziai futam előtt döntötte le a lábáról a betegség, ezért a versenyen a tesztpilóta, a brit Anthony Davidson helyettesítette. (Reuters-MobilPress/uno.hu)
-
#18156 Nem hinném hogy a sivatagban hullanának majd a motorok. Inkább a rá következő futamra "érne be" a dolog. Szerintem. -
#18155 Inkább szurkolok egy pizzafutárnak, mint néhány hiperpigmentált zöldségesnek:) -
#18154 Az biztos hogy a Honda fog először -
#18153 na akkor kérem a tippeket hány motor fog megsülni a sivatagban? + lehet fogadni hogy elsöpri e egy homokvihar a versenyt -
#18152 azé remélem nem így lesz....kissé unom már a Ferrari dominanciát... -
#18151 Ezt meg hol álmodtad??? -
#18150 Itt most nem a McLarenről van szó... -
#18149 Mivel a Ferrari zsinórban x. alkalommal nyert tavaly vébét, és megszorítani sem tudták, Bridgestone ide, Bridgestone oda, szezon eleji szopás a köbön, szvsz a szezon felénél már első és harmadik helyen fognak állni a pontversenyben egyéniben, a vébén meg dobogósok lesznek. A szezon felénél! A pontversenyben Rubens fog vezetni, MS a 3. helyen fog állni. Aztán simán nyerik a VB-t!
:D -
#18148 Ti nem olvastok?
Leirták.
De majd meglássuk.[100%-ra veszi hogy neki lesz igaza :) ] -
#18147 ráadásula a Montoya elesett teniszezés közben és nem tud versenyezni:) -
#18146 ott a pont :) -
#18145 Nem mintha a McLaren sokmindent nyert volna idén..... -
#18144 lol -
#18143 A vesztesek istenének a szekere??? -
Jhon Balu #18142 igaz még bármi is lehet de remélem a bajnokságot más foglya nyerni.. -
#18141 Te ezt honnan veszed? Te teszteled minden nap az f2005öt vagy mi? -
#18140 Én nem szeretem a Ferrari-t, de szerintem se kell még integetni nekik.Félek, hogy nem úgy fog alakulni a következő 17 futam mint eddig. -
#18139 Olyan biztosra mondod, mintha tesztelted volna az autót. "És ezen az F2005-ös model sem változtat." Nem igazán értem, miből kiindulva mondod ezt. Persze lehet, hogy igazad van, de azért nem kéne ennyire leírni a Ferrarit. Amint mondtam, majd meglátjuk. Remélem nem én fogok nagyot koppani a végén :) -
#18138 Hát majd meglátjuk mi lesz... Nagyon remélem, hogy a végén meg fogtok lepődni :) -
Jhon Balu #18137 igy van a ferrari leáldozóba van.
megjöttek a trónkövetelők. -
#18136 meleg ben akkro os szar lesz:( -
#18135 Háh igy legyen 5-ösm a lottón már az idei F1 kezdetekor mondtam hogy a Ferrarinak köze nem lesz az idén semmihez.
És ezen az F2005-ös model sem változtat.
LOL 1 másodpercel gyorsabb körönként.
Mert eddig is csak körönként 1 másodpercel maradtak le mi?
Lehet hogy ez fikázásnak tünik de Ferrarinak szurkolok és Schuminak,de ez nagyon nem az ő évűk lesz. -
#18134 -
#18133 Az igen! 3 osztrák egy futamon...
Nem rossz :)
Brazi & Olasz mintára :)) -
G_ArchAngel #18132 A McLaren csapat versenyzője, Juan Pablo Montoya valószínűleg kénytelen lesz kihagyni a következő nagydíjat, miután az edzője ellen vívott teniszversenyen vállsérülést szenvedett.
2005.03.28 09:18 f1hirek.hu
A kolumbiai egy esést követően, a bal vállán sérült meg. A csapat megerősítette, hogy egy repedés keletkezett a csonton, de a sérülés nem komoly.
Bár a végső döntés még nem született meg Montoya szerepléséről, megbízható források szerint az orvosok azt ajánlották a pilótának, hogy három hétig pihentesse a vállát, nehogy súlyosbodjon a sérülése. Ez azt jelentené, hogy a soron következő versenyt ki kellene hagynia, de az április 24-i San Marino-i Nagydíjra már visszatérhet a pilótaülésbe.
