182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
papírforma? ha papírforma szerint minden futamot 13-an fognak befejezni akkor ez nekem qrvajó évad lesz, te meg agyvérzést kapsz mert a finlandia rajongó tuti sokszor lesz a kiesők között ismerve a szerencséjét.....
-
+ látszott hogy az olajon végig csúszkált Fisco, ha ő is kiesik, nagy lett volna :DDDD -
Az hogy nem égett az nem jelenti azt hogy utánna még nem gyulladhat ki! -
G_ArchAngel #33448 minek örüljön, a második hely papírforma volt az erős Renault mögött, az első helynél tuti mosolygott volna 2 mp-ig... -
már bocs, de baromságokat beszélsz -
ezt te se gondolod komolyan ugye? Mansell az üres kocsit tolta be (kedvencem volt az öreg:) de ha te betolsz 1 forró épp kialudt, de még veszélyes kocsit akkor gratulálok, ja és úgy hogy melletted full gázzal húznak el a többiek. -
edeleny #33445 Majd a hirekbol kiderül,en ugy lattam,hogy mikor megallt,mar blokkoltak a kerekek,lehet,hogy mar nem is tudott volna tovabb menni,ha a motor felrobbant es besült,ha sebessegbe maradt,az egyböl megfogja a kereket.Nem hoszem,hogy a tüz miatt alltmeg,akkor mar megallt volna elöbb.Szegeny Fisicon is lehetett nemi cidri,mint a szunyog aki a szalonnasütö fele repül -
Mc-vel semmit nem kezd, Monty meg mindenhol csak villog amíg KImi vag yAlonso folyamatosan világít azzal sokat nem ér. -
ezen jót nevettem::)
-
edeleny #33442 Az latszik,hogy szegeny Nico nem tehet semmiröl. -
te miről beszélsz nem azt mondom hogy legyen bohóc, de az se normális hogy semminek nem tud örülni, ilyen durva futam után bárki örülne egy 2. helynek ő meg csak állt az lesett. -
lál redbull-williams szendvics kis paprikával ausztrál módra:))
-
Gabor_(HSF) #33439 Ha ez igy van akkor Button már mégkevesebb a szemembe,volt már példa rá,hogy a versenyző áttolta a gépet a célvonalon és ugye a lángokkal se kellet küzdenie mert már nem égett -
edeleny #33438 A WilliamsF1 versenyzője, Nico Rosberg számára már az első körben véget ért az Ausztrál Nagydíj. "Azt hiszem, hogy Massa és Klien kívül voltak, és a Klien valahogy nekünk csúszott. Ez nagy kár. Massa ezután az autómnak hajtott, majd annyi volt. Nem tudom ki volt a hibás, de Massa vagy Klien. Egyikük lehetett a ludas. Fogalmam sincs."
A német versenyző a balesetet követően gyorsan kiugrott az autóból. "Nem tudom miért, de felszólítottak, hogy pattanjak ki az autóból. Nem tudom mi történt. Kiszállásnál megütöttem a lábamat."
"Nagy kár, hogy kiestünk, mert sokan kiestek, és a pontszerzés lehetséges lett volna." – jegyezte meg Rosberg. -
az a 3 pont 4-is lehetne esetleg... -
Bázz lángoló kocsival nem arra gyúr hogy betolja a szekeret, amint látta hogy bajvan lehuzodott BIZTONSÁGOS helyre és kiszállt! fontosabb nekik ( kivéve kimit :) ) a testi épsége mint az a qurva pár pont. -
edeleny #33435 Szerintem estere ugy is kiderül,hogy cserelhetett volna-e.Szerintem egy elfüstölt darabbal nincs mit kezdeni. -
Montoya
„Ráhajtottam a kerékvetőre, mely megdobta az autómat, ám mikor ismét fel szerettem volna venni a versenytempómat, éreztem, hogy valami nem stimmel” – magyarázta Montoya a verseny után. „Közvetlenül Ralf mögött autóztam, és meg is tudtam volna előzni, így bosszantó, ami történt.”
Montoya az egész versenyen keményen hajtott, miután a felvezető körben megpördült autójával.
