182273
  • MrTressy
    egyszerü nem akart -10 helyet a köv futamon inkább beáldozta azt a 1-2 pontot amit kapott volna
  • Gabor_(HSF)
    Ha hirtelen beáll a motor,akkor látni kellett volna,hogy megcsusznak a hátsó kerekek
  • Lteebee
    A kérdés az, hogy esett, vagy ugrott.
    Vagyis az, hogy lefékezett és félreállt, vagy beállt a motor mielőtt üresbe pakolta volna és éppen volt ideje lehúzni a fűre.
  • Lteebee
    Ha már Push the button, akkor inkább The chemical brothers.
  • Gabor_(HSF)
    "üresben nincs motorfék, és nagyon rövíd távon állt meg Button - szvsz rálépett a fékre..."Igy látom én is,hogy ez taktika volt...
    Csak punker szállt el magától már megint
  • G_ArchAngel #33526
    én azt nem értem, hogyha valaki bezúg a célegyenesbe 200 felett, és kigyullad az autója, akkor ha üresbe teszik, akkor miért nem gurul el a célig?

üresben nincs motorfék, és nagyon rövid távon állt meg Button - szvsz rálépett a fékre...
  • Gabor_(HSF)
    Most ne hogy már teis ezzel a "TOLNI a talicskát"-val gyere..
    Itta kérdéd mondom mégegyszer az,hogy szándékosan nem jött be,vagy tényleg ennyire szerencsétlen ,minden formában...
  • G_ArchAngel #33524
    ha tolta volna, akkor újrarendezhették volna ezekkel a képekkel a "Sugababes: Push the Button" című videóját:)))
  • Gabor_(HSF)
    "szánalmas fajtádat "azt hittem lenyugodtál már..de látom kell még egy pár év
    Te most leragadtál annál,hogy miért nem tolta be?
    A kérdés az,hogy miért nem eresztette be a célba,a lendülete megvolt és nem a pálya közepén volt..
    Ez taktika része volt vagy sem..
    Én ezt igy látom,persze énis tévedhetek..
    JA ÉS TEDD MEG AZT A SZIVESSÉGET,HOGY TISZTESSÉGES HANGNEMET VÁLASZTASZ VELEM SZEMBEN..
  • kulabácsi
    hát az irvine már egy pár éve nincs a forma 1 ben!
  • Punker
    na akkor a híres kazettáid között keresd ki azt a futamot ahol Irvine megállt és elkezdte pakolni a gumifalat a másik pilótáról mert az nem rég volt, + a hülyeségeidet terjeszd máshol erre itt nincs szükség, ha szerinted az a jó ha lángoló sz@r kocsival a pályaközepén bénázik gurulgat akkor csak sajnálni tudom a szánalmas fajtádat mert az olyan baleseti kockázat amire még én se vagyok kiváncsi
  • Gabor_(HSF)
    Miért kellene elgondolkodnom rajta?
    Ha nem szándékosan állt meg a cél előtt akkor nem értem,mert tisztán kevehető a képekből,hogy pár méterre a céltól félreállt és nem pedig megragadt a verda..
    Még az is tisztán kivehető,hogy ott boklászik az autó körűl és onnan már a pálya is lejt a célig..
    Az is igaz a mai fiatalokban már nincs akkora spiritusz,elképzelhetettlen ma már egy olyan szitu,hogy a versenytárs megáll az égő kocsi mellett és segit a bajbajutott pilótán,mint pl Lauda....
    Cóval ha ez nem a taktika része volt,akkor kitartok az állításom mellett,de 1% ot adok annak a lehetőségnek is,hogy tényleg úgy megragadt a verda,hogy az mozdithatattlan..valahogy majd úgy is kommentálni fogják
  • Marki
    Csak nem akart úgy járni, mint Coulthard malájziában. A levezetőben ment tönkre a kocsi, és motorcsere miatt 10 rajthelyes büntit kapott.
  • Snecie Smicie
    na ezen gondolkozz el szerintem.
  • G_ArchAngel #33517
    A Red Bull nem tett panaszt a Toro Rosso ellen

Ahogyan arról beszámoltunk, a Scuderia Toro Rosso versenyzője, Scott Speed elveszítette nyolcadik pozícióját, és ezáltal pályafutásának első Formula-1-es pontját is. A versenybíróság úgy látta, hogy az amerikai pilóta a sárga zászlós figyelmeztetés alatt előzte meg a Red Bull versenyzőjét ,David Coulthardot.

"A bírók maguktól cselekedtek, nem tettünk panaszt. Ez egy szerencsétlen helyzet, de a szabály az szabály. Ha én előztem volna meg őt, akkor hasonlóképpen döntöttek volna." – jelentette Coulthard.

"Nem a mi csapatunktól származott a bejelentés. Ez a versenybírók döntése volt. Látták az esetet, David pedig rádión keresztül tárgyalt velünk erről. Talán ezt hallották. Természetes, hogy felbosszantotta magát ezen." – tette hozzá a csapatvezető, Christian Horner.
  • G_ArchAngel #33516
    Hivatalos: Speed elvesztette a STR pontját

Ahogyan arra számítani lehetett, Scott Speed elvesztette az Ausztrál Nagydíjon szerzett egyetlen pontját. Speed a sárga zászlós jelzés ellenére előzte meg a Red Bull Racing versenyzőjét, David Coulthardot.

