182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Anyaghiba, baleset... más problémára nem emléxem. -
Nem tudom emlékszel-e a 2. futamra mikor Kimi fogta magát és a verseny elején húzott egy egyenest? Vagy az első futamon is utolsó pozícióból nem motorhiba miatt kellett indulnia Kiminek ha jól emlékszem. Az erőforrás megbízható. Nem azzal van a gond hanem az autó többi részével mindig történik valami... -
Ezzel csak az a baj hogy te a tavalyi évről beszélsz... Ébresztőőő! idén ők a legmegbízhatóbbak eleddig. -
A meki legfőbb gondja a minőségbiztosítási rendszerük:D lehet nincs náluk olyan ezért tud mindig valami tönkremenni abban az autóban... -
G_ArchAngel #33727 3 hét múlva lesz a futam, nem találtam megbízható időpontot, amint lesz, beírom... -
az időmérő és futam időpontja nem ismert, vagy nem adja a retek-klubb ? -
Vallelungában tesztel a Ferrari
Ma megkezdte a tesztelést a Ferrari az olaszországi Vallelungában. A 4085 méter hosszú pályán a két tesztpilóta, Luca Badoer és Marc Gené körözött. Badoer új aerodinamikai alkatrészeken dolgozott a 248 F1 volánjánál, míg Gené gumikat tesztelt egy lefojtott V10-es motorral szerelt F2004-essel.
Badoer 150 kört teljesített, leggyorsabbja 1:13.388 volt – ami új pályacsúcs 2006-os autótól ezen a pályán. Gené ennél 0,336 másodperccel volt gyorsabb 113 köre után.
Holnap ugyanitt folytatódik a munka a maranellóiak számára. -
Azért megjárta a Mclarent a ferrárit a renaultot is azért alkotot néhány maradandó dolgot is na meg ez a 3 csapat amit felsoroltam nem a kispályások közé tartozik és nekik egykoron megfelelt a munkássága nem hinném hogy mindösszesen ennyire lenne csak képes na meg a tervezés egy dolog azt le is kell gyártani össze is kel rakni stb stb és szerintem a fiatal toyota ebben még nem áll a helyzet magaslatán igaz ezt innen nem tudhatom de kevés esélyt adok annak hogy Mike munkássága miatt vannak ott most ahol vannak.... -
Elismert tervező, de nem egy Newey-kategória. Sőt, olyan komoly eredményei nincsenek Gascoyne-tervezte autóknak. -
Figy azért Gascoyne nem az a zöld fülő kis senki azért mutatott fel már eredményeket lehet ő elégelte meg hogy nem úgy dolgoznak a keze alá ahogy azt elvárná... nem tudom lehet ez van lehet az a lényeg a Toyota ár/érték aránya nem túl nagy:) -
Lehet hogy kacsa, nem tudom. Aztán persze lehet, hogy a Toyotánál megelégelték a sztárgázsit a semmire.. -
Hát amennyi pénzt eddig beleöltek toyoék az f1-be az nem semmi, és eredmények hát a mostani hétvégét leszámítva nem sok volt sajna, és azért Mike papa nem ehhez volt hozzá szokva, már biztos megbánta hogy toyoéknál kötött ki:) bár ha ekkora vot a költségvetésük gondolom ő se fillérekért dolgozott hmm kitudja lehet kacsa bár ez a no comment sejtet vmit lehet megunta a kudarc sorozatokat... -
Gascoyne távozott a Toyotától? -.- -
hát most én sem! de a tehetségét azért nem kérdőjelezném meg...csak vhogy nem érzem már azt a nagy akarást ami volt régen!! sztem kicsit azért kiöregedett, a fiataloké a jövő! de szép lesz ez hisz van egy kimi, egy alonsó meg még 1-2 tehetséges fiatal, akik azért színessé tehetik a jövőt.. -
Ha tudta volna hogy ez lesz biztos abba hagyta volna, de sajan az ember nem látja előre a jövőjét és azért, ő picit tulzottan is magabiztos/volt bízott benne, elnézést a szófordulatért, hogy van ott még ahonnan az a 7 Vb cím jött lehet igaza van és később megindul a tajiga de őszintén szolva erre most nem tennék egy vasat sem... -
