182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Tény hogy kellenek az ilyen kvalitású pilóták is és nem is ezt firtattam, egyébként Kimiről köztudott hogy nem egy ,,hadd el hadd" tipusú pilóta és azért érthető ha picit csalódott nézzük csak meg a tavalyi idényét ha a meki nem küszködött volna megbízhatósági problémával simán VB lett volna azért ez nyomot hagy még ,,jég emberben" is... -
aha, olyan volt a hangulat, mint a MotoGP-n, amikor Talmácsi megelőzte a csapattársát, ott állt mindenki unott pofával, pedig a KTM kettős győzelmet szerzett, undorító volt (az is). -
edeleny #33649 Viszont a Show szempontjabol mindenkepp szüksege van az F1-nek az ilyen "paradicsom madarakra".Tudom,hogy ezert meg megkapom a magamet,de nekem KImi is egy kicsit unalmas ficko.A futam utan volt szo a pezsgözesrol,hat a fiuk mintha kitanultak volna ebböl.allnak ott unottan es..... ,neha inkabb azert szurkolnek,hogy az Aguri nyerjen,ök biztos tudnanak örülni. -
edeleny #33648 Mielött aludni mennek,
,en nem akarok sorrendet közöttük,nem azt mondom,hogy Monti jobb,ha ez jött le akkor elrontottam valamit,viszont annyival Kimi nem jobb amennyivel a sajto talalja.Monti VB?Ha sikerül lenyugodnia,talan majd akkor,en nala tul soknak tartom a felvezetökörhöz hasonlo hibakat,hogy aztan magamat cafoljam meg 2003 Magyar GP. ahol szinten tök feleslegesen nezte meg ki is jön mögötte,pedig akkor minden pont szamitott.ugyan akkor a szemtelensegeert szeretem,es azert mert ha nem gyorsabb is megprobal elözni,mig sokan csak autoznak.Persze ez neha oda vezet,ahova vezetett vasarnap.
-
kicsit nagy vérmérsékletű :) Emlékezhetünk Monacora :), meg a kamerás jelenet :), és ő ezért nem lesz (lehetett) VB. -
Igazából Montoya-nak sokkal meggyőzőbb az amit eddig fel tud mutatni, mellette Raikkonen pályafutása elég eredményszegény.
Más kérdés hogy az ember folyamatosan érzi hogy Raikkonen az akiből itt világbajnok lehet, Monty nagyon hullámzó, illetve sok bosszantó hibát vét.
Montoya nagyon gyors és nagyon jó pilóta...de ez vhogy nem emeli VB szintre.
Raikkonen viszont VB esélyes pilóta, de őt veri a balsors, még az is lehet hogy sosem lesz bajnok...volt már ilyen ebben a sportban. -
mondjuk érdekes módon mindigy úgy jön ki ilyen helyzetben, hogy előbb mindig Kimi jön ki a boxba, és Montoya megy még egy kört (Kanada), vagy vár mögötte. :DDD Nincs csapatsorrend, ááááh dehogy :DDDD -
Na tuti megkapom majd hogy elfogult vagyok na de a cikkben szinte minden volt csak épp az nem hogy elismerte volna a hibáját.
Monty gyorsabb igen megesik néha, de ha az összesítést nézzük akkor jó sok Kimi javára és nagyon kevés Monty javára ráadásúl ha fel akar mutatni vmit akkor nem kellene egy évet elcseszni azzal, hogy szétveri a könyökét ,,teniszezés" közben.
Valószinűsítem azt is amit mondtál hogy tényleg jobb preferálják Kimit a meki berkein belül de vajon miért mondok néhány ostóbának tűnő érvet.
1.Kimi már picit többet mutattt eddig mint Monty és anno azért a kolumbiainak is lett volna esélye villogni...
2.Rájkönen viszonylag egyenletes teljesítményre képes nincs olyan, hogy kiugróan jó és olyan sincs hogy kiugróan rossz (motor hibákat nem számolom) ezzel szemben Monty báttyó néhányszór brillirozik néhányszor meg úgy veri kimi hogy van közöttük egy 10 helyes különbség nem kell mondani kinek a javára és inkább ez utobbi a mérvadó tendencia...