"Csütörtökön hozzuk meg a végső döntést." - mondta a csapat szóvivője. A versenyző a napokban orvosi kivizsgálásokon vesz részt, és ha elég fitt, akkor ott lehet a versenyen. Azonban, ha ki kell hagynia a hétvégi futamot, helyére a csapat harmadik pilótája, Alexander Wurz ülhet az autóba.
Azért a baleset jó hírt is hozott a kolumbiainak, hiszen ha kihagyja a futamot, az garantálja, hogy nem marad le első gyermeke születéséről, kinek érkezését a következő hetekre várják.
Mivel a McLaren három autóval vehet részt a hétvégi versenyeken, és tesztpilótájuk, Pedro de la Rosa helye biztosítva van a pénteki tesztnapon, nyilvánvalóan Wurz neve merült fel Montoya esetleges helyetteseként. Igen ám, de az osztrák pilótának már korábban gondjai voltak az új McLaren méreteivel.
Alex ugyanis már a tesztek során kijelentette, nem érzi kényelmesen magát az MP4/20-as kódszámmal ellátott versenygépben, melynek pilótafülkéje elődjéhez képest is szűkebbre sikerült a helymegtakarítás céljából.
Egyes források szerint Montoya sérülése után a szerelők és a mérnökök elkezdték újratervezni és átalakítani a pilótafülkét, hogy az osztrák versenyző esetleges érkezésekor ne legyen probléma a méretekkel.
Akkor majd vezet a Kurnyikova...:D -
G_ArchAngel #18131 azért most már van előzgetés: pl. Kimi is megelőzte saját gumiabroncsát:) -
G_ArchAngel #18130 minthogy a mercinek is először ez volt a gondja - a keskeny kasztni miatt nem kapott levegőt a motor... -
#18129 ehh a motorja a nem megfelelő hűtés miatt romlott el, szintén #18116 ... vagy itt pont ez volt a poén? :) -
#18128 :))) Jah
Nekem meg azért uncsi az f1 mert sztem nem elég az hogy más nyer mindig hanem nem ártana a verseny alatt pár kira előzgetés, vagy maga a verseny vhogy lehetne izgalmasabb -
G_ArchAngel #18127 én nem érzem jól magam ettől az évadtól sem, mert a Baumgartner-szemöldökű spanyolt jobban utálom, mint bárki mást, ellenben, mint Rönyó-tulaj, kicsit drukkolok a csigazabálóknak...:P -
#18126 Majd meglássuk .D -
G_ArchAngel #18125 szívből kívánom a Ferrarinak a 2004-es McLaren-feelinget:)))
Mi, Mercisek, eleget szívtunk, most szívjanak a fiatos pizzafutárok:DDD -
#18124 Hah nem hiszem hogy tul sok vizet kavarna a futamon -
G_ArchAngel #18123 és ezért égett le a motorja is...:P -
#18122 Basszus ezexerint felesleges írni ebbe a fórumba, mert valaki csak úgy bejön és beír vmit anélkül, hogy elolvasná a korábbi hsz-eket... Kedves oneal1: #18116 "Az új autó biztosan sokkal jobb lesz, mint a 2004M. A legnagyobb hibája a nem megfelelő gumi volt eddig, aminek nagyon gyors kopása a 2004es autó meglehetősen rossz egyensúlyának volt köszönhető. A 2005ös autót és az új Bridgestone gumikat együtt fejlesztették ki, azt figyelembe véve, hogy most már nem csak a legjobb teljesitmény, hanem a sokkal nagyobb tartósság, megbízhatóság a cél." -
#18121 a 2005 ös kocsi val semmire nem fognak menni amíg a bridgestone nem alkot valamit!!!:(((((((
FORZA FERRARI
-
#18120 "Elképzelhető, hogy Juan Pablo Montoya, a McLaren-Mercedes pilótája nem indul a Forma-1-es világbajnokság soron következő harmadik, bahreini futamán, mivel teniszezés közben vállsérülést szenvedett.
Ellen Kolby, a wokingi istálló szóvivője szerint a csapat vezetői csütörtökön döntik el, hogy a finn Kimi Räikkönen mellett ki vezesse a másik autót a jövő vasárnapi versenyen.
Montoya edzője ellen vívott teniszmérkőzésen elesett, a vállára zuhant, s az egyik csontjában a jelentések szerint hajszálrepedés keletkezett. Az orvosok szerint a sérülés nem komoly."