G_ArchAngel #33716 sok csapat örülne a McLaren eredményeinek... -
soha nem volt a trónon igazán, 1 huzamban 3 VB az eredmény :) -
jajj, de sok aza azért vazze!! sorry -
jah!4 sztem is! én csak azért sajnálom, mert lassan azért már abba kellene hagynia, és egy vb.címmel szép lenne, így meg azért egy kicsit rondít a dolgon, de amit elért az azért szenzációs...és még ki tudja h hol a vége?!! -
Esküszöm nem csípem sumákot, de ami most van azt tényleg nem érdemli meg,azonban egyszer fenn egyszer lenn, igaz ahogy egykét csapat viselkedik velük, teszem azt rönyó és az ominozus ,,How is Schumacher?" poló na az már tényleg sok volt... -
jah!! ez igaz! de majd visszajönnek a régi szép idők... -
G_ArchAngel #33710 már jó lenne látni, mert sajnos olyanok mint a döglödő oroszlán, még az olyan kis hiénák, mint az STR is belerúgnak, mikor elmennek mellette... -
áhh itt megint ferrari uralom lesz!!! -
yep a próféta szoljon belőled Mester:) -
G_ArchAngel #33707 3 hét múlva okosabbak leszünk...:)
Alonso és a Renult jó páros, fejleszteni is fognak Ők is, de most már ideje visszatérni a McLaren-nek a trónra, amiről e Ferrari letaszította Őket...:) -
jah! majd elérik és akkor megint minden verseny új motor és büntetés... -
Hmm lehetséges én is olvastam vmi ilyet de a dagadék norbert gyerek szerint a teljesítményben sem érték még el azt amit szerettek volna ez ugye köszönhető annak hogy mindeki csak puhatolózik a v8 ilyen jeleggű felhasználása terén.. -
A mekinek a szerencsével van baja, mert az nincs nekik. -
G_ArchAngel #33703 a Mekinek nem a teljesítménnyel van gondja - szerintem év végén kiderül, hogy megint övék a legerősebb motor - hanem a karosszéria légbeömlőnyílásaival... -
Hát azért ebben most nem vagyok annyira biztos a rönyó most elég ütés gépet pakolt össze értve ezt a teljesítményre és amegbízhatóságra egyaránt, de én nagyon remélem, hogy a meki behozza a teljesítménybeli elmaradását.. -
hmm nem vagy Te egy kicsit rossz májú?:) kivételesen most nem a pijálási szokásodra gondolok:P -
jó kis jégesős futamot nem láttam még soha, remélem idén lesz :) -
ha, és .... :) -
MOnty veri Fisichot Kimi meg Alonsot ha megy is az az auto és az SC is kegyes hozzájuk:D -
Nos igen tavaly a futam felétől erőben vert mindenkit a meki a megbíhatóság viszont maradt a jó öreg: ,,reméljük ma Isten kegyes lesz hozzán" stílus
Most pedig hát nem akarom elkiabálni de ahhoz képes hogy v8 meg kevés idő volt a fejlsztésre meg látva a többi csapat kinszenvedését áhh nem is mondok semmit inkább:) Viszont most meg Renyó veri a mekit erőben és gyorsaságban sajna:) -
Kimi esetében mikor beszélhettünk utoljára ideális esetről??? 
-
G_ArchAngel #33695 ha az Öreg Kontinensen tényleg nem csak megbízható lesz a McLaren, hanem gyors is, akkor Alonso-nak ki sem kell esnie, mert 3-4 verseny alatt ideális esetben megelőzheti a pontversenyben... -
<off> Wow ne javísd magad mert akkor nekem át kell írni mindem hsz-t mert az én helyes írásom siralmas érettségin 256 hiba, ki van állítva egy suliban, hogy így is lehet ám:P:D </off> -
Na ezzel az ucsó szóig egyet értek:) remélhetőleg hamrosan VB lesz bár amilyen a szerencsélye nos kitudja, de lehetőség ott van benne... -
ilyedt=ijedt