3.Ez a személyes hülyeségem, Kimi fiatal még... -
G_ArchAngel #33643 eddig 90%-ban értelmeseket, tanulságosakat olvastam Tőled, de szerintem nem aludtad ki az éjjel magad... -
edeleny #33642 Azt hiszem Monti elismerte hogy hibazott.Te csak ezt az evet nezed,es talan igazad is van,de tenyleg tul sokat kernek elnezest Kimitöl,es tenyleg tul sokat foglalkoznak Kimivel.2003? Igen,volt egy bünti Indiben,ami utan szabalyt is valtoztattak.Csak ennyi volt a külömbseg.Tavaly ha a masodik fel evet nezzük,mikor mar Monti is beleszokott,akkor a Finn semmivel sem volt gyorsabb.Igen Monti rettentöen agressziv,es felelötlen. -
edeleny #33641 Lattam ilyen fajtat,csak az pirosbol volt ennyire elvakult. -
G_ArchAngel #33640 Igaz, hülye Kimi meg nem ment rá a kerékvetőre, annyira mint MS vagy Monty...
nekem csak egy dolog nem világos: Kimi elismerte, hogy hibázott, akkor JPM-nek ezt miért nehéz megtennie?
"Kimitöl mindig ,mindenki elnezest ker,mikor szethajtja az autot." - az ilyen hülyeség magadtól jön, vagy gyógyszeres úton viszed be magadba?
De legyen igazad, a barom finn nekirántotta Klient az autójának, belevágott a felfüggesztésébe, eltömítette a motorját, megbuherálta a váltóját, szétrúgdosta a hátsó terelőlapot - nem is értem miért nem kér minden egyes futam után elnézést a csapattól...
Ostoba módon megelőzte Buttont, lenyomta a csapattársát, futott egy leggyorsabb kört, megtartott egy alulkormányzott autót, míg mások a hibáltan járgányokat eldobták...
Hülye vagy Räikkönen, nem neked való az autóversenyzés!
Ráadásul a Montyt, mikor az erősebb Williamsben ült, akkor is pofátlanul lenyomta a köcsög! -
Ron tudja jól hogy Monty soha nem lesz VB természetes hogy Kimi az első, Monty gyors, de agresszív és nem megbízható. -
edeleny #33638 Huan verseny közben egy cseppet sem volt lassabb mint Kimi,tökre igaza van,amikor csak öt hibaztatjak,Igaz ,hogy az elsö körben ö hibajabol pördült meg,de azzal vegkepp kiesett a ritmusbol,hogy ott ült a box elött miközben a szerelök szerencsetlenkedtek Kimi orraval!Ron azt mondta vesztettek 6 pontot,es ha nem cserelnek KIminek? Monti be jön 2. nak,Kimi meg 3.-nak,meg van a 6 pont.Igen csak kettön all a vasár.Az is igaz,hogy Kimitöl mindig ,mindenki elnezest ker,mikor szethajtja az autot.Ha a hibakat nezzük,egy megpördüles a fel vez. körben,egy kockas kerek,ez idaig egy - egy. -
Monty :)
tarthatnának közös nyilatkozatokat Bari-val :) -
G_ArchAngel #33636 persze, Kimi meg menjen addig még egy kört és álljon a sor végére nem?
Huán-nak verseny közben kellett volna megelőzni a finnt, akkor nem kellett volna várakoznia, de ugye az első körökben már kijött a két pilóta közötti különbség...
Nem vagyok benne biztos, de Kimi szerelőgárdája hibázott, kicsit sokat illesztgették az az orrkúpot - én így láttam... -
Nyiri #33635 Mar megint. Az ujsagirok elmehetnek a rakba mostmar. Nem mindegy hogy mikor dont? Valszeg cikkszamra kapjak a fizut es minden heten osszedobnak egy ilyen szar cikket. -
G_ArchAngel #33634 Schumacher három-négy verseny múlva dönt?
A szezon elején Michael Schumacher azt mondta, hogy annak függvényében fogja eldönteni visszavonul-e a szezon végén vagy sem, hogy mennyire lesz versenyképes a Ferrari. A hétszeres világbajnok azt mondta, hogy számára az a fontos, hogy legalább versenyben legyen a világbajnoki címért – függetlenül attól, hogy megnyeri-e azt vagy sem.
A Bahreini Nagydíjon úgy tűnt megvan a 248 F1 áhított versenyképessége, ám a soron következő két futam csalódást okozott a Ferrarinak. Malajziában motort kellett cserélni mindkét autóban és a versenyen sem voltak túl gyorsak, Ausztráliában pedig újra előjöttek a gumiproblémák. Maga Schumacher úgy véli azonban, hogy ennek egyszerűen egy rossz gumiválasztás volt az oka, nem pedig alapvető konstrukciós hiba.