Speed 25 másodperces büntetést kapott, így elveszette nyolcadik pozícióját. A pontot pedig Coulthard kapta. Az amerikai versenyzőt továbbá 5000 dolláros bírsággal sújtották, mivel "nem odaillő szavakkal illette versenyzőtársát" a meghallgatáson.

"Az újraindítást követően Tonio és Jacques autóját követtem, Scott pedig a sárga zászlók ellenére megelőzött. Tonio balról, majd jobbról próbálkozott, de sárga zászlókat lengettek, és amikor lassítottam, hogy megvárjam amíg megáll Tonio pörgő autója, Scott elsuhant mellettem. Csak ez után volt a zöld zászlós jelzés." – jelentette ki Coulthard.
  • kulabácsi
    jah!! klien is olyan mint a kamikaze Sato! különben akkor is ez még csak az xedik futam! én még bízom benne
  • RelakSfromhome
    Fisicella, csak már magam sem tudom, mit írok
  • kirol
    Biztos Alfonzóra gondolsz?
  • Cream78
    Kezd telelenni Kliennel a faxom mé megy ez mindig neki valakinek? Szegény Massa gyerek, így járt...
  • kirol
    Tavaly a kezdetnél is ezt mondtuk, ez még csak az x-edik futam, aztán mi lett!
    Alfonzó meg már most rendesen elhúzott.
  • RelakSfromhome
    Alonso milyen olajfürdőt kapott :D
  • RelakSfromhome
    BUTTON!!! BASSZUS!!!

Utánégetőt túl korán kapcsolta! :D
  • kulabácsi
    hát ja!! én is ettől félek! nem jött nekik túl jól ez a súlyos szabályválltozás, már az előző évben is csak küszködtek! pedig lassan visszavonúl sumi is, és jó lenne azért egy világbajnoki címet még nyernie és ténylegesen a csúcson, nem szarrá verve visszavonúlnia. de ez még csak a 3. futam, nem dőlt el semmi, én még bizakodó vok, és akármilyen szarok én nekik fogok drukkolni! de szépek is voltak az előző évek, amikor csak azt néztem h valyon lekörözi e a mezőnyt, vagy egy kicsit visszafogja magát...:D
  • kirol
    Én már nagyon szomorú vagyok.
    Múlt évben végig szarok voltak, de én néztem, drukkoltam.
    Gondoltam majd most 2006-ban csak lesz valami változás. De nem lett, nem lesz.
    Sőt még hátrébb fognak kerülni, mivel a többi csapat feljött, lehagyta a Ferrarit.
    A Ferrari mindig azt mondja, hát ez nem a mi futamunk volt, de át kell lépni rajta, a következőre kell koncentrálni.
    Csak kár, hogy azon a következőn is rosszak, és ugyanezt mondják. Ha mind a tizenegynéhány futamon át akarnak lépni, akkor mire készülnek?

Hát persze mindezt csak a keserűség mondatja velem, de sajnos ez az igaz.
    Bár úgyis nekik drukkolok, csak valahol szar érzés, hogy tudom, úgy sem lesz semmi jó számukra. Ez évben még dobogóra sem nagyon fognak kerülni.
  • RelakSfromhome
    Ez durva Jött egy kis rázás, a gép meg kiírta, hogy "TILT!" ? :D
  • G_ArchAngel #33505
    Juan Pablo Montoya
    „Eseménydús versenyünk volt ma. A rajtrácsra sorakozásnál vétettem egy hibát, de szerencsémre az új rajtnál elfoglalhattam az ötödik helyemet. Az első biztonsági autós periódusban ismét megperdültem, ami két helyembe került. A négy biztonsági autós rész miatt nehezemre esett felmelegíteni a gumijaimat. Amennyiben nem hibázok a futam vége felé, úgy érzem a dobogóra is felállhattam volna. Keményen támadtam Ralfot, de ráfutottam a kerékvetőre, és a nagy rázkódás miatt a rendszer alapállásba kapcsolt és leállította a motort. Ez nagyon rosszul jött ki számomra, mert a csomagunkkal minden rendben volt. Mindenesetre úgy érzem az európai szakaszra is fel vagyunk készülve rendesen."

RESET?:)
  • RelakSfromhome
    Montoya :D
  • RelakSfromhome
    ehh, méghogy nem a rázókőben volt a gödör... VISSZA PALIKOT!
  • RelakSfromhome
    Most már
  • Nyiri
    Ez az ausztral palya nagyon poros.
  • RelakSfromhome
    Miféle pálya ez, hogy bicikli út van rajta?
  • RelakSfromhome
    Igen, most tartottak ott :D
  • Nyiri
    Jah. Szerintem alulkormanyzott volt a gep.
  • RelakSfromhome
    Két balfasz midland-es :D:D:D Mekkora tumultus lett mögöttük
  • kulabácsi
    hát kb!! Sumi viszont jól eldobta a vasat!!
  • RelakSfromhome
    Montoya-nak még jó, hogy nem Kimi levett kerekeit rakták vissza :D
  • RelakSfromhome
    Rászóltak a fülére, hogy könnyű lesz. (talán Fisicellára)

Az easy-vel nem azt akarták mondani a rádióban, hogy nyugi?!?
  • kulabácsi
    :D hát igen!! szomorú
  • RelakSfromhome
    Nézek ki a fejemből rendesen :D

Torro Rosso - M. Schumacher - Torro Rosso