„Szinte semmi tapadás nem volt a pályán. Próbáltam felmelegíteni az abroncsaimat, aztán elvesztettem autóm felett az uralmam, és megcsúsztam” – magyarázta. „Aztán pedig olyan keményen próbáltunk hajtani, ahogyan csak tudtunk, ám ez a végén nem sült el valami jól.”
A kolumbiai versenyző autójából a rázókővel való találkozás után kék füst csapott ki, ám a gárda egyelőre még nem erősítette meg, mi ment tönkre a McLarenben. -
edeleny #33433 Ja arra en is kivancsi leszek mit kezd majd Alonso a Mc-ben,Monti meg a renaultban. -
Gabor_(HSF) #33432 Azt én mondom,hogy sztem azért nem ment be,hogy esélye legyen a köv futamon és ezért akár beáldozható az a 3 pont is -
G_ArchAngel #33431 Te meg ne legyél hülye...
Ennyi...
Szerintem az idióta bohócok nem valók a pályára, ha érzelmeskedő csaj lenne, akkor az elmúlt McLarenes évek után idegroncs lenne...
Figyeld majd meg, hogy hullik a spanyol haja jövőre - nem sok versenyt fog befejezni... -
edeleny #33430 Nem jo ötlet amit a Button ugyben kergettek.A szabaly ugy szol,hogy akkor büntetik a motorcseret,ha a kiesest nem a motor serülese,vagy a kieses okakent nem serült meg a motor,szal Button mindenkepp büntetes nelkül kaphat uj motort,ha atmegy a cel vonalon akkor is.Csak azt a motor csret a következö futam elsö edzeseig ki kell cserelni. -
A versenyző az versenyezzen... Ez nem színház, nemkell megjátszani magát hogy boldog amikor nem. -
nem dobott el kétlem hogy direkt nem ment be, de ha beér akkor a motor csere miatt megy a bünti, ezért mondom hogy szar ez az egész szabályzat. -
Nyiri #33427 Pontokat dobott el mert felt a buntetestol? -
dav1d #33426 Alonso nem Monty -
versenyző az legyen ember, ennyi. -
nem kényszeríti, a szabályzat kimondja ha befejezi a futamot és motort cserél akkor az 10 hely minusz, nem mondom hogy direkt bukta el a pontokat, de ha beér akkor megbüntetik az biztos. :( -
G_ArchAngel #33423 hihetetlen vagy, elgurultak a gyógyszereid?
nézzél Romantica csatornát, ha érzelmekre vágysz...:P -
Nem az a feladata... Bohóckodni tud Alonso sokan ezért nemszeretik, Kimi egy jégember sokan ezért nemszeretik, de mind2őjüket ezek miatt szeretik:) külön egyéniségek ez igy jó. -
nem tom én se értettem mit csinál ott. -
nem a fát rugdosta? az ilyeneket szerettem Mika-ban, bamba Kimi soha nem lenne képes ilyen emberi érzelmekre..... -
G_ArchAngel #33419 ha nem lett volna SC, akkor lehet Alonso az utolsó körök egyikében megismételhette volna Mika egyik legszebb pillanatát: pityereghetett volna a gumifal mögött...:) -
Gabor_(HSF) #33418 Ja Ja nem adják fel ne aggódj...legfeljebb Sumi a 4x után is versenyez még,mert még 3 wb cimet nyernie kell,megbeszéltem vele -
Nyiri #33417 Juj de jo hogy nem keltem fel. Ez az ev gyerekjatek lesz a Renaultnak. Ferrari. Hihetetlen. Siralmas. De ettol meg bizom bennuk. Ha kibirtam eveket 2000-ig akkor kibirom ezt is :) -
dav1d #33416 Az az akadály csak az sc volt h Alonso ne alázzon annyira...
-
Gabor_(HSF) #33415 A csapat helyébe igen én igy döntöttem volna,hogy kell a francnak az a szaros veréb ma,ha 3 hét múlva lehet esetleg egy fácán is...más magyarázat nemigen van 50 méterrel a cél előtt miért lép a fékre valaki -
Amugy Sumi mit kóvájgott ott a Toyota boxban?:D -
halott ötlet. Te elvesztenél 3 pontot, hogy legközelebb 6-ot nyerj? Ugyanott vagy, mellesleg Button ezt ott mp-ek alatt letisztázta magában?? :DD -
Is-is. De volt köztük egy "akadály".