Gray Anderson, a Jordan egykori technikai igazgatója szerint Schumacher még mindig várakozó állásponton van a jövőjével kapcsolatos döntést illetően: „Úgy gondolom, hogy Michael megvárja azt, hogy Európában hogy fog menni az autó. Ha gyors lesz, akkor azt is el tudom képzelni, hogy folytatja a pályafutását. Az elkövetkező három-négy versenyen azt fogja figyelni, hogy lehetséges-e ismét versenyt nyerni. Ezután fog dönteni.”
„Idén a Williams és a Toyota is Bridgestone-gumikon megy, így Michaelnek ez jó támpontot biztosít arra, hogy lemérje a Ferrari formáját. Tavaly ez nem így volt. Melbourne-ben mindkét Toyota az első tízben volt, így a Ferrari már nem hibáztathatja csak a gumikat.” – fogalmazott az ír szakember. -
Rohadtul igaza van!A boxkiállásnál 3 helyet esett vissza mert Kiminek lecserélték az első órkúpját!Őt kellett volna előbb behívni!!! -
Hmm szegény kolumbiai a cikk végén már majdnem elsírtam magam annyira sajnálom...Wéber Gabi a futam közben megmondta a frankót lehet itt bizonygatni hogy miért ilyen a bizonyítvány de ettől függetlenűl az egy az egyben az ő hibája volt.
A másik vicces dolog a szerinte felsleges szárny csere na igen ha nem cserélik le a szárnyat vszeg tényleg képes lett volna megelőzni kimit mert a sérült terelő lap miatt lassult mint annak a rendje.
Miért küldte Kimi annyira a végén hát lehet ők tudtak vmit a renyóról amit mi nem és gondolták ha vmi balul sül el alfonznál akkor olyan közel kell lennie hozzá amilyen közel csak lehet, ha nem így volt akkor itt egyett kel sajnos értenem Montyval mert később visszaüthet bár nem emléxem de talán most kapott új motort és a kövi futamon is még ezzel kell indúlnia.
visszatérev Montyra ez a cikk 80%-ban mentegetőzés 10%-ban szánalmas 10%-ban elgondolkodtató nem ilyen nyilatkozatot várnék el egy frofi versenyzőtől aki mindet másra próbál hárítani... -
G_ArchAngel #33631 [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/14799.shtml]Montoya agya ledobta a hajtásláncot - Juan-Pablo Montoya saját hibájából esett ki a vasárnapi Ausztrál Nagydíjról, a verseny után mégis meglepő nyíltsággal zúdította bírálatok özönét csapattársára, a szerinte "hősködő" Kimi Räikkönenre és a McLarenre.[/URL] -
Figyuzz ha jó a melle tőlem benne lehet nagytotálban is a sárga alapon fekete csődőr:D Ennyire fanatikus mekis/williamses nem vagyok -
nájszos lett ez(is)!
-
edeleny #33628 Ja ,ugy latom megtalaltatok az alaphangot.Azert en csak megprobalnek akkora üstöt szerezmi,hataha sikerül! -
köszi szépen :) -
-
G_ArchAngel #33625 majd legközelebb, örülj neki, hogy finöman céloztam a Ferrarira, mert eddig igyekeztem csapattól független hölgyeket berakni:) -
melleket nem kérhetnénk? :) -
G_ArchAngel #33623
valaki cserélje ki, időpontot átírom, ha tuti lesz...:) -
Az még tegyük hozzá ,hogy Norbert Haug-nak mutatta be a náci karlendítést
Benne van a tüske, hogy a meki elhappolta Alosnot a Reanult-tól, de ilyen szánalmas karlendítéses "mutatványt" még belőle se néztem volna ki... -
Mert ezelőtt kettő volt:D -
miért van 3 hét szünet? -
http://www.formula1.com/race/timetable/754.html
Szerintem ez csak nem hazudik. -
1 órával hamarabb van az időmérő mindig mint a race, ha jóltudom:) -
G_ArchAngel #33617 14-kor van az időmérő? nem 13-kor szokott lenni Európában? -
A csapatok kizárnák a bajnokságból a Toro Rossót
Énse értem miért kell v10 és igy nem tisztességes a verseny, de a midland és az aguri elfelejti hogy ez az rb1es kocsi tavaly sem a végén kullogott, sőt... erős középmezőnybe volt. -
FORMULA 1™ Gran Premio Foster's di San Marino 2006
Friday 21
April
11:00-12:00 Friday Practice 1
14:00-15:00 Friday Practice 2
Saturday 22
April
11:00-12:00 Saturday Practice
14:00 Qualifying
Sunday 23
April
14:00 Race -
#33605 -
G_ArchAngel #33613 Kellene a San Marinoi közvetítések időpontja a bannerhez, vki legyenszíves... -
Gabor_(HSF) #33612 Na ott a kulcs mondat "Van rendes állásom"